PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE
  • Plastisk kirurgi

Cosmo Clinic i Oslo er en førsteklasses, topp moderne klinikk for plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi ved Cosmo Clinic i Oslo

Plastikkirurgene ved Cosmo Clinic vet at alle pasienter har et unikt utgangspunkt og har forskjellige ønsker og forventninger til resultatet. Det er viktig for oss å forstå dine ønsker. Vi forklarer deg grundig og på en lettforståelig måte hva du kan forvente å oppnå, samtidig som vi understreker at det er en risiko forbundet med all kirurgi. Dersom dine ønsker er helt urealistiske, er det viktig å få klarlagt dette før operasjonen; i så fall vil vi fraråde kirurgi. Pasienter med en realistisk forståelse av hva som kan oppnås, vil bli mest fornøyd.

Hvordan finne beste klinikk for plastisk kirurgi - og beste plastikkirurg i Oslo eller Norge?

Det er ikke lett for pasienter som vurderer plastisk kirurgi å vite hvordan de skal finne de beste klinikkene. Det er mange å velge mellom. Så hvordan finne beste klinikk og beste plastikkirurg for plastisk kirurgi i Norge? Klinikkens renommé, venners og andre fagfolks anbefaling teller selvsagt mye. På Google, Legelisten, Facebook og Cosmos hjemmeside kan du se anmeldelser/reviews som kan være en hjelp når du skal velge, men det er under konsultasjonen at du finner ut om plastikkirurgen ser dine behov og hjelper deg å ta et riktig valg.

 

Brystforstørrelse Pris plastisk kirurgi Ansiktsløft Laser i ansiktet Panneløft Fettsuging Bukplastikk Brystløft Tunge øyelokk Poser under øynene Brystreduksjon Halsløft BBL Gynekomasti Fakta Kirurgi for menn

De vanligste plastikkirurgiske operasjonene vi utfører på Cosmo Clinic er brystforstørrelse, øyelokkoperasjon (tunge øyelokk og poser under øynene), ansiktsløft, fettsuging, fettransplantasjoner til ansikt og rumpe (BBL), laserbehandling, panneløft, halsløft, BBL, bukplastikk, brystreduksjon hos kvinner, brystløft, brystreduksjon hos menn (ved gynekomasti) – ikke nødvendigvis i denne rekkefølgen.

Cosmo Clinic - plastisk kirurgi i særklasse

På Cosmo Clinic vil du møte landets ledende plastikkirurger og kosmetiske sykepleiere. Svært lang erfaring, stort volum når det gjelder antall operasjoner og de høyeste krav til kvalitet har gjort at våre kirurger er førstevalget for de fleste operasjoner innen plastisk kirurgi. Tilbakemeldingene fra våre pasienter er eksepsjonelt gode, noe du kan lese om her.

Idet du går inn gjennom døren hos oss, vet du at du kommer til en førsteklasses, topp moderne klinikk i smakfulle lokaler. Hos oss skal du føle at du blir sett og lyttet til, og vi er trygge på at du vil sette pris på at vi tar oss god tid til deg, at vi gir individuelle råd fordi du er unik og hver behandling må tilpasses pasientens utgangspunkt. Slik sikrer vi at du får et realistisk bilde av hva som kan oppnås ved plastisk kirurgi eller estetiske behandlinger hos våre sykepleiere.

Cosmo Clinic har 20 års aldersgrense.

Plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi kommer fra det greske ordet plastikos, som betyr å forme. Plastisk kirurgi og plastikkirurgi er synonyme begreper. De fleste tenker på skjønnhetsoperasjoner når vi snakker om plastisk kirurgi, men en stor del av operasjonene er rekonstruktiv kirurgi. Plastisk kirurgi er all kirurgi der man former eller flytter vev. Man deler plastisk kirurgi inn i rekonstruktiv kirurgi og kosmetisk kirurgi.

Ved kosmetisk kirurgi forsøker man å forbedre utseendet uten at det er noen medisinsk grunn til å operere. Det kan være å stramme opp løs hud i ansiktet, fjerne hud over øyelokkene (øyelokksplastikk), løfte slappe bryst eller å forstørre brystene med proteser.

Rekonstruktiv kirurgi er den kirurgien vi utfører for å lage for eksempel et nytt bryst etter brystkreft, å bygge opp et ansikt etter en skade eller reparere ødelagt hud etter brannskade.

«Beste klinikk» - «Utrolig bra opplevelse» - «Verdens beste kirurg»

Pasientene våre gir oss unike tilbakemeldinger etter operasjon. Mange skriver pasienthistorier som vi får legge ut på hjemmesiden og mange gir oss 5 av 5 stjerner på Google.

Dette skriver en 49 år gammel kvinne: «Jeg er super fornøyd med resultatet … skal jeg gjøre noe mer senere, kommer jeg kun til å la de på Cosmo Clinic operere meg … den aller beste kirurgen jeg har vært borti … denne proffe klinikken kan virkelig anbefales på det varmeste.»

Brystforstørrelse - det vanligste inngrepet i plastisk kirurgi

Brystforstorrelse med silikon

Brystforstørrelse er det vanligste kosmetiske inngrepet. I Norge er silikonproteser mye vanligere enn saltvannsproteser. Silikonproteser holder formen bedre, og saltvannsproteser oftere gir ripling (folder i brystet). Kosmetisk brystforstørring gir ikke rett til sykemelding. Cosmo Clinic tilbyr dessuten brystforstørrelse med eget fett samt å legge inn protesene via armhulen. Vi kan også legge inn Motiva proteser via et minimalt arr på undersiden av brystet og kombinere silikonproteser og fettransplantasjon.

«Jeg hadde tubulære bryster, noe som jeg i forkant visste kunne gjøre det vanskelig å oppnå et pent resultat. Personlig har jeg vært redd for at puppene ville blitt harde med implantater, og at jeg skulle kjenne at jeg hadde noe som ikke var mitt i kroppen. Under operasjonen ble det lagt inn 375 g Motiva Ergonomix over muskelen, dessuten fettransplantasjon og areolaoppstramming ettersom areolaen ‘bulet’ grunnet de tubulære brystene. Etter tre måneder sitter jeg igjen med en utelukkende positiv opplevelse av Cosmo Clinic og mine nye pupper. Resultatet er mye bedre enn jeg kunne håpet. Brystene er runde og mye, og jeg føler meg trygg på at det var riktig å operere for meg.»

 

 

Les mer om brystforstørrelse

 

 

Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

 

Thomas Berg

 

 

Pris på plastisk kirurgi

Pris for plastisk kirurgi inkluderer bedøvelse (narkose) og forsikring.
På Cosmo Clinic er alltid anestesilege og anestesisykepleier til stede under alle operasjoner. Dette fordi din sikkerhet alltid er i fokus på Cosmo Clinic.

Aldersgrense for kosmetisk kirurgi og injeksjoner på Cosmo Clinic: 20 år

Overnatting tilbys mot et tillegg i prisen.

Ansiktsløft (facelift)

ansiktsløft-operasjon

Et ansiktsløft (facelift) er et løft av kinnområdet, stramming av hud langs kjevekammen, samt et mindre løft på halsen. Det er altså den nedre delen av ansiktet som strammes.

Ansiktsløft kan i tillegg kombineres med andre inngrep for å gjenskape et mer ungdommelig utseende. Operasjonen kan utføres både på menn og kvinner.

Tomm og Hilde Bjærke har spesialisert seg på ansiktsløft, panneløft. laseroperasjoner og øyelokkoperasjoner. Pasienter kommer fra hele landet på grunn av våre plastikkirurgers unike kompetanse. Vår beste reklame er når fornøyde pasienter anbefaler oss til sine bekjente og når kolleger i bransjen anbefaler oss til sine pasienter.

"Det ble en full facelift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Tomm Bjærke har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk også strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben (SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier at det bare ser ut som om jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er operert. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år." (Facelift. Plastikkirurg: Tomm Bjærke)

«Jeg fikk et kinn- og halsløft hos Hilde Bjærke og er super fornøyd. Mottakelsen jeg fikk var veldig informativ og skapte en trygghet og ro før inngrepet. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fremdeles ser ut som ‘meg’ og får nå etter tre uker høre at jeg ser mye yngre ut og at resultatet ser veldig naturlig ut. Hilde på Cosmo Clinic er en kunstner når det kommer til plastikkirurgi!» (Halsløft og ansiktsløft. Plastikkirurg: Hilde Bjærke)

 

 

 

Laserbehandling

Cosmo Clinic bruker laser til å behandle hele ansiktet. Ofte bruker vi CO2-laser rundt munn og under øynene og Fraxell på halsen og resten av ansiktet. Laserbehandling vil ikke ha noen effekt på løs hud i ansiktet, kun på hudoverflaten.

«Etter å ha lest meg opp og sondert behandlingsalternativer, samt klinikker, falt valget på Tomm Bjærke hos Cosmo Clinic på bakgrunn av hans direkte, ærlige væremåte og hans trygghet på sitt yrke og kunnskap, som man kjenner med en gang man kommer i dialog med ham. Han veiledet med en trygghet som endte opp med panneløft, facelift og laserbehandling. […] Fra 3. dag har det vært smertefritt. Etter 1,5 uke var jeg ute blant folk. På jobb etter 2 uker. […] Har fått tilbakemeldinger som: «Du ser uforskammet ung ut. Hva har du gjort? Du blir bare penere og penere.» Jeg anbefaler Tomm Bjærke på det varmeste […] han har gitt meg en hud og et uttrykk som har reversert 10 år i alder. Ingen har sett at jeg er operert, jeg ser helt naturlig frisk ut.»
Hilsen en meget fornøyd kvinne (panneløft, facelift og laseroperasjon)

 

 

Panneløft

De som egner seg for panneløft, er de som har et øyebryn som er tungt noe som gir et hudoverskudd over øyelokkene. Ved Cosmo Clinic utføres panneløft med kikkhullsteknikk av to av landets mest erfarne ansiktskirurger: Tomm og Hilde Bjærke.

«Har fått tilbakemeldinger som: «Du ser uforskammet ung ut. Hva har du gjort? Du blir bare penere og penere.» Jeg anbefaler Tomm Bjærke på det varmeste om man skal gå til det skritt å friske opp sitt utseende. Han har gitt meg en hud og et uttrykk som har reversert 10 år i alder. Ingen har sett at jeg er operert, jeg ser helt naturlig frisk ut. Hos Cosmo får man en helt ærlig og oppriktig veiledning på forventet resultat. Utført med en presisjon og dyktighet som jeg ikke trodde var mulig.»
Hilsen en meget fornøyd kvinne (ansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk og laserbehandling)

«Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste. Jeg gjorde panneløft i fjor, og resultatet er helt fantastisk. Jeg hadde fått veldig tunge øyebryn, og jeg så derfor veldig trøtt og sliten ut. Etter denne operasjonen føler jeg at jeg ser 10 år yngre ut. Hilde Bjærke er en kjempeflink kirurg, jeg anbefaler henne på det sterkeste. Alle de andre ansatte er også veldig hyggelige, man blir tatt godt vare på. Jeg følte at jeg var i trygge hender.»

 

 

Fettsuging (liposkulptur)

Fettsuging (liposkulptur) fjerner lokale ansamlinger av fett på utsatte områder på kroppen (magen, utside lår etc.). Fettsuging er det nest vanligste inngrepet (plastisk kirurgi) i USA etter brystforstørring. Men fettsuging er ikke noen erstatning for slanking. De som egner seg best for fettsuging, er de som har normal vekt og lokale fettansamlinger på uønskede steder. I de senere årene har mange pasienter ønsket å flytte fettet til steder på kroppen hvor de ønsker mer volum – det kan for eksempel være til ansiktet eller til rumpa (Brazilian Buttlift). Cosmo Clinic har svært høy kompetanse på fettransplantasjon.

 

 

Bukplastikk (mageplastikk) - ved overflødig hud på magen

Etter fødsel eller vektnedgang opplever mange at huden blir løs og ikke lengre er like elastisk. Bukplastikk (mageplastikk) er et inngrep som fjerner løs hud og fettansamlinger på magen. De fleste som oppsøker Cosmo Clinic for dette, er de som har hatt en vektnedgang, gjennomgått graviditet eller har arr som gir uheldige folder på magen. 

Du bør ikke ha en BMI på over 30 ved en bukplastikk fordi resultatet etter inngrepet i mange tilfeller påvirkes av vekten. Høy BMI øker også sjansen for komplikasjoner.

«Jeg har tatt bukplastikk med flanker og sammensying av magemuskler. På første konsultasjon lyttet Hans Marius [Solli-Nilsen] til det jeg ønsket, tok en titt på meg og kom med ærlige tilbakemeldinger på hva som burde gjøres for best resultat. Det har kun gått 5 uker etter operasjon men resultatet er allerede veldig bra. Arret er veldig symmetrisk og pent laget. Og ikke bare har jeg fått en flatere og bedre/sterkere mage men jeg har også fått en strammere midje og smalere flanker og rompe på kjøpet! Hans Marius har vært tilgjengelig hele veien både med kontroller på klinikken og på telefon hvis jeg har hatt spørsmål. Det har vært veldig trygt og godt å kunne ta direkte kontakt med han når jeg har hatt spørsmål om sårtilheling og rekonvalesensen. Han er alltid positiv og imøtekommende når jeg tar kontakt og svarer på alle spørsmål jeg har og jeg har følt meg veldig ivaretatt hele veien. Jeg skal på videre kontroller etter hvert for å følge opp det endelige resultatet. Men min erfaring så langt er at han ser helheten, er nøye på jobben sin, detaljorientert, empatisk, utrolig flink og følger deg tett opp. Kort oppsummert så lytter han til det du ønsker deg, han ser utgangspunktet du har og gir realistiske tilbakemeldinger om forventet resultat. Han kan det medisinske godt og er nøye på det estetiske og jeg kan anbefale han på det sterkeste!»

«Jeg har gjort bukplastikk hos Thomas Berg. Etter to svangerskap hadde jeg stor mage med slappe muskler. Jeg er fantastisk fornøyd med resultatet etter operasjonen. Resultatet ble over min forventning. Meget fornøyd med kirurg Thomas Berg.»
(Kvinne, 45 år)

 

 

 

 

Brystløft

Et brystløft vil gjenopprette de høyere og strammere bryster du en gang hadde og samtidig gi dem rundere og finere fasong.

Enkelte ganger vil brystløft i kombinasjon med silikonprotese gi det beste resultatet.

Pasienter som velger å fjerne silikonproteser («explant»), vil oppleve at brystene blir mindre og mer hengete. Ofte ønsker kvinner som har heng i brystet før protesene fjernes, å utføre et brystløft samtidig med at protesene fjernes eller noen måneder senere, noe som vil stramme opp brystet og flytte brystvorten i riktig posisjon.

«Jeg tok full bukplastikk og brystløft på grunn av en del løs hud etter vektnedgang. Jeg er strålende fornøyd med resultatet! Naturlig og fint resultat både på bryster og navle, og et jevnt og pent arr langt nede på magen som skjules under trusekanten. Proff jobb av Tomm Bjærke.»

 

 

 

 

Tunge øyelokk

Ved økende alder får mange økt hudoverskudd på øvre øyelokk. Dette skyldes dels mindre elastisitet i huden, men også at pannen og øyebrynene siger ned, slik at avstanden fra øyebrynene til øynene blir mindre. Sammen fører dette til at man får forsterket foldingen av huden på øyelokkene. Overskudd av hud over øyelokket kan hemme synsfeltet, men også gjøre at du ser trett og uopplagt ut. En øyelokkoperasjon er et svært vanlig inngrep; det gir et mer våkent blikk og gjør at du ser mer opplagt ut. 

Dersom operasjonen utføres på medisinsk indikasjon, kan du få sykemelding.

«Beste hendene i bransjen! Verdt hver eneste krone uten tvil! Jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon med fjerning av fettposer med laser under øyene hos dr. Hilde Bjærke desember 2020. […] I dag etter 3 månederskontrollen er mine arr nesten usynlige og resultatet ble SÅ naturlig og vakkert. Jeg er så glad at jeg valgte å bruke de beste i bransjen og de er verdt hver eneste krone! Tusen takk dr. Hilde Bjærke! Jeg er overlykkelig! Føler meg som en helt nytt menneske! Beste pengene jeg har noen gang brukt! Anbefales på det sterkeste!!»

«Hadde en fantastisk opplevelse fra start til slutt med øvre øyelokk kirurgi. En god gjennomført videokonsultasjon, til mottak på klinikken, betryggende, dyktig kirurg og team, samt flott oppfølging! Det er ikke alltid man vet hva man går til og da er det godt å ha et kompetent team rundt seg. Man får realistiske svar og forventninger. Jeg får ikke fullrost Cosmo Clinic, Tomm Bjærke eller teamet rundt godt nok!»

 

 

 

Poser under øynene

Poser og løs hud under øynene kan gjøre at man ser trett og uopplagt ut. En nedre øyelokkoperasjon er en operasjonsmetode for å fjerne løs hud og fettposer under øynene. Cosmo Clinic kan også fjerne poser under øynene og stramme huden ved hjelp av laser. Det er en elegant operasjonsmetode som ikke etterlater noen synlige arr!

 

 

Brystreduksjon

Store bryst kan være tunge å bære. Enkelte får smerter i nakken og skuldrene. Brystreduksjon er en kirurgisk operasjonsmetode der vi fjerner hud og brystvev og samtidig løfter brystene til en høyere posisjon.

Brystreduserende operasjon er et eksempel på plastisk kirurgi som både kan bli dekket av staten samt gi rett til sykemelding.

«Jeg har foretatt brystreduksjon og løft. Tenkte og vurderte i mange år før jeg tok skrittet og kontaktet dr. Bjærke. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Ble så godt mottatt og ivaretatt av alle under hele prosessen og resultatet er fantastisk flott! Tusen hjertelig takk for utrolig god hjelp! Anbefales på det varmeste for de som vurderer dette!»

«Jeg fikk utført brystreduksjon og bukplastikk med sammensying av magemusklene i oktober. To graviditeter hadde ført til delte magemuskler. Jeg hadde bulende mage og heng over arret etter keisersnitt. Brystene var tunge og med heng. Jeg gjorde mye research og var på et par andre konsultasjoner før jeg bestemte meg for å utføre operasjonen hos dr. Berg. Han var varmt omtalt i diverse forumer, og jeg opplevde profesjonalitet og trygghet fra første øyeblikk. Operasjonen gikk veldig fint. Jeg dro hjem samme dag. Hadde ni dager barnefri, da jeg holdt meg i ro. Etter det fungerte jeg greit selv med to små barn. I tiden etter operasjonen kunne jeg kontakte dr. Berg når som helst dersom jeg lurte på noe. Tusen takk til dr. Berg. Du har gitt meg den beste gaven. Jeg har fått selvtilliten tilbake, føler meg proporsjonert, kan kjøpe de klærne jeg har lyst på og livet smiler!»

 

 

Halsløft

Ved et såkalt halsløft fjerner vi overflødig hud på halsen. Vanligvis gjør vi et halsløft i kombinasjon med ansiktsløft fordi man kan få et hudoverskudd foran øret når huden på halsen strammes. I tillegg er det vanlig at man er løs både på halsen og langs kjevekammen. Man kan gjøre et isolert halsløft hos de som ikke har mye løs hud på halsen.

 

 

 

BBL: Brazilian buttlift (rumpeforstørrelse med eget fett)

Rumpeforstørrelse med eget fett (BBL: Brazilian butt lift) vil si at vi tar fett fra et uønsket område (for eksempel magen, flankene eller lårene) og injiserer det i de områdene på rumpa du ønsker mer volum. Som oftest fettsuges hofter og flanker og du får da en smalere midje som igjen forsterker resultatet av rumpeforstørrelsen ved at man får mer «timeglassformet» kroppsform.

 

 

Gynekomasti - brystreduksjon hos menn

En av de vanligste plastikkirurgiske inngrepene hos menn, er brystreduserende operasjon ved gynekomasti. Gynekomasti betyr at det ene eller begge bryst hos en gutt eller mann er forstørret. Operasjonen går ut på at kirurgen fjerner brystkjertelvev samt fjerner fett ved hjelp av fettsuging.

 

 

 

Fakta om plastisk kirurgi

Det er en jevn stigning i antall plastikkirurgiske inngrep. Den mest pålitelige statistikken har vi fra USA. Dette er de vanligste operasjonene i fjor:

  1. Brystforstørrelse (økning på 3%)
  2. Fettsuging (økning på 5%)
  3. Neseplastikk (nedgang på 2%)
  4. Øyelokksplastikk (ingen endring)
  5. Bukplastikk (økning på 2%)

Den operasjonen som har økt mest de siste årene, er BBL (Brazilian Buttlift).

 

Plastisk kirurgi for menn

Omtrent 13 prosent av all kosmetisk kirurgi utføres på menn. For kosmetiske hudbehandlinger som injeksjoner med fillere, nevrotoksiner, peeling, Dermapen, IPL, laser etc. utgjør herreandelen omtrent 8 prosent. For menn er de vanligste plastikkirurgiske operasjonene neseplastikk, øyelokkoperasjon, fettsuging, hårtransplantasjon og brystreduserende operasjon ved gynekomasti, men laserbehandling, ansiktsløft og panneløft blir stadig mer vanlig også hos menn.

Utenbyskonsultasjoner om plastisk kirurgi

Cosmo Clinic får pasienter fra hele Norge. Vi er kjent for topp internasjonal standard, en svært vennlig atmosfære på klinikken og våre svært høye krav til pasientsikkerhet. Det gir våre pasienter en stor trygghet og fører til at de som blir operert hos oss, anbefaler Cosmo Clinic til sine venner.

Utenbyskonsultasjoner: Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Kristiansand, Tønsberg, Harstad og Trondheim.

 

 

Plastisk kirurgi ved Cosmo Clinic

 

 

Brystforstørrelse Pris plastisk kirurgi Ansiktsløft Laserbehandling i ansiktet Panneløft Fettsuging Bukplastikk Brystløft Tunge øyelokk Poser under øynene Brystreduksjon Halsløft BBL (rumpeforstørrelse) Gynekomasti Fakta om plastisk kirurgi Plastisk kirurgi for menn
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon