PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE

Erfaringer etter bukplastikk (mageplastikk)

mageplastikk

Les om pasientenes erfaringer og hva de som har tatt bukplastikk skriver om opplevelsen. Bukplastikk er det samme som mageplastikk (tummy tuck). Hensikten er å stramme opp huden på magen. Ved denne operasjonen fjernes hud- og fettvevsoverskudd i mageregionen.

Vi skiller vanligvis mellom full bukplastikk og nedre bukplastikk / minibukplastikk.

Bukplastikk er en operasjon som gir høy pasienttilfredshet. Les hva våre pasienter skriver etter å ha tatt bukplastikk hos oss.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi.
Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

«Fått livet tilbake»

«Jeg tok full bukplastikk inkludert sammensying av magemuskler, og er svært fornøyd. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt hele veien, og resultatet er veldig bra. Jeg føler at jeg har fått livet tilbake etter operasjonen.»

 

 • Over all forventning (delte magemuskler)

  Etter å ha fått barn har jeg i lengre tid slitt med delte magemuskler og det som kommer med det. I tillegg har jeg hatt naturlig store bryst som etter svangerskap har fått store heng og har utgjort en stor byrde i hverdagen, med blant annet store ryggsmerter. Jeg har i flere år hatt lyst til å gjennomføre brystreduksjon og bukplastikk, men har syntes det var skummelt å operere - til jeg møtte Thomas. Thomas utførte brystreduksjon og brystløft, samt full bukplastikk med sammensying av magemuskler og fettsuging på meg. Jeg kan bare ikke få sagt nok fine ord om Thomas. Det var en glede å treffe han på konsultasjon, jeg følte meg så trygg og ivaretatt hele veien både av han og Cosmo Clinic. Jeg kunne ringe når som helst både før og etter operasjonen, og Thomas svarer omtrent på minuttet. For en person som har syntes det er skummelt å operere, så var dette en perfekt match. En virkelig kunnskapsrik og erfaren kirurg, som oppriktig bryr seg om å bidra til å øke livskvaliteten til mennesker. Resultatet er over all forventning. Magen er flat - for første gang på så lenge jeg kan huske, brystene er kjempefine og arrene kan nesten ikke ses. Etter operasjonen hadde jeg også en veldig fin og enkel rekonvalesens. Ingen smerter, ingen smertestillende og ingen problematikk knyttet til noe. Etter 3 uker føltes det som om kroppen var healet.
  Jeg anbefaler varmt Thomas Berg til andre som ønsker lignende inngrep og som trenger en forandring i liv og livskvalitet.

 • «Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?»

  853x475 thomas berg 20190926 cosmo 0337

  «Denne uken er det 9 uker siden jeg tok full bukplastikk og brystløft! Resultatet er fantastisk og tanken slår meg hvorfor jeg ikke har gjort dette før. Jeg er 46 år, barna er store og kroppen ganske slank. Jeg hadde heng på brystene og en del overflødig hud på magen, samt en del strekkmerker.

  Jeg må si jeg er overveldet av resultatet som er utført av Thomas Berg. Syltynne arr på magen/brystene samt en navle som ser helt naturlig ut. Arrene på magen er også lagt langt ned og ikke synlig med truse på. Brystene har en naturlig form og fylde!

  Oppfølging fra Berg har vært utmerket fra dag en! Ved minste bekymring har jeg tatt kontakt og fått svar nesten med en gang!

  Jeg var i utgangspunktet litt redd for smertene, men opplevde lite smerte. Kun ved brå bevegelser eller når jeg hostet. Jeg slutter med sterke smertestillende etter to dager. Jeg la operasjonen til før påske med tanke på fravær på jobb. Etter dag fem startet jeg litt med hjemmekontor, men ble fort sliten. Jeg var tilbake i full jobb etter tre uker, hvor jeg også var på jobbreise. Denne mannen vet virkelig hva han gjør og anbefales på det sterkeste!»

 • Mageplastikk: Jeg gir Cosmo Clinic topp karakter på alt som kan gis karakterer på

  «Dr. Marius Solli-Nilsen har gitt meg en del av meg selv tilbake. Han hadde løsningen i det første møte vi hadde med empati og et klart syn på det jeg strevde med i flere år hvor jeg oppsøkte flere kirurger og klinikker for min løse og slappe hud etter graviditeter og vektnedgang. Jeg må være ærlig og si at resultatet overgår det jeg kunne se for meg eller håpe på. Dette er en klinikk i verdensklasse både hvordan du blir møtt og i selve arbeidet de utfører. De er oppdaterte, innovative og omtenksomme. Anbefaler på det sterkeste denne klinikken. Jeg har vært hos andre klinikker og angrer på det. Jeg skulle ønske Cosmo Clinic var min første for det hadde spart meg for penger, stress og dårlig utførelse av operasjon. Jeg gir Cosmo Clinic topp karakter på alt som kan gis karakterer på.» (Kvinne 43 år)

 • «Profesjonell kirurg som lytter og bryr seg» (Thomas)

  «Jente på 37 år og 3 fødsler bak meg. Sprikende magemuskler, løs hud og fett. Prøvd i flere år å trene vekk uten resultat. Fikk anbefalt Thomas Berg av en venninne. Har ikke angret ett sekund på operasjonen jeg tok i september 2020. Endelig kan jeg ta på meg klær uten hele tiden å måtte dekke til magen. Ble godt ivaretatt hele veien. Thomas Berg fremstår som en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg.»

 • Kan trygt anbefale Thomas og Cosmo Clinic

  «Etter å ha hatt en stor vektnedgang og en mage som ikke lot seg krympe mer bestemte jeg meg for at jeg ville til Cosmo og Thomas Berg. Fra jeg gikk inn døren ble jeg varmt tatt imot. Thomas lyttet. Fortalte meg grundig hva jeg kunne forvente. Dette gjorde at jeg fikk godt forklart alt jeg lurte på å ikke satt igjen med noen spørsmål.

  Følte meg trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjon. Stort pluss for at Thomas er lett tilgjengelig på telefon hvis det skulle være noe.

  Jeg er strålende fornøyd med min fulle bukplastikk med sammensying av magemuskler og figurforming. Kan trygt anbefale Thomas og Cosmo Clinic til alle som vurderer operasjon. Terningkast 6.»

 • Trygg og omsorgsfull (bukplastikk, muskeloppstramming, fettsuging)

  «Etter graviditet og keisersnitt bestemte jeg meg for å få utført en full bukplastikk med muskeloppstramming, samt fettsuging av mage og hofter. Jeg har tidligere utført brystløft hos Cosmo Clinic, som jeg var veldig fornøyd med, dermed var Cosmo Clinic naturlig valg av klinikk for meg også denne gangen. Jeg er ubeskrivelig fornøyd med resultatet også denne gangen. Resultatet er alt jeg håpet på og enda mer. Jeg har følt meg så vanvittig godt tatt vare på, både før, under og etter operasjonen. Thomas har vært tilgjengelig og lyttende under hele prosessen. Han er så trygg og omsorgsfull at han føles som en venn, ikke bare som kirurgen din. Kan virkelig anbefales på det varmeste.»

 • Pasienthistorie: Bukplastikk (ME-pasient)

  «Etter tre barn i løpet av 16 år var det ikke lenger mulig kun å trene bort valker og løs hud på magen. Det ble vanskelig å finne klær jeg følte meg vel i. Bestemte med derfor å ta full bukplastikk. Undersøkte en del fordi jeg har sett mange mindre vellykkede resultater etter dette inngrepet. Spesielt navlen har jeg sett kan få veldig uheldig utseende etterpå. Nå er navlen min finere enn den har vært siden før jeg fikk mitt første barn for 19 år siden. Fant etter noen søk Thomas Berg ved Cosmo Clinic. Jeg var på en konsultasjon hos ham. Fortalte at jeg har ME og at jeg var litt engstelig for at kroppen ikke skulle tåle inngrepet (er fremdeles forfengelig selv med en kronisk sykdom). Jeg følte jeg var i trygge hender, og bestemte meg for å ta denne operasjonen. Selv om jeg merket på kroppen at dette, som forventet, var en belastning, var det mye mindre smerter og belastning enn ved keisersnitt. Jeg fikk ingen infeksjon eller andre komplikasjoner. Thomas Berg var tilgjengelig på telefon hele tiden de første dagene etter inngrepet. Han virket empatisk også fordi jeg har en kronisk sykdom, og han virket oppriktig glad på mine vegne for at resultatet viste seg å bli så bra. Nå fem måneder etter er nesten all hevelse borte og jeg gleder meg til å kle meg i det jeg har lyst til å ha på meg i sommer. Jeg skal definitivt benytte meg av samme lege om jeg bestemmer meg for å korrigere brystene, som også er preget av flere svangerskap!»

 • Stor mageplastikk med sying av muskler + fettsuging

  «Utførte stor mageplastikk med sying av muskler + fettsuging hofter og innside lår. Jeg har hørt så mye bra om Dr. Berg, at jeg reiste fra Stavanger til Oslo for å bli operert av han. Hadde gjort det samme igjen.

  Fantastisk kirurg, trygg, kunnskapsrik og veldig hyggelig. Han er ærlig og gir deg realistiske forventninger om resultatet. Jeg følte meg så godt ivaretatt av hele teamet fra start til slutt. Dr. Berg har vært lett tilgjengelig etter operasjonen, svarer på SMS dersom jeg har hatt spørsmål, veldig betryggende.

  Pent resultat så langt, fint arr under trusekanten og han laget en fin navle som var viktig for meg. Kan trygt anbefale Dr. Berg og Cosmo Clinic til alle som vurderer operasjon. Her vil du være i de beste hender. Jeg har ingenting å klage på. Thomas og Cosmo får 5 av 5 stjerner fra meg.»

 • Marius Solli-Nilsen: detaljorientert, empatisk, utrolig flink

  «Jeg har tatt bukplastikk med flanker og sammensying av magemuskler. På første konsultasjon lyttet Hans Marius til det jeg ønsket, tok en titt på meg og kom med ærlige tilbakemeldinger på hva som burde gjøres for best resultat. Det har kun gått 5 uker etter operasjon men resultatet er allerede veldig bra. Arret er veldig symmetrisk og pent laget. Og ikke bare har jeg fått en flatere og bedre/sterkere mage men jeg har også fått en strammere midje og smalere flanker og rompe på kjøpet! Hans Marius har vært tilgjengelig hele veien både med kontroller på klinikken og på telefon hvis jeg har hatt spørsmål. Det har vært veldig trygt og godt å kunne ta direkte kontakt med han når jeg har hatt spørsmål om sårtilheling og rekonvalesensen. Han er alltid positiv og imøtekommende når jeg tar kontakt og svarer på alle spørsmål jeg har og jeg har følt meg veldig ivaretatt hele veien. Jeg skal på videre kontroller etter hvert for å følge opp det endelige resultatet. Men min erfaring så langt er at han ser helheten, er nøye på jobben sin, detaljorientert, empatisk, utrolig flink og følger deg tett opp. Kort oppsummert så lytter han til det du ønsker deg, han ser utgangspunktet du har og gir realistiske tilbakemeldinger om forventet resultat. Han kan det medisinske godt og er nøye på det estetiske og jeg kan anbefale han på det sterkeste!»

 • Livet forandret etter bukplastikk med muskeloppstramming

  Det er nå ett år siden jeg fikk utført full bukplastikk med sammensying av magemuskler hos dr Thomas Berg på Cosmo Clinic. Jeg har hatt et fantastisk år! Livet mitt er faktisk forandret til det bedre!

  Hovedårsaken til at jeg gjennomgikk operasjonen var delte magemuskler (rectus diastase) etter to litt tunge svangerskap. Dette kunne jeg nok fått dekket av det offentlige, da delingen var rundt 6 cm, men jeg hadde mye plager i buk og bekken, og orket ikke kanskje å måtte vente i flere år på både konsultasjon og operasjon. Det angrer jeg overhodet ikke på.

  Dr Berg ga meg svært god informasjon, både om at det er en viss risiko forbundet med et så omfattende inngrep og ikke minst om hvilket resultat jeg kunne forvente. Jeg sjekket dermed inn på operasjonsdagen med et realistisk forventningsnivå, og kunne fokusere på det som skulle foregå.

  Selve operasjonen tok bare noen timer. Jeg valgte å stramme opp huden på magen, samt å fettsuge mage og flanker samtidig, og jeg er imponert over hvor nøye og detaljfokusert dr Berg er! Både hofte-hoftesnitt og gammel navle ble sydd med innvendige sting, og har grodd meget fint! Det store hofte-hoftesnittet er i tillegg lagt så lavt at selv en lav, liten bikinitruse skjuler arret godt. Jeg vet også at dr Berg legger mye innsats i penest mulige arr, og det ser jeg resultatet av hver dag. Han bruker dessuten en teknikk for å gi ny navle et mest mulig naturlig utseende, og dette er jeg særdeles fornøyd med.

  Etter operasjonen har jeg også blitt svært godt ivaretatt. Jeg kunne kontakte dr Berg direkte dersom jeg hadde spørsmål, og hadde åpen dør til klinikken ved behov for kontroll og lignende. Jeg fikk det jeg trengte av smertestillende til rekonvalesensperioden, og god informasjon om sårstell og annet som er viktig for rask og god tilheling.

  Det siste året har vært fylt av gode oppdagelser. Først og fremst har muskulatur og ligamenter i bekken og rygg fått overraskende god hjelp av magemuskler som endelig kan gjøre jobben sin. Smerter og ubehag har blitt betraktelig redusert, og det er derfor lettere å trene og styrke muskulaturen ytterligere. Dette er noe som er sterkt undervurdert og altfor lite medisinsk kunnskap om etter min mening!

  Når jeg først skulle gjøre dette, er jeg veldig glad for at jeg valgte «hele pakken», med det kosmetiske også, for resultatet er over all forventning. Jeg har nå både en kropp som fungerer svært mye bedre, og jeg kan bruke vanlige klær i vanlige størrelser, uten ubehag og plager slik jeg hadde særlig i livet på alle plagg tidligere. Jeg skal heller ikke undervurdere det å kunne ikle seg bikini med en viss stolthet og tilfredshet. Tusen takk til dr Thomas Berg!

 • «Kan på det varmeste anbefale Marius Solli-Nilsen»

  «Kan på det varmeste anbefale plastikkirurg Marius Solli-Nilsen og Cosmo Clinic. Marius forklarer hva jeg kan vente av resultatet og gir ikke urealistiske forventninger.

  Jeg fikk utført full bukplastikk med rafing. Etter tre svangerskap og ti år med overvekt, hadde jeg mye løs hud og stor mage til tross for vektnedgang. Rektusdiastase var mye av årsaken til den store magen.

  Fikk veldig god oppfølging hele veien. Veldig fornøyd med resultater som var mer enn jeg forventet.»

 • «Meget fornøyd etter full bukplastikk»

  «Jeg fikk utført full bukplastikk hos plastikkirurg Hans Marius Solli-Nilsen, og kan ikke få fullrost prosessen nok. Jeg ble tatt veldig godt imot på konsultasjon og følte meg trygg og ivaretatt hele veien, både før, under og etter inngrepet. I dag er det tre måneder siden operasjonen, og jeg er meget fornøyd med resultatet.»

 • Jeg elsker resultatene (bukplastikk og seteløft)

  «Jeg har nå tatt 2 operasjoner hos Thomas, både full bukplastikk og et seteløft, Dette har blitt gjennomført på grunn av ekstrem vektnedgang som har gjort at jeg har sittet igjen med mye overflødig hud. Thomas tok saken og jeg elsker resultatene på begge 2. Jeg har en mage som er flat og perfekt, og et kjempefint løft av sete. Arrene er plassert perfekt under bokserkanten og har hatt en kjempe fine arr som har dannet seg, veldig tynn stripe som strekker seg rundt.

  Thomas har vært veldig flink fra første konsultasjon jeg hadde hos han, veldig trygg og enkel å snakke med, han er også alltid tilgjengelig og svarer på spørsmål man har både før og etter en operasjon. han har vært flink til å betrygge meg når det har nærmet seg operasjonsdager om at dette kommer til å gå kjempe bra. Jeg føler at her har jeg blitt virkelig ivaretatt.

  Om jeg noen gang må gjøre en operasjon igjen, blir det ingen andre en Thomas som får jobben.»

 • Det estetiske resultatet er over all forventning (bukplastikk)

  «Jeg fikk utført full bukplastikk med fettsuging og muskeloppstramming av dr. Thomas Berg i november 2020. Jeg ble veldig godt ivaretatt under hele prosessen, og har fått god oppfølging også etter operasjonen.

  Allerede etter få uker opplevde jeg en markant bedring i kjernemuskulaturen, og holdningen min er naturlig god. Det estetiske resultatet er også over all forventning, og det lave snittet er lett å skjule med undertøy og badetøy. Navlen, som ble ‘flyttet’ noen centimeter er naturlig og godt utført.

  Alt i alt en utrolig fin opplevelse. Informasjonen både før, under og etter prosessen har vært utfyllende og realistisk. Jeg kan på det varmeste anbefale Cosmo Clinic og dr. Thomas Berg.»

 • Thomas Berg - en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg

  «Jente på 37 år og 3 fødsler bak meg. Sprikende magemuskler, løs hud og fett. Prøvd i flere år å trene vekk uten resultat. Fikk anbefalt Thomas Berg av en venninne. Har ikke angret ett sekund på operasjonen jeg tok i september 2020. Endelig kan jeg ta på meg klær uten å hele tiden måtte dekke til magen. Ble godt ivaretatt hele veien. Thomas Berg fremstår som en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg.»

 • «Magen min var ugjenkjennelig» (bukplastikk)

  «Etter et hastekeisersnitt i 2002, etterfulgt av normal fødsel 4 år senere, ble magen min ugjenkjennelig. Det er ingen overdrivelse å si at jeg hatet den!

  Jeg unngikk alle situasjoner med felles dusj (treningssenter, svømmehaller) og unngikk å vise meg naken for min mann. I tillegg viste det seg at magemusklene mine hadde et sprik på 4-5 cm. De måtte sys sammen igjen. Det har medført at tidligere ryggplager nå så godt som er borte.

  Operasjonen har rett og slett gitt meg tilbake kroppen min. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke tok den tidligere.

  Resultatet ble langt bedre enn jeg torde håpe på. Oppfølgingen har vært proff og upåklagelig hele veien.»

 • Brystløft, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging, sammensying av magemuskler og facelift

  Jeg har vært hos Tomm Bjærke for flere behandlinger og er superfornøyd med resultatene. På meg har Tomm utført brystløft med reduksjon, full mageplastikk og flankeplastikk med fettsuging av hofte/flanke samt sammensying av magemuskler.

  Før jeg valgte å bli operert, slet jeg veldig med å ikke 'kjenne meg selv igjen' etter vektøkning og vekttap. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget med operasjoner for å korrigere på skadene etter vektøkning og vekttap. Jeg har fått et helt nytt liv med en livskvalitet som er blitt 100 prosent bedre.

  Resultatet ble over all forventning. Hadde aldri kunne forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd. Fikk en søt navle som ble sydd innenfra og fikk en veldig definert flat mage. Fra før hadde jeg slitt med ekstremt hengende bryster og bulende magemuskler etter store vekttap.

  Plagene som kom av hengende overskuddshud og fett gikk ut over nakke og rygg samt min generelle livskvalitet. Brystene ble utrolig fine og naturlige. De ser mer naturlige ut nå enn de gjorde før operasjon, faktisk. Kan ikke merke arr på dem heller.

  Bare noen uker etter operasjonene booket jeg også operasjon for å løfte halsen da jeg hadde fått svært mye løs hud hengende på halsen, også det var etter vekttapene mine.

  Det ble en full facelift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Han har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk også strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben (SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier at det bare ser ut som om jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er operert. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år…må vise legitimasjon på polet hver gang. Det er bra når man er over 20 år eldre enn grensen for å kjøpe vin. Det er ingen andre jeg ville stolt på for å operere i nærheten av ansiktet mitt enn Tomm :)

  Opplevde ingen komplikasjoner med noen av operasjonene, Tomm var alltid rask til å svare på mine spørsmål underveis og fulgte opp etter operasjonene og var nøye med kontroller. Han er en morsom og hyggelig person som er veldig kreativ med tanke på løsninger, og han lytter gjerne til ønsker man eventuelt skulle ha. Unik og genuin.

  Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

   

 • «Great results, great patient care»

  «I had breast enlargement, breast lift, liposuction, and abdominoplasty performed by Dr. Thomas Berg. I had a great experience, checkups, everybody was really professional, cozy, ambient, and what matters most - GREAT RESULTS! Great doctors, great clinic, great patient care!»

 • «Vanskelig å få uttrykt hvor glad jeg er» (bukplastikk)

  «Etter tre fødsler (deriblant tvillinger) kjente jeg ikke igjen magen min. I en forskningsstudie på rectus diastase, ble avstanden mellom mine magemuskler målt til 5-6 cm. Den målingen ble gjort nesten ett år etter min siste fødsel.

  Det startet med innhenting av informasjon og pasienthistorier, studier på kirurgi for å sy sammen magemuskler og fortsatte med en kartlegging av klinikker og plastikkirurger.

  Jeg landet på Cosmo Clinic. Hele prosessen med konsultasjon, samhandlingen og tiden rett før og etter operasjonen, og nå tre måneder etter operasjon har vært perfekt. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

  Det er vanskelig å få uttrykt hvor glad jeg er for å ha gjort dette. Hvis du vurderer bukplastikk - se for deg alle ledd i prosessen frem til du er ferdig operert - og se for deg at alt personale og alt du opplever - er perfekt. Det er plastikkirurg Thomas Berg og Cosmo Clinic.»

 • Etter bukplastikk: Ikke lenger kramper, smerter eller inkontinens

  «Etter fødsel fikk jeg mye plager, som urinlekkasje, krampe i muskulatur i rygg og mage, svake magemuskler og ryggsmerter. Jeg brukte 4 år med mye behandling og trening uten å bli bedre. Etter bukoperasjon for ca. 1 år siden, har jeg ikke hatt kramper i rygg, mye mindre smerter, full kontroll på blæra, og det er lettere å trene og være aktiv. I tillegg er magen flat og pen. Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet! Og min kirurg Thomas Berg har vært helt fantastisk å snakke med før operasjonen, på operasjonsdagen og etterpå. Thomas Berg kan jeg trygt anbefale!»

 • Mommy makeover: «Super oppfølging»

  «Terningkast 6 til Thomas Berg og Cosmo Clinic. Etter tre fødsler var jeg veldig klar for en mommy makeover. Jeg valgte Cosmo fordi flere bekjente hadde anbefalt klinikken på det varmeste. Angrer ikke på valget. Fra jeg tok kontakt, har det vært super oppfølging og god dialog. Veldig imøtekommende, fleksible og god kundeservice. Min kirurg var Thomas Berg, en herlig, ærlig og profesjonell person. Fra konsultasjon til operasjonsdagen, og nå ved tre måneders kontroll har jeg bare gode opplevelser hos Cosmo Clinic. Vil anbefale alle som ønsker å gjøre et inngrep å ta kontakt uten å nøle. Thomas Berg er en stjerne i sitt fag og mest tillitvekkende kirurg jeg har møtt med bakgrunn som sykepleier og privatperson! Anbefaler på det varmeste Thomas Berg og Cosmo Clinic.»

 • God oppfølging, perfekt resultat

  «Jeg har utført full mageplastikk, brystløft og brystforstørring. Fra første konsultasjon ble jeg svært godt mottatt og fikk god informasjon og veiledning, slik at jeg kunne velge det som var best for meg i samråd med kirurgen. Jeg fikk veldig god informasjon om alt vedrørende operasjonsdagen, inngrep, oppfølging etc. Følte meg hele veien trygg og ivaretatt. Selve operasjonen gikk raskt og smertefritt. God oppfølging etter operasjonen og resultatet ble perfekt. Kunne ikke vært mer fornøyd. Kvalitetsarbeid fra dyktig kirurg. Tusen takk!!» (Kvinne. 47 år)

 • Endelig fått en mage som matcher resten av kroppen (bukplastikk)

  «Jeg er en kvinne på 42 år som fikk utført full bukplastikk for ett år siden hos Thomas Berg. Jeg jobber selv innen estetisk medisin og er veldig skeptisk i utgangspunktet med tanke på resultat. Hadde hatt konsultasjon ved to andre klinikker før jeg kom til Cosmo Clinic. Allerede ved første møte kjente jeg meg trygg på at Thomas var det rette valget. Det har jeg ikke angret på. Hele opplevelsen har vært gjennomgående positiv. Thomas er særdeles dyktig og har gjort en glimrende jobb. Etter tre barnefødsler og keisersnitt har jeg endelig fått en mage som matcher resten av kroppen. Oppfølgingen i etterkant har også vært super. Tusen takk, Thomas og Cosmo Clinic. Anbefales på det sterkeste.»

 • Bukplastikk og fettsuging - fra smultringmage til drømmemage

  «Jeg hadde ‘smultringmage’, og har tatt full bukplastikk og fettsuging. Angrer ikke en dag! Er så fornøyd. Jeg har fått drømmemagen.»
  Kvinne, 49 år

 • Kjempefornøyd etter full bukplastikk og fettsuging

  Pasientsitat Cosmo Clinic

  «Full bukplastikk med fettsuging av hofter (kirurg Thomas Berg). Ble tipset om klinikken av et familiemedlem som jobber i bransjen. Hadde på forhånd sjekket litt rundt. Cosmo virket å ta mitt behov seriøst med en gang i motsetning til de andre. God informasjon og oppfølging hele veien. Svar kom kjapt når jeg hadde spørsmål før og etter operasjon. Kjempefornøyd med resultatet.»

 • Nå elsker jeg kroppen min! (Mommy makeover)

  «Nå elsker jeg kroppen min!» («Mommy makeover» med brystforstørrelse og full bukplastikk)

 • Anbefaler Cosmo varmt etter bukplastikk og fettsuging

  Veldig fornøyd og anbefaler varmt Cosmo Clinic etter full bukplastikk med fettsuging og muskeloppstramming.

 • Fornøyd hele veien

  «Jeg utførte en stor bukplastikk med liposuction av flanker og rafing pluss brystløft etter to tunge graviditeter med stor vektoppgang. Thomas Berg var kirurgen og jeg var fornøyd hele veien - fra konsultasjon, operasjon og oppfølging ble jeg møtt med profesjonalitet. Anbefales på det sterkeste.» (Kirurg: Thomas Berg)

 • «Jeg har funnet den beste kirurgen»

  «Jeg tok full bukplastikk og øvre øyelokk hos kirurg Tomm Bjærke - og er strålende fornøyd med både resultatet og oppfølging.»

 • «Såååå fornøyd…» (mageplastikk)

  «Jippi, magen min er flat…. Jeg hadde et stygt keisersnitt arr og en slapp mage som hang over arret. Dr Tomm Bjærke mente magen min egnet seg for en liten mageplastikk. Jeg ble operert uten narkose, men fikk noe avslappende som gjorde at det faktisk var en fin opplevelse. Bare 1 time etter operasjonen dro jeg hjem i fin form. Jeg hadde et dren som ble fjernet dagen etter. Jeg var litt øm noen dager og hadde nesten ingen blåmerker. For en forandring. Det stygget arret og den slaskete huden er borte og erstattet med et nesten usynlig arr nedenfor trusekanten. Jeg er SÅÅÅÅÅ fornøyd☺»

 • «Strålende fornøyd med Tomm Bjærke»

  Rektusdiastase (skilte magemuskler) og bukplastikk

  delte magemuskler (rektusdiastase)

  «Etter to svangerskap fikk jeg påvist rectus diastase (delte magemuskler) med en åpning på 6 cm fra ribben til skamben. Da jeg har vært plaget med bekkensmerter under og etter svangerskapene, startet jeg jakten på hjelp. Dette både i forbindelse med ryggsmerter og med tanke på at jeg så gravid ut uansett hva jeg gjorde. Jeg var innom 3 kirurger før jeg møtte en kirurg som anbefalte meg en tidligere kollega som var spesialist på bukplastikk: Tomm Bjærke.

  Før jeg kontaktet Cosmo Clinic og Bjærke forsøkte jeg meg på fysioterapi og mageøvelser som skulle lukke magemusklene, eller redusere min rectus diastase. Øvelsene ble gjennomført hver eneste morgen i 10 minutter uten unntak i ett helt år – uten forandring i diastasen. Etter første konsultasjon var jeg aldri i tvil, dersom operasjonen skal gjennomføres så var det kun Tomm Bjærke som skal gjøre det. Bakgrunnen for valget av kirurg er svært enkel: Han var meget profesjonell, viste til både muligheter og risiko ved bukoperasjon og ville være helt sikker på at dette var gjennomtenkt. Bekkensmerter er komplekst, og han kunne ikke garantere at dette ville bli bedre, men jeg valgte likevel å gjennomføre operasjonen etter enda 7 måneder i tenkeboksen.

  Jeg er strålende fornøyd med Tomm Bjærke, og har vært det fra første stund. Jeg har blitt tatt imot med åpne armer av alle de involverte i Cosmo Clinic. Fått hurtig svar på mine henvendelser i forbindelse med tankeprosessen før operasjonen. Samtidig fikk jeg raske svar på sms og e-post etter operasjonen. Jeg har blitt sett hele veien – strålende service! Til sist kan jeg ikke si annet enn at jeg også er FANTASTISK fornøyd med resultatet. Jeg ville aldri benyttet meg av en annen kirurg om jeg skulle tatt valget igjen, og kan anbefale Tomm Bjærke på det sterkeste.»
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon