Rynkebehandling

Rynkebehandling: Slik blir du kvitt rynker i ansiktet

Rynkebehandling med nevrotoksiner

Våre høyt kvalifiserte medarbeidere er eksperter på rynkebehandling.

Behandling av rynker med nevrotoksiner har blitt svært populært de siste årene. Nevrotoksinene lammer signaloverføringen fra nerveender til cellene. Innenfor plastisk kirurgi brukes de til å fjerne rynker og for å redusere svetting. 

Når det gjelder rynkebehandling, virker stoffet slik at det slapper av musklene som har trukket seg sammen og dermed får man mindre rynker. Det virker altså kun i områder hvor rynker skyldes en underliggende muskelstramming.

Nevrotoksinene brukes hovedsakelig mot «sinnarynken» i pannen, de horisontale rynkene i pannen og på små rynker utenfor øynene «crow feets». 

Man kan også sette nevrotoksinene i overleppen for å senke denne, injeksjon i masseter-muskelen (tyggemuskelen) for å redusere den og dermed redusere et bredt nedre ansikt, i huden under armhuler og håndflater for å redusere svetting.

Aldersgrense: 20 år

Vær oppmerksom på at i forbindelse med rynkebehandling virker det bare på hud som fortsatt er elastisk. Har huden mistet sin elastisitet, vil man trenge andre behandlinger for å bli oppnå glatt hud.

Behandlingen

Vi vasker først det aktuelle området, deretter settes stoffet inn via huden i den aktuelle «rynkemuskelen» ved hjelp av en tynn kanyle og flere små stikk.

Resultatet kommer gradvis etter 2-10 dager og rynkene glattes ut.

Rynkebehandling / rynkefjerning

Bivirkninger

Blåmerker: Man kan få små blødninger i huden der man har stukket, men disse forsvinner vanligvis fort.
Naboeffekt: Stoffet kan spre seg til nærliggende muskelgrupper og dermed slå ut disse.
Utilsiktet virkning: Vær også oppmerksom på at ikke alle rynker egner seg for nevrotoksin-behandling, dersom en har en noe nedsunket panne er det en vanlig refleks å stramme pannemuskelen for å holde øyebryn og øyelokk hevet. Å sette injeksjoner med nevrotoksiner i en panne vedkommende rynker for å holde øyelokkene åpne, vil medføre at pannen siger synker ned og gi lave øyenbryn og tunge øyelokk.

 

Sinnarynken

Sinnarynken

Mange kvinner og menn med kraftig muskulatur mellom øyne plages av «sinnarynken» («bekymringsrynken»), som kan få en til å se «sintere» ut eller fremstå mer bekymret enn man er.

 

Smilerynker

Smilerynker

Noen ganger ønsker man å dempe på mimikken for at ikke det skal bli for mange rynker eller at de skal bli altfor dype og markerte.

 

Rynkebehandling

Injeksjon for å fjerne smilerynker.

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere:
Tlf: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Aldersgrense 20 år.

 

Ansiktskirurgi ved rynker etc.