Profhilo for oppstramming og økt spenst og fylde

Profhilo-behandling Cosmo Clinic Oslo 

Profhilo er en effektiv behandling med minimal nedetid og svært liten risiko for komplikasjoner. Den unike formelen gjør at kollagen- og elastinproduksjonen i huden stimuleres slik at den får en kraftig oppstramming og økt spenst og fylde. Dette er også en god behandling hvis man opplever å ha tørr eller livløs hud.

Typiske områder som behandles med Profhilo er ansikt, hals, hender og bryst. Alle områder skal til å begynne med behandles to ganger med fire ukers mellomrom. Deretter skal man ha vedlikeholdsbehandling hver 4.-6. måned.

Effektiv behandling

Profhilo er en behandling hvor man ved små nålestikk tilfører huden hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i hud og bindevev.

Når vi blir eldre reduseres produksjonen av hyaluronsyre, som igjen gjør at vi mister elastisitet i huden og opplever sagging, rynker og livløs fremtoning av huden.

Profhilo stimulerer hudens fasthet ved å binde væske i huden og direkte påvirke produksjon av kollagen og elastin i huden. Dette resulterer i oppstramming og utglatting av linjer.

Denne behandlingen skiller seg fra filler og skinboosters, ved at hyaluronsyren ikke er crosslinket, men varmebehandlet på en bestemt måte, har en mye større spredning i huden, og injiseres i færre punkter.

Aldersgrense: 20 år

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere:
Tlf: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Aldersgrense 20 år.

Førstegangskonsultasjon hos kosmetisk sykepleier koster 300 kroner.