Myke silikonpupper

Silikonpupper som ser naturlige ut og kjennes myke

Silikonpupper etter brystforstørrelse

Brystproteser av silikon er den vanligste metoden ved brystforstørring. Mange tror at «silikonpupper» er ensbetydende med en unaturlig look, men det er en myte. Vi på Cosmo Clinic ønsker å oppnå en naturlig og proporsjonal forstørring av brystene som passer din kropp.

For å anslå riktig protesestørrelse tar kirurgen mål av brystene dine og du vil få prøve proteser med forskjellig størrelse som legges inn i behåen.

Silikon – operasjon eller ikke? Vurderer du brystforstørrelse og ønsker en uforpliktende konsultasjon hos en plastikkirurg? Timelistene fylles raskt opp, men kontakt Cosmo Clinic så finner vi en tid som passer for deg. Konsultasjon hos oss er selvsagt helt uforpliktende!

Hva sier kvinner som valgte silikon operasjon på Cosmo Clinic?

Brystforstørring med proteser av silikon er den vanligste operasjonen vi gjør på Cosmo Clinic. Det er svært høy pasienttilfredshet. Les hva noen av våre pasienter sier om oss.

«Har bytt bröstproteser hos dr. Berg. Är väldigt nöjd med kommunikation med kliniken både före och efter operationen. Erfaren personal och flotta lokaler. Topp standard! Väldigt nöjd! Tack.» (Sara Hammarsten)

«Jeg var i tvil om jeg skulle foreta brystforstørring eller ikke, men under konsultasjonen med lege Tomm Bjærke ble jeg både beroliget og trygg på at protesetypen Motiva, lege Tomm Bjærke og klinikken Cosmo var det rette valget for meg. Dette grunnet solid kunnskap, profesjonalitet, erfaring og god kundeservice. Selv inngrepet og restitusjonsfasen gikk fint og her var lege Bjærke tilgjengelig, hyggelig og støttende om jeg hadde behov for en samtale eller en liten kontroll. Jeg har blitt tatt meget godt vare på, fra konsultasjon til operasjon og i tiden etter. Resultatet er jeg svært fornøyd med, og det føles helt naturlig. […] Jeg vil anbefale Cosmo Clinic og lege Tomm Bjærke til alle som ønsker å gjøre en forbedring eller korrigering av sitt utseende. Her blir man tatt spesielt godt vare på og man føler seg både verdsatt og trygg. Terningkast 6 og full stjerne-pott herfra.» (Kvinne, 32 år)

«Etter mange år med stor usikkerhet rundt brystene bestemte jeg meg endelig for å utføre en brystoperasjon, og valget ble kirurgen Thomas Berg etter å ha lest masse på nett. Jeg dro på konsultasjon og ble operert seks uker senere. Jeg følte meg trygg, og operasjonsdagen var langt over forventning. Etter fem måneder er resultatet bedre enn jeg turte å drømme om. Anbefaler Cosmo Clinic på det aller sterkeste.» (Kvinne, 22 år. Brystforstørrelse)

Runde og dråpeformede brystproteser

Anatomiske eller runde brystproteser (runde/dråpeformete)

Vi skiller mellom runde og dråpeformede brystproteser. Disse finnes igjen i mange varianter: lavprofil, medium profil, høy profil og ekstra høy profil. Profilen forteller deg hvor høye protesene er. Jo høyere de er, jo mer unaturlige blir brystene. Du trenger ikke ha noen formening om hva du ønsker før du kommer til konsultasjon, for vi hjelper deg å velge den silikonprotesen som gir best resultat til akkurat din kropp.

Har du svært små bryst og lite underhudsfett, anbefaler vi i de fleste tilfeller dråpeformede proteser.

Dråpeformede proteser har lite fylde i øvre del og mye fylde i nedre del. Ulempen med dråpeformede brystproteser er at de kan rotere. For å redusere faren for rotasjon, må protesene ha en ru overflate. Proteser med rue overflater gir blant annet øktgrad av hard kapsel.

Runde brystproteser vil se like ut selv om de roterer. Cosmo Clinic anbefaler i de fleste tilfeller runde og myke Ergonomix-proteser fra Motiva, som gir et litt dråpeformet utseende. Dette gjør at du får svært naturlige og fine bryster. Ergonomix-protesene er dessuten ekstremt myke og vi kan derfor legge de inn gjennom små arr.

Silikon: Operasjon med korte arr

De fleste ønsker pene og lite synlige arr. De myke protesene fra Motiva gjør dette mulig. Med ny teknologi kan Cosmo Clinic nå også legge inn brystproteser med svært korte snitt under brystet. Vi har lagt inn 550 ml via et 3 cm langt snitt!

Brystprotese kombinert med fettransplantasjon

På Cosmo Clinic kombinerer vi ofte brystforstørrelse med silikonprotese og samtidig fettransplantasjon til brystet, såkalt Motiva Hybrid. Fordelen med denne operasjonen er at du vil få et mykt og enda mer naturlig resultat da vi legger fett rundt silikonprotesen, og vi kan bruke en mindre størrelse på brystprotesen. Med Motiva Hybrid kan vi lettere korrigere sideforskjell mellom brystene, hvilket er særlig aktuelt ved asymmetri av brystene og tubulære bryst. Metoden egner seg også for korreksjon av ripling (folder i kanten av protesen).

Brystforstørring via armhulen

Mange ønsker å slippe å få arr under brystet. Cosmo Clinic tilbyr derfor også brystforstørring med proteseinnlegg via armhulen. Dette gjøres enkelt med kikkehullsteknikk, hvor vi fører brystprotesene inn gjennom en åpning i armhulen. For å få dette arret så lite som mulig, benytter vi oss av Motivas Ergonomix proteser.

Silikon «overalt»

Silikon blir brukt i næringsmidler, bygningsindustri, elektronikk og medisin. Silikon finnes i grønnsaker og korn. Du finner også silikon som en ingrediens mange kaker og puddinger.
Matvareemballasje, hudpleiemidler, leppestift, håndkrem og tåteflasker er gjenstander vi omgir oss med uten at vi tenker på at de er laget av silikon.
I medisinen finner vi silikon blant annet i:

  • tannimplantater
  • implantater til bruk i mellomørekirurgi
  • kunstige hjerteklaffer
  • proteser til bruk i ortopedisk kirurgi (kneproteser, hofteproteser etc.)

Vurderer du brystforstørring og ønsker en konsultasjon hos en plastikkirurg? Timelistene fylles raskt opp, men kontakt Cosmo Clinic så finner vi en tid som passer for deg. Konsultasjon hos oss er selvsagt helt uforpliktende!

Telefon: 21 05 56 60
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vurderer du silikon-operasjon?

Her på Cosmo Clinic vil våre svært erfarne plastikkirurger gi deg en personlig oppfølging og tilpasse behandlingen dine behov og forutsetninger.

Tomm Bjærke ekspert på silikonpupper

Overlege Tomm K. Bjærke har spesialkompetanse innen ansiktskirurgi, herunder ansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, øyelokksoperasjoner og laserbehandling av rynker.

Tomm Bjærke - bestill time hos Tomm Bjærke

 

Thomas Berg, ekspert på brystopersjoner og silikonpupper

Overlege Thomas Berg har bred plastikkirurgisk kompetanse og har særlig arbeidet med brystkirurgi, avanserte ansikts- og brystrekonstruksjoner med mikrokirurgisk teknikk samt rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse). Thomas utfører alle typer kosmetiske inngrep.

Thomas Berg - bestill time hos dr. Berg

 

Brystforstørrelse med silikon eller eget fett

BeskrivelsePris
Brystforstørrelse med runde silikonproteser fra Mentor 39.900
inkl.mva
31.920 eks.mva
Brystforstørring med Motiva Ergonomix proteser (inkl. Keller funnel)
Ergonomix er Motivas mykeste protese. Den gir det mest naturlige resultat. Protesen endrer form når man står hvilket gir et naturlig bryst. I tillegg beveger protesen seg med brystet og er svært myk å ta på. En annen fordel ved at den er så myk, er at du får kortere arr samt at den kan legges inn via armhulen.
Motiva-proteser gir lavest risiko for hard kapsel.
Cosmo Clinic anbefaler brystoperasjon med Motiva-proteser.
Les kvinners erfaringer med silikonproteser fra Motiva her…
45.900
inkl.mva
36.720 eks.mva
Brystforstørring med anatomiske proteser 45.900
inkl.mva
36.720 eks.mva
Brystforstørring med Motiva Ergonomix og korte arr 48.900
inkl.mva
39.120 eks.mva
⭐ Ergonomix2 / Motiva JOY - de nyeste, mykeste og mest elastiske protesene på markedet. Protesene er tilgjengelig som en del av VIP-programmet Motiva JOY. Programmet inneholder den nye og innovative silikonprotesen Ergonomix2, den mest avanserte og naturlige silikonprotesen på markedet. Programmet inkluderer en utvidet garanti og en lekker BH fra Motiva! 59.900 inkl.mva
47.920 eks.mva.
 Ergonomix2 via armhulen / Motiva JOY  66.900
inkl.mva.
53.520
ekskl.mva.
   
Brystforstørring endoskopisk via armhulen (transaxillær brystforstørrelse) 52.900
inkl.mva
42.320 eks.mva
Brystforstørring med protese og samtidig eget fett (hybrid) fra 59.500
inkl.mva
47.600 eks.mva
Protesebytte med Mentor proteser fra 50.900
inkl.mva
40.720 eks.mva
Protesebytte med Motiva Ergonomix silikonproteser fra 56.500
inkl.mva
45.200 eks.mva
   
Brystforstørring med eget fett / fettransplantasjon til bryst
Brystforstørrelse med eget fett gir større bryster med naturlig form og mykhet samtidig som vi fjerner uønsket fett fra mage eller lår.
fra 62.500
inkl.mva
50.000 eks.mva
   
Brystforstørring med samtidig brystløft (Mentor) fra 63.900
inkl.mva
51.120 eks.mva
Brystforstørring med samtidig brystløft (Motiva) fra 69.500
inkl.mva
55.600 eks.mva
   
Fjerne proteser uten kapsel («explant») 24.000
inkl.mva
19.200 eks.mva
Fjerne proteser med hard kapsel – kapselektomi «en bloc» fra 37.500
inkl.mva
30.000 eks.mva

 

Silikonpupper logo Cosmo Clinic

Med mer enn 20 års erfaring innen brystoperasjoner og annen plastisk kirurgi er Cosmo Clinic med andre ord et trygt valg.