Peeling - fjerne døde hudceller og stimulere huden

Peeling kvinne med maske av peel

​Kjemisk peeling brukes for å fjerne døde hudceller og stimulere huden til å produsere nye celler

Kjemisk peeling og peel til hjemmebruk

Det finnes forskjellige måter å peele huden på, men felles for alle er at man ønsker å stimulere celledelingsprosessene i huden ved å fjerne de øverste lagene av celler på hudens overflate. Peeling eller eksfoliering av huden, finnes i forskjellige former og styrker. Alt fra milde skrubbekremer for bruk hjemme til dype kjemiske peelinger eller laserpeel som gir kraftigere hudfornyelse. Jo dypere peelingen går, jo kraftigere blir resultatet, men jo lengre nedetid og flere bivirkninger er det også.

Her finner du Cosmo Clinic

Nydalen: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se kart)

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere:
Tlf: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Aldersgrense 20 år.

Førstegangskonsultasjon hos kosmetisk sykepleier koster 300 kroner.

Peeling som passer til din hud

Hos oss blir kundene veiledet av dyktige sykepleiere og leger i hvilken type peeling som passer til din hud og til det problemet som skal behandles. Hos oss utføres alle peelinger av sertifiserte sykepleiere med lang erfaring og høy kompetanse. Vi informerer deg alltid grundig. Etter behandling vil du bli fulgt opp av behandlende sykepleier i forhold til kremprogrammer og helingsprosess.

peel

Forbedring av hudens kvalitet

Ofte kommer kundene til oss med ønske om å forbedre hudens kvalitet, enten det gjelder aldringstegn, solskader og pigmentering eller kviser og aknearr. For å treffe riktig med behandlingen er det viktig at behandleren har god kunnskap om hudene og hvilke lag av huden som skal stimuleres for å forbedre hudtilstanden.

På Cosmo Clinic oppdaterer vi oss jevnlig med kurs og på skolebenken for å kunne gi våre kunder det siste innen hudforbedringer. Vi har mange forskjellige typer peelinger og styrker på kjemiske peelinger og vi tar oss god tid til å snakke med kunden om hvilke forventninger de har og om hva som er realistiske resultater å oppnå.

Vi utfører milde peelinger som har som formål å optimere resultatet av kremprogrammer og som gir deg frisk og vital hud umiddelbart etter behandlingen. Dette er vår red carpet behandling som også kan kombineres med spesialmasker for en uslåelig glød til en stor anledning.

 

Uren hud og kviser

Hvis kunden sliter med uren hud og kviser er det de anti inflammatoriske virkestoffene som kan hjelpe. Mandelsyre, salisylsyre og svovel er flotte ingredienser sammen med A-vitaminsyre.

Pigmentflekker

Pigmentering og ujevn hudtone er noe mange av våre kunder sliter med. Pigment kan være overfladisk og behandles med laserpeel eller ligge kronisk/dypt i huden og kreve langvarig behandling og vedlikehold. Her bruker vi ofte dypere peelinger og behandler med kremer som øker eksfolieringen av huden.

Peeling - behandling med peel

 

Sensitiv for sol

Forskjellige peelinger har forskjellig styrke og bivirkninger, men felles for alle er at du i varierende grad blir solsensitiv. Det er viktig at du følger rådene du får av din behandler på hvordan du skal beskytte huden din i tiden etter behandling.

Peeling - en bootcamp for huden din

Peeling er som en bootcamp for huden din. Sirkulasjonen i huden økes, vi stimulerer kollagen og elastin, samtidig som vi fjerner døde hudceller så ny og vital hud kommer frem. Men akkurat som med mosjon må også huden vedlikeholdes. Her er det ikke noen quick fix og hos oss på Cosmo Clinic hjelper vi deg gjerne å legge opp et program som er gjennomførbart for deg og din hudtype.

Kjemisk peel

 

Her finner du Cosmo Clinic

Nydalen: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se kart)

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere:
Tlf: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Aldersgrense 20 år.

Førstegangskonsultasjon hos kosmetisk sykepleier koster 300 kroner.

Ansikt - rynkefjerning, anti-aging etc.