Effektiv behandling mot tanngnissing

bli kvitt tanngnissing bruxisme

På Cosmo Clinic kan du få hjelp mot tanngnissing.

Gnisser du tenner om natten? Mange av oss har problemer med tanngnissing eller at vi biter sammen/spenner kjeven mens vi sover. Dette resulterer i dårlig søvnkvalitet, skader på tennene og smerter i muskler og i hodet. Det kan også påvirke partners søvn. Hos Cosmo Clinic kan du få effektiv hjelp for disse plagene ved behandling med injeksjon i tyggemuskelaturen.

Selve behandlingen er rask og oppleves ikke som smertefull, men lett ubehagelig. Effekten kommer gradvis over de neste dagene og maksimal effekt ses etter 10-12 dager. Da kommer du inn på klinikken til din behandler på en kontroll for å sikre at vi har oppnådd ønsket effekt med behandlingen.

Varigheten av behandlingen er ca 4-6 måneder før muskulaturen gradvis vinner tilbake full kraft. Dette er en behandling som kan kombineres med biteskinner. Behandlingen er ikke permanent, men ofte ser vi at ved å behandle problemet over en tidsperiode vender vi oss av med uvanen.

Vi tilbyr konsultasjoner og behandling hos våre dyktige kosmetiske sykepleiere som har anatomispesialisering og lang erfaring med medisinske indikasjoner. Har du spørsmål eller lurer på om dette kan være noe for deg, er du hjertelig velkommen på konsultasjon på Cosmo Clinic. Vi holder til i Nydalen.

Her finner du Cosmo Clinic

Nydalen: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se kart)

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere:
Tlf: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Aldersgrense 20 år.