Erfaringer etter fettsuging

fettsuging av ridebukselår

Her kan du lese pasienters erfaringer med fettsuging, også kalt liposkulptur. Fordelen med liposkulptur er at det er kort nedetid og gir en permanent fjerning av fettet. Ofte kan pasienten gå på jobben etter 2-3 dager. Det finnes mange måter å fjerne fettet på, men en tradisjonell fettsuging er det inngrepet vi anser å gi best effekt på lengre sikt.

 

 • Brystløft, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging, sammensying av magemuskler og facelift

  Jeg har vært hos Tomm Bjærke for flere behandlinger og er superfornøyd med resultatene. På meg har Tomm utført brystløft med reduksjon, full mageplastikk og flankeplastikk med fettsuging av hofte/flanke samt sammensying av magemuskler.

  Før jeg valgte å bli operert, slet jeg veldig med å ikke 'kjenne meg selv igjen' etter vektøkning og vekttap. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget med operasjoner for å korrigere på skadene etter vektøkning og vekttap. Jeg har fått et helt nytt liv med en livskvalitet som er blitt 100 prosent bedre.

  Resultatet ble over all forventning. Hadde aldri kunne forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd. Fikk en søt navle som ble sydd innenfra og fikk en veldig definert flat mage. Fra før hadde jeg slitt med ekstremt hengende bryster og bulende magemuskler etter store vekttap.

  Plagene som kom av hengende overskuddshud og fett gikk ut over nakke og rygg samt min generelle livskvalitet. Brystene ble utrolig fine og naturlige. De ser mer naturlige ut nå enn de gjorde før operasjon, faktisk. Kan ikke merke arr på dem heller.

  Bare noen uker etter operasjonene booket jeg også operasjon for å løfte halsen da jeg hadde fått svært mye løs hud hengende på halsen, også det var etter vekttapene mine.

  Det ble en full facelift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Han har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk også strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben (SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier at det bare ser ut som om jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er operert. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år…må vise legitimasjon på polet hver gang. Det er bra når man er over 20 år eldre enn grensen for å kjøpe vin. Det er ingen andre jeg ville stolt på for å operere i nærheten av ansiktet mitt enn Tomm :)

  Opplevde ingen komplikasjoner med noen av operasjonene, Tomm var alltid rask til å svare på mine spørsmål underveis og fulgte opp etter operasjonene og var nøye med kontroller. Han er en morsom og hyggelig person som er veldig kreativ med tanke på løsninger, og han lytter gjerne til ønsker man eventuelt skulle ha. Unik og genuin.

  Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

   

 • «Great results, great patient care»

  «I had breast enlargement, breast lift, liposuction, and abdominoplasty performed by Dr. Thomas Berg. I had a great experience, checkups, everybody was really professional, cozy, ambient, and what matters most - GREAT RESULTS! Great doctors, great clinic, great patient care!»

 • Bukplastikk og fettsuging - fra smultringmage til drømmemage

  «Jeg hadde ‘smultringmage’, og har tatt full bukplastikk og fettsuging. Angrer ikke en dag! Er så fornøyd. Jeg har fått drømmemagen.»
  Kvinne, 49 år

 • BBL: superfornøyd med at jeg valgte Cosmo Clinic

  «Jeg tok en BBL og ble operert av Thomas Berg tidligere i våres. I forkant av operasjonen hadde jeg en hyggelig konsultasjon hvor jeg fikk mye informasjon om selve inngrepet og hva jeg kunne forvente av resultat etter operasjonen. Resultatet ble utrolig bra og jeg er superfornøyd med at jeg valgte Cosmo Clinic.» (BBL, kvinne 27 år)

 • Kjempefornøyd etter full bukplastikk og fettsuging

  Pasientsitat Cosmo Clinic

  «Full bukplastikk med fettsuging av hofter (kirurg Thomas Berg). Ble tipset om klinikken av et familiemedlem som jobber i bransjen. Hadde på forhånd sjekket litt rundt. Cosmo virket å ta mitt behov seriøst med en gang i motsetning til de andre. God informasjon og oppfølging hele veien. Svar kom kjapt når jeg hadde spørsmål før og etter operasjon. Kjempefornøyd med resultatet.»

 • Anbefaler Cosmo varmt etter bukplastikk og fettsuging

  Veldig fornøyd og anbefaler varmt Cosmo Clinic etter full bukplastikk med fettsuging og muskeloppstramming.

 • Fornøyd hele veien

  «Jeg utførte en stor bukplastikk med liposuction av flanker og rafing pluss brystløft etter to tunge graviditeter med stor vektoppgang. Thomas Berg var kirurgen og jeg var fornøyd hele veien - fra konsultasjon, operasjon og oppfølging ble jeg møtt med profesjonalitet. Anbefales på det sterkeste.» (Kirurg: Thomas Berg)

 • Liposuction av abdomen og flanker

  «Jeg ble operert av dr. Thomas Berg og er svært fornøyd med resultatet Det ble utført lipsuction av abdomen og flanker og resultatet gav et helt nytt preg til fasongen. I mitt tilfelle så var det «problemfett» som aldri forsvant ved hjelp av diett og trening, men liposuction gjorde jobben. Er svært fornøyd med resultatet.»

Fettsuging

Fettsuging: fett fra fettfjerning

De vanligste stedene for fettsuging (fettfjerning)

Magen: Mageområdet egner seg godt for fettsuging, men for å få et tilfredsstillende resultat er det viktig at du ikke har løs og hengende hud. I så fall kombinerer vi inngrepet med bukplastikk for å stramme opp den løse huden. Ved BBL (brasiliansk rumpeløft) brukes ofte fett fra flanker, mage eller lår.

Hoftene: Hoftene er meget godt egnet for fettfjerning.  Mange kvinner føler de aldri blir kvitt fettputene over hoftene og midjen uansett hvor mye de trener. Å fjerne fett på hoftene gir en smalere midje og en mer «timeglassformet» figur.

Ryggputer: Fettsuging av ryggputer og hofter kombineres ofte og vil gi deg en mer «timeglassformet» figur.

Innsiden av lårene: På innsiden av lårene er det noe økt risiko for å få hudoverskudd etter et slikt inngrep, så det er viktig at hudkvaliteten og elastikken i huden er god. Hvis huden er løs, kan lårplastikk være aktuelt.

Yttersiden av lårene: Mange kvinner har ansamlinger av fett øverst på utsiden av lårene («ridebukselår»). Dette er et vanlig område å fettsuge med godt resultat. Det er uvanlig med hudoverskudd her, men det kan oppstå ujevnheter.

Innsiden av knærne: Ansamlinger av fett på innsiden av knærne kan fjernes effektivt.

Dobbelthake: En forutsetning for at fettsuging av dobbelthake skal gi godt resultat, er at huden på halsen er elastisk slik at den trekker seg sammen. Fettsuging av dobbelthake egner seg best hos yngre til middelaldrende.

Brystene hos menn (gynekomasti): Mange menn har forstørrete bryster. Dette kalles gynekomasti og kan være svært plagsomt. Fettet kan fjernes effektivt. Hos de fleste trekker huden seg fint sammen etterpå. Dersom man har brystkjertelvev, fjernes dette samtidig via et lite snitt i kanten av brystvorten.

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller send oss en epost.