Erfaringer etter brystreduksjon - les pasientenes anbefaling

Dersom du har bryster som er for store i forhold til resten av kroppen, kan du oppleve smerter i nakke og rygg. Dessuten kan du oppleve plager ved fysisk aktivitet. Mange opplever også smerter i skuldrene fra behåstroppene samt fuktproblem under brystene. Brystreduksjon er en kirurgisk operasjonsmetode der kirurgen fjerner hud og brystvev og samtidig løfter brystene til en høyere posisjon.

Les erfaringer fra pasienter som har gjennomgått brystreduksjon her.

 • Den beste gaven - og livet smiler! (brystreduksjon og bukplastikk)

  «Jeg fikk utført brystreduksjon og bukplastikk med sammensying av magemusklene i oktober 2020 hos dr. Thomas Berg. To graviditeter hadde ført til delte magemuskler. Jeg hadde bulende mage og heng over arret etter keisersnitt. Brystene var tunge og med heng. Jeg gjorde mye research og var på et par andre konsultasjoner før jeg bestemte meg for å utføre operasjonen hos dr. Berg. Han var varmt omtalt i diverse forumer, og jeg opplevde profesjonalitet og trygghet fra første øyeblikk. Operasjonen gikk veldig fint. Jeg dro hjem samme dag. Hadde ni dager barnefri, da jeg holdt meg i ro. Etter det fungerte jeg greit selv med to små barn. I tiden etter operasjonen kunne jeg kontakte dr. Berg når som helst dersom jeg lurte på noe. Jeg anbefaler virkelig å utføre begge operasjonene samtidig! Tusen takk til dr. Berg. Du har gitt meg den beste gaven. Jeg har fått selvtilliten tilbake, føler meg proporsjonert, kan kjøpe de klærne jeg har lyst på og livet smiler! Anbefaler Thomas Berg på det varmeste!!!»

 • Anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste (brystreduksjon)

  Jeg tok brystreduksjon hos Dr. Thomas Berg i august og er meget fornøyd med resultatet. Anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste for alle som vurderer brystreduksjon.

 • Brystløft, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging, sammensying av magemuskler og facelift

  Jeg har vært hos Tomm Bjærke for flere behandlinger og er superfornøyd med resultatene. På meg har Tomm utført brystløft med reduksjon, full mageplastikk og flankeplastikk med fettsuging av hofte/flanke samt sammensying av magemuskler.

  Før jeg valgte å bli operert, slet jeg veldig med å ikke 'kjenne meg selv igjen' etter vektøkning og vekttap. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget med operasjoner for å korrigere på skadene etter vektøkning og vekttap. Jeg har fått et helt nytt liv med en livskvalitet som er blitt 100 prosent bedre.

  Resultatet ble over all forventning. Hadde aldri kunne forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd. Fikk en søt navle som ble sydd innenfra og fikk en veldig definert flat mage. Fra før hadde jeg slitt med ekstremt hengende bryster og bulende magemuskler etter store vekttap.

  Plagene som kom av hengende overskuddshud og fett gikk ut over nakke og rygg samt min generelle livskvalitet. Brystene ble utrolig fine og naturlige. De ser mer naturlige ut nå enn de gjorde før operasjon, faktisk. Kan ikke merke arr på dem heller.

  Bare noen uker etter operasjonene booket jeg også operasjon for å løfte halsen da jeg hadde fått svært mye løs hud hengende på halsen, også det var etter vekttapene mine.

  Det ble en full facelift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Han har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk også strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben (SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier at det bare ser ut som om jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er operert. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år…må vise legitimasjon på polet hver gang. Det er bra når man er over 20 år eldre enn grensen for å kjøpe vin. Det er ingen andre jeg ville stolt på for å operere i nærheten av ansiktet mitt enn Tomm :)

  Opplevde ingen komplikasjoner med noen av operasjonene, Tomm var alltid rask til å svare på mine spørsmål underveis og fulgte opp etter operasjonene og var nøye med kontroller. Han er en morsom og hyggelig person som er veldig kreativ med tanke på løsninger, og han lytter gjerne til ønsker man eventuelt skulle ha. Unik og genuin.

  Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

   

 • Får ikke fullrost Tomm Bjærke nok (brystreduksjon og laserbehandling)

  «Ble operert av Tomm Bjærke og kunne ikke vært mer fornøyd. God informasjon før operasjonen, og veldig god oppfølging i ettertid. Resultatet ser ut til å bli perfekt, selv om det kun er en og en halv uke siden:) Har fått utført brystreduksjon og operert nedre øyelokk med laser. Får ikke fullrost Tomm Bjærke nok. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke har gjort dette før:) Anbefales på det sterkeste!»

 • Fått et nytt liv, livsgnist og bedre selvtillit etter brystreduksjon

  Jeg hadde store bryster og plagdes med vond rygg, skuldre og nakke. Dr. Thomas Berg utførte en brystreduksjon, hvor han fjernet ca. 1,3 kg. Jeg har fått et nytt liv. Livsgnist og bedre selvtillit. Kroppen føles helt fantastisk. (Puster også bedre.) Er så fornøyd med alt hos Cosmo Clinic. Kjempeservice fra start til slutt. Tusen takk. (Brystreduksjon. Kvinne, 41 år)

 • Tusen hjertelig takk

  Tusen hjertelig takk for utrolig god hjelp! Anbefales på det varmeste for de som vurderer dette! (Brystreduksjon og brystløft. Kirurg: Tomm Bjærke)

 • Utrolig godt fornøyd med resultatet

  «Har hatt en brystreduksjon hos Thomas Berg. Utrolig godt fornøyd med resultatet og all kontakt med klinikken. Følt meg ivaretatt hele veien. Selve operasjonen gikk også utrolig bra. Pleier å bli dårlig av narkose, men her var jeg på bena og i fin form kort tid etterpå. Tusen takk!»

Er brystreduksjon aktuelt for deg?

Mange sliter med store og tunge bryst som gir smerter i rygg og nakke og fuktproblem under brystet. Brystreduksjon går ut på at man fjerner brystvev i nedre del av brystet og samtidig løfter brystet.

De som egner seg best til en brystreduserende operasjon, er normalvektig med store bryster.

Operasjonen foregår i full narkose. Etter operasjonen er man i overraskende god form. De fleste har lite smerter etter inngrepet.

Svært mange kvinner opplever at rygg- og nakkeplagene blir bedre etter en sånn operasjon.

Dersom du vurderer brystreduksjon, anbefaler vi at du kommer til en uforpliktende konsultasjon hos en av våre erfarne plastikkirurger. Forbered deg godt og tenk over alt du vil spørre om.

 

Brystoperasjon ved Cosmo Clinic i Oslo

Cosmo Clinic har lang erfaring med alle typer vanlig plastisk kirurgi. Vanlige inngrep er brystforstørrelse med silikonproteser, brystløft, brystreduksjon, brystforstørring med eget fett og brystreduserende operasjon hos menn med forstørrede bryster (gynekomasti). Vi har topp moderne lokaler som ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett å komme til oss med kollektivtransport. Konsultasjon er selvfølgelig helt uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo
Telefon: 21 05 56 60
Epost: send oss en epost

 

Flere anmeldelser og tilbakemeldinger fra våre pasienter

«Jeg syns Cosmo Clinic er den beste klinikken. Har vært hos flere andre klinikker og ikke blitt fornøyd før jeg kom til Cosmo Clinic. Jeg gjorde en brystreduksjon/konstruksjon i okrober 2018 hos Dr Thomas Berg. Og dette klarte Dr Berg med glans. Jeg er så super fornøyd og resultatet er perfekt allerede. Jeg følte meg så trygg og godt ivaretatt fra første stund, de som jobber dere er så serviceinnstilte og vennlige. Dr Thomas Berg er en fantastisk dyktig kirurg, som viser trygghet, er nøye og tar seg god tid til pasientene sine. I tillegg må jeg bare si at de lokalene er freshe, nye og elegante, med nydelige kunst på veggene, malt av ekteparet Hilde og Tomm Bjærke. Jeg kommer aldri til å gå til noen andre klinikker igjen. Og kommer til å anbefale Cosmo Clinic til alle jeg kjenner.» (brystreduksjon/konstruksjon)

«Jeg fikk utført en brystreduksjon våren 2021 og er meget fornøyd med resultatet. Fikk god og objektiv informasjon i forkant av inngrepet,og på selve operasjonsdagen følte meg godt ivaretatt. Jeg fikk mobilnr.direkte til legen og kunne ringe ham når som helst dersom det var noe jeg lurte på.
Dagen etter operasjonen ringte dr Bjærke og spurte hvordan det gikk med meg. Kontrolltimene gav også en trygg og god opplevelse. Jeg har anbefalt dr Tomm Bjærke til andre, og vil nok velge ham også senere dersom det blir behov.»