Spørsmål og svar om ansiktsløfting

Ansiktsløfting ansiktsløft - Tomm BjærkeTomm Bjærke er en av Norges mest erfarne facelift-kirurger.

Etter hvert som årene går, blir huden mindre elastisk, bløtdelene under huden siger nedover og mange får rynker og dypere furer i ansiktet. Vi må alle gjennom denne aldringsprosessen, men enkelte opplever sporene tiden setter i ansiktet som mer problematisk enn andre. Hvis du plages av slapp hud, rynker, øyne som ser trøtte ut eller synkende kinn, kan ansiktsløft (facelift) være aktuelt for deg.

Kirurgene på Cosmo Clinic har utført et svært høyt antall operasjoner. Hos oss møter du plastikkirurger som har spesialisert seg på ansiktskirurgi, inkludert svært avanserte ansiktsoperasjoner, noe som er unikt i Norge.

Naturlig og yngre utseende

Ansiktsløft gir ikke som mange tror, et unaturlig, stivt og operert ansikt, men et naturlig og yngre utseende. Tidligere var hovedvekten i denne gruppen på rundt 60 år. Nå er det blitt vanligere å utføre dette inngrepet allerede i 40 årene. Ved å utføre inngrepet i yngre alder, blir ikke forandringen så stor og det virker forebyggende på aldringsprosessen.

Ved et riktig utført ansiktsløft skal man få kommentaren «Du ser virkelig godt ut, den ferien hadde du godt av».

Flere videoer om ansiktsløfting

Overlege Tomm Bjærke ved Cosmo Clinic

 

I hvilken alder er det mest vanlig å gjøre et ansiktsløft?

Ser de som har gjort ansiktsløft rare ut?

 

Se flere videoer her

Når kan jeg gå tilbake til jobben?

Hva er ansiktsheving?

Folk bruker forskjellige ord for det samme. Ansiktsheving er bare et annet ord for ansiktsløft, facelift, rhytidectomi eller ansiktsløfting. I engelsk brukes vanligvis facelift/rhytidectomy.

Føles mimikken ut som før?

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner og brystforstørring. Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.