Blefaroplastikk - fjerning av hudoverskudd på øvre øyelokk
blefaroplastikk

Blefaroplastikk går ut på å fjerne overskudd av hud på øvre øyelokk. Grunnen til at mange får økt hudoverskudd på øvre øyelokk, er dels dårligere elastisitet i huden, men også at pannen og øyebrynene siger ned med årene, noe som gjør at avstanden fra øyebrynene til øynene blir mindre. Til sammen gjør dette at hudfolden over øyelokkene blir større.

Skånsom og effektiv behandling av varicer

Tidligere måtte pasienten regne med både sykehusinnleggelse og sykemelding ved fjerning av varicer (åreknuter). Med den behandlingen du får på Cosmo Clinic, kan du gå rett på jobb! Behandlingen er effektiv og skånsom og skredderys etter dine behov. Vår karkirurg Synnøve Seljeskog har operert flere tusen pasienten som har slitt med varicer.

Tubulære bryster

Hva er tubulære bryst, ofte kalt tuberøse bryst eller tubebryst? Hva slags behandling er aktuelt for pasienter med denne typen bryster? Cosmo Clinic har ekspertisen som finner beste behandling.

Fulle timelister - utenbys konsultasjoner utsatt

Vi har hatt fulle timelister for både konsultasjoner og operasjoner i flere måneder nå og har derfor dessverre måttet utsette våre utenbys konsultasjoner . Vi kan ikke si helt bestemt når vi kan gjenoppta tilbudet om konsultasjoner der du bor, men dersom du ikke vil vente, kan du få videokonsultasjon.