Plages du av overdreven svette (hyperhidrose)?

Hyperhidrose (svetteproblem)

På Cosmo Clinic kan du få profesjonell hjelp for overdreven svette av dyktige kosmetiske sykepleiere med spesiell kompetanse på behandling av hyperhidrose.

Svetter du mye under armene eller andre steder? Hos oss på Cosmo Clinic kan du få profesjonell hjelp for svetteproblematikk av dyktige kosmetiske dermatologiske sykepleiere som har spesiell kompetanse på behandling av hyperhidrose.

Under konsultasjonen kan du stille oss spørsmål og vi kan gi deg råd og forklare deg detaljert hvordan behandlingen foregår og forventet resultat.

Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) for timebestilling hos våre kosmetiske sykepleiere.

Vår lekre klinikk finner du i Nydalen, rett ved siden av BI.

Overdreven svette kalles hyperhidrose. Det er en tilstand mange mennesker plages av. Kroppen produserer mer svette en normalt, og dette kan gi klamme og våte hender, vond lukt og synlige flekker på klær. Sosialt er det ofte veldig hemmende og mange opplever det også problematisk i forhold til jobb og reiseaktivitet.

Typiske områder som overproduserer svette er armhulene (axillene), håndflater og fotsåler. Men også områder i ansikt, nakke eller hodebunn kan behandles. Tilstanden kan behandles effektivt injeksjon så du blir tilnærmet svettefri.

Etter behandling vil de fleste oppleve god effekt av behandlingen i opptil 6-12 måneder.

Behandlingen foregår ved at man blokkerer nerveimpulsene til svettekjertlene ved injeksjon i det gjeldende område. Vi kan lokalisere området hvor det er aktive svettekjertler ved å ta en svettetest på huden. Etter 2 uker kommer du tilbake i klinikken for kontroll av behandling og eventuell justering så du får ett helt optimalt resultat.

Cosmo Clinic i Nydalen

Ring 21 05 56 60 for timebestilling hos våre kosmetiske sykepleiere. Vi holder til i lekre lokaler i Nydalen.

Hva gjør våre kosmetiske sykepleiere?