Pasienthistorier: Les pasientenes erfaringer etter plastisk kirurgi hos Cosmo Clinic

Erfaring plastisk kirurgi Cosmo ClinicTopp internasjonal kvalitet, oppdaterte operasjonsmetoder og en trygg atmosfære kjennetegner Cosmo Clinic.

 

Vi understreker at alle pasienthistoriene på vår hjemmeside er 100% skrevet av pasientene selv.

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Google!

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Facebook!

 

pasientsikkerhet

Jeg er veldig glad jeg gikk hit...

«Jeg hadde i flere år vurdert øyelokkoperasjon. Slet med tunge øyelokk og det var stadig flere som spurte om jeg var trøtt og sliten. Jeg ble anbefalt Tomm Bjærke ved Cosmo Clinic og jeg er veldig glad jeg gikk hit. Tomm var veldig flink til å berolige meg om eventuelle bekymringer jeg måtte ha. Selve inngrepet var raskt og smertefritt. Tomm er ekstremt dyktig og jeg vil på det sterkeste anbefale ham og Cosmo Clinic.»
(Kvinne, 37 år)

Tomm Bjærke, spesialist i plastikkirurgi

Kunne ikke vært mere fornøyd

Jeg var på flere klinikker og snakket med mange kirurger. Så kom jeg til Hilde Bjærke. Hun var positiv, hyggelig og veldig sikker på hva jeg burde gjøre. Jeg tok ansiktsløft, halsløft og øvre øyelokk pluss laser. Kunne ikke vært mere fornøyd, fantastisk resultat. Så bra at jeg måtte felle en gledeståre. Hilde Bjærke er utrolig dyktig. (Kvinne, 58 år)

Hilde Bjærke

 

«Resultatet ble over all forventning»

«Jeg ble operert (brystforstørrelse) hos Thomas Berg på Cosmo Clinic våren 2018 etter flere år med dårlig selvtillit rundt mine bryster da jeg hadde en magesykdom som gjorde at jeg gikk mye opp og ned i vekt. Jeg ble møtt med mye forståelse og profesjonalitet, som gjorde at jeg følte meg veldig rolig og sikker rundt det hele. Jeg ble veldig godt informert om hva jeg kunne vente meg og om operasjonsdagen. Operasjonsdagen gikk kjempefint med veldig hyggelige personer rundt meg hele tiden. Resultatet ble over all forventning der man ikke kan se at jeg er blitt operert.» (Kvinne, 27 år)

Thomas Berg

 

«Fantastisk opplevelse å være dr. Westviks pasient»

«En fantastisk opplevelse å være dr. Westviks pasient. Dr. Westvik har en behagelig og observant personlighet kombinert med en fabelaktig evne til å realisere pasientens ønsker. Jeg anbefaler dr. Westvik og Cosmo Clinic, representert ved Elisabeth og Jacob (anestesi) på det aller sterkeste.»

Tormod Westvik

 

Bestill time

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke

«Opplevde alle på Cosmo Clinic som meget dyktige og omsorgsfulle. Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke for et fantastisk resultat etter å ha strammet opp og fjernet overflødig hud i ansikt/hals og øyne. Resultatet er alt jeg drømte om. Jeg er så utrolig fornøyd og kan anbefale Cosmo Clinic på det varmeste.» (Anita Klein)

«Verdens beste kirurg»

«Jeg fikk en utrolig bra opplevelse takket være deg [Tormod Westvik] og et ypperlig team! Du er verdens beste kirurg og er så umåtelig takknemlig for innsatsen din. Jeg har ikke hatt noe smerter.»
(Kvinne, nesekirurgi)

 

Utrolig fornøyd!

Jeg hadde vært på mange klinikker før jeg bestemte meg for Cosmo Clinic. Jeg valgte denne klinikken pga av mange positive referanser og anbefalinger. Jeg følte også trygghet pga Hildes kompetanse og hennes lange erfaring innenfor ansiktskirurgi og operasjoner av pasienter med ansiktslammelse. Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet etter både panneløft, ansiktsløft og halsløft, og etter bare en uke følte jeg meg som en fotomodell.
(Jelena Kiisel, 63 år. Panneløft, ansiktsløft og halsløft hos Hilde Bjærke)

Les hva våre pasienter skriver om oss

Ansikt

Erfaring etter ansiktsløft (facelift)

Erfaring etter øyelokksoperasjon (tunge øyelokk)

Erfaring etter nedre øyelokksplastikk (poser under øynene)

Bryst

 

Kropp

Erfaring etter bukplastikk

Erfaring etter fettsuging

 

«Meget fornøyd med resultat og oppfølging»

«Operert med øvre øyelokksplastikk hos Hilde Bjærke. Meget fornøyd med resultatet og oppfølging. Opplevd trygghet i møte med høy kompetanse.»
(Kvinne 48 år)

«Anbefales!»

«Kjempefornøyd med nesekirurgi hos Tormod Westvik. Anbefales!»

Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat

«Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat etter panneløft, ansiktsløft og halsløft på en og samme gang. Resultatet er fantastisk. Ansiktet mitt ser fortsatt helt naturlig ut, bare mange år yngre. Jeg er også svært fornøyd med oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Jeg var i trygge hender hele veien. Møte med Cosmo Clinic er rett og slett positivt og godt. Klinikken har svært innbydende lokaler. De jeg møtte var imøtekommende, korrekte og omsorgsfulle slik at dette tilsammen har vært en svært positiv opplevelse.» (Kvinne 59 år)

Tunge øyelokk hos Hilde Bjærke

Jeg har operert tunge øyelokk hos Hilde Bjærke. Er superfornøyd med resultatet. Fantastisk service og oppfølging.
Anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste.
Kvinne 38 år

Øvre og nedre øyelokkkirurgi

«Veldig fornøyd etter øvre og nedre øyelokkkirurgi med blant annet laser. Thomas Berg og hans medarbeidere gjorde hele prosessen trygg, behagelig og hyggelig på alle måter. Kan anbefales!»
Anne Huuse

 

brystforstørrelse med silikon

 

«Utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen»

«Jeg har gjort brystløft hos Thomas Berg og er utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen på Cosmo Clinic. Anbefales videre på det varmeste.»
(Kvinne, 32 år)

 

«Naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv»

«Cosmo Clinic har fra første stund vært helt fantastiske. Konsultasjon, informasjon, operasjon og videre oppfølging har vist meg hvor gjennomført og profesjonelt dette stedet er. Jeg gruet meg veldig, bestemte meg, ombestemte meg, men fikk all den tid og betryggende informasjon jeg trengte for å ta det endelige valget om facelift + panneløft. Det kirurgiske resultatet ble det jeg ønsket – et naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv.»

«Meget fornøyd»

«Meget fornøyd med mottagelse og plastikkirurg Hilde Bjærke. Kommer til å anbefale dette om det blir spørsmål.»
(Mann 78 år, fjernet poser nedre øyelokk)

«Meget fornøyd med resultat og oppfølging»

«Operert med øvre øyelokksplastikk hos Hilde Bjærke. Meget fornøyd med resultatet og oppfølging. Opplevd trygghet i møte med høy kompetanse.»
(Kvinne 48 år)

«Strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet»

«Jeg følte meg ung og usikker da jeg bestilte konsultasjonstime for brystløft som 22-åring. Usikkerheten forsvant i møtet med Thomas Berg, og jeg er i dag strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet etter operasjonen.»
Kvinne, 23 år

«Er superfornøyd»

«Har operert øvre øyelokk hos dr. Hilde Bjærke og er superfornøyd. Ble møtt på en profesjonell og hyggelig måte. Følte meg veldig trygg både før og etter operasjonen. Er veldig fornøyd med resultatet, og anbefaler denne klinikken på det varmeste til de som vurderer å foreta et inngrep.»
Kvinne 65 år

Kjempefornøyd med resultatet, det ser veldig naturlig ut

«Jeg har tatt ansiktsløft og halsløft hos Thomas Berg. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, det ser veldig naturlig ut. Jeg er blitt veldig godt ivaretatt av alle på Cosmo Clinic. Operasjonen gikk over all forventning og jeg hadde nesten ikke smerter. Etter fem dager var jeg i full aktivitet og ute blant folk.»
Kvinne, 59 år

Thomas Berg - fabelaktig kirurg

«For et fantastisk sted, flotte sykepleiere, en fabelaktig kirurg - Thomas Berg - som ikke kunne fått meg til å føle meg bedre. Fra første telefonsamtale med Elisabeth var jeg ikke i tvil. Strålende fornøyd etter seteløft.»

«Strålende fornøyd!»

«Etter å ha vurdert mine tunge øyelokk over en lengre periode, ble jeg anbefalt å gå til Cosmo Clinic. Inngrepet var ukomplisert og smertefritt. Litt blå og hoven de første par ukene, men det var minimalt. Nå, noen måneder senere er jeg strålende fornøyd og føler meg så mye mere vel.» (Kvinne, 41 år)

Verdt hver krone

«Etter flere måneder med hat-stunder i speilet tok jeg avgjørelsen å gi ansiktet et minilift. Håpet var et naturlig resultat uten å bli avslørt som operert. Jeg ønsket å fjerne noen slitne år, men fortsatt være meg selv. Jeg fikk det akkurat slik. Det var et vanskelig valg og jeg var redd, men svært profesjonell behandling og lege som har blikk for «akkurat passe mye» har gitt meg et svært godt resultat. Jeg vil absolutt anbefale andre som gruer seg for speilbildet sitt å gjøre det samme. Det var verdt hver krone.» (Kvinne, 58 år)

Kjempefornøyd

«Jeg er kjempefornøyd etter å ha tatt panneløft, fjernet poser under øynene og laserbehandling! Jeg har fått en 15 år yngre hud. Får mange hyggelige tilbakemeldinger på at jeg ser så fresh ut. Takk dr. Bjærke for godt utført arbeid. Jeg kan anbefale deg på det varmeste. Lekre lokaler og smilende fagfolk gjør at jeg følte meg i trygge hender. ☺» (Kvinne, 63 år)

«10 år yngre!»

«Jeg er utrolig fornøyd med ansiktsløftet jeg fikk gjort av kirurg Tomm Bjærke. Jeg hadde i mange år vært plaget med mye løs og slapp hud i ansiktet og på halsen, og bestemte meg til slutt for å ta en «facelift». Var først på en hyggelig konsultasjon hvor jeg fikk informasjon om hva som skulle skje, eventuelle komplikasjoner og hva jeg selv måtte forberede. Var ganske skjelven selve operasjonsdagen, men ble svært godt mottatt, og møtte både anestesilegen og kirurgen selv. Operasjonen gikk over all forventning. Hadde litt smerter de første dagene og holdt meg mest i sengen, men jeg ble veldig positivt overrasket da de synlige stingene ble fjernet bare et par dager senere. Jeg hadde ingen komplikasjoner etter operasjonen, og allerede etter 2-3 uker traff jeg venner. Har i ettertid fått masse positiv tilbakemelding fra alle jeg kjenner over hvor naturlig og lik meg selv jeg ser ut, - bare 10 år yngre!» (Kvinne, 68 år)

Kjempefornøyd med resultatet

«Har tatt en brystoperasjon og er kjempefornøyd med resultatet. Har fått en veldig god konsultasjon og oppfølging etter operasjonen. Kan anbefales!» (Kvinne, 35 år)

Brystoperasjon kan du lese mer om her!

Neseoperasjon

«Veldig godt ivaretatt. Profesjonelle folk som vil ditt beste.»
(Mann, neseoperasjon hos dr. Tormod Westvik)

 

Pasienter som deler sin erfaring på Facebook og Google

Les hva pasientene sier om oss på Google

Les hva pasientene sier om oss på Facebook

«Glad at jeg valgte å bruke de beste i bransjen!» (øyelokkoperasjon)

«Beste hendene i bransjen! Verdt hver eneste krone uten tvil! Jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon med fjerning av fettposer med laser under øyene hos dr. Hilde Bjærke desember 2020. Jeg hadde gjort grunndig research på Hilde i forkant. Jeg er veldig opptatt av detaljer og er en vanskelig perfeksjonist. Fra det øyeblikket jeg var på førstekonsultasjon fikk jeg bare topp service! Fra de fantastiske jentene i resepsjonen til dr. Bjærke følte jeg at jeg ble ivaretatt og fikk den beste service hele veien. Hilde er en ærlig og utrolig flink kirurg, hun gir deg de beste rådene som skal gi deg en naturlig og vakker resultat akkurat for deg. Så de er ikke opptatt av å presse deg til å gjøre mer enn du faktisk trenger men heller motsatt slik at man ender opp med en fantastisk og naturlig resultat Jeg fikk veldig god informasjon både på konsultasjon, før operasjon og etter. Jeg kunne når som helst nå Hilde til privatmobilen etter operasjonen og fikk gode råd og veiledning etter operasjonen. I dag etter 3 månederskontrollen er mine arr nesten usynlige og resultatet ble SÅ naturlig og vakkert. Jeg er så glad at jeg valgte å bruke de beste i bransjen og de er verdt hver eneste krone! Tusen takk dr. Hilde Bjærke! Jeg er overlykkelig! Føler meg som en helt nytt menneske! beste pengene jeg har noen gang brukt! Anbefales på det sterkeste!!»

Les mer …

100% fornøyd (dobbelthake, ansiktsløft)

Fikk utført halsløft og nedre ansiktsløft av dr. Hilde Bjærke i juni 2020. Har tenkt på dette i mange år på grunn av veldig skjemmende dobbelthake. Trodde først jeg kunne ta bare hals for å rette på dette, men under konsultasjon fikk jeg forklart hva som måtte til for å få et bra resultat og fikk se før/etter-bilder av personer med lignende «problem». Jeg fulgte rådene fra dr Hilde Bjærke og valgte å gå for halsløft med fettfjerning og et ansiktsløft av nedre del av ansiktet. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! En særdeles synlig dobbelthake er helt fjernet og fikk en mer eller mindre 90 grader vinkel mellom hake og hals.

Har aldri tidligere vært operert og gruet meg veldig, men ble svært godt ivaretatt av hyggelige folk i resepsjonen, sykepleiere, veldig hyggelig anestesilege og ikke minst av dr Hilde Bjærke.

Operasjonen gikk veldig bra. I forhold til størrelsen på inngrepet var det overaskende lite smerte i etterkant. Noen dager med ubehag var det, men Paracet/Ibux i tre dager var det eneste jeg hadde behov for i forhold til smertestillende. Siden jeg aldri har operert tidligere var jeg engstelig og også engstelig for eventuelle komplikasjoner i etterkant, - gror stingene greit, er dette vanlige hevelser og så videre, men jeg kunne da sende bilde/tekstmelding til dr Hilde Bjærke og fikk alle ganger svar i løpet av få minutter om at alt så ok ut. Fikk også tilbud om å komme inn ved behov.

Jeg har hatt store komplekser på grunn av dobbelthake hele voksenlivet mitt og er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått hos Cosmo Clinic. Jeg er 100% fornøyd og det er heller ingen som har sett at jeg har operert meg (har alltid brukt skjerf for å skjule haken), - har kun fått kommentarer om at jeg ser bra ut og spørsmål om jeg har gått ned i vekt ... ;-)

dobbelthake tilbakemelding til Cosmo

Les mer …

«Utrolig fornøyd med mitt valg av kirurg!»

«Siden dette var min første gang "under kniven", var jeg både skeptisk og usikker på om jeg i det hele tatt våget å la meg operere kun for egen forfengelighets skyld. En slik løsning var nærmest utenkelig for meg for få år siden, men etter en betryggende og hyggelig konsultasjon hos Hilde Bjærke, var jeg overbevist om at hun om noen var den perfekte kirurgen for meg. Hilde B. inngir umiddelbar tillit gjennom sin kunnskap og lange erfaring, og med imponerende (anonyme) før/etter bilder var det tydelig at hun dessuten var svært kompetent. Fremfor alt var hun opptatt av mine egne forventninger og eventuelle bekymringer rundt en operasjon. Mine mange - og tildels gjentagende - spørsmål ble alle tålmodig og grundig besvart, noen ganger med en avvæpnende humor (som for meg er svært viktig for å slappe av), og hun var like imøtekommende de gangene jeg hadde behov for flere svar før operasjonsdato.

Alle mine inntrykk har vist seg å stemme. Operasjonen gikk utmerket, jeg merket knapt at noe foregikk før det hele var over, og jeg fikk utførlig informasjon både før og etter. Alle som bisto i forbindelse med operasjonen opplevde jeg som sikre, empatiske og blide, derfor følte jeg meg også godt ivaretatt og i trygge hender hele tiden.

Det faktum at kirurgen har vært så tilgjengelig og beroliget meg også når jeg i dagene etter operasjonen følte meg hoven og nedbrutt. Dette var så nytt og uvant for meg, og hennes omtenksomhet og forståelse i forbindelse med mine (unødige) bekymringer i tide og utide har virkelig overrasket meg positivt. Leger som tar seg tid til å lytte, viser forståelse og ser mennesket, ikke bare pasienten, er gull verd. Slike håper jeg vi får flere av. Jeg kan bare takke!

Nå på slutten av min andre uke i rekonvalesens føler jeg meg allerede bortimot "normal" og snart meg selv igjen. Jeg er enormt takknemlig for å ha blitt påfallende nøyaktig og nydelig "brodert", og er bare utrolig fornøyd med mitt valg av kirurg! Dyktige og engasjerte Hilde Bjærke anbefales derfor på det aller varmeste, ikke minst til de der ute som tror de "ikke tør".

Vil til slutt foreslå at pasientene får tidskjemaet/oversikt over medikamentinntak FØR medisinene hentes ut på apotek. Dette for å unngå forvirringen man allerede har mye av når man likevel gruer seg (litt) til det som skal skje.

Takk til alle på Cosmo Clinic. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet!»

Les mer …

«Profesjonelt, eksklusivt og trygt»

«Det er snart et år siden jeg fikk utført laserbehandling (Co2-laser) under øynene hos Hilde Bjærke på Cosmo Clinic. Fikk veldig god informasjon i forkant av inngrepet, og jeg følte meg så godt ivaretatt på selve operasjonsdagen av alle faggrupper, sykepleier, anestesilege. Hilde Bjærke forklarte hvordan inngrepet skulle utføres. Jeg har aldri vært i narkose før, så det var litt spennende. Følte meg så trygg. God oppfølging i etterkant og jeg er så glad for at jeg fikk utført dette inngrepet hos Hilde Bjærke og Cosmo Clinic. Nydelige lokaler, og jeg følte det så profesjonelt, eksklusivt og trygt. Jeg får mange positive tilbakemeldinger på at jeg ser våken ut og at jeg har et ungt, men naturlig blikk for en dame på snart 50 år. Anbefaler Hilde Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste.»

Les mer …

«Får masse komplimenter … jeg ser veldig naturlig ut»

«Tidlig i høst så fikk jeg utført panneløft og øyelokk plastikk på kun ett øye. Jeg er relativt ung, i tidlig tredveårene, men jeg har alltid slitt med at jeg har hatt et veldig nedsunket øyebryn, noe som gjorde at det ene øyet mitt så mye mindre ut, samtidig som at helheten av ansiktet mitt så veldig lite symmetrisk ut. Jeg ønsket å forandre på dette og jeg var veldig heldig som fant Hilde. Jeg opplevde Hilde som ærlig og kunnskapsrik. Jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg får masse komplimenter uten at folk egentlig kan se hva som er annerledes, jeg ser veldig naturlig ut. Jeg har fått et enda bedre resultat enn hva jeg forventet. Jeg anbefaler Cosmo Clinic og Hilde absolutt på det aller varmeste.»

Les mer …

Thomas Berg - en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg

«Jente på 37 år og 3 fødsler bak meg. Sprikende magemuskler, løs hud og fett. Prøvd i flere år å trene vekk uten resultat. Fikk anbefalt Thomas Berg av en venninne. Har ikke angret ett sekund på operasjonen jeg tok i september 2020. Endelig kan jeg ta på meg klær uten å hele tiden måtte dekke til magen. Ble godt ivaretatt hele veien. Thomas Berg fremstår som en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg.»

Les mer …

Perfekt form, størrelse og mykhet

«Jeg fikset puppa mine, etter to graviditeter og litt vrangte-baklommer-preg, i april og august 2020. Tok brystløft først, så innlegg. Jeg fikk en suveren behandling fra ende til annen, Thomas var tilgjengelig hele døgnet om jeg lurte på noe, jeg følte meg trygg og ivaretatt. Ikke nok med dette så ble resultatet helt magisk. Jeg hatet puppa mine, nå elsker jeg de!!

De er perfekt form, størrelse og mykhet. Ingen ser at jeg har fylt dem før jeg kler av meg, da bare: WOOOOW!!

Totalt sett 10 av 10. Dritfornøyd!»

Les mer …

«Ufattelig takknemlig for hjelpen jeg har fått»

«Jeg oppsøkte Cosmo Clinic og Thomas Berg som følge av en tidligere brystoperasjon (annen klinikk, løft+proteser), hvor jeg ikke var fornøyd med verken resultat eller deres behandling av hele situasjonen. Endte opp med å unngå eget speilbilde i langt over et år, og tanken på ny operasjon ble bare skumlere - og desto mer nødvendig. Jeg kontaktet Thomas, og har fra første stund følt meg 100% trygg og ivaretatt. Han lyttet til mine ønsker, svarte tålmodig på alle mine spørsmål, og forklarte nøye hvilke inngrep som var nødvendig og hva jeg kunne forvente av resultater. Operasjonen min innebar fjerning av proteser, reduksjon, løft og arrkorreksjon. Jeg har fått en helt ny hverdag, og resultatet er bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg! Jeg opplevde Thomas som veldig forståelsesfull, trygg, hyggelig og selvfølgelig som utrolig dyktig. Er superfornøyd, og er ufattelig takknemlig for hjelpen jeg har fått. SÅ glad for at jeg endte opp nettopp her, og vil virkelig anbefale Thomas og Cosmo Clinic!»

Les mer …

«Ser ut sånn jeg gjorde for 10-15 år siden»

«Ansiktsløft og halsløft. Ble møtt på en profesjonell og trygg måte fra første stund. Grundig informasjon, både skriftlig og muntlig, og kirurgen (Hilde) var sikker og tydelig på hva som burde gjøres. Tiden etter operasjonen forløp problemfritt. Lite smerte og ellers akkurat slik som jeg hadde blitt forespeilet. Kjempefornøyd med resultatet. Ser ut sånn jeg gjorde for 10-15 år siden.»

Les mer …

«Magen min var ugjenkjennelig» (bukplastikk)

«Etter et hastekeisersnitt i 2002, etterfulgt av normal fødsel 4 år senere, ble magen min ugjenkjennelig. Det er ingen overdrivelse å si at jeg hatet den!

Jeg unngikk alle situasjoner med felles dusj (treningssenter, svømmehaller) og unngikk å vise meg naken for min mann. I tillegg viste det seg at magemusklene mine hadde et sprik på 4-5 cm. De måtte sys sammen igjen. Det har medført at tidligere ryggplager nå så godt som er borte.

Operasjonen har rett og slett gitt meg tilbake kroppen min. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke tok den tidligere.

Resultatet ble langt bedre enn jeg torde håpe på. Oppfølgingen har vært proff og upåklagelig hele veien.»

Les mer …

Fantastisk operasjon (brystforstørrelse)

Jeg er veldig fornøyd med Cosmo Clinic og plastikkirurg Thomas Berg, som har gjort en helt fantastisk operasjon (brystforstørrelse) på meg. Thomas har vært helt proff til å hjelpe med å finne ut hva jeg vil ha og hva som ville passe best for meg. Operasjonen gikk veldig bra, og jeg har hatt mulighet til å ta kontakt for å få mer informasjon - når som helst. Resultatet er helt perfekt. Fin størrelse som passer perfekt for meg - og arret ble lite. Hjertelig takk! Er en så glad og fornøyd person nå!!!

Les mer …

Hilde Bjærke er helt fantastisk (facelift og laser)

Hilde Bjærke er helt fantastisk. Hun har gjort meg til den beste utgaven av meg selv.
Dobbelthaken jeg har hatt siden jeg var i trettiårene er borte, og posene under øynene er fjernet - UTEN kirurgi.
Riktignok en kraftig laserbehandling med rødhet som gradvis har avtatt i løpet av noen måneder, men resultatet er vel verdt pengene. Det finnes anti-redness-kremer som kan dempe denne rødheten.
Med en nedre ansiktsløft har jeg også fått tilbake et sunt og friskt ansikt - igjen.
Stor glede, jeg føler meg skikkelig fin! Mange tror jeg er 20 år yngre.

Jeg anbefaler Hilde Bjærke på det varmeste.

Les mer …

Plastisk kirurgi i særklasse (Tomm Bjærke)

«Plastisk kirurgi i særklasse» står det når du leser om denne klinikken på nett. Og det kan jeg virkelig si stemmer. Topnotch dyktige kirurger med lang erfaring, hyggelige sykepleiere og nydelig lokale. Her føler man seg trygg og ivaretatte fra man går inn døren til man kommer ut. Alt man lurer på blir besvart og forklarte tydelig, så man sitter igjen med besvarte spørsmål og kunnskap. Vil virkelig anbefale Dr Tomm Bjærke, utrolig dyktig! De har har også 20-årsgrense på sine prosedyrer, dette tolker jeg som seriøst og ansvarlig. De bryr seg virkelig om sine pasienter og man føler at de tar seg god tid til å lytte og høre på hva dine ønsker er, for så å komme med et fornuftig og realistisk bilde av hvordan ting vil bli. 10/10 would recommend.

Les mer …

Brystløft, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging, sammensying av magemuskler og facelift

Jeg har vært hos Tomm Bjærke for flere behandlinger og er superfornøyd med resultatene. På meg har Tomm utført brystløft med reduksjon, full mageplastikk og flankeplastikk med fettsuging av hofte/flanke samt sammensying av magemuskler.

Før jeg valgte å bli operert, slet jeg veldig med å ikke 'kjenne meg selv igjen' etter vektøkning og vekttap. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget med operasjoner for å korrigere på skadene etter vektøkning og vekttap. Jeg har fått et helt nytt liv med en livskvalitet som er blitt 100 prosent bedre.

Resultatet ble over all forventning. Hadde aldri kunne forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd. Fikk en søt navle som ble sydd innenfra og fikk en veldig definert flat mage. Fra før hadde jeg slitt med ekstremt hengende bryster og bulende magemuskler etter store vekttap.

Plagene som kom av hengende overskuddshud og fett gikk ut over nakke og rygg samt min generelle livskvalitet. Brystene ble utrolig fine og naturlige. De ser mer naturlige ut nå enn de gjorde før operasjon, faktisk. Kan ikke merke arr på dem heller.

Bare noen uker etter operasjonene booket jeg også operasjon for å løfte halsen da jeg hadde fått svært mye løs hud hengende på halsen, også det var etter vekttapene mine.

Det ble en full facelift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Han har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk også strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben (SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier at det bare ser ut som om jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er operert. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år…må vise legitimasjon på polet hver gang. Det er bra når man er over 20 år eldre enn grensen for å kjøpe vin. Det er ingen andre jeg ville stolt på for å operere i nærheten av ansiktet mitt enn Tomm :)

Opplevde ingen komplikasjoner med noen av operasjonene, Tomm var alltid rask til å svare på mine spørsmål underveis og fulgte opp etter operasjonene og var nøye med kontroller. Han er en morsom og hyggelig person som er veldig kreativ med tanke på løsninger, og han lytter gjerne til ønsker man eventuelt skulle ha. Unik og genuin.

Les mer …

Bryster med en veldig fin, naturlig form (silikon og brystløft)

Jeg valgte å operere brystene mine (januar 2020) som har vært en psykisk belastning siden puberteten da jeg hadde avvikende form på brystene. Jeg var klar over at mine bryster ville gjøre det mer krevende å få til et pent resultat (har i tillegg ammet flere barn), og var derfor innom flere kirurger i Oslo for å være trygg på at resultatet ville bli så bra som mulig. Etter å ha konsultert meg med flere kirurger, var Thomas den legen som ga det beste inntrykket av dem alle. Han var tålmodig, veldig hyggelig, lyttet og tok seg god tid til å forklare meg årsaken til min tilstand, samt at han i tillegg hadde erfaring med å operere tubebryst. Han er virkelig en dyktig og ærlig lege! Jeg satt inn implantater og fikk samtidig utført et brystløft. Jeg ble veldig godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og følte meg veldig trygg på selve operasjonsdagen. Servicen hos Cosmo Clinic er virkelig upåklagelig, og selve klinikken er flott, ren og moderne! Resultatet er bryster med en veldig fin, naturlig form. Jeg er utrolig fornøyd med servicen og kvaliteten på arbeidet til Thomas - jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Jeg kommer garantert til å velge Cosmo Clinic igjen dersom jeg ønsker å utføre flere kosmetiske inngrep i fremtiden og kan virkelig anbefale Thomas på det aller sterkeste!

Les mer …

«Formidabelt utført arbeid» (ansiktsløft og halsløft)

«Fikk utført halsløft og ansiktsløft hos Tomm Bjærke for 10 dager siden. For et formidabelt utført arbeid som ble gjort. Jeg hadde nesten ingen smerter etter operasjonen, samt dagene etter og til nå den tiende dagen. Når jeg ser før og etter bilder, trodde jeg nesten ikke det var sant det jeg så. Alt av slapp hud og fettansamling på halsen er helt borte. Jeg sjekket mange klinikker før jeg falt ned på Cosmo Clinic, som var absolutt den rette klinikken. Den har en flott innbydende atmosfære og du blir møtt av blide mennesker i resepsjonen når du kommer til klinikken. Jeg er ute blant folk allerede og ingen kan se at jeg er operert, eller at jeg har noen synlige merker. Så jeg sier bare tusen takk igjen til Tomm Bjærke og hans team. Kommer gjerne tilbake senere hvis jeg skal utføre flere inngrep. Hilsen Dag (51) fra Romerike.»

Les mer …

Brystforstørring: «100 ganger mer perfekt enn jeg hadde forestilt meg»

Cosmo Clinic brystforstørrelse Google Reviews

«Jeg har nylig hatt en brystforstørring hos Tomm Bjærke (sommer 2020). Mitt første møte med Tomm var fantastisk, ble nøye fortalt hva hans anbefaling er og hva ser riktig ut i forhold hva mitt ønske var. Maken til profesjonell kirurg skal du lete lenge etter. Jeg sitter i dag med et resultat som er 100 ganger mer perfekt enn jeg hadde forestilt meg. Skal du først legge deg under kniven, vil jeg uten tvil anbefale Tomm Bjærke. Skal du ha perfeksjon, er dette mannen som vil gi deg det! Klinikken er fantastisk, rent og pent.»

Les mer …

Større livskvalitet - stor takk til Hilde (facelift etc.)

«Jeg hadde i lang tid tenkt på at jeg mistrivdes med ansiktet mitt, jeg følte at jeg så trett og sliten ut til enhver tid, selv om jeg la vekt på å gjøre det beste ut av det ved hjelp av sminke og hudpleie.

Etter en særlig tøff fase der jeg følte at aldringsprosessen virkelig hadde skutt fart, bestemte jeg meg for å undersøke hvilke muligheter som fantes. Etter anbefaling fra en venninne som fikk gjennomført facelift hos Hilde Bjærke, tok jeg kontakt med henne for vurdering. Etter konsultasjonen bestemte jeg meg for facelift, nedre øyelokkplastikk, halsløft samt laserbehandling i hele ansiktet. Selv om jeg sterkt ønsket å få dette gjort kjente jeg på endel ambivalens, noe Hilde Bjærke også merket seg. Som den dyktige og profesjonelle legen hun er anbefalte hun meg å utsette eller la det hele være. Hun var knalltydelig på at jeg måtte være mentalt klar for inngrepet. Etter en liten utsettelse innså jeg at jeg bare måtte få det gjort, jeg kontaktet Hilde på nytt og ny time ble satt opp.

Jeg ble svært godt ivaretatt både før og etter operasjonen. Jeg fikk grundig og saklig informasjon og selve inngrepet merket jeg ingenting av. De første dagene etter operasjonen var en psykisk påkjenning selv om jeg hadde prøvd å forberede meg selv på at ansiktet ville være veldig preget av behandlingen. Det var vanskelig å stole på at resultatet ville bli bra og jeg var nok over gjennomsnittet masete på Hilde etterpå. Hun møtte meg med tålmodighet og profesjonalitet, og etter noen få uker skjønte jeg at resultatet ville bli enda bedre enn jeg hadde håpet.

Nå, nesten et år etterpå, er jeg strålende fornøyd. Jeg har nok linjer i ansiktet til at det ser naturlig ut, samtidig har jeg fått bort poser under øynene og det slitne draget over ansiktet generelt. Ikke engang mine nærmeste vet at jeg er operert, de vet bare at jeg har tatt laser. Jeg overdriver ikke når jeg sier at inngrepet har bidratt til større livskvalitet hos meg. Stor takk til Hilde!»

Les mer …