Erfaringer etter BBL-operasjon (Brazilian Butt Lift)

BBL brazilian rumpeløft

BBL-pasient: Dette bildet har vi fått tilsendt - og tillatelse til å bruke - av en fornøyd pasient som tok brasiliansk rumpeløft på Cosmo Clinic.

Les om pasientenes erfaringer og hva de forteller etter å ha tatt Brazilian Butt Lift (BBL) på Cosmo Clinic.

Om rumpeforstørrelse med eget fett

I denne videoen forklarer overlege Thomas Berg hva rumpeforstørring innebærer. Cosmo Clinics plastikkirurger har lang erfaring med fettransplantasjon og benytter seg av det nyeste utstyret på markedet for at du skal få et optimalt resultat.

Brazilian buttlift (BBL) er en operasjon der vi bruker kroppens eget fett til å forstørre rumpa. Rumpeforstørrelse (brasiliansk rumpeløft) har de siste årene blitt et populært plastikkirurgisk inngrep. Cosmo Clinic anbefaler bruk av kroppens eget fett fremfor silikon ved forstørring av rumpa. Fordelen med Brazilian butt lift er at vi på Cosmo Clinic kun benytter kroppens eget fett og at resultatet er permanent. Omtrent 60-70% av fettet som injiseres i rumpa blir værende.

Vurderer du BBL og har spørsmål?

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

BBL erfaringer rumpeløft

Hva skriver kvinner som har tatt BBL om prosessen og opplevelsen? Les reviews / testimonials her.

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 • Utrolig fornøyd etter BBL

  «I 2017 tok jeg BBL i Tyrkia. Det ble et mareritt. Jeg hadde masse smerter og mistet mye blod. Jeg ble heller ikke fornøyd med resultatet. Jeg gikk til Cosmo Clinic for å høre om de kunne gjøre noe. Da møtte jeg Thomas, som var veldig profesjonell og ærlig.
  Jeg gruet meg veldig til operasjonen og at jeg kanskje skulle oppleve de samme smertene. Men jeg våknet helt smertefri.
  Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste. Aldri mer utlandet!»

 • BBL: «Resultatet er verdt det!»

  «Jeg vil anbefale Thomas Berg til alle som ønsker å utføre BBL-operasjon i Norge. Dette er en kirurg som vet hva han gjør, og du vil få det beste resultatet. Operasjonen er ikke så smertefull som man tror, og resultatet er verdt det! Takk til hele Cosmo-teamet og ikke minst Thomas Berg for å ha gitt meg drømmekroppen.»

 • BBL: godt ivaretatt - utrolig fornøyd

  «Tok BBL hos Thomas Berg. Følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Utrolig fornøyd med resultatet. Ingen komplikasjoner. Alt i alt en veldig fin opplevelse jeg ikke ville vært foruten.»

 • BBL: Veldig fornøyd med resultatet

  «Jeg valgte Cosmo Clinic og er blitt veldig fornøyd med resultatet jeg har fått. Jeg gjorde fettsuging av magen og siden, og fettet ble transplantert til rumpen (BBL). Veldig hyggelig personale og kirurg Thomas Berg som opererte meg. Kan anbefale dette til alle som ønsker et naturlig resultat.»

 • Fint og naturlig resultat (BBL)

  «Har fått utført BBL hos Thomas Berg og kunne ikke blitt mer fornøyd. Fantastisk fint og naturlig resultat. Alt i alt har det vært en veldig fin og trygg opplevelse, med hyggelige og flinke pleiere og kirurger. Kan absolutt anbefales videre.» (Kvinne, 23 år)

 • BBL hos dr. Berg - naturlig resultat

   «Jeg tok en BBL (rumpeforstørrelse) hos Thomas Berg. Han var ærlig og informerte tydelig om forventet resultat. I ettertid har jeg ikke hatt noen komplikasjoner. Anbefaler denne legen til andre. Resultatet ser veldig naturlig ut.»

 • BBL: superfornøyd med at jeg valgte Cosmo Clinic

  «Jeg tok en BBL og ble operert av Thomas Berg tidligere i våres. I forkant av operasjonen hadde jeg en hyggelig konsultasjon hvor jeg fikk mye informasjon om selve inngrepet og hva jeg kunne forvente av resultat etter operasjonen. Resultatet ble utrolig bra og jeg er superfornøyd med at jeg valgte Cosmo Clinic.» (BBL, kvinne 27 år)

 • «Fornøyd med min nye form» (BBL)

  «Min opplevelse ved Cosmo Clinic kunne ikke blitt bedre. Man føler virkelig at man blir veldig godt ivaretatt av alle de ansatte. Før og etter operasjonen får man utrolig god oppfølging. Resultatet etter min operasjon kunne ikke blitt bedre, og jeg er mer enn fornøyd med min nye form og hele opplevelsen ved Cosmo Clinic.» (BBL, kvinne, 24 år. Kirurg: Thomas Berg)

 • Fettransplantasjon til sete (BBL)

  «Ble tatt imot av Cosmo Clinic på vennlig og profesjonell måte. Mitt ønske var å fettsuge mage og hofter og overføre dette fettet til sete. Utgangspunktet var ganske dårlig da jeg hadde lite fett på mage og hofte. Dr. Thomas Berg klarte allikevel å overføre nok fett til sete, slik at baken ble fastere og større. Er meget fornøyd.» (Kvinne, 57 år)

 • «Utrolig godt tatt vare på»

  «Jeg har endelig fått den midjen jeg har drømt om! I tillegg fått en større og rundere rumpe! Jeg kunne faktisk ikke vært mer fornøyd med rumpeforstørrelsen jeg har fått utført av Thomas Berg.

  Det er også den minst smertefulle operasjon jeg har hatt. En del blåmerker ble det, men de forsvant raskt. Jeg ble tatt utrolig godt vare på av alle jeg møtte på Cosmo Clinic og gledet meg til operasjonsdagen.»

 • «Har fått god oppfølging»

  Brazilian buttlift: Hele opplevelsen var veldig, veldig bra, absolutt å anbefale. Har fått god oppfølging etter operasjonen. (Rumpeforstørrelse med eget fett)

 • Endelig fått drømmekroppen!

  «Jeg har endelig fått drømmekroppen! Jeg tok en BBL (rumpeforstørrelse) hos dr. Thomas Berg. Jeg følte meg i de tryggeste hender og ble så godt ivaretatt av hele personellet. Jeg kunne ikke vært mer fonøyd med resultatet, og dette er desidert den minst vonde operasjonen jeg har hatt. Takk igjen, Thomas Berg, for at du lyttet til meg og at vi sammen fant ut det beste for meg og min kropp. Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste.»