Hudbehandlinger: injeksjoner, peeling, kremprogram

hudbehandling«Nanna er absolutt den flinkeste behandleren jeg har gått til for alt med hud å gjøre! Utrolig dyktig og trygg ☺️ Hun ser deg og lytter!»

Cosmo Clinic tilbyr et bredt utvalg effektive behandlinger for deg som er plaget av sprengte blodkar i ansiktet og på bena, uønskede rynker, pigmentflekker, hud som er skadet av solen, små arr eller kviser.

Kosmetiske behandlinger utføres hos oss alltid av erfarne sykepleiere med den beste tilleggsutdannelse.

Cosmo Clinic tilbyr veldokumenterte og effektive behandlinger som tilpasses din hud og dine behov. Kosmetiske behandlinger kan velges alene eller i kombinasjon med plastisk kirurgi. Vi vil alltid ha din sikkerhet i fokus og gi deg råd om behandlinger du vil bli fornøyd med.

Dersom du har fått utført eller planlegger et plastikkirurgisk inngrep, så har vi et nært samarbeid med kirurgene om hvilke behandlinger du kan få best nytte av.

Pasientuttalelser

Peeling kvinne med maske av peel

«Jeg har gått hos Nanna i flere år og anbefaler henne og klinikken på det varmeste. Hun er ekstremt dyktig og behandler deg som en kjær venn. Jeg er svært opptatt av å behandles konservativt slik at ansiktet ikke endrer karakter over tid. Hos Nanna er jeg trygg på dette og jeg følger alltid hennes råd. Å se Nanna er alltid hyggelig og berikende.»

«Jeg har gått til hudpleie hos Nanna på Cosmo Clinic i flere år, og kan anbefale Nanna på det varmeste. Hun er en fantastisk dyktig fagperson, så kunnskapsrik, oppdatert og trygg i det hun anbefaler og gjør. Jeg er strålende fornøyd med de behandlingene hun gjør og den hudpleien hun anbefaler. Dette har gitt gode resultater :) Tusen takk Nanna!!»

Våre vanligste behandlinger

Medisinsk peeling

ZO Skin Health

Fillere (hyaluronsyre)

Leppeforstørrelse

Behandling mot overdreven svetting (hyperhidrose)

Fjerning av sprengte blodkar med laser

Behandling mot kviser (akne)

Velkommen til Cosmo

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere:
Tlf: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Aldersgrense 20 år.

Fillere (hyaluronsyre)

Estetiske hudbehandlinger