Rekonstruktiv plastikkirurgi

Rekonstruktiv plastikkirurgi Cosmo Clinic

Armplastikk

Med økende alder eller vektnedgang blir noen plaget med løs hud på innsiden av overarmene, noe pasientene selv kaller for grevinneheng. En armplastikk er et kirurgisk inngrep hvor vi fjerner hudoverskudd og eventuelt fett på innsiden av overarmen.

Les mer om armplastikk / overarmsplastikk her

Brystrekonstruksjon

Ved Cosmo Clinic tilbyr vi rekonstruksjon av bryst etter brystkreft, samt korreksjon og forbedring av tidligere utført rekonstruksjon.

Les mer om brystrekonstruksjon her

Lårplastikk

Ved en lårplastikk oppnår man oppstramming av lårene ved at vi fjerner løs hud fra innsiden av lårene i kombinasjon med fettsuging. Etter en lårplastikk opplever pasientene at det er lettere å være fysisk aktiv, det blir mindre irritasjon mellom lårene og det blir enklere med klesvalg.

Les mer om lårplastikk her

Seteløft / rumpeløft / seteplastikk?

Seteløft (seteplastikk) er en operasjon der rumpen løftes ved å fjerne hud og fett i overgangen mellom nedre del av ryggen og øvre kant av rumpen. Seteplastikk må ikke forveksles med rumpeforstørring med eget fett, såkalt BBL (Brazilian Butt Lift).

Les mer om seteløft / seteplastikk her

Utstående ører

Ører kan ha svært forskjellig utforming. Det er store forskjeller når det gjelder ørets utseende og det er vanskelig å si hva som er et normalt øre eller ikke. Det er hovedsakelig utstående ører de fleste opplever som stigmatiserende. Cosmo Clinics kirurger har lang erfaring med operasjon av utstående ører.

Les mer om utstående ører her