PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE

Pasienters erfaringer og uttalelser om Thomas Berg

Thomas Berg, plastikkirurg Cosmo Clinic Oslo

Her samles tilbakemeldinger (reviews, anmeldelser) fra pasienter som er blitt operert på Cosmo Clinic av dr. Thomas Berg.

Thomas Berg er spesialist i plastisk kirurgi. Han har erfaring fra bl.a. Uppsala Universitetssykehus og Rikshospitalet. Thomas har bred plastikkirurgisk kompetanse og har særlig arbeidet med brystkirurgi, avanserte ansikts- og brystrekonstruksjoner med mikrokirurgisk teknikk samt rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse). Thomas utfører alle typer kosmetiske inngrep og har spesiell kompetanse innen kosmetiske brystoperasjoner (brystforstørrelse med silikon, brystløft etc.) samt kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon (f.eks. BBL og brystforstørrelse med eget fett). Han har doktorgrad innen ansiktslammelse. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og Norsk Plastikkirurgisk Forening.

 

 • Over all forventning (delte magemuskler)

  Etter å ha fått barn har jeg i lengre tid slitt med delte magemuskler og det som kommer med det. I tillegg har jeg hatt naturlig store bryst som etter svangerskap har fått store heng og har utgjort en stor byrde i hverdagen, med blant annet store ryggsmerter. Jeg har i flere år hatt lyst til å gjennomføre brystreduksjon og bukplastikk, men har syntes det var skummelt å operere - til jeg møtte Thomas. Thomas utførte brystreduksjon og brystløft, samt full bukplastikk med sammensying av magemuskler og fettsuging på meg. Jeg kan bare ikke få sagt nok fine ord om Thomas. Det var en glede å treffe han på konsultasjon, jeg følte meg så trygg og ivaretatt hele veien både av han og Cosmo Clinic. Jeg kunne ringe når som helst både før og etter operasjonen, og Thomas svarer omtrent på minuttet. For en person som har syntes det er skummelt å operere, så var dette en perfekt match. En virkelig kunnskapsrik og erfaren kirurg, som oppriktig bryr seg om å bidra til å øke livskvaliteten til mennesker. Resultatet er over all forventning. Magen er flat - for første gang på så lenge jeg kan huske, brystene er kjempefine og arrene kan nesten ikke ses. Etter operasjonen hadde jeg også en veldig fin og enkel rekonvalesens. Ingen smerter, ingen smertestillende og ingen problematikk knyttet til noe. Etter 3 uker føltes det som om kroppen var healet.
  Jeg anbefaler varmt Thomas Berg til andre som ønsker lignende inngrep og som trenger en forandring i liv og livskvalitet.

 • «Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?»

  «Denne uken er det 9 uker siden jeg tok full bukplastikk og brystløft! Resultatet er fantastisk og tanken slår meg hvorfor jeg ikke har gjort dette før. Jeg er 46 år, barna er store og kroppen ganske slank. Jeg hadde heng på brystene og en del overflødig hud på magen, samt en del strekkmerker.

  Jeg må si jeg er overveldet av resultatet som er utført av Thomas Berg. Syltynne arr på magen/brystene samt en navle som ser helt naturlig ut. Arrene på magen er også lagt langt ned og ikke synlig med truse på. Brystene har en naturlig form og fylde!

  Oppfølging fra Berg har vært utmerket fra dag en! Ved minste bekymring har jeg tatt kontakt og fått svar nesten med en gang!

  Jeg var i utgangspunktet litt redd for smertene, men opplevde lite smerte. Kun ved brå bevegelser eller når jeg hostet. Jeg slutter med sterke smertestillende etter to dager. Jeg la operasjonen til før påske med tanke på fravær på jobb. Etter dag fem startet jeg litt med hjemmekontor, men ble fort sliten. Jeg var tilbake i full jobb etter tre uker, hvor jeg også var på jobbreise. Denne mannen vet virkelig hva han gjør og anbefales på det sterkeste!»

 • Møtet med Thomas forandret virkelig livet mitt

  thomas berg operasjon

  «Jeg møtte Thomas Berg på konsultasjon i Januar 2023 og gjennomførte en full bukplastikk med sammensying av magemuskler + fettsuging av flanker. Jeg hadde en del bekymringer og mange tanker da jeg kom inn på Cosmo Clinic i januar, både knyttet til gjennomføringen og tiden etterpå. Jeg opplevde at Thomas var til stede i samtalen, engasjert og opptatt av at dette skulle bli en så god opplevelse for meg som det kunne bli. På operasjonsdagen var jeg veldig redd og ble møtt av både kirurg og operasjonsteam på den beste måten jeg kunne tenke meg og jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele dagen. Etter operasjonen har jeg blitt fulgt opp tett med en kirurg som har vært tilgjengelig på telefon for både små og store ting, og jeg har aldri følt at jeg har vært til bry - noe som har vært utrolig viktig for meg i en sårbar periode etter operasjonen. Tre dager etter når jeg kunne dusje og se på resultatet av operasjonen var jeg helt satt ut - jeg har tidligere sett bilder av gjennomført bukplastikk operasjoner, men dette overgikk alle mine forventninger og jeg måtte sende en melding til Thomas med engang og fikk en kjapp tilbakemelding om at han var glad for at jeg var så fornøyd. Han er virkelig en sann kunstner og jeg kan ikke understreke nok hvor flink denne mannen er. Jeg har tenkt på dette i 16 år, og møtet med Thomas forandret virkelig livet mitt. Jeg ble ikke lovet at alt skulle bare være fint og flott, men fikk et realistisk bilde av hvordan både resultatet og tiden etterpå ville bli, og det har vært over all forventning.»

 • «Profesjonell kirurg som lytter og bryr seg» (Thomas)

  «Jente på 37 år og 3 fødsler bak meg. Sprikende magemuskler, løs hud og fett. Prøvd i flere år å trene vekk uten resultat. Fikk anbefalt Thomas Berg av en venninne. Har ikke angret ett sekund på operasjonen jeg tok i september 2020. Endelig kan jeg ta på meg klær uten hele tiden å måtte dekke til magen. Ble godt ivaretatt hele veien. Thomas Berg fremstår som en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg.»

 • Kan trygt anbefale Thomas og Cosmo Clinic

  «Etter å ha hatt en stor vektnedgang og en mage som ikke lot seg krympe mer bestemte jeg meg for at jeg ville til Cosmo og Thomas Berg. Fra jeg gikk inn døren ble jeg varmt tatt imot. Thomas lyttet. Fortalte meg grundig hva jeg kunne forvente. Dette gjorde at jeg fikk godt forklart alt jeg lurte på å ikke satt igjen med noen spørsmål.

  Følte meg trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjon. Stort pluss for at Thomas er lett tilgjengelig på telefon hvis det skulle være noe.

  Jeg er strålende fornøyd med min fulle bukplastikk med sammensying av magemuskler og figurforming. Kan trygt anbefale Thomas og Cosmo Clinic til alle som vurderer operasjon. Terningkast 6.»

 • Brystene har blitt såååå fine og naturlege

  «Har hatt konsultasjon hos fleire ang. brystforstørrelse (etter fleire år med amming av to barn), både i utlandet og i Norge. Følte med det same når eg møtte Dr. Berg at det er her og med han eg skal ta operasjonen, og er så fornøgd med valget! Følte meg trygg heile vegen, Thomas har vore ærlig og hjelpsam i løpet av heile prosessen. Kun flotte minne om operasjonsdagen og klinikken, og Thomas svarer raskt på spørsmål både før og etter operasjonen – som er eit stort pluss. Er svært fornøgd med resultatet, brystene har blitt såååå fine og naturlege. Viss eg vel fleire operasjoner i framtida, så går eg kun til Thomas. Anbefalast på det sterkaste!»

 • Pasienthistorie: Bukplastikk (ME-pasient)

  «Etter tre barn i løpet av 16 år var det ikke lenger mulig kun å trene bort valker og løs hud på magen. Det ble vanskelig å finne klær jeg følte meg vel i. Bestemte med derfor å ta full bukplastikk. Undersøkte en del fordi jeg har sett mange mindre vellykkede resultater etter dette inngrepet. Spesielt navlen har jeg sett kan få veldig uheldig utseende etterpå. Nå er navlen min finere enn den har vært siden før jeg fikk mitt første barn for 19 år siden. Fant etter noen søk Thomas Berg ved Cosmo Clinic. Jeg var på en konsultasjon hos ham. Fortalte at jeg har ME og at jeg var litt engstelig for at kroppen ikke skulle tåle inngrepet (er fremdeles forfengelig selv med en kronisk sykdom). Jeg følte jeg var i trygge hender, og bestemte meg for å ta denne operasjonen. Selv om jeg merket på kroppen at dette, som forventet, var en belastning, var det mye mindre smerter og belastning enn ved keisersnitt. Jeg fikk ingen infeksjon eller andre komplikasjoner. Thomas Berg var tilgjengelig på telefon hele tiden de første dagene etter inngrepet. Han virket empatisk også fordi jeg har en kronisk sykdom, og han virket oppriktig glad på mine vegne for at resultatet viste seg å bli så bra. Nå fem måneder etter er nesten all hevelse borte og jeg gleder meg til å kle meg i det jeg har lyst til å ha på meg i sommer. Jeg skal definitivt benytte meg av samme lege om jeg bestemmer meg for å korrigere brystene, som også er preget av flere svangerskap!»

 • Trygg og omsorgsfull (bukplastikk, muskeloppstramming, fettsuging)

  «Etter graviditet og keisersnitt bestemte jeg meg for å få utført en full bukplastikk med muskeloppstramming, samt fettsuging av mage og hofter. Jeg har tidligere utført brystløft hos Cosmo Clinic, som jeg var veldig fornøyd med, dermed var Cosmo Clinic naturlig valg av klinikk for meg også denne gangen. Jeg er ubeskrivelig fornøyd med resultatet også denne gangen. Resultatet er alt jeg håpet på og enda mer. Jeg har følt meg så vanvittig godt tatt vare på, både før, under og etter operasjonen. Thomas har vært tilgjengelig og lyttende under hele prosessen. Han er så trygg og omsorgsfull at han føles som en venn, ikke bare som kirurgen din. Kan virkelig anbefales på det varmeste.»

 • BBL - lytter til dine behov

  «Jeg tok Brazilian Butt lift (BBL) og armplastikk hos Thomas Berg i 2019. Jeg har bare gode ord å si om Thomas. Han er en veldig omsorgsfull og snill person som lytter til dine behov og sørger for at du føler deg tatt på alvor. Jeg kom inn med en rumpe så flat som en pannekake, men i dag så er den så normal og fin, jeg er kjempeglad for at jeg fikk tilbake fylden i rumpa mi etter stort vekttap der jeg hadde mistet volum på alle de stedene man helst ikke skulle miste det. Men med Thomas fikk jeg altså skrudd tiden tilbake og den ballongen som lufta var gått ut av fikk jeg ‘blåst opp’ igjen:) Hele opplevelsen med operasjonen var så fin, alle på klinikken er så gode og vennlige. Profesjonelle blir vel rette beskrivelsen her. Fikk også tett oppfølging i ettertid og hadde ingen smerter eller komplikasjoner. Anbefaler Thomas Berg på det sterkeste.»

 • Stor mageplastikk med sying av muskler + fettsuging

  «Utførte stor mageplastikk med sying av muskler + fettsuging hofter og innside lår. Jeg har hørt så mye bra om Dr. Berg, at jeg reiste fra Stavanger til Oslo for å bli operert av han. Hadde gjort det samme igjen.

  Fantastisk kirurg, trygg, kunnskapsrik og veldig hyggelig. Han er ærlig og gir deg realistiske forventninger om resultatet. Jeg følte meg så godt ivaretatt av hele teamet fra start til slutt. Dr. Berg har vært lett tilgjengelig etter operasjonen, svarer på SMS dersom jeg har hatt spørsmål, veldig betryggende.

  Pent resultat så langt, fint arr under trusekanten og han laget en fin navle som var viktig for meg. Kan trygt anbefale Dr. Berg og Cosmo Clinic til alle som vurderer operasjon. Her vil du være i de beste hender. Jeg har ingenting å klage på. Thomas og Cosmo får 5 av 5 stjerner fra meg.»

 • «Verdt hver en krone» (fjerne silikon og brystløft)

  «Fjernet mine 10 år gamle proteser og fikk utført brystløft i samme operasjon hos Thomas og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har aldri tidligere hatt – eller trudd jeg kunne – få så pene bryster. Det er ingen tvil om at Thomas er en perfeksjonist i sitt arbeid! Han har også en aura/energi som gjør at man føler seg så trygg og tatt vare på. Man blir rett og slett veldig fort glad i han. Dette er heller ikke en plass du føler du ligger på rullebånd, men tvert imot. Jeg fikk en følelse av å være en VIP og kunne ikke følt meg bedre ivaretatt. Thomas var flere ganger innom å så til meg etter operasjon og kom også og sa ha det før jeg dro. Han har også vært tilgjengelig til enhver tid og ingen av mine spørsmål har vært «dumme» verken før eller etter. Ikke prøv å spar penger på kirurgi, Thomas er den beste og verdt hver en krone!»

 • Brystforstørrelse etter volumtap og heng fra svangerskap og amming

  Jeg har i mange år vurdert brystforstørrelse etter volumtap og heng fra to svangerskap og ammeperioder. Har vært på flere konsultasjoner hos andre kirurger, men det var møtet med Thomas Berg som gjorde at jeg følte meg trygg nok til å ta beslutningen om å gjennomføre det - og jeg er så glad for at jeg gjorde det!

  Jeg følte meg veldig sett, forstått og ivaretatt av Thomas fra første stund og gjennom hele prosessen. Han har en imponerende reaksjonstid på henvendelser både før, underveis og etter inngrepet. Resultatet er fantastisk og helt i tråd med det jeg ble forespeilet under konsultasjonen. Jeg kan varmt anbefale han til alle som ønsker en profesjonell, faglig sterk, empatisk, tillitsfull og imøtekommende kirurg!

 • BBL: dropp USA og dropp Tyrkia

  «Jeg har gjort en BBL hos Thomas Berg. Tro meg, jenter, dropp USA og dropp Tyrkia. Thomas er en legende. Jeg har hatt lyst på en BBL i årevis, fulgt de beste av de beste kirurgene i USA. Planen var egentlig å komme meg dit, men det har føltes så tungvint med reise, billett, langt hjemmefra osv. En dag bestemte jeg meg for å undersøke markedet for BBL i Norge. Etter konsultasjon hos Thomas var jeg overbevist. Og resultatet jeg har fått er hundre ganger bedre enn jeg faktisk selv ønsket. Fått midjen jeg alltid har drømt om og en veldig fin rumpe. Bor dere i Norge og vurderer BBL, ta dere turen til Thomas for en prat. Selv var jeg skeptisk fordi det ikke finnes anmeldelser eller bilder av noen som har utført BBL i Norge. Norske kirurger har jo ikke lov til å legge ut bilder, så man må fysisk oppsøke de forskjellige klinikkene. Jeg angrer ikke og tror ikke jeg kunne fått et bedre resultat enn det jeg har fått hos Thomas. Thomas er en utrolig god og hyggelig kirurg med et godt estetisk syn. I tillegg er han veldig opptatt av å høre på dine ønsker.»

   

 • Overgikk all forventning (brystforstørrelse)

  «Før jeg besøkte Cosmo Clinic, hadde jeg vært på en del konsultasjoner hos blant annet Aleris. Først tenkte jeg at det ville være "tryggest" å gå til et selskap som er så stort som Aleris, men der ble jeg egentlig bare møtt med holdningen av hva som funker best for folk flest, og ikke hva som var riktig for meg.

  Cosmo var den siste klinikken jeg besøkte, og allerede fra møtet med resepsjonistene fikk jeg godfølelsen i magen. Min lege Thomas Berg var snill, rolig og trygg hele veien, og hørte godt etter på alle spørsmål jeg hadde. Etter den første konsultasjonen min var jeg sikker på at det var der, og av Thomas, jeg ville ha operasjonen min. Jeg er utrolig fornøyd med brystforstørrelsen min (oktober 2021), som overgikk all forventning. Hvis det er noen prosedyrer jeg skal ha igjen, vil jeg bare tilbake til Cosmo og Thomas.

  Dette var en god opplevelse som jeg alltid kommer til å huske, og jeg er så glad for at jeg dro dit <3 Stor takk til hele gjengen der borte!»

 • Livet forandret etter bukplastikk med muskeloppstramming

  Det er nå ett år siden jeg fikk utført full bukplastikk med sammensying av magemuskler hos dr Thomas Berg på Cosmo Clinic. Jeg har hatt et fantastisk år! Livet mitt er faktisk forandret til det bedre!

  Hovedårsaken til at jeg gjennomgikk operasjonen var delte magemuskler (rectus diastase) etter to litt tunge svangerskap. Dette kunne jeg nok fått dekket av det offentlige, da delingen var rundt 6 cm, men jeg hadde mye plager i buk og bekken, og orket ikke kanskje å måtte vente i flere år på både konsultasjon og operasjon. Det angrer jeg overhodet ikke på.

  Dr Berg ga meg svært god informasjon, både om at det er en viss risiko forbundet med et så omfattende inngrep og ikke minst om hvilket resultat jeg kunne forvente. Jeg sjekket dermed inn på operasjonsdagen med et realistisk forventningsnivå, og kunne fokusere på det som skulle foregå.

  Selve operasjonen tok bare noen timer. Jeg valgte å stramme opp huden på magen, samt å fettsuge mage og flanker samtidig, og jeg er imponert over hvor nøye og detaljfokusert dr Berg er! Både hofte-hoftesnitt og gammel navle ble sydd med innvendige sting, og har grodd meget fint! Det store hofte-hoftesnittet er i tillegg lagt så lavt at selv en lav, liten bikinitruse skjuler arret godt. Jeg vet også at dr Berg legger mye innsats i penest mulige arr, og det ser jeg resultatet av hver dag. Han bruker dessuten en teknikk for å gi ny navle et mest mulig naturlig utseende, og dette er jeg særdeles fornøyd med.

  Etter operasjonen har jeg også blitt svært godt ivaretatt. Jeg kunne kontakte dr Berg direkte dersom jeg hadde spørsmål, og hadde åpen dør til klinikken ved behov for kontroll og lignende. Jeg fikk det jeg trengte av smertestillende til rekonvalesensperioden, og god informasjon om sårstell og annet som er viktig for rask og god tilheling.

  Det siste året har vært fylt av gode oppdagelser. Først og fremst har muskulatur og ligamenter i bekken og rygg fått overraskende god hjelp av magemuskler som endelig kan gjøre jobben sin. Smerter og ubehag har blitt betraktelig redusert, og det er derfor lettere å trene og styrke muskulaturen ytterligere. Dette er noe som er sterkt undervurdert og altfor lite medisinsk kunnskap om etter min mening!

  Når jeg først skulle gjøre dette, er jeg veldig glad for at jeg valgte «hele pakken», med det kosmetiske også, for resultatet er over all forventning. Jeg har nå både en kropp som fungerer svært mye bedre, og jeg kan bruke vanlige klær i vanlige størrelser, uten ubehag og plager slik jeg hadde særlig i livet på alle plagg tidligere. Jeg skal heller ikke undervurdere det å kunne ikle seg bikini med en viss stolthet og tilfredshet. Tusen takk til dr Thomas Berg!

 • My results are amazing, more than I had expected

  “This clinic is absolutely amazing. When I came in for my consultation the first time, I had very little faith in the whole thing because I had spent a lot of money in another clinic before and was basically “Botched”. The ladies at the reception were amazing. And then I met Dr. Thomas Berg – who listened to me, encouraged me and gave me hope, as it was quite hard for me to open up about what I had gone through at the previous clinic. To cut the story short, I have had 3 corrective procedures done by Dr. Thomas Berg, and I feel like a million bucks. My results are amazing, more than I had expected, I feel great, and love myself now more than I have ever done before. I enjoy being ME now. The aftercare was wonderful too. Thomas called to check up on my progress after surgery. The thing I have loved about Thomas is he will not let you spend your money on what he thinks is not necessary, AND am glad I listened to him, he has a way of making his patients feel good about themselves (that’s what a good doctor does). Walking into this clinic was the best decision I could have made for me, AND I feel lucky to have met such an experienced and gifted surgeon. If you are considering any kind of procedure, this is the clinic to go to, don't waste your money somewhere else.”

 • «Føler meg enda mer sexy og kvinne igjen» (brystforstørrelse)

  «Brystene mine har alltid vært små, men faste. Etter mine to barn kom til verden mistet brystene form og volum Jeg hadde lenge tenkt på brystimplantater, men tok meg aldri tiden til å undersøke dette ordentlig helt til min nærmeste venninne utførte et brystøkning. Resultat hennes ble fantastisk fint.

  Jeg ble anbefalt Thomas Berg og kom på en konsultasjon hos han i april. Han tok seg god tid til å høre på mine krav, ønsker og forventninger. Han var ærlig og anbefalte meg hva han syntes passet best for mitt brystvev og figur. Jeg fikk god informasjon om valg av proteser og hvordan det ville være på operasjonsdagen og tiden etterpå. Siden jeg er vinglete og kravstor av meg var jeg også på annen gangs konsultasjon for å få enda flere svar på mine spørsmål. Jeg fikk en god ide om hvordan brystene mine ville komme til å se ut etter operasjon (bilder). Jeg hadde bestemt meg og utførte operasjonen.

  Operasjonsdagen ble jeg tatt imot som en dronning! Utrolig bra service og jeg følte meg i trygge hender fra jeg kom til jeg dro. Etter operasjonen ble jeg også fulgt opp av Thomas. De første tre dagene måtte jeg ta det helt rolig, og det gikk så fint.

  Det har gått fire måneder nå, og jeg var på tremånederskontroll hos Thomas i august. Jeg angrer ikke et sekund. Angrer bare på at jeg ikke har gjort dette før. Jeg er superfornøyd med resultatet. Brystene mine er perfekte for min kropp og størrelse og de er så naturlige! Ingen kan se at jeg har gjort noe, de er bare mer struttende og fyldige! Jeg føler meg enda mer sexy og kvinne igjen! Følelsen av å kunne gå med en kjole uten at de henger som flate pannekaker er helt fantastisk.

  Takket være Thomas og hans måte å ta meg imot, formidle og støtte opp der jeg var usikker. Jeg kan virkelig anbefale Thomas på det sterkeste! Han er blid, hyggelig, tar seg tid til deg og det gjør ingenting om du vil konsultere med han mange ganger. Det er viktig for han at du blir fornøyd og det er JEG! Tusen takk Thomas, jeg er så stolt over de fine brystene mine!»

 • Fjernet silikonbrystene - samtidig brystløft

  «Jeg fikk fjernet silikonbrystene samtidig som jeg tok et brystløft hos Dr. Thomas Berg. Jeg i flere år hatt lyst til å gjøre dette, men var redd for hvordan resultatet ville bli. Jeg fikk anbefalt Thomas og etter veiledning og råd fra han ble vi enige om å fjerne silikonet og samtidig ta et brystløft. Jeg ble svært positivt overrasket over resultatet og har vært veldig fornøyd i ettertid. I tillegg til å være en svært dyktig kirurg er Thomas tillitvekkende, trygg og sympatisk. Jeg fikk god oppfølging både før og etter operasjonen. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas og Cosmo Clinic.»

 • Utrolig fornøyd etter BBL

  «I 2017 tok jeg BBL i Tyrkia. Det ble et mareritt. Jeg hadde masse smerter og mistet mye blod. Jeg ble heller ikke fornøyd med resultatet. Jeg gikk til Cosmo Clinic for å høre om de kunne gjøre noe. Da møtte jeg Thomas, som var veldig profesjonell og ærlig.
  Jeg gruet meg veldig til operasjonen og at jeg kanskje skulle oppleve de samme smertene. Men jeg våknet helt smertefri.
  Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste. Aldri mer utlandet!»

 • Bukplastikk og fettfjerning

  «Jeg fikk gjort en bukplastikk og fettfjerning i august 2020 av plastikkirurg Thomas Berg. Hele opplevelsen har vært så positiv. Både klinikken, de som jobber der og legen har vært helt fantastiske. De er alle sammen blide og profesjonelle, og man blir tatt imot på en god måte, både i forkant av operasjonen og i etterkant. Og når resultatet blir så fint som det ble, så er jeg glad og fornøyd med at jeg valgte Cosmo Clinic. Jeg kan anbefale alle denne klinikken.»

 • Gynekomasti-operasjon

  «Jeg ble operert for gynekomasti av Thomas Berg. Dette var noe jeg hadde tenkt på en stund og søkt litt på nettet. Jeg fant gode anmeldelser for Thomas Berg og valgte operasjon på Cosmo Clinic. Prosess og operasjon var uproblematisk og tilnærmet smertefritt. Resultatet var også tilfredsstillende. Anbefaler Cosmo Clinic og Thomas Berg på det varmeste.»

 • Jeg elsker resultatene (bukplastikk og seteløft)

  «Jeg har nå tatt 2 operasjoner hos Thomas, både full bukplastikk og et seteløft, Dette har blitt gjennomført på grunn av ekstrem vektnedgang som har gjort at jeg har sittet igjen med mye overflødig hud. Thomas tok saken og jeg elsker resultatene på begge 2. Jeg har en mage som er flat og perfekt, og et kjempefint løft av sete. Arrene er plassert perfekt under bokserkanten og har hatt en kjempe fine arr som har dannet seg, veldig tynn stripe som strekker seg rundt.

  Thomas har vært veldig flink fra første konsultasjon jeg hadde hos han, veldig trygg og enkel å snakke med, han er også alltid tilgjengelig og svarer på spørsmål man har både før og etter en operasjon. han har vært flink til å betrygge meg når det har nærmet seg operasjonsdager om at dette kommer til å gå kjempe bra. Jeg føler at her har jeg blitt virkelig ivaretatt.

  Om jeg noen gang må gjøre en operasjon igjen, blir det ingen andre en Thomas som får jobben.»

 • «Beste kirurgen jeg har møtt» (brystoperasjon)

  «Jeg ble operert av Thomas Berg tidligere i år, etter x antall runder i tenkeboksen og flere konsultasjoner. Jeg var superstressa for at resultatet av brystimplantatene skulle bli for voldsomt eller at jeg ikke skulle bli fornøyd. Den beste avgjørelsen jeg har tatt i hele mitt liv er å høre på doktor Berg og å stole fullt og helt på han. Resultatet ble PERFEKT, og hele prosessen har vært en dans på roser - god oppfølging, tilgjengelig, tillitsfull, profesjonell og, jeg vil si, den beste kirurgen jeg har møtt. Han forstod akkurat hva jeg ville ha og forklarte hva jeg kunne få med mitt utgangspunkt.
  Etter mange år i bransjen kjenner jeg mange kirurger, men valgte Thomas fordi han hadde et ekstremt godt rykte. Anbefaler han på det sterkeste!»

 • Den beste gaven - og livet smiler! (brystreduksjon og bukplastikk)

  «Jeg fikk utført brystreduksjon og bukplastikk med sammensying av magemusklene i oktober 2020 hos dr. Thomas Berg. To graviditeter hadde ført til delte magemuskler. Jeg hadde bulende mage og heng over arret etter keisersnitt. Brystene var tunge og med heng. Jeg gjorde mye research og var på et par andre konsultasjoner før jeg bestemte meg for å utføre operasjonen hos dr. Berg. Han var varmt omtalt i diverse forumer, og jeg opplevde profesjonalitet og trygghet fra første øyeblikk. Operasjonen gikk veldig fint. Jeg dro hjem samme dag. Hadde ni dager barnefri, da jeg holdt meg i ro. Etter det fungerte jeg greit selv med to små barn. I tiden etter operasjonen kunne jeg kontakte dr. Berg når som helst dersom jeg lurte på noe. Jeg anbefaler virkelig å utføre begge operasjonene samtidig! Tusen takk til dr. Berg. Du har gitt meg den beste gaven. Jeg har fått selvtilliten tilbake, føler meg proporsjonert, kan kjøpe de klærne jeg har lyst på og livet smiler! Anbefaler Thomas Berg på det varmeste!!!»

 • Det estetiske resultatet er over all forventning (bukplastikk)

  «Jeg fikk utført full bukplastikk med fettsuging og muskeloppstramming av dr. Thomas Berg i november 2020. Jeg ble veldig godt ivaretatt under hele prosessen, og har fått god oppfølging også etter operasjonen.

  Allerede etter få uker opplevde jeg en markant bedring i kjernemuskulaturen, og holdningen min er naturlig god. Det estetiske resultatet er også over all forventning, og det lave snittet er lett å skjule med undertøy og badetøy. Navlen, som ble ‘flyttet’ noen centimeter er naturlig og godt utført.

  Alt i alt en utrolig fin opplevelse. Informasjonen både før, under og etter prosessen har vært utfyllende og realistisk. Jeg kan på det varmeste anbefale Cosmo Clinic og dr. Thomas Berg.»

 • Brystrekonstruksjon etter kreftoperasjon

  «Jeg fikk brystkreft og ble behandlet i det offentlige helsevesenet. Hele brystet ble fjernet og det ble lagt inn ekspanderprotese under brystmuskelen. Sluttresultatet var at brystet var ulikt det andre mht. plassering og størrelse. Og protesen ga meg smerter. I tillegg var jeg sikker på at protesen hadde lekkasje. Men det ble benektet at protesen kunne være ødelagt og at plasseringen kunne forandres. Ikke mer hjelp å få ved det offentlige sykehuset.

  I min fortvilelse fikk jeg komme til en uforpliktende konsultasjon hos dr. Thomas Berg. Og det var en stor lettelse for meg å høre at han kunne hjelpe meg. Dr. Berg skiftet ut den defekte protesen til en silikonprotese og muskellommen ble justert til riktig posisjon. Nå har brystene mine tilnærmet likt utseende/plassering og smertene er borte. Et fantastisk resultat! Jeg kan derfor ikke få fullrost dr. Berg nok for det arbeidet han gjorde. I tillegg er han både empatisk og hyggelig. Og jeg følte meg trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Takknemligheten min er ubeskrivelig. Så terningkast 6!

  Jeg anbefaler dr. Berg og Cosmo Clinic på det sterkeste!»

 • Fjerne brystimplantatene - godt ivaretatt

  «Jeg ønsket å fjerne brystimplantatene jeg hadde hatt i fire år, og ble i den forbindelse anbefalt Thomas Berg/Cosmo Clinic. Fra først møte med Thomas på videokonsultasjon til etter operasjon har jeg opplevd han som veldig profesjonell, trygg, hyggelig og dyktig. Han har et utrolig behagelig og tillitsfullt vesen, og man føler seg godt ivaretatt. Jeg ville valgt Thomas og Cosmo Clinic 10 av 10 ganger!»

  Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 • «Har fått en selvtillit jeg trodde jeg aldri ville få» (brystoperasjon)

  «Jeg ble operert av Thomas Berg og kunne ikke ha blitt mer fornøyd! Jeg hadde svært ujevne bryster som nå ser nærmest identiske ut. Hele prosessen føltes svært trygg, og jeg ble godt tatt hånd om på operasjonsdagen. Siden dette var min første operasjon, hadde jeg en del nerver, men alt gikk trygt og fint for seg. Jeg har nå fått en selvtillit jeg trodde jeg aldri ville få, og jeg er enormt takknemlig.»

 • Resultat som jeg har drømt om lenge (brystforstørrelse)

  «Fikk utført brystforstørrelse med silikon av Thomas Berg. Resultatet var perfekt! Helt fra konsultasjonen fikk jeg en følelse av at jeg valgte riktig kirurg og klinikk. Jeg ble lyttet til og følte at ønskene mine ble hørt. Kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan resultatet ble. Anbefaler Thomas Berg på det varmeste! Er også veldig fornøyd med hvordan jeg ble ivaretatt gjennom hele prosessen. De ansatte, sykepleierne og resten av teamet har vært veldig hjelpsomme, og ikke minst hyggelige. Har et resultat som jeg har drømt om lenge, og en opplevelse som kun er positiv.»

 • Thomas Berg - en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg

  «Jente på 37 år og 3 fødsler bak meg. Sprikende magemuskler, løs hud og fett. Prøvd i flere år å trene vekk uten resultat. Fikk anbefalt Thomas Berg av en venninne. Har ikke angret ett sekund på operasjonen jeg tok i september 2020. Endelig kan jeg ta på meg klær uten å hele tiden måtte dekke til magen. Ble godt ivaretatt hele veien. Thomas Berg fremstår som en profesjonell kirurg som lytter og bryr seg.»

 • Perfekt form, størrelse og mykhet

  «Jeg fikset puppa mine, etter to graviditeter og litt vrangte-baklommer-preg, i april og august 2020. Tok brystløft først, så innlegg. Jeg fikk en suveren behandling fra ende til annen, Thomas var tilgjengelig hele døgnet om jeg lurte på noe, jeg følte meg trygg og ivaretatt. Ikke nok med dette så ble resultatet helt magisk. Jeg hatet puppa mine, nå elsker jeg de!!

  De er perfekt form, størrelse og mykhet. Ingen ser at jeg har fylt dem før jeg kler av meg, da bare: WOOOOW!!

  Totalt sett 10 av 10. Dritfornøyd!»

 • «Ufattelig takknemlig for hjelpen jeg har fått»

  «Jeg oppsøkte Cosmo Clinic og Thomas Berg som følge av en tidligere brystoperasjon (annen klinikk, løft+proteser), hvor jeg ikke var fornøyd med verken resultat eller deres behandling av hele situasjonen. Endte opp med å unngå eget speilbilde i langt over et år, og tanken på ny operasjon ble bare skumlere - og desto mer nødvendig. Jeg kontaktet Thomas, og har fra første stund følt meg 100% trygg og ivaretatt. Han lyttet til mine ønsker, svarte tålmodig på alle mine spørsmål, og forklarte nøye hvilke inngrep som var nødvendig og hva jeg kunne forvente av resultater. Operasjonen min innebar fjerning av proteser, reduksjon, løft og arrkorreksjon. Jeg har fått en helt ny hverdag, og resultatet er bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg! Jeg opplevde Thomas som veldig forståelsesfull, trygg, hyggelig og selvfølgelig som utrolig dyktig. Er superfornøyd, og er ufattelig takknemlig for hjelpen jeg har fått. SÅ glad for at jeg endte opp nettopp her, og vil virkelig anbefale Thomas og Cosmo Clinic!»

 • «Magen min var ugjenkjennelig» (bukplastikk)

  «Etter et hastekeisersnitt i 2002, etterfulgt av normal fødsel 4 år senere, ble magen min ugjenkjennelig. Det er ingen overdrivelse å si at jeg hatet den!

  Jeg unngikk alle situasjoner med felles dusj (treningssenter, svømmehaller) og unngikk å vise meg naken for min mann. I tillegg viste det seg at magemusklene mine hadde et sprik på 4-5 cm. De måtte sys sammen igjen. Det har medført at tidligere ryggplager nå så godt som er borte.

  Operasjonen har rett og slett gitt meg tilbake kroppen min. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke tok den tidligere.

  Resultatet ble langt bedre enn jeg torde håpe på. Oppfølgingen har vært proff og upåklagelig hele veien.»

 • Hverdagen og selvtilliten har forandret seg til det bedre

  «Alle som vurderer å ta brystreduksjon, anbefaler jeg det på det sterkeste og spesielt hos Thomas Berg. Både hverdagen og selvtilliten har forandret seg til det bedre. Anbefales.»

 • Fantastisk operasjon (brystforstørrelse)

  Jeg er veldig fornøyd med Cosmo Clinic og plastikkirurg Thomas Berg, som har gjort en helt fantastisk operasjon (brystforstørrelse) på meg. Thomas har vært helt proff til å hjelpe med å finne ut hva jeg vil ha og hva som ville passe best for meg. Operasjonen gikk veldig bra, og jeg har hatt mulighet til å ta kontakt for å få mer informasjon - når som helst. Resultatet er helt perfekt. Fin størrelse som passer perfekt for meg - og arret ble lite. Hjertelig takk! Er en så glad og fornøyd person nå!!!

 • Bryster med en veldig fin, naturlig form (silikon og brystløft)

  Jeg valgte å operere brystene mine (januar 2020) som har vært en psykisk belastning siden puberteten da jeg hadde avvikende form på brystene. Jeg var klar over at mine bryster ville gjøre det mer krevende å få til et pent resultat (har i tillegg ammet flere barn), og var derfor innom flere kirurger i Oslo for å være trygg på at resultatet ville bli så bra som mulig. Etter å ha konsultert meg med flere kirurger, var Thomas den legen som ga det beste inntrykket av dem alle. Han var tålmodig, veldig hyggelig, lyttet og tok seg god tid til å forklare meg årsaken til min tilstand, samt at han i tillegg hadde erfaring med å operere tubebryst. Han er virkelig en dyktig og ærlig lege! Jeg satt inn implantater og fikk samtidig utført et brystløft. Jeg ble veldig godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og følte meg veldig trygg på selve operasjonsdagen. Servicen hos Cosmo Clinic er virkelig upåklagelig, og selve klinikken er flott, ren og moderne! Resultatet er bryster med en veldig fin, naturlig form. Jeg er utrolig fornøyd med servicen og kvaliteten på arbeidet til Thomas - jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Jeg kommer garantert til å velge Cosmo Clinic igjen dersom jeg ønsker å utføre flere kosmetiske inngrep i fremtiden og kan virkelig anbefale Thomas på det aller sterkeste!

 • «Vanskelig å få uttrykt hvor glad jeg er» (bukplastikk)

  «Etter tre fødsler (deriblant tvillinger) kjente jeg ikke igjen magen min. I en forskningsstudie på rectus diastase, ble avstanden mellom mine magemuskler målt til 5-6 cm. Den målingen ble gjort nesten ett år etter min siste fødsel.

  Det startet med innhenting av informasjon og pasienthistorier, studier på kirurgi for å sy sammen magemuskler og fortsatte med en kartlegging av klinikker og plastikkirurger.

  Jeg landet på Cosmo Clinic. Hele prosessen med konsultasjon, samhandlingen og tiden rett før og etter operasjonen, og nå tre måneder etter operasjon har vært perfekt. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

  Det er vanskelig å få uttrykt hvor glad jeg er for å ha gjort dette. Hvis du vurderer bukplastikk - se for deg alle ledd i prosessen frem til du er ferdig operert - og se for deg at alt personale og alt du opplever - er perfekt. Det er plastikkirurg Thomas Berg og Cosmo Clinic.»

 • «Great results, great patient care»

  «I had breast enlargement, breast lift, liposuction, and abdominoplasty performed by Dr. Thomas Berg. I had a great experience, checkups, everybody was really professional, cozy, ambient, and what matters most - GREAT RESULTS! Great doctors, great clinic, great patient care!»

 • «Føler meg mer feminin og jeg er kjempefornøyd» (brystforstørrelse)

  «Jeg fikk gjort en brystforstørrelse hos Thomas Berg sommeren 2020. Gjennom hele prosessen har jeg følt meg godt informert og ivaretatt av hele teamet, som gjør at jeg varmt kan anbefale Cosmo Clinic videre. Nå føler jeg meg mer feminin i min egen kropp og jeg er kjempefornøyd med resultatet!»

 • Resultatet gir meg stor glede både fysisk og psykisk

  «Etter nesten 30 år med implantat i brystene ble disse fjernet av Dr. Thomas Berg på Cosmo Clinic i april 2020. Det ble i tillegg utført et brystløft. Implantat ble lagt inn som følge av trist utseende etter mange år med amming. Det er en stor lettelse å være kvitt implantatene, og kjenne at jeg er tilbake i min egen kropp. Ekstra hyggelig er det at resultatet etter brystløftet ble så fint. Får høre jeg ser både slankere og yngre ut, og også fått komplimenter til Dr. Berg på «godt håndverk» :) Jeg er utrolig godt fornøyd med resultatet, og det gir meg stor glede både fysisk og psykisk.»

  Les hele pasienthistorien ved å klikke på linken!

 • «Fantastisk kirurg» (brystforstørrelse)

  «Jeg tok brystforstørrelse hos Thomas Berg. Jeg ble tatt godt vare på, fantastisk kirurg og god oppfølging etterpå. Fornøyd med fasilitetene, det var en betryggende atmosfære. Anbefaler Cosmo Clinic og Thomas Berg på det varmeste. Jeg er svært fornøyd med resultatet!»

 • BBL: «Resultatet er verdt det!»

  «Jeg vil anbefale Thomas Berg til alle som ønsker å utføre BBL-operasjon i Norge. Dette er en kirurg som vet hva han gjør, og du vil få det beste resultatet. Operasjonen er ikke så smertefull som man tror, og resultatet er verdt det! Takk til hele Cosmo-teamet og ikke minst Thomas Berg for å ha gitt meg drømmekroppen.»

 • «De beste i landet» (facelift og brystløft)

  Kirurgene Thomas Berg og Hilde Bjærke er ikke bare dyktige, men de beste i landet vil jeg si. Hilde utførte facelift kombinert med halsløft uten synlige arr. Det er nesten ikke til å tro, og jeg er kjempefornøyd. Thomas Berg fjernet brystprotesene og fikk løftet brystene slik at de nå ser ut som noen ungpikebryst. «Han må være verdens beste», sier min mann. :)

  Og for et fantastisk miljø de har klart å skape. Det er bare helt unikt. Jeg følte meg ivaretatt fra det sekundet jeg satte foten over dørstokken. Alle er så vennlige, positive og omsorgsfulle. Småpraten, smilene og måten å snakke på fikk meg til å senke skuldrene og slappe av. Den gradvise overgangen til full narkose var også veldig behagelig og smertelindringen etterpå likeså.

  Om de hadde kunnet tilby all den medisinske behandling jeg trenger framover da hadde jeg ikke vært i tvil om HVOR jeg skulle gått.

   

 • Etter bukplastikk: Ikke lenger kramper, smerter eller inkontinens

  «Etter fødsel fikk jeg mye plager, som urinlekkasje, krampe i muskulatur i rygg og mage, svake magemuskler og ryggsmerter. Jeg brukte 4 år med mye behandling og trening uten å bli bedre. Etter bukoperasjon for ca. 1 år siden, har jeg ikke hatt kramper i rygg, mye mindre smerter, full kontroll på blæra, og det er lettere å trene og være aktiv. I tillegg er magen flat og pen. Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet! Og min kirurg Thomas Berg har vært helt fantastisk å snakke med før operasjonen, på operasjonsdagen og etterpå. Thomas Berg kan jeg trygt anbefale!»

 • Perfekte implantater, størrelse og type

  «Har vært misfornøyd med størrelse og asymmetri i mange år. Thomas Berg valgte perfekte implantater, størrelse og type, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Følte meg komfortabel gjennom hele opplevelsen, fra første møte til jeg dro hjem etter operasjonen. Anbefaler Thomas Berg og Cosmo Clinic på det sterkeste.»
  Kvinne, 21 år

 • Anbefaler Thomas Berg

  «Jeg tok brystløft hos Thomas Berg, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler han til alle som vurderer brystløft. Han er hyggelig og en svært dyktig lege. Man føler seg godt ivaretatt fra første konsultasjon til siste oppfølging. Men viktigst av alt er at brystene fikk en flott og naturlig form. Tusen takk!»
  (Kvinne, 54 år)

 • Naturlige bryster - passer kroppsformen perfekt

  Jeg var hos dr. Berg og ble utrolig fornøyd! Hadde litt løs hud på brystene etter vektnedgang og var derfor litt nervøs for at de skulle bli for store, men dr. Berg vet hva han driver med. Brystene er blitt veldig naturlige og passer kroppsformen min perfekt. Anbefaler dr. Berg på det sterkeste! (Kvinne, 28 år. Brystforstørrelse)

 • Silikon etter å ha ammet to barn

  «Jeg ville gjøre noe med brystene etter å ha ammet to barn. Brystene var blitt flatere og slappere og hadde fått litt heng. Etter konsultasjon hos Thomas Berg besluttet jeg å få implantater under brystmuskulaturen. Resultatet ser svært naturlig ut, og jeg kunne ikke ha blitt mer fornøyd!» (Kvinne, 39 år)

 • Fjernet kapsel og skiftet implantater

  Jeg har skiftet ut implantater og fjernet kapsler hos Thomas Berg. Er veldig fornøyd med alt fra inngrep til resultater og oppfølging etterpå. Det kunne ikke ha vært bedre. Jeg anbefaler Thomas og Cosmo Clinic til alle som ønsker å gjøre et inngrep eller andre ting. De er superdyktige og superhyggelige. (Kvinne, 57 år)

 • Anbefaler Thomas av hele mitt hjerte (silikon og brystløft)

  «Hvis du er ønsker et naturlig resultat, er dr. Thomas Berg den riktige person å oppsøke. Jeg angrer bare på hvorfor jeg ikke gjorde dette før. Jeg har fått de mykeste, fineste protesene med et fint løft. Resultatet er over all forventning. Arrene er helt perfekte etter bare tre måneder. Selvtilliten min har fått en boost og mannen er storfornøyd. Thomas er unik og flink og gjør jobben sin profesjonelt. Anbefaler ham av hele mitt hjerte. Hele opplevelsen har vært topp fra start til slutt.»

 • Mommy makeover: «Super oppfølging»

  «Terningkast 6 til Thomas Berg og Cosmo Clinic. Etter tre fødsler var jeg veldig klar for en mommy makeover. Jeg valgte Cosmo fordi flere bekjente hadde anbefalt klinikken på det varmeste. Angrer ikke på valget. Fra jeg tok kontakt, har det vært super oppfølging og god dialog. Veldig imøtekommende, fleksible og god kundeservice. Min kirurg var Thomas Berg, en herlig, ærlig og profesjonell person. Fra konsultasjon til operasjonsdagen, og nå ved tre måneders kontroll har jeg bare gode opplevelser hos Cosmo Clinic. Vil anbefale alle som ønsker å gjøre et inngrep å ta kontakt uten å nøle. Thomas Berg er en stjerne i sitt fag og mest tillitvekkende kirurg jeg har møtt med bakgrunn som sykepleier og privatperson! Anbefaler på det varmeste Thomas Berg og Cosmo Clinic.»

 • Kjempefornøyd! (brystproteser og eget fett)

  «Jeg gjorde en brystoperasjon hos Thomas Berg og er kjempefornøyd! Jeg ble så godt tatt imot av både han og hans medarbeidere. Jeg la inn brystproteser pluss eget fett (Motiva Hybrid). Kunne ikke fått et bedre og mer naturlig resultat. Anbefaler dette på det sterkeste!!»

 • BBL: godt ivaretatt - utrolig fornøyd

  «Tok BBL hos Thomas Berg. Følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Utrolig fornøyd med resultatet. Ingen komplikasjoner. Alt i alt en veldig fin opplevelse jeg ikke ville vært foruten.»

 • BBL: Veldig fornøyd med resultatet

  «Jeg valgte Cosmo Clinic og er blitt veldig fornøyd med resultatet jeg har fått. Jeg gjorde fettsuging av magen og siden, og fettet ble transplantert til rumpen (BBL). Veldig hyggelig personale og kirurg Thomas Berg som opererte meg. Kan anbefale dette til alle som ønsker et naturlig resultat.»

 • God oppfølging, perfekt resultat

  «Jeg har utført full mageplastikk, brystløft og brystforstørring. Fra første konsultasjon ble jeg svært godt mottatt og fikk god informasjon og veiledning, slik at jeg kunne velge det som var best for meg i samråd med kirurgen. Jeg fikk veldig god informasjon om alt vedrørende operasjonsdagen, inngrep, oppfølging etc. Følte meg hele veien trygg og ivaretatt. Selve operasjonen gikk raskt og smertefritt. God oppfølging etter operasjonen og resultatet ble perfekt. Kunne ikke vært mer fornøyd. Kvalitetsarbeid fra dyktig kirurg. Tusen takk!!» (Kvinne. 47 år)

 • Fint og naturlig resultat (BBL)

  «Har fått utført BBL hos Thomas Berg og kunne ikke blitt mer fornøyd. Fantastisk fint og naturlig resultat. Alt i alt har det vært en veldig fin og trygg opplevelse, med hyggelige og flinke pleiere og kirurger. Kan absolutt anbefales videre.» (Kvinne, 23 år)

 • Endelig fått en mage som matcher resten av kroppen (bukplastikk)

  «Jeg er en kvinne på 42 år som fikk utført full bukplastikk for ett år siden hos Thomas Berg. Jeg jobber selv innen estetisk medisin og er veldig skeptisk i utgangspunktet med tanke på resultat. Hadde hatt konsultasjon ved to andre klinikker før jeg kom til Cosmo Clinic. Allerede ved første møte kjente jeg meg trygg på at Thomas var det rette valget. Det har jeg ikke angret på. Hele opplevelsen har vært gjennomgående positiv. Thomas er særdeles dyktig og har gjort en glimrende jobb. Etter tre barnefødsler og keisersnitt har jeg endelig fått en mage som matcher resten av kroppen. Oppfølgingen i etterkant har også vært super. Tusen takk, Thomas og Cosmo Clinic. Anbefales på det sterkeste.»

 • Fått et nytt liv, livsgnist og bedre selvtillit etter brystreduksjon

  Jeg hadde store bryster og plagdes med vond rygg, skuldre og nakke. Dr. Thomas Berg utførte en brystreduksjon, hvor han fjernet ca. 1,3 kg. Jeg har fått et nytt liv. Livsgnist og bedre selvtillit. Kroppen føles helt fantastisk. (Puster også bedre.) Er så fornøyd med alt hos Cosmo Clinic. Kjempeservice fra start til slutt. Tusen takk. (Brystreduksjon. Kvinne, 41 år)

 • BBL hos dr. Berg - naturlig resultat

   «Jeg tok en BBL (rumpeforstørrelse) hos Thomas Berg. Han var ærlig og informerte tydelig om forventet resultat. I ettertid har jeg ikke hatt noen komplikasjoner. Anbefaler denne legen til andre. Resultatet ser veldig naturlig ut.»

 • Bröstförstoring - bytt bröstproteser - väldigt nöjd

  «Har bytt bröstproteser hos dr. Berg. Är väldigt nöjd med kommunikation med kliniken både före och efter operationen. Erfaren personal och flotta lokaler. Topp standard! Väldigt nöjd! Tack.»

 • Bukplastikk og fettsuging - fra smultringmage til drømmemage

  «Jeg hadde ‘smultringmage’, og har tatt full bukplastikk og fettsuging. Angrer ikke en dag! Er så fornøyd. Jeg har fått drømmemagen.»
  Kvinne, 49 år

 • BBL: superfornøyd med at jeg valgte Cosmo Clinic

  «Jeg tok en BBL og ble operert av Thomas Berg tidligere i våres. I forkant av operasjonen hadde jeg en hyggelig konsultasjon hvor jeg fikk mye informasjon om selve inngrepet og hva jeg kunne forvente av resultat etter operasjonen. Resultatet ble utrolig bra og jeg er superfornøyd med at jeg valgte Cosmo Clinic.» (BBL, kvinne 27 år)

 • «Resultatet ble helt som jeg hadde ønsket meg. Tusen takk!»

  «Jeg møtte Thomas Berg på konsultasjon på Hamar og følte meg veldig betrygget av ham. Jeg møtte veldig god service og proffe folk inne på klinikken i Oslo, og jeg følte meg veldig trygg og tatt vare på av alle! Resultatet ble helt som jeg hadde ønsket meg, takket være Thomas. Tusen takk!» (Kvinne, 32 år.)

 • Tusen takk til Thomas og teamet (gynekomasti)

  «Jeg tok gynekomasti-operasjon hos Thomas Berg. Resultatet ble kjempebra, og jeg er VELDIG fornøyd. Ikke nøl med å ta kontakt, for du kommer garantert til å bli fornøyd. Tusen takk til Thomas og teamet hans!» (Mann, 30 år)

 • «Forskjellen er enorm» (gynekomasti)

  «Har i mange år fundert på om jeg skal gjøre en gynekomastioperasjon, men var litt engstelig for operasjonen og om resultatet skulle bli bra. Etter en konsultasjon hos Thomas Berg bestemte jeg meg for å gjennomføre operasjonen. Nå angrer jeg bare på at jeg ikke gjorde dette for lenge siden.

  Thomas er en meget bra kirurg - vennlig, rolig og veldig profesjonell. Jeg kan sterkt anbefale ham. Resultatet ble meget bra og forskjellen er enorm. Jeg føler meg som en ny person etter operasjonen. Stor takk til alle på Cosmo Clinic.»
  Mann, 41 år

 • Kjempefornøyd etter full bukplastikk og fettsuging

  Pasientsitat Cosmo Clinic

  «Full bukplastikk med fettsuging av hofter (kirurg Thomas Berg). Ble tipset om klinikken av et familiemedlem som jobber i bransjen. Hadde på forhånd sjekket litt rundt. Cosmo virket å ta mitt behov seriøst med en gang i motsetning til de andre. God informasjon og oppfølging hele veien. Svar kom kjapt når jeg hadde spørsmål før og etter operasjon. Kjempefornøyd med resultatet.»

 • Excellent experience (brystløft)

  «I had a truly excellent experience at Cosmo Clinic! Everything involved in my process was smooth, easy and streamlined. I appreciate the honesty of Dr. Thomas Berg. He suggested a breast lift, and I can truly say it was the best decision. My breasts look perfect. Now I will be getting a BBL with Dr. Berg this year. I cannot recommend this clinic enough!» (Brystløft, kirurg: Thomas Berg)

 • Nå elsker jeg kroppen min! (Mommy makeover)

  «Nå elsker jeg kroppen min!» («Mommy makeover» med brystforstørrelse og full bukplastikk)

 • «Fornøyd med min nye form» (BBL)

  «Min opplevelse ved Cosmo Clinic kunne ikke blitt bedre. Man føler virkelig at man blir veldig godt ivaretatt av alle de ansatte. Før og etter operasjonen får man utrolig god oppfølging. Resultatet etter min operasjon kunne ikke blitt bedre, og jeg er mer enn fornøyd med min nye form og hele opplevelsen ved Cosmo Clinic.» (BBL, kvinne, 24 år. Kirurg: Thomas Berg)

 • Anbefaler Cosmo varmt etter bukplastikk og fettsuging

  Veldig fornøyd og anbefaler varmt Cosmo Clinic etter full bukplastikk med fettsuging og muskeloppstramming.

 • Fornøyd hele veien

  «Jeg utførte en stor bukplastikk med liposuction av flanker og rafing pluss brystløft etter to tunge graviditeter med stor vektoppgang. Thomas Berg var kirurgen og jeg var fornøyd hele veien - fra konsultasjon, operasjon og oppfølging ble jeg møtt med profesjonalitet. Anbefales på det sterkeste.» (Kirurg: Thomas Berg)

 • Nye brystproteser

  «Tusen hjertelig takk for en fantastisk jobb dere gjør her. Jeg er meget fornøyd med mine nye brystproteser. Utrolig dyktig kirurg dr. Thomas Berg tok godt imot meg på konsultasjon og operasjonen min gikk strålende. Anbefaler denne klinikken på det sterkeste.»

 • Bedre enn jeg turte å drømme om

  «Etter mange år med stor usikkerhet rundt brystene bestemte jeg meg endelig for å utføre en brystoperasjon, og valget ble kirurgen Thomas Berg etter å ha lest masse på nett. Jeg dro på konsultasjon og ble operert seks uker senere. Jeg følte meg trygg, og operasjonsdagen var langt over forventning. Etter fem måneder er resultatet bedre enn jeg turte å drømme om. Anbefaler Cosmo Clinic på det aller sterkeste.» (Kvinne, 22 år. Brystforstørrelse)

 • Liposuction av abdomen og flanker

  «Jeg ble operert av dr. Thomas Berg og er svært fornøyd med resultatet Det ble utført lipsuction av abdomen og flanker og resultatet gav et helt nytt preg til fasongen. I mitt tilfelle så var det «problemfett» som aldri forsvant ved hjelp av diett og trening, men liposuction gjorde jobben. Er svært fornøyd med resultatet.»

 • Veldig fornøyd med resultatet

  «Jeg følte meg trygg i hele prosessen. Veldig fornøyd med resultatet. Svært profesjonell oppfølging i tiden etterpå var også viktig for den gode opplevelsen.» (Brystforstørrelse. Kirurg: Thomas Berg)

 • «Stor takk til Thomas Berg» (gynekomasti)

  «Jeg er strålende fornøyd med resultatet og vil uttrykke en stor takk til Thomas Berg og hans team som har gitt meg et nytt liv. Man kan heller ikke se noen form for arr etter operasjonen.

  Cosmo Clinic er en utrolig ryddig og betryggende plass som jeg anbefaler alle som vurderer noen form for plastisk kirurgi å kontakte. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke tok kontakt med Cosmo Clinic tidligere.» (Mann, 27 år)

 • «Trygg og ivaretatt fra første stund»

  «Cosmo Clinic har ytt fantastisk god service fra første besøk. Jeg har følt meg trygg og ivaretatt fra første stund, har fått god informasjon hele veien.»

 • Veldig fornøyd etter brystforstørring med eget fett

  Veldig fornøyd etter fettransplantasjon til bryst. Resultatet er naturlig, og jeg ser ikke operert ut.

 • «Har fått god oppfølging»

  Brazilian buttlift: Hele opplevelsen var veldig, veldig bra, absolutt å anbefale. Har fått god oppfølging etter operasjonen. (Rumpeforstørrelse med eget fett)

 • Et mye åpnere blikk

  «Jeg er svært fornøyd med resultatet og får tilbakemelding også fra venner at jeg har fått et mye åpnere blikk som likevel ser helt naturlig ut. Cosmo Clinic er en estetisk innredet klinikk, men det jeg liker best er at den er liten og intim med et vennlig og liketil personale. Jeg vil spesielt takke min lege Thomas Berg.»

 • Utrolig godt fornøyd med resultatet

  «Har hatt en brystreduksjon hos Thomas Berg. Utrolig godt fornøyd med resultatet og all kontakt med klinikken. Følt meg ivaretatt hele veien. Selve operasjonen gikk også utrolig bra. Pleier å bli dårlig av narkose, men her var jeg på bena og i fin form kort tid etterpå. Tusen takk!»

 • Beste klinikken - beste plastikkirurg dr. Thomas Berg

  Jeg ble operert på Cosmo Clinic oktober 2018 (brystkorreksjon/rekonstruksjon). Jeg har vært på andre klinikker tidligere og blitt operert. Og resultatet har ikke blitt bra. Derfor valgte jeg Cosmo klinikk nå og det angrer jeg ikke på. Mitt møte med dr. Thomas Berg var enestående, han forsto virkelig hva jeg mente og forklarte nøye hva jeg kunne forvente meg utav operasjonen. Jeg følte meg så trygg og er så glad jeg valgte å la han operere meg. Det ble flyttet på brystvorter som var i forskjellige høyder, og brystene hadde ulik fasong. Alt ble fikset på. Kjenner at det gjør noe med selvtilliten min at jeg nå ikke trenger å tenke på at brystvortene mine peker i forskjellige retninger lenger. Jeg er super fornøyd med resultatet allerede. Og skal jeg gjøre noe mer senere, kommer jeg kun til å la de på Cosmo Clinic operere meg. Dr Thomas Berg er vel den mest forståelsesfulle legen som forsto problemet mitt og selvsagt den aller beste kirurgen jeg har vært borti. Denne proffe klinikken kan virkelig anbefales på det varmeste.

 • «Kunne ikke ønske noe bedre»

  «Jeg er veldig fornøyd med operasjon og resultat, kunne ikke ønske noe bedre.» (Brystforstørrelse. Kirurg: Thomas Berg)

 • Endelig fått drømmekroppen!

  «Jeg har endelig fått drømmekroppen! Jeg tok en BBL (rumpeforstørrelse) hos dr. Thomas Berg. Jeg følte meg i de tryggeste hender og ble så godt ivaretatt av hele personellet. Jeg kunne ikke vært mer fonøyd med resultatet, og dette er desidert den minst vonde operasjonen jeg har hatt. Takk igjen, Thomas Berg, for at du lyttet til meg og at vi sammen fant ut det beste for meg og min kropp. Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste.»
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon