Pris på ansiktsløft og annen kirurgi i ansikt

Pris på ansiktsløft (facelift) og annen kirurgi i ansikt

Ansiktsløft kvinne pris bilde med logo

«Fikk utført halsløft og ansiktsløft hos Tomm Bjærke for 10 dager siden. For et formidabelt utført arbeid som ble gjort. […] Når jeg ser før og etter bilder, trodde jeg nesten ikke det var sant det jeg så. Alt av slapp hud og fettansamling på halsen er helt borte. Jeg sjekket mange klinikker før jeg falt ned på Cosmo Clinic, som var absolutt den rette klinikken. […] Tusen takk igjen til Tomm Bjærke og hans team.»

«Jeg fikk et kinn- og halsløft hos Hilde Bjærke og er super fornøyd. Mottakelsen jeg fikk var veldig informativ og skapte en trygghet og ro før inngrepet. Jeg hadde lite smerter etter operasjonen og er super fornøyd med resultatet. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fremdeles ser ut som ‘meg’ og får nå etter tre uker høre at jeg ser mye yngre ut og at resultatet ser veldig naturlig ut. Hilde på Cosmo Clinic er en kunstner når det kommer til plastikkirurgi!»

 

Pris for ansiktsløft og annen ansiktskirurgi

Pris

Ansiktsløft (facelift)
Pasientene som har fått utført et ansiktsløft på Cosmo Clinic, forteller at de får et naturlig, yngre utseende, at resultatet blir en «mer opplagt utgave av meg selv».
79.500
inkl.mva
63.600 eks.mva
Sekundær facelift 89.000
inkl.mva
71.200 eks.mva
Halsløft - fullt 69.000
inkl.mva
55.200 eks.mva
Midtansiktsløft (kikkehullsoperasjon) 69.000
inkl.mva
55.200 eks.mva
Panneløft
Etter et endoskopisk panneløft får du et våknere blikk med redusert tyngdefølelse over øyelokkene. Du vil se naturlig og fresh ut. Du vil også kunne rynke pannen som før, men mildere.
59.000
inkl.mva
47.200 eks.mva
Øyelokkoperasjon etter panneløft (innen 1 år) 18.000
inkl.mva
14.400 eks.mva
Fettransplantasjon ansikt
Vi kan bruke fett fra din egen kropp til for eksempel utfylling av rynker og furer i ansiktet, leppeforstørrelse, kinnbenforstørrelse samt utjevninger etter tidligere kirurgi eller skade.
Fra 22.500
inkl.mva

18.000 eks.mva
Hakeimplantat
Hakeforstørring med Medpore hakeimplantat
fra kr 49.000
inkl.mva
39.200 eks.mva

 

Våre kirurger er landets ledende på ansiktsløft

Dr. Tomm Bjærke

Tomm Bjærke, spesialist i plastikkirurgi

 

Dr. Hilde Bjærke

Hilde Bjærke

 

Informasjon om ansiktsløft

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner, neseoperasjon og brystforstørrelse. Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.