Brystrekonstruksjon

Brystrekonstruksjon etter kreftoperasjon

Brystrekonstruksjon brystkreft rosa sløyfe

Ved Cosmo Clinic tilbyr vi rekonstruksjon av bryst etter brystkreft, samt korreksjon og forbedring av tidligere utført rekonstruksjon.

Mange som tidligere har fått utført brystrekonstruksjon henvender seg til Cosmo Clinic med ønske om å forbedre den rekonstruksjonen de allerede har fått utført da de ikke er fornøyde med form og symmetri mellom brystene. Det dreier seg ofte om å få skiftet til en silikonprotese som gir finere form av det rekonstruerte brystet da vi benytter oss av myke silikonproteser fra Motiva, som ikke tilbys ved offentlige sykehus.

Vi utfører også inngrep på det ”friske” brystet i form av brystløft, innleggelse av brystimplantat eller fettvevstransplantasjon for at brystene skal bli mest mulig like i størrelse og form.

Hva sier pasientene?

«Jeg kan derfor ikke få fullrost dr. Berg nok for det arbeidet han gjorde. I tillegg er han både empatisk og hyggelig. Og jeg følte meg trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Takknemligheten min er ubeskrivelig. Så terningkast 6! Jeg anbefaler dr. Berg og Cosmo Clinic på det sterkeste!»

Les flere tilbakemeldinger vi har fått fra pasienter etter brystrekonstruksjon

 

brystrekonstruksjon

Erfaring med rekonstruksjon av bryst

Overlege Thomas Berg ved Cosmo Clinic har lang erfaring med alle typer rekonstruksjon av bryst fra Rikshospitalet og Universitetssykehuset i Uppsala. Han har utført mange hundre rekonstruksjoner av bryst ved bruk av silikonprotese, forflytning av kroppens eget vev samt med transplantasjon av fett.

Thomas Berg

 

Brystrekonstruksjon pasientsitat plastikkirurg Thomas Berg

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi.
Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Les mer om brystoperasjoner

Flere pasienthistorier

 

Brystrekonstruksjon Logo Cosmo Clinic