PRX-T33 – en peeling med liten nedetid

PRX-T33 peel kvinneansikt

PRX-T33 har raskt blitt en av de mest etterspurte peelingene på Cosmo Clinic og den har både nasjonalt og internasjonalt blitt en favoritt på grunn av sin fantastiske effekt, uten den slitsomme nedetiden som ofte følger de kjemiske peelingene.

For mange av våre pasienter er det vanskelig eller ikke gjennomførbart med peelinger som etterfølgende kan gi nedetid med sårhet, rødme og flassende hud. Her er PRX -T33 et flott behandlingsalternativ som gir flotte resultater med økt spenst, glød og jevnere hudtone med minimale reaksjoner i overhuden.

Hvordan fungerer PRX-T33?

PRX-T33 er en peeling med 33% TCA, kojicsyre og hydrogenperoxid. Dette er ingredienser som hver for seg bidrar til peelens unike effekt og minimale skade på huden. De aktive ingrediensene i peelen samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse, samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som forbedrer huden både direkte og på lang sikt.

Hvordan utføres behandlingen?

PRX-T33 påføres huden i ett til flere lag og masseres inn med et fast trykk, dette for å optimalisere opptak og effekten av ingrediensene og for å nå de dypere lagene av huden.

Under behandlingen kan det oppleves lett svie og varme i huden, men de fleste opplever ikke behandlingen som smertefull. Etterfølgende påføres pleiende krem og eventuell kribling i huden avtar raskt. Man kan gå direkte tilbake til normal aktivitet etter behandling.

Kan PRX-T33 kombineres med andre behandlinger?

Vi legger ofte PRX-T33 samtidig med andre behandlinger. Denne peelen er fantastisk å kombinere med Dermapen, Profhilo og Mesoterapi. Våre kosmetiske sykepleiere vil kunne gi deg råd om hvilke kombinasjoner som passer best for din hud.

Hvem passer PRX-T33 for?

PRX-T33 passer de fleste hudtyper og aldre. Den brukes både i ansikt og på kropp.

Indikasjoner for behandling er rynker og linjer, pigmentering og solskader, tørr hud og tapt elastisitet i huden. Vi kombinerer også gjerne PRX-T33 med Dermapen for behandling av arr.

Hvis du lurer på om dette kan være en behandling for deg, er du velkommen på en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere:
Tlf: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Aldersgrense 20 år.