Pasienthistorier: Les pasientenes erfaringer etter plastisk kirurgi hos Cosmo Clinic

Erfaring plastisk kirurgi Cosmo ClinicTopp internasjonal kvalitet, oppdaterte operasjonsmetoder og en trygg atmosfære kjennetegner Cosmo Clinic.

 

Vi understreker at alle pasienthistoriene på vår hjemmeside er 100% skrevet av pasientene selv.

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Google!

Her kan du lese tilbakemeldinger pasientene har gitt oss på Facebook!

 

pasientsikkerhet

Jeg er veldig glad jeg gikk hit...

«Jeg hadde i flere år vurdert øyelokkoperasjon. Slet med tunge øyelokk og det var stadig flere som spurte om jeg var trøtt og sliten. Jeg ble anbefalt Tomm Bjærke ved Cosmo Clinic og jeg er veldig glad jeg gikk hit. Tomm var veldig flink til å berolige meg om eventuelle bekymringer jeg måtte ha. Selve inngrepet var raskt og smertefritt. Tomm er ekstremt dyktig og jeg vil på det sterkeste anbefale ham og Cosmo Clinic.»
(Kvinne, 37 år)

Tomm Bjærke, spesialist i plastikkirurgi

Kunne ikke vært mere fornøyd

Jeg var på flere klinikker og snakket med mange kirurger. Så kom jeg til Hilde Bjærke. Hun var positiv, hyggelig og veldig sikker på hva jeg burde gjøre. Jeg tok ansiktsløft, halsløft og øvre øyelokk pluss laser. Kunne ikke vært mere fornøyd, fantastisk resultat. Så bra at jeg måtte felle en gledeståre. Hilde Bjærke er utrolig dyktig. (Kvinne, 58 år)

Hilde Bjærke

 

«Resultatet ble over all forventning»

«Jeg ble operert (brystforstørrelse) hos Thomas Berg på Cosmo Clinic våren 2018 etter flere år med dårlig selvtillit rundt mine bryster da jeg hadde en magesykdom som gjorde at jeg gikk mye opp og ned i vekt. Jeg ble møtt med mye forståelse og profesjonalitet, som gjorde at jeg følte meg veldig rolig og sikker rundt det hele. Jeg ble veldig godt informert om hva jeg kunne vente meg og om operasjonsdagen. Operasjonsdagen gikk kjempefint med veldig hyggelige personer rundt meg hele tiden. Resultatet ble over all forventning der man ikke kan se at jeg er blitt operert.» (Kvinne, 27 år)

Thomas Berg

 

«Fantastisk opplevelse å være dr. Westviks pasient»

«En fantastisk opplevelse å være dr. Westviks pasient. Dr. Westvik har en behagelig og observant personlighet kombinert med en fabelaktig evne til å realisere pasientens ønsker. Jeg anbefaler dr. Westvik og Cosmo Clinic, representert ved Elisabeth og Jacob (anestesi) på det aller sterkeste.»

Tormod Westvik

 

Bestill time

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke

«Opplevde alle på Cosmo Clinic som meget dyktige og omsorgsfulle. Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke for et fantastisk resultat etter å ha strammet opp og fjernet overflødig hud i ansikt/hals og øyne. Resultatet er alt jeg drømte om. Jeg er så utrolig fornøyd og kan anbefale Cosmo Clinic på det varmeste.» (Anita Klein)

«Verdens beste kirurg»

«Jeg fikk en utrolig bra opplevelse takket være deg [Tormod Westvik] og et ypperlig team! Du er verdens beste kirurg og er så umåtelig takknemlig for innsatsen din. Jeg har ikke hatt noe smerter.»
(Kvinne, nesekirurgi)

 

Utrolig fornøyd!

Jeg hadde vært på mange klinikker før jeg bestemte meg for Cosmo Clinic. Jeg valgte denne klinikken pga av mange positive referanser og anbefalinger. Jeg følte også trygghet pga Hildes kompetanse og hennes lange erfaring innenfor ansiktskirurgi og operasjoner av pasienter med ansiktslammelse. Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet etter både panneløft, ansiktsløft og halsløft, og etter bare en uke følte jeg meg som en fotomodell.
(Kvinne, 63 år. Panneløft, ansiktsløft og halsløft hos Hilde Bjærke)

Les hva våre pasienter skriver om oss

Ansikt

Erfaring etter ansiktsløft (facelift)

Erfaring etter øyelokksoperasjon (tunge øyelokk)

Erfaring etter nedre øyelokksplastikk (poser under øynene)

Bryst

 

Kropp

Erfaring etter bukplastikk

Erfaring etter fettsuging

 

«Meget fornøyd med resultat og oppfølging»

«Operert med øvre øyelokksplastikk hos Hilde Bjærke. Meget fornøyd med resultatet og oppfølging. Opplevd trygghet i møte med høy kompetanse.»
(Kvinne 48 år)

«Anbefales!»

«Kjempefornøyd med nesekirurgi hos Tormod Westvik. Anbefales!»

Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat

«Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat etter panneløft, ansiktsløft og halsløft på en og samme gang. Resultatet er fantastisk. Ansiktet mitt ser fortsatt helt naturlig ut, bare mange år yngre. Jeg er også svært fornøyd med oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Jeg var i trygge hender hele veien. Møte med Cosmo Clinic er rett og slett positivt og godt. Klinikken har svært innbydende lokaler. De jeg møtte var imøtekommende, korrekte og omsorgsfulle slik at dette tilsammen har vært en svært positiv opplevelse.» (Kvinne 59 år)

Tunge øyelokk hos Hilde Bjærke

Jeg har operert tunge øyelokk hos Hilde Bjærke. Er superfornøyd med resultatet. Fantastisk service og oppfølging.
Anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste.
Kvinne 38 år

Øvre og nedre øyelokkkirurgi

«Veldig fornøyd etter øvre og nedre øyelokkkirurgi med blant annet laser. Thomas Berg og hans medarbeidere gjorde hele prosessen trygg, behagelig og hyggelig på alle måter. Kan anbefales!»

 

brystforstørrelse med silikon

 

«Utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen»

«Jeg har gjort brystløft hos Thomas Berg og er utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen på Cosmo Clinic. Anbefales videre på det varmeste.»
(Kvinne, 32 år)

 

«Naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv»

«Cosmo Clinic har fra første stund vært helt fantastiske. Konsultasjon, informasjon, operasjon og videre oppfølging har vist meg hvor gjennomført og profesjonelt dette stedet er. Jeg gruet meg veldig, bestemte meg, ombestemte meg, men fikk all den tid og betryggende informasjon jeg trengte for å ta det endelige valget om facelift + panneløft. Det kirurgiske resultatet ble det jeg ønsket – et naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv.»

«Meget fornøyd»

«Meget fornøyd med mottagelse og plastikkirurg Hilde Bjærke. Kommer til å anbefale dette om det blir spørsmål.»
(Mann 78 år, fjernet poser nedre øyelokk)

«Meget fornøyd med resultat og oppfølging»

«Operert med øvre øyelokksplastikk hos Hilde Bjærke. Meget fornøyd med resultatet og oppfølging. Opplevd trygghet i møte med høy kompetanse.»
(Kvinne 48 år)

«Strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet»

«Jeg følte meg ung og usikker da jeg bestilte konsultasjonstime for brystløft som 22-åring. Usikkerheten forsvant i møtet med Thomas Berg, og jeg er i dag strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet etter operasjonen.»
Kvinne, 23 år

«Er superfornøyd»

«Har operert øvre øyelokk hos dr. Hilde Bjærke og er superfornøyd. Ble møtt på en profesjonell og hyggelig måte. Følte meg veldig trygg både før og etter operasjonen. Er veldig fornøyd med resultatet, og anbefaler denne klinikken på det varmeste til de som vurderer å foreta et inngrep.»
Kvinne 65 år

Kjempefornøyd med resultatet, det ser veldig naturlig ut

«Jeg har tatt ansiktsløft og halsløft hos Thomas Berg. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, det ser veldig naturlig ut. Jeg er blitt veldig godt ivaretatt av alle på Cosmo Clinic. Operasjonen gikk over all forventning og jeg hadde nesten ikke smerter. Etter fem dager var jeg i full aktivitet og ute blant folk.»
Kvinne, 59 år

Thomas Berg - fabelaktig kirurg

«For et fantastisk sted, flotte sykepleiere, en fabelaktig kirurg - Thomas Berg - som ikke kunne fått meg til å føle meg bedre. Fra første telefonsamtale med Elisabeth var jeg ikke i tvil. Strålende fornøyd etter seteløft.»

«Strålende fornøyd!»

«Etter å ha vurdert mine tunge øyelokk over en lengre periode, ble jeg anbefalt å gå til Cosmo Clinic. Inngrepet var ukomplisert og smertefritt. Litt blå og hoven de første par ukene, men det var minimalt. Nå, noen måneder senere er jeg strålende fornøyd og føler meg så mye mere vel.» (Kvinne, 41 år)

Verdt hver krone

«Etter flere måneder med hat-stunder i speilet tok jeg avgjørelsen å gi ansiktet et minilift. Håpet var et naturlig resultat uten å bli avslørt som operert. Jeg ønsket å fjerne noen slitne år, men fortsatt være meg selv. Jeg fikk det akkurat slik. Det var et vanskelig valg og jeg var redd, men svært profesjonell behandling og lege som har blikk for «akkurat passe mye» har gitt meg et svært godt resultat. Jeg vil absolutt anbefale andre som gruer seg for speilbildet sitt å gjøre det samme. Det var verdt hver krone.» (Kvinne, 58 år)

Kjempefornøyd

«Jeg er kjempefornøyd etter å ha tatt panneløft, fjernet poser under øynene og laserbehandling! Jeg har fått en 15 år yngre hud. Får mange hyggelige tilbakemeldinger på at jeg ser så fresh ut. Takk dr. Bjærke for godt utført arbeid. Jeg kan anbefale deg på det varmeste. Lekre lokaler og smilende fagfolk gjør at jeg følte meg i trygge hender. ☺» (Kvinne, 63 år)

«10 år yngre!»

«Jeg er utrolig fornøyd med ansiktsløftet jeg fikk gjort av kirurg Tomm Bjærke. Jeg hadde i mange år vært plaget med mye løs og slapp hud i ansiktet og på halsen, og bestemte meg til slutt for å ta en «facelift». Var først på en hyggelig konsultasjon hvor jeg fikk informasjon om hva som skulle skje, eventuelle komplikasjoner og hva jeg selv måtte forberede. Var ganske skjelven selve operasjonsdagen, men ble svært godt mottatt, og møtte både anestesilegen og kirurgen selv. Operasjonen gikk over all forventning. Hadde litt smerter de første dagene og holdt meg mest i sengen, men jeg ble veldig positivt overrasket da de synlige stingene ble fjernet bare et par dager senere. Jeg hadde ingen komplikasjoner etter operasjonen, og allerede etter 2-3 uker traff jeg venner. Har i ettertid fått masse positiv tilbakemelding fra alle jeg kjenner over hvor naturlig og lik meg selv jeg ser ut, - bare 10 år yngre!» (Kvinne, 68 år)

Kjempefornøyd med resultatet

«Har tatt en brystoperasjon og er kjempefornøyd med resultatet. Har fått en veldig god konsultasjon og oppfølging etter operasjonen. Kan anbefales!» (Kvinne, 35 år)

Brystoperasjon kan du lese mer om her!

Neseoperasjon

«Veldig godt ivaretatt. Profesjonelle folk som vil ditt beste.»
(Mann, neseoperasjon hos dr. Tormod Westvik)

 

Pasienter som deler sin erfaring på Facebook og Google

Les hva pasientene sier om oss på Google

Les hva pasientene sier om oss på Facebook

Jeg elsker resultatene (bukplastikk og seteløft)

«Jeg har nå tatt 2 operasjoner hos Thomas, både full bukplastikk og et seteløft, Dette har blitt gjennomført på grunn av ekstrem vektnedgang som har gjort at jeg har sittet igjen med mye overflødig hud. Thomas tok saken og jeg elsker resultatene på begge 2. Jeg har en mage som er flat og perfekt, og et kjempefint løft av sete. Arrene er plassert perfekt under bokser kanten og har hatt en kjempe fine arr som har dannet seg, veldig tynn stripe som strekker seg rundt.

Thomas har vært veldig flink fra første konsultasjon jeg hadde hos han, veldig trygg og enkel å snakke med, han er også alltid tilgjengelig og svarer på spørsmål man har både før og etter en operasjon. han har vært flink til å betrygge meg når det har nærmet seg operasjonsdager om at dette kommer til å gå kjempe bra. jeg føler at her har jeg blitt virkelig ivaretatt.

Om jeg noen gang må gjøre en operasjon igjen, blir det ingen andre en Thomas som får jobben.»

Les mer …

«Beste kirurgen jeg har møtt» (brystoperasjon)

«Jeg ble operert av Thomas Berg tidligere i år, etter x antall runder i tenkeboksen og flere konsultasjoner. Jeg var superstressa for at resultatet av brystimplantatene skulle bli for voldsomt eller at jeg ikke skulle bli fornøyd. Den beste avgjørelsen jeg har tatt i hele mitt liv er å høre på doktor Berg og å stole fullt og helt på han. Resultatet ble PERFEKT, og hele prosessen har vært en dans på roser - god oppfølging, tilgjengelig, tillitsfull, profesjonell og, jeg vil si, den beste kirurgen jeg har møtt. Han forstod akkurat hva jeg ville ha og forklarte hva jeg kunne få med mitt utgangspunkt.
Etter mange år i bransjen kjenner jeg mange kirurger, men valgte Thomas fordi han hadde et ekstremt godt rykte. Anbefaler han på det sterkeste!»

Les mer …

Den beste gaven - og livet smiler! (brystreduksjon og bukplastikk)

«Jeg fikk utført brystreduksjon og bukplastikk med sammensying av magemusklene i oktober 2020 hos dr. Thomas Berg. To graviditeter hadde ført til delte magemuskler. Jeg hadde bulende mage og heng over arret etter keisersnitt. Brystene var tunge og med heng. Jeg gjorde mye research og var på et par andre konsultasjoner før jeg bestemte meg for å utføre operasjonen hos dr. Berg. Han var varmt omtalt i diverse forumer, og jeg opplevde profesjonalitet og trygghet fra første øyeblikk. Operasjonen gikk veldig fint. Jeg dro hjem samme dag. Hadde ni dager barnefri, da jeg holdt meg i ro. Etter det fungerte jeg greit selv med to små barn. I tiden etter operasjonen kunne jeg kontakte dr. Berg når som helst dersom jeg lurte på noe. Jeg anbefaler virkelig å utføre begge operasjonene samtidig! Tusen takk til dr. Berg. Du har gitt meg den beste gaven. Jeg har fått selvtilliten tilbake, føler meg proporsjonert, kan kjøpe de klærne jeg har lyst på og livet smiler! Anbefaler Thomas Berg på det varmeste!!!»

Les mer …

Det estetiske resultatet er over all forventning (bukplastikk)

«Jeg fikk utført full bukplastikk med fettsuging og muskeloppstramming av dr. Thomas Berg i november 2020. Jeg ble veldig godt ivaretatt under hele prosessen, og har fått god oppfølging også etter operasjonen.

Allerede etter få uker opplevde jeg en markant bedring i kjernemuskulaturen, og holdningen min er naturlig god. Det estetiske resultatet er også over all forventning, og det lave snittet er lett å skjule med undertøy og badetøy. Navlen, som ble ‘flyttet’ noen centimeter er naturlig og godt utført.

Alt i alt en utrolig fin opplevelse. Informasjonen både før, under og etter prosessen har vært utfyllende og realistisk. Jeg kan på det varmeste anbefale Cosmo Clinic og dr. Thomas Berg.»

Les mer …

Brystrekonstruksjon etter kreftoperasjon

«Jeg fikk brystkreft og ble behandlet i det offentlige helsevesenet. Hele brystet ble fjernet og det ble lagt inn ekspanderprotese under brystmuskelen. Sluttresultatet var at brystet var ulikt det andre mht. plassering og størrelse. Og protesen ga meg smerter. I tillegg var jeg sikker på at protesen hadde lekkasje. Men det ble benektet at protesen kunne være ødelagt og at plasseringen kunne forandres. Ikke mer hjelp å få ved det offentlige sykehuset.

I min fortvilelse fikk jeg komme til en uforpliktende konsultasjon hos dr. Thomas Berg. Og det var en stor lettelse for meg å høre at han kunne hjelpe meg. Dr. Berg skiftet ut den defekte protesen til en silikonprotese og muskellommen ble justert til riktig posisjon. Nå har brystene mine tilnærmet likt utseende/plassering og smertene er borte. Et fantastisk resultat! Jeg kan derfor ikke få fullrost dr. Berg nok for det arbeidet han gjorde. I tillegg er han både empatisk og hyggelig. Og jeg følte meg trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Takknemligheten min er ubeskrivelig. Så terningkast 6!

Jeg anbefaler dr. Berg og Cosmo Clinic på det sterkeste!»

Les mer …

Fjerne brystimplantatene - godt ivaretatt

«Jeg ønsket å fjerne brystimplantatene jeg hadde hatt i fire år, og ble i den forbindelse anbefalt Thomas Berg/Cosmo Clinic. Fra først møte med Thomas på videokonsultasjon til etter operasjon har jeg opplevd han som veldig profesjonell, trygg, hyggelig og dyktig. Han har et utrolig behagelig og tillitsfullt vesen, og man føler seg godt ivaretatt. Jeg ville valgt Thomas og Cosmo Clinic 10 av 10 ganger!»

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

Les mer …

Tomm Bjærke en svært dyktig og profesjonell kirurg

«Jeg fikk utført en brystforstørrelse av Tomm Bjærke i begynnelsen av desember 2020, og er storfornøyd med resultatet! Tomm er en svært dyktig og profesjonell kirurg, og en trivelig mann, ikke minst. I løpet av konsultasjonstimen ga han meg utfyllende informasjon om alle stegene og risiko av en operasjon, forskjellige metoder, implantater og størrelser. Etter å ha diskutert mine ønsker fikk jeg god hjelp og veiledning til å finne riktig implantat og størrelse basert på mitt ønske og kropp, både ved å prøve forskjellige implantater og 3D-visualisering. Hans erfaring og forsvarlighet er betryggende, og jeg var aldri i tvil på at det var det riktige valget for meg. Jeg har følt meg ivaretatt og informert gjennom hele prosessen, både av Tomm, resten av operasjonsteamet og personalet på Cosmo Clinic. Jeg vil absolutt og uten tvil anbefale Tomm Bjærke og Cosmo Clinic videre!»

Les mer …

«Jeg er 54, men er blitt 15 år yngre» (facelift, hals, øyelokk)

Å bestemme seg for å «pynte» litt på seg selv har vært en lang prosess for meg. Jeg besøkte flere kirurger, men det var først da jeg hadde konsultasjon hos Hilde Bjærke at jeg følte jeg var i trygge nok hender til å gjennomføre planen. Hun har lang erfaring og stor faglig tyngde. Jeg satte pris på at hun var er ærlig og realistisk på hva man kunne oppnå, og var tydelig på både hva jeg burde og ikke burde gjøre. I desember hadde jeg ansiktsløft og halsløft, øvre og nedre øyelokk med laserbehandling under øynene.

Jeg gikk gjennom alle verdens kvaler før selve operasjonen, men de som jobber på Cosmo-klinikken er så flinke, hyggelige og profesjonelle at all angst forsvant med en gang jeg kom innenfor døren på den store dagen. Det hele var egentlig veldig avslappende, og jeg opplevde overhodet ingen smerter eller plager etter inngrepene.

Jeg tror det er vanlig å ha mange bekymringer og tanker i dagene etter operasjonene (man ser jo ut som om man har gått noen runder i bokseringen), og det var betryggende å vite at det bare var å ringe til Hilde hvis det var noen spørsmål.

To uker etter operasjonen var jeg ute blant folk igjen, og med litt dekkrem på plass var det ingen som kunne se at jeg var nyoperert. Etter hvert som ukene har gått har jeg bare blitt finere og finere. Det var utrolig morsomt å se før og etter bilder da jeg var på kontroll etter tre måneder. Det er blitt en enorm forskjell. Kalkunhals, tunge øyelokk, poser under øynene, rynker og overflødig hud er forsvunnet. Jeg er 54, men er blitt 15 år yngre – og alt ser veldig naturlig ut.

Jeg vil anbefale Hilde Bjærke og Cosmo-klinikken til alle som vurderer å legge seg under kniven. Da er du i de beste hender.

Les mer …

«Har fått en selvtillit jeg trodde jeg aldri ville få» (brystoperasjon)

«Jeg ble operert av Thomas Berg og kunne ikke ha blitt mer fornøyd! Jeg hadde svært ujevne bryster som nå ser nærmest identiske ut. Hele prosessen føltes svært trygg, og jeg ble godt tatt hånd om på operasjonsdagen. Siden dette var min første operasjon, hadde jeg en del nerver, men alt gikk trygt og fint for seg. Jeg har nå fått en selvtillit jeg trodde jeg aldri ville få, og jeg er enormt takknemlig.»

Les mer …

Resultat som jeg har drømt om lenge (brystforstørrelse)

«Fikk utført brystforstørrelse med silikon av Thomas Berg. Resultatet var perfekt! Helt fra konsultasjonen fikk jeg en følelse av at jeg valgte riktig kirurg og klinikk. Jeg ble lyttet til og følte at ønskene mine ble hørt. Kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan resultatet ble. Anbefaler Thomas Berg på det varmeste! Er også veldig fornøyd med hvordan jeg ble ivaretatt gjennom hele prosessen. De ansatte, sykepleierne og resten av teamet har vært veldig hjelpsomme, og ikke minst hyggelige. Har et resultat som jeg har drømt om lenge, og en opplevelse som kun er positiv.»

Les mer …

«Glad at jeg valgte å bruke de beste i bransjen!» (øyelokkoperasjon)

«Beste hendene i bransjen! Verdt hver eneste krone uten tvil! Jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon med fjerning av fettposer med laser under øyene hos dr. Hilde Bjærke desember 2020. Jeg hadde gjort grunndig research på Hilde i forkant. Jeg er veldig opptatt av detaljer og er en vanskelig perfeksjonist. Fra det øyeblikket jeg var på førstekonsultasjon fikk jeg bare topp service! Fra de fantastiske jentene i resepsjonen til dr. Bjærke følte jeg at jeg ble ivaretatt og fikk den beste service hele veien. Hilde er en ærlig og utrolig flink kirurg, hun gir deg de beste rådene som skal gi deg en naturlig og vakker resultat akkurat for deg. Så de er ikke opptatt av å presse deg til å gjøre mer enn du faktisk trenger men heller motsatt slik at man ender opp med en fantastisk og naturlig resultat Jeg fikk veldig god informasjon både på konsultasjon, før operasjon og etter. Jeg kunne når som helst nå Hilde til privatmobilen etter operasjonen og fikk gode råd og veiledning etter operasjonen. I dag etter 3 månederskontrollen er mine arr nesten usynlige og resultatet ble SÅ naturlig og vakkert. Jeg er så glad at jeg valgte å bruke de beste i bransjen og de er verdt hver eneste krone! Tusen takk dr. Hilde Bjærke! Jeg er overlykkelig! Føler meg som en helt nytt menneske! beste pengene jeg har noen gang brukt! Anbefales på det sterkeste!!»

Les mer …

100% fornøyd (dobbelthake, ansiktsløft)

Fikk utført halsløft og nedre ansiktsløft av dr. Hilde Bjærke i juni 2020. Har tenkt på dette i mange år på grunn av veldig skjemmende dobbelthake. Trodde først jeg kunne ta bare hals for å rette på dette, men under konsultasjon fikk jeg forklart hva som måtte til for å få et bra resultat og fikk se før/etter-bilder av personer med lignende «problem». Jeg fulgte rådene fra dr Hilde Bjærke og valgte å gå for halsløft med fettfjerning og et ansiktsløft av nedre del av ansiktet. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! En særdeles synlig dobbelthake er helt fjernet og fikk en mer eller mindre 90 grader vinkel mellom hake og hals.

Har aldri tidligere vært operert og gruet meg veldig, men ble svært godt ivaretatt av hyggelige folk i resepsjonen, sykepleiere, veldig hyggelig anestesilege og ikke minst av dr Hilde Bjærke.

Operasjonen gikk veldig bra. I forhold til størrelsen på inngrepet var det overaskende lite smerte i etterkant. Noen dager med ubehag var det, men Paracet/Ibux i tre dager var det eneste jeg hadde behov for i forhold til smertestillende. Siden jeg aldri har operert tidligere var jeg engstelig og også engstelig for eventuelle komplikasjoner i etterkant, - gror stingene greit, er dette vanlige hevelser og så videre, men jeg kunne da sende bilde/tekstmelding til dr Hilde Bjærke og fikk alle ganger svar i løpet av få minutter om at alt så ok ut. Fikk også tilbud om å komme inn ved behov.

Jeg har hatt store komplekser på grunn av dobbelthake hele voksenlivet mitt og er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått hos Cosmo Clinic. Jeg er 100% fornøyd og det er heller ingen som har sett at jeg har operert meg (har alltid brukt skjerf for å skjule haken), - har kun fått kommentarer om at jeg ser bra ut og spørsmål om jeg har gått ned i vekt ... ;-)

dobbelthake tilbakemelding til Cosmo

Les mer …

«Utrolig fornøyd med mitt valg av kirurg!»

«Siden dette var min første gang "under kniven", var jeg både skeptisk og usikker på om jeg i det hele tatt våget å la meg operere kun for egen forfengelighets skyld. En slik løsning var nærmest utenkelig for meg for få år siden, men etter en betryggende og hyggelig konsultasjon hos Hilde Bjærke, var jeg overbevist om at hun om noen var den perfekte kirurgen for meg. Hilde B. inngir umiddelbar tillit gjennom sin kunnskap og lange erfaring, og med imponerende (anonyme) før/etter bilder var det tydelig at hun dessuten var svært kompetent. Fremfor alt var hun opptatt av mine egne forventninger og eventuelle bekymringer rundt en operasjon. Mine mange - og tildels gjentagende - spørsmål ble alle tålmodig og grundig besvart, noen ganger med en avvæpnende humor (som for meg er svært viktig for å slappe av), og hun var like imøtekommende de gangene jeg hadde behov for flere svar før operasjonsdato.

Alle mine inntrykk har vist seg å stemme. Operasjonen gikk utmerket, jeg merket knapt at noe foregikk før det hele var over, og jeg fikk utførlig informasjon både før og etter. Alle som bisto i forbindelse med operasjonen opplevde jeg som sikre, empatiske og blide, derfor følte jeg meg også godt ivaretatt og i trygge hender hele tiden.

Det faktum at kirurgen har vært så tilgjengelig og beroliget meg også når jeg i dagene etter operasjonen følte meg hoven og nedbrutt. Dette var så nytt og uvant for meg, og hennes omtenksomhet og forståelse i forbindelse med mine (unødige) bekymringer i tide og utide har virkelig overrasket meg positivt. Leger som tar seg tid til å lytte, viser forståelse og ser mennesket, ikke bare pasienten, er gull verd. Slike håper jeg vi får flere av. Jeg kan bare takke!

Nå på slutten av min andre uke i rekonvalesens føler jeg meg allerede bortimot "normal" og snart meg selv igjen. Jeg er enormt takknemlig for å ha blitt påfallende nøyaktig og nydelig "brodert", og er bare utrolig fornøyd med mitt valg av kirurg! Dyktige og engasjerte Hilde Bjærke anbefales derfor på det aller varmeste, ikke minst til de der ute som tror de "ikke tør".

Vil til slutt foreslå at pasientene får tidskjemaet/oversikt over medikamentinntak FØR medisinene hentes ut på apotek. Dette for å unngå forvirringen man allerede har mye av når man likevel gruer seg (litt) til det som skal skje.

Takk til alle på Cosmo Clinic. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet!»

Les mer …

«Profesjonelt, eksklusivt og trygt»

«Det er snart et år siden jeg fikk utført laserbehandling (Co2-laser) under øynene hos Hilde Bjærke på Cosmo Clinic. Fikk veldig god informasjon i forkant av inngrepet, og jeg følte meg så godt ivaretatt på selve operasjonsdagen av alle faggrupper, sykepleier, anestesilege. Hilde Bjærke forklarte hvordan inngrepet skulle utføres. Jeg har aldri vært i narkose før, så det var litt spennende. Følte meg så trygg. God oppfølging i etterkant og jeg er så glad for at jeg fikk utført dette inngrepet hos Hilde Bjærke og Cosmo Clinic. Nydelige lokaler, og jeg følte det så profesjonelt, eksklusivt og trygt. Jeg får mange positive tilbakemeldinger på at jeg ser våken ut og at jeg har et ungt, men naturlig blikk for en dame på snart 50 år. Anbefaler Hilde Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste.»

Les mer …

«Får masse komplimenter … jeg ser veldig naturlig ut»

«Tidlig i høst så fikk jeg utført panneløft og øyelokk plastikk på kun ett øye. Jeg er relativt ung, i tidlig tredveårene, men jeg har alltid slitt med at jeg har hatt et veldig nedsunket øyebryn, noe som gjorde at det ene øyet mitt så mye mindre ut, samtidig som at helheten av ansiktet mitt så veldig lite symmetrisk ut. Jeg ønsket å forandre på dette og jeg var veldig heldig som fant Hilde. Jeg opplevde Hilde som ærlig og kunnskapsrik. Jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg får masse komplimenter uten at folk egentlig kan se hva som er annerledes, jeg ser veldig naturlig ut. Jeg har fått et enda bedre resultat enn hva jeg forventet. Jeg anbefaler Cosmo Clinic og Hilde absolutt på det aller varmeste.»

Les mer …

Thomas Berg - en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg

«Jente på 37 år og 3 fødsler bak meg. Sprikende magemuskler, løs hud og fett. Prøvd i flere år å trene vekk uten resultat. Fikk anbefalt Thomas Berg av en venninne. Har ikke angret ett sekund på operasjonen jeg tok i september 2020. Endelig kan jeg ta på meg klær uten å hele tiden måtte dekke til magen. Ble godt ivaretatt hele veien. Thomas Berg fremstår som en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg.»

Les mer …

Perfekt form, størrelse og mykhet

«Jeg fikset puppa mine, etter to graviditeter og litt vrangte-baklommer-preg, i april og august 2020. Tok brystløft først, så innlegg. Jeg fikk en suveren behandling fra ende til annen, Thomas var tilgjengelig hele døgnet om jeg lurte på noe, jeg følte meg trygg og ivaretatt. Ikke nok med dette så ble resultatet helt magisk. Jeg hatet puppa mine, nå elsker jeg de!!

De er perfekt form, størrelse og mykhet. Ingen ser at jeg har fylt dem før jeg kler av meg, da bare: WOOOOW!!

Totalt sett 10 av 10. Dritfornøyd!»

Les mer …

«Ufattelig takknemlig for hjelpen jeg har fått»

«Jeg oppsøkte Cosmo Clinic og Thomas Berg som følge av en tidligere brystoperasjon (annen klinikk, løft+proteser), hvor jeg ikke var fornøyd med verken resultat eller deres behandling av hele situasjonen. Endte opp med å unngå eget speilbilde i langt over et år, og tanken på ny operasjon ble bare skumlere - og desto mer nødvendig. Jeg kontaktet Thomas, og har fra første stund følt meg 100% trygg og ivaretatt. Han lyttet til mine ønsker, svarte tålmodig på alle mine spørsmål, og forklarte nøye hvilke inngrep som var nødvendig og hva jeg kunne forvente av resultater. Operasjonen min innebar fjerning av proteser, reduksjon, løft og arrkorreksjon. Jeg har fått en helt ny hverdag, og resultatet er bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg! Jeg opplevde Thomas som veldig forståelsesfull, trygg, hyggelig og selvfølgelig som utrolig dyktig. Er superfornøyd, og er ufattelig takknemlig for hjelpen jeg har fått. SÅ glad for at jeg endte opp nettopp her, og vil virkelig anbefale Thomas og Cosmo Clinic!»

Les mer …

«Ser ut sånn jeg gjorde for 10-15 år siden»

«Ansiktsløft og halsløft. Ble møtt på en profesjonell og trygg måte fra første stund. Grundig informasjon, både skriftlig og muntlig, og kirurgen (Hilde) var sikker og tydelig på hva som burde gjøres. Tiden etter operasjonen forløp problemfritt. Lite smerte og ellers akkurat slik som jeg hadde blitt forespeilet. Kjempefornøyd med resultatet. Ser ut sånn jeg gjorde for 10-15 år siden.»

Les mer …