PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE

Erfaringer etter brystløft på Cosmo Clinic

Brystløft

Med tiden vil arrene blekne.

Les hva pasientene skriver om sine erfaringer etter å ha gjort brystløft-operasjon ved Cosmo Clinic.

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

Ved operasjonen brystløft fjerner vi hud, strammer opp brystet og løfter brystvorten høyere opp slik at brystene får en mer ungdommelig fasong. Det er ikke uvanlig at man kombinerer et brystløft med at man legger inn silikonproteser samtidig for å få økt volum.

Kvinner som av forskjellige grunner ønsker å fjerne silikonproteser (explant), velger ofte brystløft for å stramme opp brystene.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi.
Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 • «Definitivt verdt hver krone jeg betalte. En investering i livskvalitet, vil jeg si!»

  Tomm Bjærke

  «Jeg har nylig tatt et brystløft og et ansiktsløft kombinert med fullt halsløft på Cosmo Clinic hos Tomm Bjærke, og deler mer enn gjerne min erfaring her.

  Jeg har gått ned mye i vekt de siste par årene. Og selv om jeg syntes at det var flott å bli kvitt overvekten, så var jeg ikke like glad for all den slappe huden som fulgte med. Tyngdekraften hadde tatt et skikkelig tak i min 51 år gamle kropp og ristet alt nedover. Dermed syntes jeg at ansiktet mitt virket dratt og slitent, og jeg følte meg brått mye eldre på utsiden enn på innsiden. Jeg ønsket etter hvert å gjøre noe med det.

  Da jeg begynte å kikke på hvilke muligheter som fantes, visste jeg absolutt ingenting om plastisk kirurgi, og heller ikke hvem jeg skulle velge til å hjelpe meg.

  Jeg begynte å lete på nett, leste anmeldelser og snakket med noen som kjente til de forskjellige aktørene.

  Det ble etter hvert tydelig for meg at overlege Tomm Bjærke, som er spesialist i plastikkirurgi ved Cosmo Clinic i Nydalen, anses for å være en av de aller fremste i feltet. Med god grunn, viste det seg.

  Jeg tok sats og bestilte en time hos ham.

  Mitt førsteinntrykk av Cosmo Clinic var at jeg hadde kommet til et sted med god atmosfære. Jeg møtte blide og hyggelige folk i resepsjonen, og alt sammen virket betryggende, moderne og profesjonelt.

  Tomm Bjærke er veldig hyggelig og lett å snakke med. Vi hadde en fin og informativ prat, og han tok seg god tid til å forklare og vise meg hva som ville skje om jeg bestemte meg for å gjøre alvor av planene mine. Jeg gikk derfra med en veldig god følelse, og hadde vel egentlig allerede da bestemt meg.

  Nå er jeg på den andre siden, og kan fortelle at begge operasjonene gikk bedre enn jeg kunne ha forestilt meg. Ikke en eneste gang har jeg vært redd eller blitt nødt til å gå og være usikker på noe uten å få svar. Jeg har blitt tatt godt vare på og fått all informasjon jeg har trengt.

  Etter brystløftet var brystene mine hovne og litt ømme i en tre ukers tid, men med en støttende sports-BH kunne jeg leve helt normalt og var tilbake på jobb etter en langhelg. Jeg var likevel forsiktig og tok det med ro, og gjorde som jeg fikk beskjed om av Bjærke. Jeg opplevde at han fulgte meg opp på en veldig god måte.

  I forbindelse med den andre operasjonen, som var ansiktsløftet og halsløftet, er jeg nå på slutten av en to ukers sykemelding. På mandag starter jeg på jobb, da føler jeg meg helt sikker på at ingen vil se at jeg er operert.

  De første dagene etter operasjonen gikk jeg med bandasje rundt hodet, og følte meg litt mørbanka og stiv i ansiktet. Jeg valgte å legge meg inn på et hotell rett ved klinikken i noen dager, for å hvile godt. Det var noe ubehag og litt smerter, mest det første døgnet. Dette kunne fint dempes med smertestillende og var forventet og håndterbart.

  Jeg hadde anledning til å ringe Bjærke eller klinikken om det var noe jeg lurte på, og Bjærke tok alle merkelige spørsmål fra en utålmodig sjel som meg med den største overbærenhet og profesjonalitet.

  Dagen etter operasjonen var jeg tilbake på klinikken for å fjerne dren i halsen. Det var overraskende lite smertefullt, og Bjærke kontrollerte at alt så bra ut.

  Ni dager senere var jeg tilbake igjen, da for å fjerne stiftene som ble brukt under operasjonen. Dette var helt smertefritt.

  Men så kommer jo det som er aller mest gøy!

  Da det hadde gått en liten uke, begynte hevelsen å gå gradvis ned. Ansiktet mitt fikk tilbake naturligheten sin og resultatet ble mer og mer synlig.

  Når jeg ser meg i speilet i dag, bare ti dager etter operasjonen, og sola skinner ute, så får jeg lyst til å begynne å trene igjen. Og ta meg en løpetur. Og spise sunnere. Jeg blunker litt til meg selv i speilet og kan nesten ikke tro mine egne øyne.

  Jeg ser 15-20 år yngre ut, og det på en «naturlig» måte. Smilet er det samme, uttrykket og særegenhetene mine de samme, men den slappe huden i nedre del av ansiktet, rundt kjeven og på halsen er helt borte.

  Brystene mine ser helt naturlige ut, men har fått tilbake den ungdommelige formen de hadde da jeg var ung. Jeg valgte å ikke legge inn noe i dem, de er bare løftet opp og formet tilbake på plass. Dette kommer jo an på hva en foretrekker.

  Én ting er sikkert, og det er at det er mye god mentalhygiene i å ta vare på utseendet sitt. Det å bli eldre er en del av livet. Samtidig kan en tenke at det å ta en foryngende operasjon bidrar til at en føler seg mer frisk og opplagt, og en blir kvitt plager som går utover humøret og selvtilliten.

  I mitt tilfelle, med tanke på vekttapet og mange tøffe og slitsomme år før det, fikk jeg hjelp til å gjøre en restart og finne tilbake til godfølelsen.

  Det var definitivt verdt hver krone jeg betalte. En investering i livskvalitet, vil jeg si!

  Hvis du vurderer å gjøre det samme som meg, så gir jeg Tomm Bjærke og Cosmo Clinic mine aller varmeste anbefalinger. Jeg garanterer at du vil være i de absolutt beste hender.»

 • «Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?»

  853x475 thomas berg 20190926 cosmo 0337

  «Denne uken er det 9 uker siden jeg tok full bukplastikk og brystløft! Resultatet er fantastisk og tanken slår meg hvorfor jeg ikke har gjort dette før. Jeg er 46 år, barna er store og kroppen ganske slank. Jeg hadde heng på brystene og en del overflødig hud på magen, samt en del strekkmerker.

  Jeg må si jeg er overveldet av resultatet som er utført av Thomas Berg. Syltynne arr på magen/brystene samt en navle som ser helt naturlig ut. Arrene på magen er også lagt langt ned og ikke synlig med truse på. Brystene har en naturlig form og fylde!

  Oppfølging fra Berg har vært utmerket fra dag en! Ved minste bekymring har jeg tatt kontakt og fått svar nesten med en gang!

  Jeg var i utgangspunktet litt redd for smertene, men opplevde lite smerte. Kun ved brå bevegelser eller når jeg hostet. Jeg slutter med sterke smertestillende etter to dager. Jeg la operasjonen til før påske med tanke på fravær på jobb. Etter dag fem startet jeg litt med hjemmekontor, men ble fort sliten. Jeg var tilbake i full jobb etter tre uker, hvor jeg også var på jobbreise. Denne mannen vet virkelig hva han gjør og anbefales på det sterkeste!»

 • Brystløft - alternativ til brystproteser

  brystprotese

  Jeg måtte nylig fjerne mine 14 år gamle brystproteser pga. kapseldannelse (satt inn ved en annen klinikk). Min umiddelbare plan var å sette inn nye proteser. Tomm gjorde meg oppmerksom på at brystløft kunne være et alternativ for meg. Etter litt tenketid gikk jeg for det, og jeg har ikke angret. Jeg er svært godt fornøyd, og resultatet er så fint til min kropp. Det er altså fullt mulig å fjerne brystproteser og få flotte bryster igjen - uten å sette inn nye – takket være Tomm hos Cosmo Clinic! Jeg var ikke i tvil når jeg skulle velge klinikk, da jeg har vært pasient hos Tomm/Hilde Bjærke ved en tidligere anledning. Han er tydelig og ærlig samt varm og hyggelig. Resepsjonister, sykepleiere og anestesipersonalet ved klinikken oser av profesjonell og varm omsorg fra du kommer og til du blir fulgt til døren etterpå.

  ANBEFALES.

 • «Verdt hver en krone» (fjerne silikon og brystløft)

  «Fjernet mine 10 år gamle proteser og fikk utført brystløft i samme operasjon hos Thomas og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har aldri tidligere hatt – eller trudd jeg kunne – få så pene bryster. Det er ingen tvil om at Thomas er en perfeksjonist i sitt arbeid! Han har også en aura/energi som gjør at man føler seg så trygg og tatt vare på. Man blir rett og slett veldig fort glad i han. Dette er heller ikke en plass du føler du ligger på rullebånd, men tvert imot. Jeg fikk en følelse av å være en VIP og kunne ikke følt meg bedre ivaretatt. Thomas var flere ganger innom å så til meg etter operasjon og kom også og sa ha det før jeg dro. Han har også vært tilgjengelig til enhver tid og ingen av mine spørsmål har vært «dumme» verken før eller etter. Ikke prøv å spar penger på kirurgi, Thomas er den beste og verdt hver en krone!»

 • Fjernet silikonbrystene - samtidig brystløft

  «Jeg fikk fjernet silikonbrystene samtidig som jeg tok et brystløft hos Dr. Thomas Berg. Jeg i flere år hatt lyst til å gjøre dette, men var redd for hvordan resultatet ville bli. Jeg fikk anbefalt Thomas og etter veiledning og råd fra han ble vi enige om å fjerne silikonet og samtidig ta et brystløft. Jeg ble svært positivt overrasket over resultatet og har vært veldig fornøyd i ettertid. I tillegg til å være en svært dyktig kirurg er Thomas tillitvekkende, trygg og sympatisk. Jeg fikk god oppfølging både før og etter operasjonen. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas og Cosmo Clinic.»

 • Brystløft, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging, sammensying av magemuskler og facelift

  Jeg har vært hos Tomm Bjærke for flere behandlinger og er superfornøyd med resultatene. På meg har Tomm utført brystløft med reduksjon, full mageplastikk og flankeplastikk med fettsuging av hofte/flanke samt sammensying av magemuskler.

  Før jeg valgte å bli operert, slet jeg veldig med å ikke 'kjenne meg selv igjen' etter vektøkning og vekttap. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget med operasjoner for å korrigere på skadene etter vektøkning og vekttap. Jeg har fått et helt nytt liv med en livskvalitet som er blitt 100 prosent bedre.

  Resultatet ble over all forventning. Hadde aldri kunne forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd. Fikk en søt navle som ble sydd innenfra og fikk en veldig definert flat mage. Fra før hadde jeg slitt med ekstremt hengende bryster og bulende magemuskler etter store vekttap.

  Plagene som kom av hengende overskuddshud og fett gikk ut over nakke og rygg samt min generelle livskvalitet. Brystene ble utrolig fine og naturlige. De ser mer naturlige ut nå enn de gjorde før operasjon, faktisk. Kan ikke merke arr på dem heller.

  Bare noen uker etter operasjonene booket jeg også operasjon for å løfte halsen da jeg hadde fått svært mye løs hud hengende på halsen, også det var etter vekttapene mine.

  Det ble en full facelift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Han har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk også strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben (SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier at det bare ser ut som om jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er operert. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år…må vise legitimasjon på polet hver gang. Det er bra når man er over 20 år eldre enn grensen for å kjøpe vin. Det er ingen andre jeg ville stolt på for å operere i nærheten av ansiktet mitt enn Tomm :)

  Opplevde ingen komplikasjoner med noen av operasjonene, Tomm var alltid rask til å svare på mine spørsmål underveis og fulgte opp etter operasjonene og var nøye med kontroller. Han er en morsom og hyggelig person som er veldig kreativ med tanke på løsninger, og han lytter gjerne til ønsker man eventuelt skulle ha. Unik og genuin.

  Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

   

 • Bryster med en veldig fin, naturlig form (silikon og brystløft)

  Jeg valgte å operere brystene mine (januar 2020) som har vært en psykisk belastning siden puberteten da jeg hadde avvikende form på brystene. Jeg var klar over at mine bryster ville gjøre det mer krevende å få til et pent resultat (har i tillegg ammet flere barn), og var derfor innom flere kirurger i Oslo for å være trygg på at resultatet ville bli så bra som mulig. Etter å ha konsultert meg med flere kirurger, var Thomas den legen som ga det beste inntrykket av dem alle. Han var tålmodig, veldig hyggelig, lyttet og tok seg god tid til å forklare meg årsaken til min tilstand, samt at han i tillegg hadde erfaring med å operere tubebryst. Han er virkelig en dyktig og ærlig lege! Jeg satt inn implantater og fikk samtidig utført et brystløft. Jeg ble veldig godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og følte meg veldig trygg på selve operasjonsdagen. Servicen hos Cosmo Clinic er virkelig upåklagelig, og selve klinikken er flott, ren og moderne! Resultatet er bryster med en veldig fin, naturlig form. Jeg er utrolig fornøyd med servicen og kvaliteten på arbeidet til Thomas - jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Jeg kommer garantert til å velge Cosmo Clinic igjen dersom jeg ønsker å utføre flere kosmetiske inngrep i fremtiden og kan virkelig anbefale Thomas på det aller sterkeste!

 • «Great results, great patient care»

  «I had breast enlargement, breast lift, liposuction, and abdominoplasty performed by Dr. Thomas Berg. I had a great experience, checkups, everybody was really professional, cozy, ambient, and what matters most - GREAT RESULTS! Great doctors, great clinic, great patient care!»

 • Resultatet gir meg stor glede både fysisk og psykisk

  «Etter nesten 30 år med implantat i brystene ble disse fjernet av Dr. Thomas Berg på Cosmo Clinic i april 2020. Det ble i tillegg utført et brystløft. Implantat ble lagt inn som følge av trist utseende etter mange år med amming. Det er en stor lettelse å være kvitt implantatene, og kjenne at jeg er tilbake i min egen kropp. Ekstra hyggelig er det at resultatet etter brystløftet ble så fint. Får høre jeg ser både slankere og yngre ut, og også fått komplimenter til Dr. Berg på «godt håndverk» :) Jeg er utrolig godt fornøyd med resultatet, og det gir meg stor glede både fysisk og psykisk.»

  Les hele pasienthistorien ved å klikke på linken!

 • «De beste i landet» (facelift og brystløft)

  Kirurgene Thomas Berg og Hilde Bjærke er ikke bare dyktige, men de beste i landet vil jeg si. Hilde utførte facelift kombinert med halsløft uten synlige arr. Det er nesten ikke til å tro, og jeg er kjempefornøyd. Thomas Berg fjernet brystprotesene og fikk løftet brystene slik at de nå ser ut som noen ungpikebryst. «Han må være verdens beste», sier min mann. :)

  Og for et fantastisk miljø de har klart å skape. Det er bare helt unikt. Jeg følte meg ivaretatt fra det sekundet jeg satte foten over dørstokken. Alle er så vennlige, positive og omsorgsfulle. Småpraten, smilene og måten å snakke på fikk meg til å senke skuldrene og slappe av. Den gradvise overgangen til full narkose var også veldig behagelig og smertelindringen etterpå likeså.

  Om de hadde kunnet tilby all den medisinske behandling jeg trenger framover da hadde jeg ikke vært i tvil om HVOR jeg skulle gått.

   

 • Brystløft og fettransplantasjon

  «Jeg har fjernet brystproteser, gjort brystløft med transplantasjon av fett til bryst hos Thomas Berg. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Veldig fornøyd med resultatet, legen og de andre på klinikken. Cosmo Clinic er absolutt å anbefale på alle måter.» (Kvinne, 52 år)

 • Anbefaler Thomas av hele mitt hjerte (silikon og brystløft)

  «Hvis du er ønsker et naturlig resultat, er dr. Thomas Berg den riktige person å oppsøke. Jeg angrer bare på hvorfor jeg ikke gjorde dette før. Jeg har fått de mykeste, fineste protesene med et fint løft. Resultatet er over all forventning. Arrene er helt perfekte etter bare tre måneder. Selvtilliten min har fått en boost og mannen er storfornøyd. Thomas er unik og flink og gjør jobben sin profesjonelt. Anbefaler ham av hele mitt hjerte. Hele opplevelsen har vært topp fra start til slutt.»

 • God oppfølging, perfekt resultat

  «Jeg har utført full mageplastikk, brystløft og brystforstørring. Fra første konsultasjon ble jeg svært godt mottatt og fikk god informasjon og veiledning, slik at jeg kunne velge det som var best for meg i samråd med kirurgen. Jeg fikk veldig god informasjon om alt vedrørende operasjonsdagen, inngrep, oppfølging etc. Følte meg hele veien trygg og ivaretatt. Selve operasjonen gikk raskt og smertefritt. God oppfølging etter operasjonen og resultatet ble perfekt. Kunne ikke vært mer fornøyd. Kvalitetsarbeid fra dyktig kirurg. Tusen takk!!» (Kvinne. 47 år)

 • Excellent experience (brystløft)

  «I had a truly excellent experience at Cosmo Clinic! Everything involved in my process was smooth, easy and streamlined. I appreciate the honesty of Dr. Thomas Berg. He suggested a breast lift, and I can truly say it was the best decision. My breasts look perfect. Now I will be getting a BBL with Dr. Berg this year. I cannot recommend this clinic enough!» (Brystløft, kirurg: Thomas Berg)

 • Fornøyd hele veien

  «Jeg utførte en stor bukplastikk med liposuction av flanker og rafing pluss brystløft etter to tunge graviditeter med stor vektoppgang. Thomas Berg var kirurgen og jeg var fornøyd hele veien - fra konsultasjon, operasjon og oppfølging ble jeg møtt med profesjonalitet. Anbefales på det sterkeste.» (Kirurg: Thomas Berg)

 • «Trygg og ivaretatt fra første stund»

  «Cosmo Clinic har ytt fantastisk god service fra første besøk. Jeg har følt meg trygg og ivaretatt fra første stund, har fått god informasjon hele veien.»

 • Tusen hjertelig takk

  Tusen hjertelig takk for utrolig god hjelp! Anbefales på det varmeste for de som vurderer dette! (Brystreduksjon og brystløft. Kirurg: Tomm Bjærke)
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon