Kontakt oss

Cosmo Clinic Nydalen

Cosmo Clinic Nydalen er en topp moderne plastikkirurgisk klinikk i Oslo. Vi følger TEC -15 standard for alle våre medisinske installasjoner. Alt vårt utstyr er det nyeste og mest moderne på markedet. Vi utfører alle typer operasjoner innen plastisk kirurgi med en erfaren stab. Velkommen til oss!

Adresse: Sandakerveien 114 B, , 0484 Oslo (se kart)
Telefon: 21 05 56 60
Epost: post@cosmoclinic.no
Åpningstider: Mandag - Fredag: 8-16

Kart Nydalen
Parkering

Betalt parkering mellom 114 a og b. Det er også betalt parkering rundt BI. Parkeringshus i Nydalen Allè 19, 50 m unna

Type ankomster

T-bane til Nydalen stasjon ( Linje 4 og 5) Buss nr 30, 37, 51, 56, 56 b og 58 stopper rett utenfor BI FB3. Flybussen. Stopper på Nydalen stasjon eller Storo. Fra Storo går 56 og 56 B til BI Tog L3 Oslo S -Jahren, R 30 Oslo S - Gjøvik. Stopper på Nydalen tog stasjon Trikk til Storo: Linje 11,12 og 13 Buss til Storo: 56, 56 b, 111, 112, N11, N12

Overnatting

Radisson Blu Hotel Nydalen, Nydalsveien 33, tlf: 23 26 30 00

Cosmo Clinic St. Hanshaugen

Cosmo Clinic avd St.Hanshaugen er en walk in clinic hvor vi tilbyr kosmetiske behandlinger som salg av medisinske hudprodukter som Obagi ZO hudprodukter, Rynkebehandling og Restylane / Juvederm

Adresse: Ullevålsveien 16B, 0171 Oslo (se kart)
Telefon: 21 05 56 60
Epost: post@cosmoclinic.no
Åpningstider: Mandag - Fredag 10-16 og etter avtale.

Kart St. Hanshaugen
Veibeskrivelse

Klinikken ligger i krysset mellom Ullevålsveien og Waldemar Thranes gate

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i Geitmyrsveien, 50 m unna

Ofte stilte spørsmål om plastisk kirurgi

Nedenfor finner du svar på noen spørsmål vi ofte får.

 • Får jeg sykmelding etter å ha gjennomgått plastisk kirurgi?
  SVAR: Du får sykmelding hvis inngrepet er medisinsk begrunnet. Øvre øyelokk kan gi rett til sykemelding. Brystreduksjon og mageplastikk kan også være medisinsk begrunnet. Kosmetiske inngrep gir ikke rett til sykemelding. Du bør ha mulighet til å være borte fra jobb i 1-2 uker etter en operasjon.
 • Hvor lenge etter operasjonen må jeg være på klinikken?
  SVAR: Alle våre inngrep er dagkirurgiske. Det betyr at du reiser hjem samme dag, vanligvis 1-2 timer etter inngrepet. Du bør ha med deg en ledsager og en voksen person som kan være sammen med deg det første døgnet.
 • Hvordan taper jeg arrene?
  SVAR: Vi legger alltid på en kirurgisk tape på arrene. Den fjerner du etter 3 uker , vasker og legger på ny tape som du skifter etter 2 uker. Du taper i totalt 3 mnd. Unngå å få sol på arrene det første året.
 • Jeg har fått brystbånd. Hva er det og hvor lenge skal jeg ha det?
  SVAR: Et brystbånd er som en bred strikk som ligger øverst på brystet. Den brukes for å komprimere huden for å redusere blødning eller for å presse brystprotesene ned, slik at de ikke sklir opp etter plassering under brystmuskelen. Vanligvis bruker du det i 1 uke.
 • Jeg har fått dren. Hvordan virker de og når skal de fjernes?
  SVAR: Vi bruker dren ved mange operasjoner. De er der for at det ikke skal samle seg blod under huden. Drenene fjernes etter 1-2 dager. Det er viktig at ballongen er klemt sammen og at klemmen nærmest huden er åpen og den nærmest posen er lukket. Når ballongen fylles, lukker du klemmen mot huden og åpner den under og presser blodet ned i posen. Deretter lukker du mot posen og åpner mot huden. Når det kommer lite i ballongen og det står blod i slangen, er det ikke mer å suge ut og drenet kan fjernes.

Fortsatt usikker?

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon