Les pasientenes erfaringer etter plastisk kirurgi hos Cosmo Clinic

Erfaring plastisk kirurgi Cosmo ClinicTopp internasjonal kvalitet, oppdaterte operasjonsmetoder og en trygg atmosfære kjennetegner Cosmo Clinic.

 

Vi understreker at alle pasienthistoriene på vår hjemmeside er 100% skrevet av pasientene selv.

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Legelisten.no…

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Google…

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Facebook…

 

pasientsikkerhet

Jeg er veldig glad jeg gikk hit...

«Jeg hadde i flere år vurdert øyelokkoperasjon. Slet med tunge øyelokk og det var stadig flere som spurte om jeg var trøtt og sliten. Jeg ble anbefalt Tomm Bjærke ved Cosmo Clinic og jeg er veldig glad jeg gikk hit. Tomm var veldig flink til å berolige meg om eventuelle bekymringer jeg måtte ha. Selve inngrepet var raskt og smertefritt. Tomm er ekstremt dyktig og jeg vil på det sterkeste anbefale ham og Cosmo Clinic.»
(Kvinne, 37 år)

Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

 

Kunne ikke vært mere fornøyd

Jeg var på flere klinikker og snakket med mange kirurger. Så kom jeg til Hilde Bjærke. Hun var positiv, hyggelig og veldig sikker på hva jeg burde gjøre. Jeg tok ansiktsløft, halsløft og øvre øyelokk pluss laser. Kunne ikke vært mere fornøyd, fantastisk resultat. Så bra at jeg måtte felle en gledeståre. Hilde Bjærke er utrolig dyktig. (Kvinne, 58 år)

Hilde Bjærke

 

 

«Resultatet ble over all forventning»

«Jeg ble operert (brystforstørrelse) hos Thomas Berg på Cosmo Clinic våren 2018 etter flere år med dårlig selvtillit rundt mine bryster da jeg hadde en magesykdom som gjorde at jeg gikk mye opp og ned i vekt. Jeg ble møtt med mye forståelse og profesjonalitet, som gjorde at jeg følte meg veldig rolig og sikker rundt det hele. Jeg ble veldig godt informert om hva jeg kunne vente meg og om operasjonsdagen. Operasjonsdagen gikk kjempefint med veldig hyggelige personer rundt meg hele tiden. Resultatet ble over all forventning der man ikke kan se at jeg er blitt operert.» (Kvinne, 27 år)

Thomas Berg, plastisk kirurg

 

 

Cosmo Clinic pasientsitat

Bestill time

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi.
Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

«Tomm Bjærke er absolutt helt unik»

«Tomm Bjærke er absolutt helt unik. Jeg har hatt en del uheldige opplevelser når det gjelder plastikkirurgi, og Tomm har til overmål hjulpet meg. En tålmodig, empatisk mann som virkelig lytter, og med gode verdier og etikk fører en til målet. Jeg har aldri følt meg så verdifull og ivaretatt noe sted tidligere.»

«Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke»

«Opplevde alle på Cosmo Clinic som meget dyktige og omsorgsfulle. Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke for et fantastisk resultat etter å ha strammet opp og fjernet overflødig hud i ansikt/hals og øyne. Resultatet er alt jeg drømte om. Jeg er så utrolig fornøyd og kan anbefale Cosmo Clinic på det varmeste.» (Anita Klein)

 

Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat

«Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat etter panneløft, ansiktsløft og halsløft på en og samme gang. Resultatet er fantastisk. Ansiktet mitt ser fortsatt helt naturlig ut, bare mange år yngre. Jeg er også svært fornøyd med oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Jeg var i trygge hender hele veien. Møte med Cosmo Clinic er rett og slett positivt og godt. Klinikken har svært innbydende lokaler. De jeg møtte var imøtekommende, korrekte og omsorgsfulle slik at dette tilsammen har vært en svært positiv opplevelse.» (Kvinne 59 år)

 

Les hva våre pasienter skriver om oss

Ansikt

Bryst

 

Kropp

 

Øyelokkksplastikk

«Fantastisk håndarbeid utført igjen av dr. Tomm Bjærke. Tidligere tatt brystinnlegg, nå operert øvre øyelokk. Meget god oppfølging, både før og etter. Jeg opplevde lite smerter, rask bedring, ingen komplikasjoner og perfekt resultat.»

«Meget fornøyd med resultat og oppfølging»

«Operert med øvre øyelokksplastikk hos Hilde Bjærke. Meget fornøyd med resultatet og oppfølging. Opplevd trygghet i møte med høy kompetanse.»
(Kvinne 48 år)

«Utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen»

«Jeg har gjort brystløft hos Thomas Berg og er utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen på Cosmo Clinic. Anbefales videre på det varmeste.»
(Kvinne, 32 år)


 

brystforstørrelse med silikon

 

 

«Naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv»

«Cosmo Clinic har fra første stund vært helt fantastiske. Konsultasjon, informasjon, operasjon og videre oppfølging har vist meg hvor gjennomført og profesjonelt dette stedet er. Jeg gruet meg veldig, bestemte meg, ombestemte meg, men fikk all den tid og betryggende informasjon jeg trengte for å ta det endelige valget om facelift + panneløft. Det kirurgiske resultatet ble det jeg ønsket – et naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv.»

«Strålende fornøyd!»

«Etter å ha vurdert mine tunge øyelokk over en lengre periode, ble jeg anbefalt å gå til Cosmo Clinic. Inngrepet var ukomplisert og smertefritt. Litt blå og hoven de første par ukene, men det var minimalt. Nå, noen måneder senere er jeg strålende fornøyd og føler meg så mye mere vel.» (Kvinne, 41 år)

Verdt hver krone

«Etter flere måneder med hat-stunder i speilet tok jeg avgjørelsen å gi ansiktet et minilift. Håpet var et naturlig resultat uten å bli avslørt som operert. Jeg ønsket å fjerne noen slitne år, men fortsatt være meg selv. Jeg fikk det akkurat slik. Det var et vanskelig valg og jeg var redd, men svært profesjonell behandling og lege som har blikk for «akkurat passe mye» har gitt meg et svært godt resultat. Jeg vil absolutt anbefale andre som gruer seg for speilbildet sitt å gjøre det samme. Det var verdt hver krone.» (Kvinne, 58 år)

Kjempefornøyd

«Jeg er kjempefornøyd etter å ha tatt panneløft, fjernet poser under øynene og laserbehandling! Jeg har fått en 15 år yngre hud. Får mange hyggelige tilbakemeldinger på at jeg ser så fresh ut. Takk dr. Bjærke for godt utført arbeid. Jeg kan anbefale deg på det varmeste. Lekre lokaler og smilende fagfolk gjør at jeg følte meg i trygge hender. ☺» (Kvinne, 63 år)

«10 år yngre!»

«Jeg er utrolig fornøyd med ansiktsløftet jeg fikk gjort av kirurg Tomm Bjærke. Jeg hadde i mange år vært plaget med mye løs og slapp hud i ansiktet og på halsen, og bestemte meg til slutt for å ta en «facelift». Var først på en hyggelig konsultasjon hvor jeg fikk informasjon om hva som skulle skje, eventuelle komplikasjoner og hva jeg selv måtte forberede. Var ganske skjelven selve operasjonsdagen, men ble svært godt mottatt, og møtte både anestesilegen og kirurgen selv. Operasjonen gikk over all forventning. Hadde litt smerter de første dagene og holdt meg mest i sengen, men jeg ble veldig positivt overrasket da de synlige stingene ble fjernet bare et par dager senere. Jeg hadde ingen komplikasjoner etter operasjonen, og allerede etter 2-3 uker traff jeg venner. Har i ettertid fått masse positiv tilbakemelding fra alle jeg kjenner over hvor naturlig og lik meg selv jeg ser ut, - bare 10 år yngre!» (Kvinne, 68 år)

 

Pasienter som deler sin erfaring på Facebook og Google

Vi understreker at alle pasienthistoriene på vår hjemmeside er 100% skrevet av pasientene selv.

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Legelisten.no…

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Google…

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Facebook…

 

 

Det var virkelig verdt det! (tunge øyelokk og lave øyenbryn)

«Jeg hadde tunge øyelokk og lave øyenbryn. Det var fint å få informasjon om at resultetet blir mer langvarig dersom panneløft tas først. Den offentlige legen informerte ikke meg om dette, så jeg er glad jeg konsulterte en privatklinikk også. Nå skjønner jeg hvorfor noen ikke har så langvarig effekt når de fjerner overflødig hud fra øyenlokk.

Panneløft var for meg dramatisk å gjøre, jeg syntes det var dyrt, jeg har tynt hår og syntes derfor det vistes så lenge - men for et nydelig resultat. Og det tyngste på øyelokkene var borte. Ca tre måneder etter hadde jeg øyelokkplastikk - som var hovedproblemet mitt. Nå har jeg et åpent, ungt og lett blikk, jeg ser ikke trøtt og tungsindig ut. Det ser så naturlig ut. Hilde ordnet det også slik at øyenbrynene ble mer symmetrisk. Jeg så ikke operert ut etterpå. På jobb, til familie og venner informerte jeg om hva jeg hadde gjort, men ellers var det ingen som så hva jeg hadde gjort. Etter øyelokksplastikk ble jeg ikke blå under øynene engang. En bekjent sa hun trodde jeg hadde rød øyenskygge i den perioden jeg var litt rød på øyelokkene.

Hilde har en fin måte å møte pasienter på. Hun inngir trygghet fordi hun er tydelig, profesjonell og erfaren. De andre ansatte jeg var i kontakt med var også imøtekommende. Jeg er så glad jeg gjorde dette på en privat klinikk. En luksus jeg unnet meg, og det var virkelig verdt det!»

Les mer …

Som å se "min egen datter" (ansiktsløft og halsløft)

«Den jeg ser i speilet nå i dag er faktisk som å se "min egen datter". Hilde er en rett og slett en kunstner. Jeg tok halsløft og facelift for fire uker siden og resultatet er mye bedre enn forventet. Alt har gått slik hun og teamet på Cosmo Clinic informerte meg om.

Jeg hadde lenge hatt en del løs hud og strenger under haka men hadde egentlig aldri tenkt tanken på at jeg kunne få det fjernet. Etter overgangsalderen begynte jeg å bli veldig selvbevisst og begynte å skjule det. Jeg tok kontakt via skjema på nettsiden etter anbefaling av min hudpleier. Under konsultasjonen med Hilde kjente jeg fort at dette ville jeg gjøre.

Jeg var ganske redd for hvordan jeg ville takle smerter, men ble betrygget om at jeg ville bli tatt godt vare på. Jeg fulgte anbefalingene og kan bekrefte at hun hadde helt rett! Dette er virkelig ikke noe å grue seg til. Det verste for meg var å ikke kunne ligge på siden den første tiden.

Jeg er daglig dypt takknemlig for at Hilde Bjærke krysset min vei og at hun elsker det hun driver med.»

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

Les mer …

«Profesjonell kirurg som lytter og bryr seg» (Thomas)

«Jente på 37 år og 3 fødsler bak meg. Sprikende magemuskler, løs hud og fett. Prøvd i flere år å trene vekk uten resultat. Fikk anbefalt Thomas Berg av en venninne. Har ikke angret ett sekund på operasjonen jeg tok i september 2020. Endelig kan jeg ta på meg klær uten hele tiden å måtte dekke til magen. Ble godt ivaretatt hele veien. Thomas Berg fremstår som en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg.»

Les mer …

Så mye kompetanse og forståelse (Solli-Nilsen)

«Cosmo Clinic er helt fantastisk fra start til slutt. Jeg ble operert av Marius Solli-Nilsen sommeren 2021. Dette er en kirurg med så mye kompetanse og forståelse. I tillegg tar han seg god tid og ser deg som menneske. Han har vært tilgjengelig når som helst i etterkant og besvart på de rareste spørsmålene jeg har hatt. Jeg valgte Cosmo Clinic og spesielt Marius Solli-Nilsen etter flere gode anmeldelser og veldig godt fornøyde andre pasienter på sosiale medier. Marius ble omtalt som perfeksjonist noe han virkelig beviste med min operasjon også. Skal jeg gjøre noe annet er det han jeg vil gå til igjen. Kunne ikke vært mer fornøyd. I tillegg er klinikken så fin og alle de andre ansatte så hyggelige og serviceinnstilte. Kan gi full pott til alle både i resepsjonen og de som var med under operasjonen og etter operasjonen.»

Les mer …

Kan trygt anbefale Thomas og Cosmo Clinic

«Etter å ha hatt en stor vektnedgang og en mage som ikke lot seg krympe mer bestemte jeg meg for at jeg ville til Cosmo og Thomas Berg. Fra jeg gikk inn døren ble jeg varmt tatt imot. Thomas lyttet. Fortalte meg grundig hva jeg kunne forvente. Dette gjorde at jeg fikk godt forklart alt jeg lurte på å ikke satt igjen med noen spørsmål.

Følte meg trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjon. Stort pluss for at Thomas er lett tilgjengelig på telefon hvis det skulle være noe.

Jeg er strålende fornøyd med min fulle bukplastikk med sammensying av magemuskler og figurforming. Kan trygt anbefale Thomas og Cosmo Clinic til alle som vurderer operasjon. Terningkast 6.»

Les mer …

Brystene har blitt såååå fine og naturlege

«Har hatt konsultasjon hos fleire ang. brystforstørrelse (etter fleire år med amming av to barn), både i utlandet og i Norge. Følte med det same når eg møtte Dr. Berg at det er her og med han eg skal ta operasjonen, og er så fornøgd med valget! Følte meg trygg heile vegen, Thomas har vore ærlig og hjelpsam i løpet av heile prosessen. Kun flotte minne om operasjonsdagen og klinikken, og Thomas svarer raskt på spørsmål både før og etter operasjonen – som er eit stort pluss. Er svært fornøgd med resultatet, brystene har blitt såååå fine og naturlege. Viss eg vel fleire operasjoner i framtida, så går eg kun til Thomas. Anbefalast på det sterkaste!»

Les mer …

Må nesten lete etter ord for hvor fornøyd jeg er

Jeg ble operert hos Dr Hilde Bjærke for snart 3 uker siden, full hals- og nedre ansiktsløft i en operasjon.

Jeg må nesten lete etter ord for hvor fornøyd jeg er!

Men først vil jeg si at dette har jeg tenkt på i flere år, forstår ikke nå hvorfor jeg ikke gjorde det før. Det hadde sammenheng med at jeg var redd for familiens/omgivelsenes reaksjon grunnet fordommer mange har mot slike inngrep + tvil om hvilken kirurg jeg ville stole fullt og helt på til å fikse ansiktet mitt.

Jeg hadde tydelig "kalkunhals" og masse løs hud på halsen, hvilket jo ofte er vanlig når man er over 60. Jeg hadde også hengende kinn på hver side av haka. Når jeg møtte det dratte uttrykket i speilet om morgenen, følte meg akkurat så sliten som ansiktet mitt så ut.

Jeg fikk anbefalt Hilde Bjærke av Hege Treiborg som tatoverte øyenbryn på meg. Hun sa med en gang: Velg Cosmo Clinic. Jeg bestilte konsultasjon fortsatt full av usikkerhet… Var dette tull av meg?

Etter timen hos Bjærke, hvor jeg fikk se bilder av andre som hadde gjort det samme, ble jeg overbevist, ikke minst av måten hun lyttet til meg. Jeg følte meg virkelig sett. Jeg var også helt overbevist om at denne legen hadde kompetansen som trengtes. Hun informerte helt realistisk om hva jeg kunne oppnå, også om mulige komplikasjoner som kan skje ved enhver operasjon.

Jeg gikk noen måneder, bestemte og ombestemte, før jeg slo til. Jeg ba om en ekstra telefonsamtale med Bjærke, og etter den var det bare å trå til. Dette ville jeg jo!

Jeg må skyte inn at personalet i resepsjonen er helt unike, virkelig ekte hjelpsomhet og omtanke! Følte meg SÅ ivaretatt!

Operasjonen tok 3,5 timer i full narkose, og jeg er veldig overrasket over hvor lite smerter jeg hadde etterpå. Ingen komplikasjoner overhodet. Fikk nok bedøvende som jeg raskt kunne trappe ned på, trengte ikke engang å ta de sterkeste som de sende med meg sånn i tilfelle.

Ingen blødninger, jeg fikk innlagt et dren, som skulle fjernes dagen etter. Jeg grudde meg veldig for dette, men det viste seg å være unødvendig frykt. Det hele gikk raskt og smertefritt. Bandasjen ble byttet og jeg kunne ikke tro mine egne øyne da jeg til slutt turte å se meg i speilet. Blå, gul og hoven såklart, men såå mye yngre! Borte var "henget"!

Jeg kunne ringe til Bjærke om det skulle være noe det første døgnet etterpå og hun svarte så vennlig, betryggende og fint. Det er jo så mye man kan være usikker på. I tiden etter har hun også gitt raske svar på mailer jeg har sendt med alt jeg lurer på.

Jeg hadde noen stifter som skulle fjernes etter et par uker, det gjorde heller ikke vondt.

Nå, etter bare 3 uker, ser jeg ærlig talt 15-20 år yngre ut! Det aller beste: Resultatet er enda bedre enn jeg trodde var mulig!! Hele ansiktet har fått en penere form, men ser IKKE operert ut i det hele tatt!

Selvoppløsende sting er gjemt rundt ørene og i bakhodet. + et lite arr under haken.

Litt ømt og følelsesløst nå i starten, men dette går over etter forholdsvis kort tid.

Jeg fikk høre av omgivelsene etter kun et par uker at jeg ser fantastisk ut, hevelser har gått mye ned og blåmerker er nå helt borte! Andre sier de ville aldri ha skjønt at jeg hadde operert om jeg ikke hadde sagt noe.

Jeg har fått en helt annen oppfatning nå av hva plastisk kirurgi er, og er ikke i tvil mer om hvor jeg eventuelt vil gå en annen gang! Tror alle på Cosmo Clinic er spesielt dyktige i sitt fag.

Jeg vil takke både Dr Hilde Bjærke og de andre som jobber der for fantastisk behandling og imøtekommenhet! De er unike.

Hilde Bjærke er en kirurg i særklasse, det holder å lese på nettet hva som står om henne. Etter min mening er hennes arbeid ren kunst! Gleder meg til å se hvordan alt blir enda finere framover!

 

Les mer …

20 år med stress og sorg fjernet fra ansiktet

“I had a full face and necklift with Hilde 8 days ago. The results are extraordinary - I’m healing fast and can see already that I look natural, genuinely restored to how I looked 20 years ago. The psychological effect is enormous.

If you are considering this and feel confused by all the different types of facelift - The best technique is the one your surgeon masters, and how she adapts this to your anatomy. Hilde’s work has safe, reliable outcomes because she is so technically skilled, and has a real artist’s eye for detail. When she changed my dressing and removed my drains on day 1 I didn’t have a single bruise on my face. This lack of bruising shows how expertly and respectfully she handles tissues. 20 years of stress and grief have been lifted off my face. I would have gone to London or the USA otherwise, so it is very lucky to have a first-class international standard surgeon in Norway. Hilde is truly gifted.

So if you are considering this - if you look sad and tired and like you don’t recognise yourself anymore, don’t be afraid. The changes of aging are predictable and manageable and after decades of looking after other people it is time to do something for yourself. Book an appointment, the best is yet to come.” (August 2022)

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 

Les mer …

Tomm - en svært seriøs og dyktig kirurg (endoskopisk panneløft)

«Jeg fikk utført endoskopisk panneløft av Tomm Bjærke og er veldig fornøyd, både med rådgivning og opplevelse ved operasjon og oppfølging. Jeg fikk mindre hevelser og blåmerker enn forventet og resultatet er svært naturlig og har gitt meg et friskere og mer våkent uttrykk - akkurat slik jeg hadde håpet på og blitt forespeilet. Jeg opplevde Tomm som en en svært seriøs og dyktig kirurg og kan anbefale ham til alle som vurderer å få utført plastisk kirurgi i ansiktet.»

Les mer …

Trygg og omsorgsfull (bukplastikk, muskeloppstramming, fettsuging)

«Etter graviditet og keisersnitt bestemte jeg meg for å få utført en full bukplastikk med muskeloppstramming, samt fettsuging av mage og hofter. Jeg har tidligere utført brystløft hos Cosmo Clinic, som jeg var veldig fornøyd med, dermed var Cosmo Clinic naturlig valg av klinikk for meg også denne gangen. Jeg er ubeskrivelig fornøyd med resultatet også denne gangen. Resultatet er alt jeg håpet på og enda mer. Jeg har følt meg så vanvittig godt tatt vare på, både før, under og etter operasjonen. Thomas har vært tilgjengelig og lyttende under hele prosessen. Han er så trygg og omsorgsfull at han føles som en venn, ikke bare som kirurgen din. Kan virkelig anbefales på det varmeste.»

Les mer …

Pasienthistorie: Bukplastikk (ME-pasient)

«Etter tre barn i løpet av 16 år var det ikke lenger mulig kun å trene bort valker og løs hud på magen. Det ble vanskelig å finne klær jeg følte meg vel i. Bestemte med derfor å ta full bukplastikk. Undersøkte en del fordi jeg har sett mange mindre vellykkede resultater etter dette inngrepet. Spesielt navlen har jeg sett kan få veldig uheldig utseende etterpå. Nå er navlen min finere enn den har vært siden før jeg fikk mitt første barn for 19 år siden. Fant etter noen søk Thomas Berg ved Cosmo Clinic. Jeg var på en konsultasjon hos ham. Fortalte at jeg har ME og at jeg var litt engstelig for at kroppen ikke skulle tåle inngrepet (er fremdeles forfengelig selv med en kronisk sykdom). Jeg følte jeg var i trygge hender, og bestemte meg for å ta denne operasjonen. Selv om jeg merket på kroppen at dette, som forventet, var en belastning, var det mye mindre smerter og belastning enn ved keisersnitt. Jeg fikk ingen infeksjon eller andre komplikasjoner. Thomas Berg var tilgjengelig på telefon hele tiden de første dagene etter inngrepet. Han virket empatisk også fordi jeg har en kronisk sykdom, og han virket oppriktig glad på mine vegne for at resultatet viste seg å bli så bra. Nå fem måneder etter er nesten all hevelse borte og jeg gleder meg til å kle meg i det jeg har lyst til å ha på meg i sommer. Jeg skal definitivt benytte meg av samme lege om jeg bestemmer meg for å korrigere brystene, som også er preget av flere svangerskap!»

Les mer …

Et godt resultat kommer ikke av seg selv

«I mitt ønske om å bli kvitt fettposer og rynker under øynene fikk jeg anbefalt Cosmo Clinic. Jeg er 68 år og var redd for at alder kunne ha noe å si for resultatet. Jeg har nå fått dette gjort. Ønsket resultat er oppnådd, uten arr! Det er en glede å kunne anbefale klinikken v/Tomm Bjærke, basert på resultat og hele prosessen fra begynnelse til slutt. Jeg har også blitt en hudpleiekunde. Godt å føle seg ivaretatt ut ifra behov.»

Les mer …

BBL - lytter til dine behov

«Jeg tok Brazilian Butt lift (BBL) og armplastikk hos Thomas Berg i 2019. Jeg har bare gode ord å si om Thomas. Han er en veldig omsorgsfull og snill person som lytter til dine behov og sørger for at du føler deg tatt på alvor. Jeg kom inn med en rumpe så flat som en pannekake, men i dag så er den så normal og fin, jeg er kjempeglad for at jeg fikk tilbake fylden i rumpa mi etter stort vekttap der jeg hadde mistet volum på alle de stedene man helst ikke skulle miste det. Men med Thomas fikk jeg altså skrudd tiden tilbake og den ballongen som lufta var gått ut av fikk jeg ‘blåst opp’ igjen:) Hele opplevelsen med operasjonen var så fin, alle på klinikken er så gode og vennlige. Profesjonelle blir vel rette beskrivelsen her. Fikk også tett oppfølging i ettertid og hadde ingen smerter eller komplikasjoner. Anbefaler Thomas Berg på det sterkeste.»

Les mer …

Stor mageplastikk med sying av muskler + fettsuging

«Utførte stor mageplastikk med sying av muskler + fettsuging hofter og innside lår. Jeg har hørt så mye bra om Dr. Berg, at jeg reiste fra Stavanger til Oslo for å bli operert av han. Hadde gjort det samme igjen.

Fantastisk kirurg, trygg, kunnskapsrik og veldig hyggelig. Han er ærlig og gir deg realistiske forventninger om resultatet. Jeg følte meg så godt ivaretatt av hele teamet fra start til slutt. Dr. Berg har vært lett tilgjengelig etter operasjonen, svarer på SMS dersom jeg har hatt spørsmål, veldig betryggende.

Pent resultat så langt, fint arr under trusekanten og han laget en fin navle som var viktig for meg. Kan trygt anbefale Dr. Berg og Cosmo Clinic til alle som vurderer operasjon. Her vil du være i de beste hender. Jeg har ingenting å klage på. Thomas og Cosmo får 5 av 5 stjerner fra meg.»

Les mer …

Marius Solli-Nilsen: detaljorientert, empatisk, utrolig flink

«Jeg har tatt bukplastikk med flanker og sammensying av magemuskler. På første konsultasjon lyttet Hans Marius til det jeg ønsket, tok en titt på meg og kom med ærlige tilbakemeldinger på hva som burde gjøres for best resultat. Det har kun gått 5 uker etter operasjon men resultatet er allerede veldig bra. Arret er veldig symmetrisk og pent laget. Og ikke bare har jeg fått en flatere og bedre/sterkere mage men jeg har også fått en strammere midje og smalere flanker og rompe på kjøpet! Hans Marius har vært tilgjengelig hele veien både med kontroller på klinikken og på telefon hvis jeg har hatt spørsmål. Det har vært veldig trygt og godt å kunne ta direkte kontakt med han når jeg har hatt spørsmål om sårtilheling og rekonvalesensen. Han er alltid positiv og imøtekommende når jeg tar kontakt og svarer på alle spørsmål jeg har og jeg har følt meg veldig ivaretatt hele veien. Jeg skal på videre kontroller etter hvert for å følge opp det endelige resultatet. Men min erfaring så langt er at han ser helheten, er nøye på jobben sin, detaljorientert, empatisk, utrolig flink og følger deg tett opp. Kort oppsummert så lytter han til det du ønsker deg, han ser utgangspunktet du har og gir realistiske tilbakemeldinger om forventet resultat. Han kan det medisinske godt og er nøye på det estetiske og jeg kan anbefale han på det sterkeste!»

Les mer …

«Verdt hver en krone» (fjerne silikon og brystløft)

«Fjernet mine 10 år gamle proteser og fikk utført brystløft i samme operasjon hos Thomas og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har aldri tidligere hatt – eller trudd jeg kunne – få så pene bryster. Det er ingen tvil om at Thomas er en perfeksjonist i sitt arbeid! Han har også en aura/energi som gjør at man føler seg så trygg og tatt vare på. Man blir rett og slett veldig fort glad i han. Dette er heller ikke en plass du føler du ligger på rullebånd, men tvert imot. Jeg fikk en følelse av å være en VIP og kunne ikke følt meg bedre ivaretatt. Thomas var flere ganger innom å så til meg etter operasjon og kom også og sa ha det før jeg dro. Han har også vært tilgjengelig til enhver tid og ingen av mine spørsmål har vært «dumme» verken før eller etter. Ikke prøv å spar penger på kirurgi, Thomas er den beste og verdt hver en krone!»

Les mer …

Brystforstørrelse etter volumtap og heng fra svangerskap og amming

Jeg har i mange år vurdert brystforstørrelse etter volumtap og heng fra to svangerskap og ammeperioder. Har vært på flere konsultasjoner hos andre kirurger, men det var møtet med Thomas Berg som gjorde at jeg følte meg trygg nok til å ta beslutningen om å gjennomføre det - og jeg er så glad for at jeg gjorde det!

Jeg følte meg veldig sett, forstått og ivaretatt av Thomas fra første stund og gjennom hele prosessen. Han har en imponerende reaksjonstid på henvendelser både før, underveis og etter inngrepet. Resultatet er fantastisk og helt i tråd med det jeg ble forespeilet under konsultasjonen. Jeg kan varmt anbefale han til alle som ønsker en profesjonell, faglig sterk, empatisk, tillitsfull og imøtekommende kirurg!

Les mer …

BBL: dropp USA og dropp Tyrkia

«Jeg har gjort en BBL hos Thomas Berg. Tro meg, jenter, dropp USA og dropp Tyrkia. Thomas er en legende. Jeg har hatt lyst på en BBL i årevis, fulgt de beste av de beste kirurgene i USA. Planen var egentlig å komme meg dit, men det har føltes så tungvint med reise, billett, langt hjemmefra osv. En dag bestemte jeg meg for å undersøke markedet for BBL i Norge. Etter konsultasjon hos Thomas var jeg overbevist. Og resultatet jeg har fått er hundre ganger bedre enn jeg faktisk selv ønsket. Fått midjen jeg alltid har drømt om og en veldig fin rumpe. Bor dere i Norge og vurderer BBL, ta dere turen til Thomas for en prat. Selv var jeg skeptisk fordi det ikke finnes anmeldelser eller bilder av noen som har utført BBL i Norge. Norske kirurger har jo ikke lov til å legge ut bilder, så man må fysisk oppsøke de forskjellige klinikkene. Jeg angrer ikke og tror ikke jeg kunne fått et bedre resultat enn det jeg har fått hos Thomas. Thomas er en utrolig god og hyggelig kirurg med et godt estetisk syn. I tillegg er han veldig opptatt av å høre på dine ønsker.»

 

Les mer …

Overgikk all forventning (brystforstørrelse)

«Før jeg besøkte Cosmo Clinic, hadde jeg vært på en del konsultasjoner hos blant annet Aleris. Først tenkte jeg at det ville være "tryggest" å gå til et selskap som er så stort som Aleris, men der ble jeg egentlig bare møtt med holdningen av hva som funker best for folk flest, og ikke hva som var riktig for meg.

Cosmo var den siste klinikken jeg besøkte, og allerede fra møtet med resepsjonistene fikk jeg godfølelsen i magen. Min lege Thomas Berg var snill, rolig og trygg hele veien, og hørte godt etter på alle spørsmål jeg hadde. Etter den første konsultasjonen min var jeg sikker på at det var der, og av Thomas, jeg ville ha operasjonen min. Jeg er utrolig fornøyd med brystforstørrelsen min (oktober 2021), som overgikk all forventning. Hvis det er noen prosedyrer jeg skal ha igjen, vil jeg bare tilbake til Cosmo og Thomas.

Dette var en god opplevelse som jeg alltid kommer til å huske, og jeg er så glad for at jeg dro dit <3 Stor takk til hele gjengen der borte!»

Les mer …

«Fantastisk resultat: naturlig, pent og elegant»

«Det har nå gått ca 4 måneder etter at jeg tok min neseoperasjon hos Tormod og jeg vil gjerne dele min opplevelse: Siden jeg var 13 år, har nesen min plaget meg. Den har alltid vært asymmetrisk, rund i tippen og litt for høy i nesebenet. Disse karakteristikkene gjorde at den overtok ansiktet mitt. Jeg ønsket å endre på dette, men ikke hele utseendet - med andre ord: jeg ønsket et naturlig resultat. Etter å ha studert kirurger i Norge, var det ingen tvil: Tormod var den som uten tvil hadde den mest solide bakgrunnen. Jeg valgte å la han operere nesen min og det ble et fantastisk resultat: naturlig, pent og elegant. Selve opplevelsen var utrolig bra. Klinikken er flott, de ansatte er hyggelige og jeg følte meg utrolig godt ivaretatt. Skal du operere nesen din? Gå til Tormod.»

Les mer …

Veldig fornøyd etter fettsuging av innside lår

«Jeg valgte å fettsuge innside lår våren 2021, da lårene alltid har plaget meg. Valget falt på denne klinikken pga en bekjent sine erfaringer, da slike inngrep som dette er et ukjent felt for meg. Jeg var veldig fornøyd med resultatet og oppfølgingen jeg fikk fra klinikken. Alt foregikk akkurat som informert om. Jeg hadde en liten kul/utheving på det ene låret etter 6 mnd og hadde en time for å se på det. Kirurgen som opererte meg (Marius) var hele tiden tydelig på at om du ønsker en korreksjon for å bli helt fornøyd så utfører vi det kostnadsfritt og det er bare snakk om et mindre inngrep. Dette ble gjort i februar 2022 og jeg er veldig fornøyd med resultatet og kan anbefale klinikken til andre.»

Les mer …

«Marius Solli-Nilsen - så mye kompetanse og forståelse»

«Cosmo Clinic er helt fantastisk fra start til slutt. Jeg ble operert av Marius Solli-Nilsen sommeren 2021. Dette er en kirurg med så mye kompetanse og forståelse. I tillegg tar han seg god tid og ser deg som menneske. Han har vært tilgjengelig når som helst i etterkant og svart på de rareste spørsmålene jeg har hatt. Jeg valgte Cosmo Clinic og spesielt Marius Solli-Nilsen etter flere gode anmeldelser og veldig godt fornøyde andre pasienter på sosiale medier. Marius ble omtalt som perfeksjonist noe han virkelig beviste med min operasjon også. Skal jeg gjøre noe annet, er det han jeg vil gå til igjen. Kunne ikke vært mer fornøyd. I tillegg er klinikken så fin og alle de andre ansatte så hyggelige og serviceinnstilte. Kan gi full pott til alle både i resepsjonen og de som var med under operasjonen og etter operasjonen.»

Les mer …

Profesjonelt gjennomført panneløft

«God informasjon på første time, med grundig gjennomgang av alternativet. Fikk se mye før/etter bilder fra tidligere pasienter.
Fikk utført panneløft med meget godt resultat. Panne, øyne og øvre del av ansiktet ble 15 år yngre. Profesjonelt gjennomført. Holdt meg innendørs en uke, men kunne begynne med hjemmekontor allerede dagen etter inngrepet. Veldig fornøyd og glad jeg gjorde inngrepet.»

Les mer …

Anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste

Jeg har bare fine ting å si om Cosmo Clinic. Tomm Bjærke er en meget dyktig kirurg, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Fra første møte har jeg blitt lyttet til og følt meg trygg. Tomm Bjærke er hyggelig, rolig og veldig profesjonell. På operasjonsdagen ble jeg godt ivaretatt av alle og har bare ros å gi. Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste.

Les mer …

Det kanskje mest slående er hvor NATURLIG det hele ser ut

Åtte dager etter gjennomført ansiktsløft og halsløft er stingene fjernet, og foreløpig status kan gjøres opp: Min befatning med Tomm og gjengen hans på Cosmo Clinic har vært en udelt fornøyelse. Her er det topp kvalitet og sørvis i alle ledd. Jeg ble anbefalt Tomm av en utenbys plastikkirurg (og jeg takker for det av hele mitt hjerte). På første konsultasjon fant Tomm og jeg fort tonen, og jeg skjønte at her var jeg i proffe og trygge hender. Da operasjonen måtte utsettes pga. forkjølelse, var klinikken hjelpsom med å finne ny dato så fort som mulig. I forkant av operasjonen og på selve dagen fikk jeg veldig god oppfølging og omsorg. En liten komplikasjon i form av blødning kvelden etter operasjonen ble løst uhyre kjapt og profesjonelt. Selve resultatet, som jo er det viktigste, trer nå fram, og det overgår alle mine forventninger. Ikke bare er kalkunhalsen og de stygge trekkspillfoldene nederst i ansiktet borte. I tillegg framstår ansiktet som helhet (kanskje særlig øyne og munn) som mer symmetrisk enn før. Men det kanskje mest slående er hvor NATURLIG det hele ser ut. Så hatten av for estetikeren Tomm og hans gode medhjelpere. Det de bedriver, er ikke bare plastisk kirurgi. Det er plastisk KUNST.

Les mer …

Livet forandret etter bukplastikk med muskeloppstramming

Det er nå ett år siden jeg fikk utført full bukplastikk med sammensying av magemuskler hos dr Thomas Berg på Cosmo Clinic. Jeg har hatt et fantastisk år! Livet mitt er faktisk forandret til det bedre!

Hovedårsaken til at jeg gjennomgikk operasjonen var delte magemuskler (rectus diastase) etter to litt tunge svangerskap. Dette kunne jeg nok fått dekket av det offentlige, da delingen var rundt 6 cm, men jeg hadde mye plager i buk og bekken, og orket ikke kanskje å måtte vente i flere år på både konsultasjon og operasjon. Det angrer jeg overhodet ikke på.

Dr Berg ga meg svært god informasjon, både om at det er en viss risiko forbundet med et så omfattende inngrep og ikke minst om hvilket resultat jeg kunne forvente. Jeg sjekket dermed inn på operasjonsdagen med et realistisk forventningsnivå, og kunne fokusere på det som skulle foregå.

Selve operasjonen tok bare noen timer. Jeg valgte å stramme opp huden på magen, samt å fettsuge mage og flanker samtidig, og jeg er imponert over hvor nøye og detaljfokusert dr Berg er! Både hofte-hoftesnitt og gammel navle ble sydd med innvendige sting, og har grodd meget fint! Det store hofte-hoftesnittet er i tillegg lagt så lavt at selv en lav, liten bikinitruse skjuler arret godt. Jeg vet også at dr Berg legger mye innsats i penest mulige arr, og det ser jeg resultatet av hver dag. Han bruker dessuten en teknikk for å gi ny navle et mest mulig naturlig utseende, og dette er jeg særdeles fornøyd med.

Etter operasjonen har jeg også blitt svært godt ivaretatt. Jeg kunne kontakte dr Berg direkte dersom jeg hadde spørsmål, og hadde åpen dør til klinikken ved behov for kontroll og lignende. Jeg fikk det jeg trengte av smertestillende til rekonvalesensperioden, og god informasjon om sårstell og annet som er viktig for rask og god tilheling.

Det siste året har vært fylt av gode oppdagelser. Først og fremst har muskulatur og ligamenter i bekken og rygg fått overraskende god hjelp av magemuskler som endelig kan gjøre jobben sin. Smerter og ubehag har blitt betraktelig redusert, og det er derfor lettere å trene og styrke muskulaturen ytterligere. Dette er noe som er sterkt undervurdert og altfor lite medisinsk kunnskap om etter min mening!

Når jeg først skulle gjøre dette, er jeg veldig glad for at jeg valgte «hele pakken», med det kosmetiske også, for resultatet er over all forventning. Jeg har nå både en kropp som fungerer svært mye bedre, og jeg kan bruke vanlige klær i vanlige størrelser, uten ubehag og plager slik jeg hadde særlig i livet på alle plagg tidligere. Jeg skal heller ikke undervurdere det å kunne ikle seg bikini med en viss stolthet og tilfredshet. Tusen takk til dr Thomas Berg!

Les mer …

«Ser bare yngre og mer opplagt ut»

«Skal, skal ikke, gikk jeg og grublet på i hele 8 år. Pannen min ble bare tyngre og tyngre og spørsmål om jeg var sliten eller lei kom oftere og oftere. Heldigvis ble det «skal» og med kirurg Tomm Bjærke. Valget av kirurg var på ingen måte tilfeldig. Jeg hadde sett hans arbeid på andre, jeg fikk Tomm anbefalt av to andre plastikkirurger som holder til i Sverige og jeg har vært og snakket med tre andre plastikkirurger i Oslo for å se hva de ville gjøre med meg. Jeg opplevde at Tomm lyttet og kom med gode råd. Jeg var i grunn klar for å ta hele ansiktet, men Tomm ville helst ta det gradvis. Det er jeg nå kjempeglad for. Jeg sitter igjen med et ansikt jeg kjenner, men ser bare yngre og mer opplagt ut.» Hilsen dame, 50 år

Les mer …

«Kan på det varmeste anbefale Marius Solli-Nilsen»

«Kan på det varmeste anbefale plastikkirurg Marius Solli-Nilsen og Cosmo Clinic. Marius forklarer hva jeg kan vente av resultatet og gir ikke urealistiske forventninger.

Jeg fikk utført full bukplastikk med rafing. Etter tre svangerskap og ti år med overvekt, hadde jeg mye løs hud og stor mage til tross for vektnedgang. Rektusdiastase var mye av årsaken til den store magen.

Fikk veldig god oppfølging hele veien. Veldig fornøyd med resultater som var mer enn jeg forventet.»

Les mer …

«Føler meg enda mer sexy og kvinne igjen» (brystforstørrelse)

«Brystene mine har alltid vært små, men faste. Etter mine to barn kom til verden mistet brystene form og volum Jeg hadde lenge tenkt på brystimplantater, men tok meg aldri tiden til å undersøke dette ordentlig helt til min nærmeste venninne utførte et brystøkning. Resultat hennes ble fantastisk fint.

Jeg ble anbefalt Thomas Berg og kom på en konsultasjon hos han i april. Han tok seg god tid til å høre på mine krav, ønsker og forventninger. Han var ærlig og anbefalte meg hva han syntes passet best for mitt brystvev og figur. Jeg fikk god informasjon om valg av proteser og hvordan det ville være på operasjonsdagen og tiden etterpå. Siden jeg er vinglete og kravstor av meg var jeg også på annen gangs konsultasjon for å få enda flere svar på mine spørsmål. Jeg fikk en god ide om hvordan brystene mine ville komme til å se ut etter operasjon (bilder). Jeg hadde bestemt meg og utførte operasjonen.

Operasjonsdagen ble jeg tatt imot som en dronning! Utrolig bra service og jeg følte meg i trygge hender fra jeg kom til jeg dro. Etter operasjonen ble jeg også fulgt opp av Thomas. De første tre dagene måtte jeg ta det helt rolig, og det gikk så fint.

Det har gått fire måneder nå, og jeg var på tremånederskontroll hos Thomas i august. Jeg angrer ikke et sekund. Angrer bare på at jeg ikke har gjort dette før. Jeg er superfornøyd med resultatet. Brystene mine er perfekte for min kropp og størrelse og de er så naturlige! Ingen kan se at jeg har gjort noe, de er bare mer struttende og fyldige! Jeg føler meg enda mer sexy og kvinne igjen! Følelsen av å kunne gå med en kjole uten at de henger som flate pannekaker er helt fantastisk.

Takket være Thomas og hans måte å ta meg imot, formidle og støtte opp der jeg var usikker. Jeg kan virkelig anbefale Thomas på det sterkeste! Han er blid, hyggelig, tar seg tid til deg og det gjør ingenting om du vil konsultere med han mange ganger. Det er viktig for han at du blir fornøyd og det er JEG! Tusen takk Thomas, jeg er så stolt over de fine brystene mine!»

Les mer …

My results are amazing, more than I had expected

“This clinic is absolutely amazing. When I came in for my consultation the first time, I had very little faith in the whole thing because I had spent a lot of money in another clinic before and was basically “Botched”. The ladies at the reception were amazing. And then I met Dr. Thomas Berg – who listened to me, encouraged me and gave me hope, as it was quite hard for me to open up about what I had gone through at the previous clinic. To cut the story short, I have had 3 corrective procedures done by Dr. Thomas Berg, and I feel like a million bucks. My results are amazing, more than I had expected, I feel great, and love myself now more than I have ever done before. I enjoy being ME now. The aftercare was wonderful too. Thomas called to check up on my progress after surgery. The thing I have loved about Thomas is he will not let you spend your money on what he thinks is not necessary, AND am glad I listened to him, he has a way of making his patients feel good about themselves (that’s what a good doctor does). Walking into this clinic was the best decision I could have made for me, AND I feel lucky to have met such an experienced and gifted surgeon. If you are considering any kind of procedure, this is the clinic to go to, don't waste your money somewhere else.”

Les mer …

«Han er den dyktigste og flinkeste - objektiv, ærlig og profesjonell»

«Etter 2 års research og skrekkhistorier ble jeg tipset om Tormod Westvik. Har hatt problemer med min nese i årevis både på grunn av utseende og pustevansker. Tormod brukte god tid på at lytte på meg og selv om jeg selv er lege selv brukte han god tid på at beskrive hans observasjon, min anatomi og problemstilling! Han har hele veien vært objektiv, ærlig og profesjonell. Jeg angrer ikke et eneste sekund at jeg valgte han. Han er den dyktigste og flinkeste . Jeg har fått et veldig flott resultat som mange andre plastikkirurger sa jeg ikke ville få! Men Tormod gav meg håp og motbeviste den feil info andre hadde vurdert meg til! Evig takknemlig for at jeg valgte Tormod og hans kyndige hender! Anbefaler han på det varmeste!»

Les mer …

Gave til meg selv - bli kvitt dobbelthaken

Jeg fyller 60 i år og gaven til meg selv var å endelig gjøre noe med dobbelthaken som har plaget meg i tretti år. Etter å ha lest anmeldelsene på legelisten valgte jeg kirurg Hilde Bjærke, noe jeg er svært glad for. Får stadig høre at jeg ser yngre ut og spørsmål om hva som har skjedd. Det er ikke mulig å se at jeg er blitt operert. Resultatet ble kjempebra, og arrene er usynlige. Jeg grudde meg til operasjonen, da jeg tidligere er blitt svært syk av narkose. Dette informerte jeg om på forhånd, og dette ble tatt hensyn til. For første gang våknet jeg etter en narkose og følte meg i fin form. Jeg har heller ikke hatt smerter etter operasjonen. Den andre dagen hadde jeg en liten blødning på halsen, og var derfor innom for sjekk og fikk hjelp med dette. Jeg følte meg svært godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Hilde Bjærke ga god informasjon og var lett å få tak i på telefon da jeg hadde spørsmål etter operasjonen. Jeg opplevde alle ved Cosmo Clinic som svært serviceminded og anbefaler dem varmt! Hilde Bjærke er en svært dyktig kirurg.

Les mer …

Operasjon ved dobbelthake - er så utrolig fornøyd

Etter flere år med misnøye over dobbelthake, bestemte jeg meg for å gjøre noe med denne og fikk anbefalt Dr.Hilde Bjærke på Cosmo Clinic. Ved 1 konsultasjon fikk jeg god informasjon om inngrepene fra a-å, om hva som måtte til for godt resultat, hva jeg kunne forvente og ikke og om risiko. Etter å ha tenkt meg litt om, bestilte jeg tid for operasjon.Ble svært godt tatt imot av alle involverte fra ankomst til avreise, blide og hyggelige og omsorgsfulle alle sammen. Fikk god informasjon underveis og følte meg godt ivaretatt og trygg. Opplevde ansatte som drevne og dyktige. Ble svært godt ivaretatt da jeg nok ikke tåler morfin så godt, men med litt væsketilførsel ble formen mye bedre. Resultat ble bedre enn forventet. Er så utrolig fornøyd med Hilde og teamet på Cosmo, at kan trygt anbefale til andre.

Les mer …

Fjernet silikonbrystene - samtidig brystløft

«Jeg fikk fjernet silikonbrystene samtidig som jeg tok et brystløft hos Dr. Thomas Berg. Jeg i flere år hatt lyst til å gjøre dette, men var redd for hvordan resultatet ville bli. Jeg fikk anbefalt Thomas og etter veiledning og råd fra han ble vi enige om å fjerne silikonet og samtidig ta et brystløft. Jeg ble svært positivt overrasket over resultatet og har vært veldig fornøyd i ettertid. I tillegg til å være en svært dyktig kirurg er Thomas tillitvekkende, trygg og sympatisk. Jeg fikk god oppfølging både før og etter operasjonen. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas og Cosmo Clinic.»

Les mer …