Cosmo Clinic - naturlig resultat og god kommunikasjon

Plastikkirurger på Cosmo Clinic

Cosmo Clinic ble startet av Tomm Bjærke i Nydalen i 2016. Siden den gang har klinikken måttet utvide lokalene til det dobbelte.

Vi har fem kirurger, som alle er blant landets beste plastikkirurger: Tomm Bjærke, Hilde Bjærke, Thomas Berg, Tormod Westvik og Marius Solli-Nilsen.

Cosmo Clinics suksess er blitt en snakkis blant leger og pasienter. En viktig grunn for vårt gode renomme, er at vi får enestående tilbakemeldinger fra pasientene på for eksempel Legelisten.no og Google.

Hos oss er kirurgene høyspesialisert på sine respektive områder. Vi har for eksempel landets to ledende eksperter på ansiktsløft og annen ansiktskirurgi (halsløft, øyelokk, laserbehandling): Tomm og Hilde Bjærke. De står i en særstilling i Norge når det gjelder ansiktskirurgi. Thomas Berg er blant Norges beste plastikkirurger og har spesialisert seg på brystoperasjoner og figurforming, Tormod Westvik er landets ledende på neseoperasjoner og Marius Solli-Nilsen er en av landets mest erfarne postbariatriske plastikkirurger.

Noe av det pasientene setter pris på ved Cosmo Clinic, er at vi tar oss god tid til hver enkelt pasient for å forsikre oss om at pasienten har realistiske forventninger og forstår hva den ønskede operasjonen innebærer. Vi er svært opptatt av at operasjon på Cosmo Clinic skal gi pasientene er positiv opplevelse.

Alle ansatte på klinikken bryr seg virkelig seg om pasientenes ve og vel. Og siden alle de ansatte har lang erfaring med plastisk kirurgi, forstår de pasientenes behov svært godt og kan gi dem den tryggheten og informasjonen de trenger.

Det aller viktigste for at pasienten skal bli fornøyd, er at resultatet samsvarer med de forventningene pasienten har. Vi lover ikke gull og grønne skoger. Vi er ærlige på at plastisk kirurgi ikke er noen snarvei til lykke. Med saklig informasjon på forhånd og en behandling som er tilpasset hver enkelt pasient, kan plastisk kirurgi forbedre et område pasienten opplever som hemmende eller problematisk.

Tomm Bjærke og Thomas Berg har til sammen gjennomført flere tusen brystoperasjoner. Cosmo Clinic benytter bare silikonproteser av høyeste kvalitet. Det stemmer ikke at de fleste er ute etter å få gigantiske pupper, forteller Berg. De aller fleste ønsker en naturlig størrelse på brystene, slik at de samsvarer med kroppen ellers. Gjennomsnittsstørrelsen på en silikonprotese er 300cc, noe som gir flotte bryster som ikke ser operert ut. Det er viktig at brystene harmonerer med resten av kroppen. Nesten alle velger brystimplantater fra Motiva Implants, som er gullstandarden innen brystproteser. Motiva gir færrest komplikasjoner (kapsling).

Siden de protesene fra Motiva er så myke, kan de føres inn i brystet gjennom mindre åpning enn tidligere, noe som gjør at arret under brystet kun blir ca. 3 cm. Det er dessuten mulig å føre inn protesen gjennom armhulen for de pasientene som ønsker det. Da vil arret bli skjult i armhulen.

Noe som også øker i popularitet er brystforstørrelse med kroppens eget fett, der vi transplanterer fett fra et område på kroppen til brystene. Brystforstørrelse med kroppens eget fett kan enten utføres alene eller i kombinasjon med proteser (Motiva Hybrid).