PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE
  • Thomas Berg

Thomas Berg

Thomas Berg

Thomas Berg er en av Norges dyktigste plastikkirurger. Han har bred plastikkirurgisk bakgrunn fra Rikshospitalet og Uppsala og har opparbeidet seg meget stor forståelse for den enkeltes pasients unike utgangspunkt. Denne innsikten kombinerer dr. Berg med plastikkirurgisk håndverk på et svært høyt og avansert nivå, noe som har kommet takknemlige pasienter i hele Norge og Sverige til gode.

Han har doktorgrad og har publisert en rekke vitenskapelige artikler i flere internasjonale medisinske tidsskrift. Kombinasjonen av faglig dyktighet og en akademisk tilnærming gjør ham til en enestående kirurg. Han stiller i en særklasse når det gjelder å finne den beste løsningen for den enkelte pasient. På Cosmo Clinic har Thomas valgt å fordype seg i kroppsformende inngrep, og dermed opparbeidet seg en unik kompetanse innenfor brystkirurgi, fettsuginger/fett-transplantasjoner, bukplastikker, BBL og BII. Han er svært utadvendt, blid, tillitsfull og meget godt likt av pasienter og kollegaer. Alle som blir operert av Thomas, kan føle seg ekstremt trygge og ivaretatt, noe som har gitt ham et meget godt rykte blant hans pasienter. Dette gjenspeiles i mange positive anmeldelser fra fornøyde pasienter på f.eks. Cosmos hjemmeside, Google, Facebook og Legelisten.

Thomas Berg har blitt intervjuet i media en rekke ganger, for eksempel i Helsekontrollen og God morgen Norge på TV2.

Thomas Berg er medlem av American Society of Plastic Surgeons.

Pasientsitat Thomas Berg mageplastikk

 

 

Pasientenes erfaring med Thomas Berg

«Fra den innledende konsultasjonen til den siste oppfølgingen, har min erfaring med Thomas overgått alle forventninger. Som kirurg kombinerer han bred kunnskap med fantastiske ferdigheter, noe som tydelig gjenspeiler seg i de utmerkede resultatene av hans kirurgiske inngrep. Noe av det som skiller Thomas ut, er hans menneskelige egenskaper. Han er imøtekommende og vennlig, og skaper en atmosfære av ro og tillit som gjør hele prosessen trygg og behagelig. Den tette og personlige oppfølgingen både underveis og etter operasjonen forsterker følelsen av trygghet. Dersom du vurderer en kirurgisk prosedyre, er Thomas utvilsomt det beste valget. Hans dedikasjon til pasientens velvære og hans kirurgiske ekspertise gjør ham til en eksepsjonell lege. Jeg anbefaler ham på det varmeste.»

 

«Full bukplastikk med fettsuging og sammensying av magemusklene samt brystløft utført av Thomas Berg. Fikk et fantastisk resultat over all forventning! Så glad for at jeg valgte Cosmo Clinic, følt meg så godt ivaretatt helt fra første konsultasjon. Imponert over hvor nøyaktig og profesjonell Thomas er. Samt hvor hyggelige og omsorgsfulle alle de ansatte er på Cosmo Clinic. Resultatet kunne ikke blitt bedre, og om jeg noen gang skulle ha behov for annen operasjon så velger jeg uten å blunke Cosmo Clinic igjen.»

 

«Gjennomførte full bukplastikk med sammensying av magemusklene for 7 måneder siden. Jeg er 51 år og er i utgangspunktet slank, men hadde løs hud og firkantet magen etter smartlipo for mange år siden. Under undersøkelse hos Thomas kom det fram at jeg hadde delte magemuskler (rektusdiastase) på ca 5-6 cm etter svangerskap for 30 år siden. De siste 10 årene har jeg vært mye plaget med korsryggen og hofteplager. Jeg har brukt mye tid på fysio og personlig trener, men dessverre med lite effekt. Etter operasjonen fikk jeg veldig god oppfølging og følte meg godt ivaretatt. Operasjonen var overkommelig, og jeg opplevde lite smerter. Var tilbake på jobb etter 3 uker. Jeg begynte å trene rolig etter 4 måneder. Resultatet er helt fantastisk, jeg kunne ikke være mer fornøyd. Korsryggsmerter og hofteplager jeg hadde før operasjonen er helt borte. Thomas Berg er en meget dyktig kirurg som vil det beste for deg. Jeg er veldig heldig og takknemlig for hjelpen jeg har fått på Cosmo Clinic.»

«Får ikke fullrost denne mannen nok. Jeg har følt meg så trygg, så sett og så ivaretatt. Det er mye som er viktig når man skal velge en kirurg, og Thomas skiller seg ut på alle plan. Det er kun 4 uker siden operasjon og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, og bare gleder meg til fortsettelsen. Thomas er perfeksjonist, og jeg kunne aldri valgt noen andre igjen. Han lytter, er ærlig i tillegg til at han er en skikkelig koselig lun mann. Med hånden på hjertet , det er denne mannen du bør gi tilliten din og jeg kan garantere han vil gjøre alt for å få deg fornøyd. Terningkast 100 fra meg :)»

«Jeg hadde hørt at Thomas Berg er en svært dyktig og sympatisk plastisk kirurg, men hadde aldri trodd at operasjonen skulle gå så greit og at resultatet skulle bli så utrolig bra. Hadde jeg visst dette så hadde jeg operert magen for mange år siden. Selv om jeg er slank så har 3 fødsler og 3 tidligere tarmoperasjoner gjort at magen så svært stygg ut. Slapp hud og fett gjorde at de vertikale og horisontale arrene var blitt fordreide og skjeve. Etter en full bukplastikk med sammensying av magemuskler så ser magen min ut som den gjorde da jeg var ung.»

«Endelig har jeg tatt den operasjonen jeg ønsket etter mange års vurdering! Jeg fikk utført full bukplastikk med rafing, fettsuging av mage og hofter samt brystforstørring med eget fett. Med god informasjon i forkant av inngrepet, og på selve operasjonsdagen følte jeg meg godt ivaretatt. Jeg fikk mobilnr. direkte til legen og kunne ringe ham når som helst dersom det var noe jeg lurte på. Resultatet ble mye bedre enn jeg forventet. Jeg er strålende fornøyd. Kan anbefale Thomas Moe Berg til alle som måtte vurdere å få utført det samme som meg selv! Jeg vil garantert velge ham senere dersom det blir behov. 5 av 5 stjerner fra meg.»

«Helt fantastisk fra start til slutt. Tok brystløft og tre månder etter fikk jeg lagt inn implantater, og er superfornøyd med begge deler! Ingen problemer verken etter operasjonene eller med klinikken. Thomas Berg er en av to kirurger jeg har lagt all min tillitt til og han er en fantastisk kirurg!»

«Mitt møte med dr. Thomas Berg var enestående, han forsto virkelig hva jeg mente og forklarte nøye hva jeg kunne forvente meg utav operasjonen. Jeg følte meg så trygg og er så glad jeg valgte å la han operere meg. […] skal jeg gjøre noe mer senere, kommer jeg kun til å la de på Cosmo Clinic operere meg. Dr Thomas Berg er vel den mest forståelsesfulle legen som forsto problemet mitt og selvsagt den aller beste kirurgen jeg har vært borti. Denne proffe klinikken kan virkelig anbefales på det varmeste.» (Brystrekonstruksjon. Kvinne, 49 år)

Etter mange år med stor usikkerhet rundt brystene bestemte jeg meg endelig for å utføre en brystoperasjon, og valget ble kirurgen Thomas Berg etter å ha lest masse på nett. Jeg dro på konsultasjon og ble operert seks uker senere. Jeg følte meg trygg, og operasjonsdagen var langt over forventning. Etter fem måneder er resultatet bedre enn jeg turte å drømme om. Anbefaler Cosmo Clinic på det aller sterkeste. (Kvinne, 22 år. Brystforstørrelse)

Jeg er en kvinne på 37 år som tok brystforstørrelse-operasjon på Cosmo Clinic hos Thomas Berg. Jeg er veldig fornøyd med operasjon og resultat, kunne ikke ønske noe bedre. Anbefaler klinikken på det sterkeste.»
(Kvinne, 37 år. Brystforstørrelse)

«Jeg har endelig fått drømmekroppen! Jeg tok en BBL hos dr. Thomas Berg. Jeg følte meg i de tryggeste hender og ble så godt ivaretatt av hele personellet. Jeg kunne ikke vært mer fonøyd med resultatet, og dette er desidert den minst vonde operasjonen jeg har hatt. Takk igjen, Thomas Berg, for at du lyttet til meg og at vi sammen fant ut det beste for meg og min kropp. Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste.» (Kvinne, BBL - rumpeforstørrelse)

«Veldig fornøyd etter øvre og nedre øyelokkkirurgi med blant annet laser. Thomas Berg og hans medarbeidere gjorde hele prosessen trygg, behagelig og hyggelig på alle måter. Kan anbefales!» (Anne Huuse)

«Etter å ha fått diagnosen brystkreft i høyre bryst, ble brystet fjernet (beholdt huden) ved UNN Tromsø. Etter flere rekonstruksjoner ble behandlingen fra UNN avsluttet høsten 2017. Etter to år med operasjoner, fettransplantasjoner m.m. var kroppen sliten både psykisk og fysisk og det nye brystet var ujevnt, hard/vond protese, hengende hud og brystene hadde veldig ulik størrelse. Dette var det UNN kunne gjøre, og jeg var ferdigbehandlet. Men etter at jeg ble operert av Thomas Berg ved Cosmo Clinic, har jeg fått et helt annet resultat. Begge bryst er nå symmetriske med fin fylde og flott passform ved bruk av BH. Cosmo Clinic har ytt fantastisk god service fra første besøk. Jeg har følt meg trygg og ivaretatt fra første stund, har fått god informasjon hele veien. Vil anbefale klinikken på det varmeste.» (Kvinne, 48 år)

«Jeg er strålende fornøyd med resultatet og vil uttrykke en stor takk til Thomas Berg og hans team som har gitt meg et nytt liv. Man kan heller ikke se noen form for arr etter operasjonen. Cosmo Clinic er en utrolig ryddig og betryggende plass som jeg anbefaler alle som vurderer noen form for plastisk kirurgi å kontakte. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke tok kontakt med Cosmo Clinic tidligere.» (Mann, 27 år. Gynekomasti)

«Jeg tok en brazilian buttlift hos dr. Thomas Berg. Konsultasjonen var lærerik og betryggende. Operasjonsdagen var fylt med trygghet og humor. De tok så godt vare på meg - fra resepsjonisten til sykepleier og kirurg. Hele opplevelsen var veldig, veldig bra, absolutt å anbefale. Har fått god oppfølging etter operasjonen.» (Kvinne, 30 år)

«Jeg følte meg ung og usikker da jeg bestilte konsultasjonstime for brystløft som 22-åring. Usikkerheten forsvant i møtet med Thomas Berg, og jeg er i dag strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet etter operasjonen.» (Kvinne, 23 år)

Dr Thomas Berg, Cosmo Clinic

«For et fantastisk sted, flotte sykepleiere, en fabelaktig kirurg - Thomas Berg - som ikke kunne fått meg til å føle meg bedre. Fra første telefonsamtale med Elisabeth var jeg ikke i tvil. Strålende fornøyd etter seteløft.»

«Jeg har leitet lenge etter en dyktig kirurg som kan fjerne mine (altfor) gamle silikonproteser med rett teknikk. I en sånn operasjon må man velge en som har mye erfaring og som har gode resultater. Thomas er tilgjengelig gjennom hele prosessen både før og etter operasjon. Jeg synes det er viktig å legge til at han er utrolig snill og omsorgsfull. Jeg er superfornøyd med resultatet!»

«Jeg har endelig fått den midjen jeg har drømt om! I tillegg fått en større og rundere rumpe! Jeg kunne faktisk ikke vært mer fornøyd med rumpeforstørrelsen jeg har fått utført av Thomas Berg. Det er også den minst smertefulle operasjon jeg har hatt. En del blåmerker ble det, men de forsvant raskt. Jeg ble tatt utrolig godt vare på av alle jeg møtte på Cosmo Clinic og gledet meg til operasjonsdagen.» (Kvinne, 24 år)

«Har bytt bröstproteser hos dr. Berg. Är väldigt nöjd med kommunikation med kliniken både före och efter operationen. Erfaren personal och flotta lokaler. Topp standard! Väldigt nöjd! Tack.»

«Jeg ble operert (brystforstørrelse) hos Thomas Berg på Cosmo Clinic våren 2018 etter flere år med dårlig selvtillit rundt mine bryster da jeg hadde en magesykdom som gjorde at jeg gikk mye opp og ned i vekt. Jeg ble møtt med mye forståelse og profesjonalitet, som gjorde at jeg følte meg veldig rolig og sikker rundt det hele. Jeg ble veldig godt informert om hva jeg kunne vente meg og om operasjonsdagen. Operasjonsdagen gikk kjempefint med veldig hyggelige personer rundt meg hele tiden. Resultatet ble over all forventning der man ikke kan se at jeg er blitt operert.» (Kvinne, 27 år)

Thomas Berg er medlem av American Society of Plastic Surgeons.

 

Plastisk kirurgi: American Society of Plastic Surgeons

 

Bestill time hos Thomas Berg

Du kan bestille time for konsultasjon hos Thomas Berg ved å ringe 21 05 56 60 eller sende oss en epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Thomas Berg har jevnlig konsultasjoner for våre pasienter i Hamar og omegn.
Les mer her: Konsultasjon plastisk kirurgi Hamar

 

 

Brystreduksjon

 

Bukplastikk

 

Fettsuging

 

Rumpeforstørrelse (Brazilian Butt Lift)

 

Brystløft

 

Les mer

 
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon