Bodylift

bodylift

Bodylift utføres på pasienter som plages med løs hud på mage, hofte og rumpe. Ved et bodylift strammer kirurgen opp huden på mage, utside lår, midje og øvre del av rumpen ved at hud og fett fjernes rundt hele kroppen i én operasjon. 

Enkelt forklart er dette en bukplastikk som strekker seg rundt hele kroppen.

På forsiden blir arret som ved en full bukplastikk, og fortsetter rundt på sidene og bak i øvre kant av rumpen.

Bodylift kombineres vanligvis med fettsuging av mage og hofter, samt sammensying av magemuskler ved muskelfraglidning av magemuskler (rektusdiastase).

De fleste som får utført bodylift har gått ned mye i vekt, noe som gjør at de har overflødig hud på mage, midje og rumpe.

 

→ Ifølge statistikk fra American Society of Plastic Surgeons ble det i USA utført i overkant av 9000 bodylift-operasjoner i hhv. 2017 og 2018, noe som er en økning på hele 4295 prosent fra år 2000.

 

Priser

Overarmsplastikk (armplastikk) inkl. fettsuging fra 56.500
inkl.mva..
Seteløft / seteplastikk fra 69.500
inkl.mva..
Lårplastikk inkl. fettsuging innside lår fra 63.500
inkl.mva..
Bodylift fra 168.000 inkl.mva.. Pris inkluderer fettsuging mage og hofter
Mommy makeover Pris avtales individuelt

 

Bestill time

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner og brystforstørrelse. Vår spesialist i karkirurgi tilbyr effektiv behandling for åreknuter (varicer) og spindelvevårer (sprengte blodkar). Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.