PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE
  • Brystimplantat av silikon

Brystimplantat - hvilke ulike typer silikon finnes det?

brystimplantat kvinne i basseng

Brystimplantater finnes i mange ulike merker, overflater og fasonger. Det kan være forvirrende å orientere seg blant alle de forskjellige variantene. Her er en oversikt som skal som gjøre det lettere for deg å ta riktig valg.

Rundt eller dråpeformet brystimplantat?

Rundt og dråpeformet brystimplantat

Formen på et brystimplantat kan være rund eller dråpeformet (anatomisk).

Rundt brystimplantat

Det runde brystimplantatet er like tykk i øvre som i nedre del og gir generelt mer fylde i øvre del av brystet. Denne typen implantat passer for deg som ønsker en rund form på brystet og fylde i øvre del mot utringningen.

Dråpeformet brystimplantat

Et dråpeformet brystimplantat er flatere i øvre kant og mer fyldig i nedre del for å gi et mer naturlig utseende på brystet. Hvilket brystimplantat som passer best, er avhengig av hvordan brystet ditt ser ut før operasjon og hvilken form du ønsker å oppnå. Et dråpeformet brystimplantat kan i mange tilfeller rotere, hvilket gjør at brystet får en unaturlig fasong, og dette er en klar ulempe med dråpeformede implantater. For å unngå rotasjon har alle dråpeformede brystimplantat en ru (teksturert) overflate, men likevel kan de rotere. Ved runde brystimplantater slipper man denne problematikken, da den er lik oppe og nede, og brystet endrer ikke form selv om den roterer. Det finnes i dag runde brystimplantater med svært myk gele fra Motiva, som gir et naturlig, tilnærmet dråpeformet resultat, uten at man kan få rotasjonsproblematikk. Disse protesene heter Motiva Ergonomix og har erstattet bruken av tradisjonelle dråpeformede proteser ved Cosmo Clinic. Dersom du ønsker en protese med mer fylde i øvre del av brystet, velger du Motiva Round som har noe stivere gele.

Har du spørsmål om hvilken protesetype som passer best for deg, kan du kontakte Cosmo Clinic for en vurdering. Vi er kjent for plastisk kirurgi i særklasse fordi vår plastikkirurger er spesialisert på hver sine områder.

Motiva brystimplantat

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi.
Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Brystimplantat med ru eller glatt overflate?

Brystimplantatets overflate er den delen av protesen som er i kontakt med kroppen. Kvaliteten på denne overflaten er svært viktig og avgjør risiko for kapseldannelse, væskedannelse rundt protesen og andre komplikasjoner. Overflaten kan være ru (teksturert) eller glatt. Ru overflate har vært mest vanlig de siste 20 årene. Studier viser at kapselforekomsten er 8-10% ved ru overflate på sikt. Ulempen med ru overflate er at noen få kvinner i verden har utviklet en sjelden form for kreft som heter BI-ALCL (Breast Implant Associated Large Cell Lymphoma) på grunn av den rue overflaten. Dette er ikke sett ved glatte overflater. Av den grunn har vi ved Cosmo Clinic valgt å ikke ta i bruk silikonproteser med ru overflate. Vi bruker nesten utelukkende Motivas brystproteser som har en tilnærmet glatt overflate (nanoteksturert). Med denne overflaten er det ikke sett BI-ALCL og risikoen for hard kapsel er i studier vist til å være under 1%.

 

Brystimplantater med høy eller lav profil?

Brystimplantat leveres i ulike profiler/fasonger, det vil si hvor mye de står ut fra kroppen. En protese med lav profil er relativt flat og står mindre ut fra kroppen enn en protese med høy profil. Generelt kan man si at en lav profil protese gir et mer naturlig resultat enn en protese med høy profil.  Sluttresultatet er imidlertid et resultat av form og størrelse på protesen, kombinert med ditt eget bryst, så det er derfor viktig at man velger rett protese med rett profil som passer akkurat til ditt bryst. Det er derfor viktig at kirurgen har lang erfaring med brystforstørrende operasjoner og kan gi deg den veiledningen du trenger i valg av protese.

Ved Cosmo Clinic har kirurgene lang erfaring med alle typer silikonproteser, og kan veilede deg i valg av form, overflate og størrelse. Vi bruker god tid på å gå i gjennom de forskjellige protesetypene, og gi deg råd i hva som blir pent til ditt bryst. Vi bruker 3D-simulering, slik at du kan se forventet resultat av ditt bryst med ulike protesestørrelser og form. I tillegg vil du få se før- og etterbilder av andre pasienter som er operert hos oss.

Brystoperasjon ved Cosmo Clinic i Oslo

Cosmo Clinic har lang erfaring med alle typer vanlig plastisk kirurgi. Vanlige inngrep er brystforstørrelse med silikonproteser, brystløft, brystreduksjon, brystforstørring med eget fett og brystreduserende operasjon hos menn med forstørrede bryster (gynekomasti). Vi har topp moderne lokaler som ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett å komme til oss med kollektivtransport. Konsultasjon er selvfølgelig helt uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo
Telefon: 21 05 56 60
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Motiva Implants - brystimplantater til brystforstørring

Forretningskvinne med Motiva silikon protese

Brystprotesene fra Motiva Implants har de siste årene blitt meget populære. Grunnen til dette er at de gir meget fine bryster kombinert med svært lav risiko for komplikasjoner sammenliknet med tidligere implantater. I tillegg gjør implantatenes elastisitet at kirurgene på Cosmo Clinic kan operere dem inn via kortere arr under brystet samt via armhulen, hvilket er vanskelig med de fleste andre typene av brystproteser.

Våre pasienter vet at Cosmo Clinic er et sikkert og trygt sted å ta silikon.

 

Motiva JOY - Ergonomix2

Motiva JOY: Ergonomix2 hos Cosmo Clinic

Som første klinikk i Norge tilbyr Cosmo Clinic Motiva Ergonomix2 og programmet Motiva JOY, som blant annet inkluderer Motivas mest omfattende garantiordninger samt en lekker BH fra Motiva.

Pasienters erfaringer med Motiva Implants

«Jeg valgte Motiva Hybrid framfor vanlig brystforstørrelse siden brystene mine hadde forskjellige størrelse. Og resultatet har vært over alle mulige forventninger. På selve operasjonsdagen følte jeg meg kjempegodt tatt vare på, og jeg var ikke redd ett sekund. Jeg har fått veldig fine, naturlige og kjempemyke bryst. Jeg kom meg også veldig fort i form igjen etter operasjonen. Arret under brystet er kjempekort og arret på lårene (fra fettransplantasjonen) er helt usynlig. Jeg hadde aldri trodd at dette skulle bli så bra.» (Kombinasjon av silikon og brystforstørring med eget fett)

«Jeg la inn brystproteser pluss eget fett (Motiva Hybrid). Kunne ikke fått et bedre og mer naturlig resultat. Anbefaler dette på det sterkeste!!»

Motiva Ergonomix, Ergonomix2 eller Motiva Round?

Motiva leveres i tre typer runde proteser for at kvinnene skal få den formen på brystet de ønsker: Ergonomix, Ergonomix 2 og Round.

 

Motiva Ergonomix brystimplantat av silikonMotiva Ergonomix brystimplantater av silikon

 

Ergonomix er Motivas myke protese, som gir et naturlig resultat. Protesen endrer form når man står slik at det blir tilnærmet dråpeform på brystet hvilket gir et naturlig bryst. I tillegg beveger protesen seg med brystet og er svært myk å ta på. En annen fordel ved at den er så myk, er at man kan operere inn protesen via kortere arr samt via i armhulen. Ved Ergonomix vil formen på brystet være likere en dråpeformet (anatomisk) protese uten de ulempene en tradisjonell dråpeformet protese har med risiko for rotasjon samt kapseldannelse.

Ergonomix er det brystimplantat vi oftest bruker på Cosmo Clinic.

Ergonomix2 er det nyeste og mest avanserte brystimplantatet fra Motiva. Den er enda mykere og mer elastisk enn Ergonomix. Den vil innta en dråpeform når man står og gi det mest naturlige brystet. Dette er de mest eksklusive protesene som finnes på markedet. Ergonomix2 er en del av JOY-programmet fra Motiva.

Round er en litt stivere protese som gir et rundere bryst. Protesen brukes derfor for de som vil ha mer fylde i øvre del av brystet og mer markert overgang mellom brystkassen og brystet.

Motivas implantater har en overflate av nano-teksturert silikon som tolereres meget godt av kroppen og derfor gir svært lav risiko for komplikasjoner. Overflaten kategoriseres som en «glatt» protese, til forskjell fra «rue» (teksturerte) proteser som tidligere har vært mest brukt. Fordelen med overflaten til Motiva er at de har markedets laveste risiko for kapseldannelse og væskedannelse (serom). Ved en studie med 5813 kvinner i Storbritannia med Motiva proteser var det mindre enn 1% som hadde fått kapseldannelse. Dette er betydelig mindre sammenliknet med andre protesemerker.

Utover dette gjør Motivas TrueMonobloc-teknologi at protesen er meget solid og har lav risiko for å sprekke. Vi på Cosmo Clinic har fått  dette bekreftet ved å slippe en Motiva protese fra 10.000 fot uten at den sprakk!

Motiva Round silikon proteseMotiva Round brystimplantat av silikon

BI-ALCL (Breast Implant Associated Large Cell Lymfoma)

Ved proteser med ru (teksturert) overflate er det sett noen sjeldne tilfeller av en  kreftform av typen lymfom rundt protesen. Dette har ikke forekommet ved bruk av Motiva proteser som har en glatt, nano overflate. Ved Cosmo Clinic legges derfor ikke inn proteser med ru overflate.

Cosmo Motiva hybrid silikon

 

 

Brystforstørrelse med runde silikonproteser fra Mentor 46.500
inkl.mva.
Mentor Xtra 55.500
inkl.mva.
Brystforstørring med Motiva Ergonomix proteser
Ergonomix er myke brystimplantater som gir et naturlig resultat.
Les kvinners erfaringer med silikonproteser fra Motiva Implants her…
52.900
inkl.mva.
Brystforstørring med anatomiske proteser 55.500
inkl.mva.
Brystforstørring med Motiva Ergonomix og korte arr 56.500
inkl.mva.
⭐ Ergonomix2 / Motiva JOY - de nyeste, mykeste og mest elastiske protesene på markedet. Protesene er tilgjengelig som en del av VIP-programmet Motiva JOY. Programmet inkluderer en utvidet garanti og en lekker BH fra Motiva. 69.900
inkl.mva.
Ergonomix2 via armhulen / Motiva JOY 79.900
inkl.mva.
   
Brystforstørring endoskopisk via armhulen (transaxillær brystforstørrelse) 63.900
inkl.mva.
Brystforstørring med Motiva Ergonomix protese og samtidig eget fett (hybrid) fra 69.900
inkl.mva.
Protesebytte med Mentor proteser fra 58.900
inkl.mva.
Protesebytte med Motiva Ergonomix silikonproteser fra 65.900
inkl.mva.
   
Brystforstørring med eget fett / fettransplantasjon til bryst
Brystforstørrelse med eget fett gir større bryster med naturlig form og mykhet samtidig som vi fjerner uønsket fett fra mage eller lår.
fra 73.900
inkl.mva.
   
Brystforstørring med samtidig brystløft (Motiva) fra 83.900
inkl.mva.
   
Fjerne proteser uten kapsel («explant») 29.900
inkl.mva.
Fjerne proteser med hard kapsel – kapselektomi «en bloc» fra 44.900
inkl.mva.

 

Les mer

Brystforstørring med eget fett

Hva sier Cosmos pasienter etter brystoperasjon?

 
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon