Pris på ansiktsløft og annen kirurgi i ansikt

Pris på ansiktsløft (facelift) og annen kirurgi i ansikt

Ansiktsløft kvinne pris bilde med logo

 

«Fikk utført halsløft og ansiktsløft hos Tomm Bjærke for 10 dager siden. For et formidabelt utført arbeid som ble gjort. […] Når jeg ser før og etter bilder, trodde jeg nesten ikke det var sant det jeg så. Alt av slapp hud og fettansamling på halsen er helt borte. Jeg sjekket mange klinikker før jeg falt ned på Cosmo Clinic, som var absolutt den rette klinikken. […] Tusen takk igjen til Tomm Bjærke og hans team.»

«Hilde tryller med kniven. Jeg har følt meg trygg og ivaretatt under hele prosessen. Og utrolig fornøyd med resultatet etter halsløft og ansiktsløftning. Anbefales varmt.»

«Jeg fikk et kinn- og halsløft hos Hilde Bjærke og er super fornøyd. Mottakelsen jeg fikk var veldig informativ og skapte en trygghet og ro før inngrepet. Jeg hadde lite smerter etter operasjonen og er super fornøyd med resultatet. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fremdeles ser ut som ‘meg’ og får nå etter tre uker høre at jeg ser mye yngre ut og at resultatet ser veldig naturlig ut. Hilde på Cosmo Clinic er en kunstner når det kommer til plastikkirurgi!»

 

Pris for ansiktsløft og annen ansiktskirurgi…

Pris

Ansiktsløft (facelift) 93.500
inkl.mva.
Sekundær facelift 103.000
inkl.mva.
Halsløft - fullt 73.000
inkl.mva.
Midtansiktsløft (kikkehullsoperasjon) 69.000
inkl.mva.
Panneløft  (endoskopisk panneløft) 65.000
inkl.mva.
Øyelokkoperasjon etter panneløft (innen 1 år) 20.000
inkl.mva.
Fettransplantasjon ansikt
Vi kan bruke fett fra din egen kropp til for eksempel utfylling av rynker og furer i ansiktet, leppeforstørrelse, kinnbenforstørrelse samt utjevninger etter tidligere kirurgi eller skade.
Fra 25.000
inkl.mva
.
Hakeimplantat
Hakeforstørring med Medpore hakeimplantat
kr 57.000
inkl.mva.

 

Våre kirurger er landets ledende på ansiktsløft

Dr. Tomm Bjærke

Tomm Bjærke, spesialist i plastikkirurgi

 

Dr. Hilde Bjærke

Hilde Bjærke

 

Informasjon om ansiktsløft

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner og brystforstørrelse. Vår spesialist i karkirurgi tilbyr effektiv behandling for åreknuter (varicer) og spindelvevårer (sprengte blodkar). Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.