Øyelokkoperasjon - Øyelokksplastikk

Øyelokkoperasjon ved tunge øyelokk

Øyelokkoperasjon ved tunge øyelokk Cosmo Clinic

Er du plaget med tunge øvre øyelokk, kan en øyelokkoperasjon (øyelokksplastikk) være noe for deg. En øyelokkoperasjon er et av de vanligste inngrepene innen plastisk kirurgi. Det er også det inngrepet de aller fleste er mest fornøyd med i ettertid.

En øyelokkoperasjon (øyelokksplastikk) gir deg et mer våkent blikk og gjør at du ser mer opplagt ut.

 

Mer våkent blikk Pris øyelokkoperasjon Overflødig hud på øyelokket Pasientuttalelser Årsaker til tunge øyelokk Tunge øyelokk og rynkebehandling Øyenbrynsløft Lokalbedøvelse Fakta om øyelokkoperasjon Bestill time

 

Mer våkent blikk med øyelokksplastikk

Alle våre plastikkirurger er spesialister i plastisk kirurgi og har utført mange tusen øyelokkoperasjoner.

Vi utfører også laserbehandling på øyelokkene for deg som ikke ønsker kirurgi.

Vurderer du en øyelokkoperasjon for tunge øyelokk, anbefaler vi en uforpliktende konsultasjon hos en spesialist i plastikkirurgi på Cosmo Clinic. Cosmo har noen av Norges dyktigste plastikkirurger med spisskompetanse på ansiktskirurgi.

Vi vil ta imot deg i lekre lokaler med topp moderne utstyr. Spesialistene på Cosmo Clinic vil gi de rådene og anbefalingene vi mener vil gi deg best resultat.

Ved Cosmo Clinic regnes en øyelokkoperasjon som et lite og ufarlig inngrep. Våre plastikkirurger har mange års erfaring og har operert tusenvis av pasienter for tunge øyelokk.

Hvor mye koster en øyelokkoperasjon?

Pris for øyelokkoperasjon

Øvre øyelokk (tunge øyelokk)
En øyelokkoperasjon (øyelokksplastikk) gir deg et mer våkent blikk og gjør at du ser mer opplagt ut.
Øvre øyelokkoperasjon utføres vanligvis i lokalbedøvelse.
Full narkose (må avtales på forhånd) mot et tillegg i prisen.
Pris gjelder for begge øynene.
21.500
inkl.mva
17.200 eks.mva
Poser under øynene uten arr - med laser fra innsiden
Pris gjelder for begge øynene.
35.000
inkl.mva
28.000 eks.mva
Poser under øynene med arr fra utsiden
Pris gjelder for begge øynene.
fra 31.000
inkl.mva
24.800 eks.mva
Poser under øynene med kirurgi og kantoplastikk.
Pris gjelder for begge øynene.
fra 39.000
inkl.mva
31.200 eks.mva
Kantoplastikk Pris avtales under konsultasjon

Hjertelig velkommen til Cosmo Clinic!

Overflødig hud på øyelokket - øvre øyelokksplastikk («øyelokksløft»)

Øyelokksplastikk er et inngrep hvor overflødig hud, muskel- og fettvev rundt øynene fjernes.

Det etterlater arr som er tilnærmet usynlige og er et av de vanligste plastikkirurgiske inngrepene. Mange vil kunne få sykemelding i 1 uke ved dette inngrepet.

Pasientuttalelser om øyelokkoperasjoner / øyelokksløft

«Jeg tok øyelokkoperasjon i sommer. Jeg var litt skeptisk til det faktumet at det skulle være lokalbedøvelse, men både kirurgen Tomm Bjærke og assistenten var utrolig rolige, profesjonelle, meget dyktige og ikke minst hyggelige. Så i tillegg til et fantastisk resultat, ble jeg ivaretatt på best mulig måte. Anbefales!»

Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

 

«Beste hendene i bransjen! Verdt hver eneste krone uten tvil! Jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon med fjerning av fettposer med laser under øyene hos dr. Hilde Bjærke desember 2020. […] I dag etter 3 månederskontrollen er mine arr nesten usynlige og resultatet ble SÅ naturlig og vakkert. Jeg er så glad at jeg valgte å bruke de beste i bransjen og de er verdt hver eneste krone! Tusen takk dr. Hilde Bjærke! Jeg er overlykkelig! Føler meg som en helt nytt menneske! Beste pengene jeg har noen gang brukt! Anbefales på det sterkeste!!»

Hilde Bjærke

 

«Jeg hadde i flere år vurdert øyelokkoperasjon. Slet med tunge øyelokk og det var stadig flere som spurte om jeg var trøtt og sliten. Jeg ble anbefalt Tomm Bjærke ved Cosmo Clinic og jeg er veldig glad jeg gikk hit. Tomm var veldig flink til å berolige meg om eventuelle bekymringer jeg måtte ha. Selve inngrepet var raskt og smertefritt. Tomm er ekstremt dyktig og jeg vil på det sterkeste anbefale ham og Cosmo Clinic.»
Kvinne, 37 år

«Har operert øvre øyelokk hos dr. Hilde Bjærke og er superfornøyd. Ble møtt på en profesjonell og hyggelig måte. Følte meg veldig trygg både før og etter operasjonen. Er veldig fornøyd med resultatet, og anbefaler denne klinikken på det varmeste til de som vurderer å foreta et inngrep.
Kvinne 65 år

«En veldig trygg og behagelig velkomst på både konsultasjon og operasjonsdag. At et så enkelt og raskt inngrep kan gjøre så stor forskjell er jo fantastisk! Det er blitt en fryd å sminke seg og se seg i speilet igjen. Jeg føler meg våken og opplagt og penere igjen. Anbefaler Cosmo og Tomm på det sterkeste.»
Ulla-Kathrin Albrigtsen. Øvre øyelokk.

«Etter å ha vurdert mine tunge øyelokk over en lengre periode, ble jeg anbefalt å gå til Cosmo Clinic. Inngrepet var ukomplisert og smertefritt. Litt blå og hoven de første par ukene, men det var minimalt. Nå, noen måneder senere er jeg strålende fornøyd og føler meg så mye mere vel.»
Kvinne, 41 år

«Jeg kan på det varmeste anbefale Tomm Bjærke og Cosmo Clinic dersom du vurderer en øvre øyelokkoperasjon! Jeg hadde tunge øyelokk og hadde tenkt å gjøre noe med det en stund. I forkant av operasjonen var jeg ganske bekymret for eventuelle komplikasjoner, men ble beroliget av grundig og god informasjon fra Tomm. Selve inngrepet var raskt og smertefritt, og jeg ble svært godt ivaretatt av et profesjonelt og dyktig team. Noe hoven og blå noen dager etterpå, men langt mindre enn jeg hadde forventet, og svært lite ubehag. Tapen beholdt jeg i 2 uker. Jeg er strålende fornøyd med resultatet, føler meg freshere og ser mer våken ut.»
Kvinne, 43 år

Les flere tilbakemeldinger fra våre pasienter her!

Årsaker til tunge øyelokk?

Tunge øvre øyelokk er kjennetegnet av hudfolder mellom øyebryn og øyevipper. Hudoverskuddet kan gjøre at man ser trett og uopplagt ut. I tillegg kan sidesynet bli redusert hvis huden siger over øyevippene.

I tillegg til at man føler at man har et trett og uopplagt utseende, kan tyngdefornemmelsen av hud på øyelokkene gjøre at man heiser pannen og dermed får hodepine. Mye hud på øyelokkene gjør også at det kan være vanskelig å sminke øyelokkene. Enkelte kan også få eksem på øyelokkene grunnet hudfoldene.

Med økende alder siger brynene ned. Dette er den vanligste årsaken til tunge øyelokk. Et øyelokksløft vil I disse tilfellene ofte ikke gi et godt nok resultat da øyebrynet kan trekkes ytterligere ned og forkorte avstanden mellom øyebryn og øyevipper.

De fleste som ønsker en vurdering for tunge øyelokk er fra 35 år og oppover, men vi ser også unge mennesker med arvelig disposisjon for tunge øyelokk allerede fra 20 års alderen.

Tunge øyelokk og rynkebehandling

Rynkebehandling av pannen har i mange år vært svært populært. Det gir en glatt og rynkefri panne. Mange som har fått denne behandlingen har nok opplevd at de har fått tunge øyelokk. Grunnen til dette er at injeksjonene lammer musklene i pannen og dermed hindrer at man kan løfte brynene. Når brynene blir lavere opplever man å få et enda større hudoverskudd på øyelokkene.

Øyelokkoperasjon eller øyenbrynsløft?

Når vi vurderer pasienter med tanke på en øyelokkoperasjon, ser vi både på øyelokkene, øyebrynene og pannen.

Dersom brynene har seget mye ned og er årsaken til tunge øyelokk, vil ikke en øyelokkoperasjon alene være nok for å gi et godt resultat. I disse tilfellene kan det være riktigere å først gjøre et øyenbrynsløft (panneløft med kikkehullsteknikk) og deretter en øyelokkoperasjon.

Øyelokksoperasjon

Pasient 1 før operasjon: I dette tilfellet er avstanden fra bryn til vipper god og det er noe løs hud på øyelokket. Denne pasienten egner seg godt for en øvre øyelokkoperasjon.

 

panneløft-pasient

"Pasient 2 før operasjon: Denne pasienten hadde tunge øyebryn og kort avstand fra bryn til vipper. Her utførte vi først et panneløft (øyenbrynsløft) før øyelokkoperasjonen fordi brynene var svært lave i ytterkant. En øyelokkoperasjon alene ville ha trukket øyenbrynet ytterligere ned og ikke gitt et godt nok resultat.

Lokalbedøvelse

Ved Cosmo Clinic utfører vi en øyelokkoperasjon vanligvis i lokalbedøvelse, men ønsker du å sove er det selvfølgelig mulig. Selve inngrepet tar ikke mer enn 30 minutter og er ikke smertefullt, heller ikke etterpå. Det vanlige er at man tar en Paracet på kvelden.

Ved Cosmo Clinic er det uvanlig å få store blåmerker, men du må regne med litt hevelse og noe fargeforandring rundt øynene. Etter ca 2 uker vil du kunne sminke øynene dine igjen.

En øyelokkoperasjon kan gjøres året rundt uten at man må ta spesielle hensyn til sol. Solfaktor og solbriller er ofte nok beskyttelse.

 

Fakta om øyelokkoperasjon

Aldersgrense: 20 år
Pris for konsultasjon: kr 500
På klinikken: ca. 2 timer
Kan jeg kjøre bil hjem selv: Ja dersom kun i lokalbedøvelse
Må jeg ha noen hos meg første døgn: Nei
Hvor lenge er jeg blå/hoven: 9-14 dager
Kan begynne å trene igjen: etter 14 dager
Når kan jeg dusje: dagen etter operasjon
Når fjernes teip og sting: Etter 9 dager
Se alle priser på plastisk kirurgi her

 

Bestill time

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner, neseoperasjon og brystforstørrelse. Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Mer våkent blikk Pris øyelokkoperasjon Overflødig hud på øyelokket Pasientuttalelser Årsaker til tunge øyelokk Tunge øyelokk og rynkebehandling Øyenbrynsløft Lokalbedøvelse Fakta om øyelokkoperasjon Bestill time

 

 

logo Cosmo Clinic