PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE
  • Halsløft

Cosmo Clinic har en unik kompetanse på halsløft

Ved Cosmo Clinic har vi meget lang erfaring med halsløft. Vi har utviklet en egen operasjonsmetode («Cosmo Neck») for å gi deg det beste resultatet på halsen. Det som er spesielt med Cosmo Clinic, er at plastikkirurgene har høyspesialisert seg på hvert sitt område. Det gir dem et enestående fortrinn og en ekspertise som kommer pasientene til gode. Dr Bjærke utfører kun halsløft, ansiktsløft og annen ansiktskirurgi, noe som er unikt i Norge. Det store antallet operasjoner vi utfører på Cosmo Clinic samt de enestående tilbakemeldingene vi får fra våre pasienter, gjør at pasienter kommer til oss fra hele Skandinavia for facelift og halsløft.

Mange kommer til oss fordi de har løs hud og rynker på halsen, strenger og/eller fettansamlinger. I disse tilfellene vil en fettsuging kunne forverre resultatet. Skal man få et godt resultat, er man også nødt til å gjøre noe med bløtdelene under huden og å fjerne løs hud.

Ved Cosmo Clinic utføres halsløft i narkose. Det gjøres alltid en mindre fettsuging, deretter åpnes det opp under haken med et lite snitt. Halsmusklene foran på halsen identifiseres og fett under muskelen som ikke er tilgjengelig med fettsugingsteknikk fjernes. Vi strammer så halsmusklene som et korsett under haken. Hos de med hudoverskudd, kombineres halsløftet med et ansiktsløft.

Svært mange Cosmo-pasienter forteller at resultatet overgår deres forventninger.

Halsløft

 

Vanligvis fjernes løs hud og rynker på halsen samtidig med ansiktsløft (facelift) fordi man kan få et hudoverskudd foran øret når huden på halsen strammes. I tillegg er man ofte løs både på halsen og langs kjevekammen. Man kan gjøre et isolert halsløft hos de som ikke har mye løs hud på halsen.

 

Pasienteksempel

Pasient dobbelthake halsløft

Denne kvinnen på 60 år kom og klaget over at hun hadde dobbelthake og ønsket et halsløft. Etter operasjonen er hun kvitt dobbelthaken og har fått en mer definert profil.
(Foto: © Cosmo Clinic. Gjengitt med pasientens samtykke.)

 

 

Pris på halsløft Video Pasienters erfaringer Før operasjonen Operasjonen Etter operasjonen Mulige komplikasjoner Arr FAQ

 

 

Hvor mye koster et halsløft (Cosmo Neck / Deep plane necklift)?

Tomm Bjærke, ekspert på halsløft

Ansiktsløft (facelift) 99.000
inkl.mva.
Sekundær facelift 109.000
inkl.mva.
Halsløft - Inkludert fettsuging hals 79.000
inkl.mva.
Midtansiktsløft (kikkehullsoperasjon) 75.000
inkl.mva.
Panneløft  (endoskopisk panneløft) 69.000
inkl.mva.
Øyelokkoperasjon etter panneløft (innen 1 år) 22.000
inkl.mva.
Fettransplantasjon ansikt
Vi kan bruke fett fra din egen kropp til for eksempel utfylling av rynker og furer i ansiktet, leppeforstørrelse, kinnbenforstørrelse samt utjevninger etter tidligere kirurgi eller skade.
Fra 35.000
inkl.mva.
Hakeimplantat
Hakeforstørring med Medpore hakeimplantat
kr 65.000
inkl.mva.

 

Hilde Bjærke informerer om operasjonen

 

Halsløft er en kirurgisk metode for å fjerne overflødig hud på halsen.

Våre plastikkirurger

Plastikkirurgene Tomm og Hilde Bjærke har spesialisert seg på avansert ansiktskirurgi. For facelift, halsløft, panneløft, laserbehandlinger i ansiktet og øyelokkoperasjoner er Cosmo Clinic det naturlige valget. Deres kompetanse og resultater gjør at de får pasienter fra hele landet.

Tomm Bjærke

Tomm Bjærke, ekspert på ansiktsløft

Tomm Bjærke er en av landets mest erfarne kosmetiske plastikkirurger og er høyt respektert innen det plastikkirurgiske miljøet. Han har en enormt bred kunnskap innen både ansikts- og kroppskirurgi, og har vært med å videreutvikle den kosmetiske kirurgien i Norge de siste 20 årene. Tomm var en av pionerene i Norge innen kosmetisk ansiktskirurgi og lærte seg tidlig moderne metoder for panneløft, ansiktsløft og halsløft. Tomm har utført flere tusen inngrep innen kosmetisk ansiktskirurgi (øvre og nedre øyelokk, laserbehandlinger, ansiktsløft, panneløft og halsløft). Han er sannsynligvis den i Norge som har utført flest panneløft med kikkehullsteknikk. Tomm er kjent for å være ekstremt nøye og setter de høyeste krav til seg selv og det endelige resultatet. Samtidig er han empatisk og forstår hva som gir det beste resultatet for den enkelte pasient. Kombinasjonen av lang erfaring, usedvanlig høy kvalitet på det kirurgiske arbeidet og gode kommunikasjonsevner har gitt ham et meget godt rykte blant sine pasienter, noe som gjenspeiles i mange positive anmeldelser fra fornøyde pasienter på f.eks. Cosmos hjemmeside, Google, Facebook og Legelisten.

Hilde Bjærke

hilde bjærke, ekspert på ansiktsløft

Hilde Bjærke ansees som Norges ledende ansiktskirurg. Hun har i sin lange karriere som plastikkirurg hele tiden vært spesialisert på ansiktskirurgi. Hennes kompetanse er helt unik i Norge, da hun har mange års erfaring fra Rikshospitalet med avansert ansiktsrekonstruksjon hos pasienter med ansiktslammelse, misdannelser og skader i ansiktet før hun begynte med kosmetisk kirurgi. Dette gjør at hun har en helt spesiell kunnskap og bakgrunn for å operere i ansiktet som hun har tatt med seg videre til Cosmo Clinic der hun er høyspesialisert på kosmetisk ansiktskirurgi (ansiktsløft, panneløft, halsløft, øvre og nedre øyelokk, laserbehandling). I tillegg til sin sterke faglige kunnskap, har hun et sjeldent estetisk blikk som gjør at hun i hvert enkelt tilfelle sammen med pasientene finner den typen behandling som gir det beste resultatet ut i fra pasientenes ønsker. Hun har en varm og omsorgsfull personlighet som gjør at pasientene føler seg trygge og blir veldig godt fulgt opp i tiden før og etter operasjon, hvilket gjenspeiles i et stort antall positive anmeldelser fra fornøyde pasienter på f.eks. Cosmos hjemmeside, Google, Facebook og Legelisten. 

Hva sier pasientene etter halsløft, ansiktsløft og panneløft?

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

«Jeg anbefaler på det varmeste Cosmo Clinic og dr. Tomm Bjærke. Jeg har i løpet av de siste tre årene fått utført forskjellige kosmetiske operasjoner, som brystforstørrelse, øyelokkplastikk og halsløft/ansiktsløft, og jeg er strålende godt fornøyd med resultatet. Jeg vet at jeg er i de beste hender under operasjonen, både når det gjelder Tomms kompetanse og lange erfaring som kirurg, og operasjonsteamet hans på Cosmo Clinic. Jeg takker for et naturlig og fint resultat, og at jeg ble så godt ivaretatt, før, under og etter operasjonene.»

«Både informasjonen om operasjonen, realistiske og urealistiske forventninger og ikke minst oppfølgingen fra Tomm Bjærke, var ekstraordinær god. Jeg angrer ikke ett sekund, og kan bare gi Tomm de aller beste anbefalinger.»
(Kvinne, 58 år)

«Den beste! Etter å ha snakket med flere kirurger, var valget enkelt: Hilde og Cosmo Clinic var absolutt mest tilitvekkende. Jeg ønsket å fjerne dobbelthaken og hamsterposer. Jeg fikk god informasjon, tydelige forklaringer og troverdige før- og etterbilder. Jeg er strålende fornøyd med resultatet, ser 10 år yngre ut.»

«Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat etter panneløft, ansiktsløft og halsløft på en og samme gang. Resultatet er fantastisk. Ansiktet mitt ser fortsatt helt naturlig ut, bare mange år yngre. Jeg er også svært fornøyd med oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Jeg var i trygge hender hele veien. Møte med Cosmo Clinic er rett og slett positivt og godt. Klinikken har svært innbydende lokaler. De jeg møtte var imøtekommende, korrekte og omsorgsfulle slik at dette tilsammen har vært en svært positiv opplevelse.»
(Kvinne 59 år)

«Cosmo Clinic er unik! På Cosmo fant jeg det beste ansiktskirurgiteamet i Hilde og Tomm. De har den kunstneriske evnen å se hva som skal løftets for å få aldringstegnene til å forsvinne på en naturlig måte, og de har evnen og erfaringen som skal til for å få det til. De veiledet meg, opererte og fulgte meg opp på en svært profesjonell og trygg måte. I dag har jeg noen blåmerker, som jeg kan dekke over og områder hvor følelsen er annerledes. Mimikken er som før operasjonen og ansiktet mitt er blitt som det var i «gamle dager», naturlig, men med færre alderstegn. Nå gleder jeg meg til å feire min 50 års dag. Dette var den beste gaven jeg kunne gi meg selv. Tusen takk, team Bjærke.»
(Lege, 49 år)

«Ble anbefalt Cosmo Clinic av City Clinic Drammen pga. dyktige og ikke minst hyggelige kirurger. Dette var min første erfaring med plastisk kirurgi, og jeg var litt ekstra usikker på hvordan opplevelsen ville bli. I etterkant er jeg kjempefornøyd både med mottakelsen og resultatet, og vil definitivt velge denne klinikken igjen hvis jeg skulle ønske hjelp en gang senere i livet. Metoden som ble brukt for å endre på min hals/ skjeve profil passet meg perfekt og jeg kan endelig smile til kameraet uten å føle at jeg må skjule dobbelthaken :)
Med vennlig hilsen veldig fornøyd kunde!»pasienter erfaring: 5 stjerner

 

Deep plane necklift

Dersom man skal få et best mulig resultat på halsen, er det nødvendig med en deep plane necklift. Fortil på halsen er det ingen ansiktsnerver. På Cosmo Clinic utfører vi deep plane necklift på alle som ønsker å gjøre noe med halsen. Dette innebærer at vi først fettsuger underhudsfettet på halsen (dette er imidlertid ikke det viktigste fettet som må fjernes), deretter fjernes fettputen i dypet som ligger under halsmuskelen (platysma). Videre sys platysma sammen som et korsett under haken. Til slutt strammes og fjernes all overskuddshuden. Alle disse trinnene er nødvendig for å få en definert fin og stram hals.

Før operasjonen

Du bør være frisk og ikke ha noen alvorlige sykdommer.

Det er svært viktig at du har sluttet å røyke minst 6 uker før operasjonen. Røyking gjør at sårtilhelingen blir redusert og man kan få avstøtning av huden rundt ørene. Du må ha sluttet med blodfortynnende 14 dager før inngrepet. Unngå å ta tran eller omega-3 samt A-, D- og E-vitamin 10 dager før. Ta gjerne på deg en hettegenser med glidelås, eventuelt tar du med deg et sjal eller et stort skjerf. Ta med solbriller.

Operasjonsdagen tar du en dusj og vasker håret i Hibiscrub. Putt bomull i ørene for å unngå å få såpen i ørene. Du må ikke smøre ansiktet med fuktighetskrem eller bruke sminke. Du må være fastende minst 6 timer før operasjonen. Det vil si at du ikke kan drikke eller spise. Du kan ta dine faste medisiner og medisiner som klinikken har gitt deg med litt vann, inntil 1 time før.

Operasjonen

Ved ankomst til klinikken tas det bilder av deg og operasjonsområdet blir markert. Deretter vil du bli fulgt inn på operasjonsstuen hvor du møter narkose- og operasjonsteamet. De vil overvåke deg under hele operasjonen og sørge for at du har det trygt hele tiden. Ansiktet og håret vaskes med en desifiserende væske. Du får en nål i armen som du får sovemedisin gjennom. Det fjernes ikke noe hår. Vi utfører halsløft i en kombinasjon av lokalbedøvelse og full narkose eller dyp søvn. Det betyr at du sover godt under hele inngrepet og ikke merker noe som helst ubehag.

Operasjonen utføres vanligvis i lokalbedøvelse og dyp søvn eller i narkose. Ofte fettsuges det litt under haken først. Deretter legges det et snitt inne i øret (slik at man får tilnærmet usynlige arr i området foran øret) og bak øret (og eventuelt under haken). Huden løsnes fra underlaget og halsmuskelen strammes.Det legges tynne dren som ligger til neste dag for å suge opp mindre blødninger og sårvæske. Huden lukkes med sting som løses opp av seg selv, og i tillegg settes det små metallklips i behåret del av hodebunnen. Disse fjernes vanligvis etter ca 10 dager. Til slutt legges det på en bandasje som du bruker i ca 7 dager.

Etter operasjonen

Du våkner opp i sengen din på oppvåkningsavdelingen. Du vil ha en bandasje rundt hodet som du bør ha i inntil 7 dager. Det er ofte lite smerter forbundet med dette inngrepet, og du vil i tilfelle få smertestillende medisiner for å redusere dette. Du kan vanligvis forlate klinikken etter 1-2 timer sammen med en pårørende som bør være sammen med deg til neste morgen.

Du vil få telefonnummeret til kirurgen som kan nås hele tiden.

Det er viktig at du ligger med hodet høyt det første døgnet og spiser lett fordøyelig mat de første dagene. Du kommer til klinikken neste dag for å fjerne drenene. Du kan dusje og vaske håret etter 2 dager. Eventuelle blåmerker kan sminkes over.

Mulige komplikasjoner etter halsløft

Komplikasjoner er svært sjeldne.

Blødning: Alle får blåmerker, men det er meget sjeldent man må reopereres på grunn av blødning.

Hudnekrose: I veldig sjeldne tilfeller kan huden rundt øret få nedsatt blodsirkulasjon. Det kan da medføre at den blir mørk og faller av (koldbrann). I så tilfelle vil man få et sår og et bredt arr. Vanligvis vil dette la seg korrigere etter en stund. Det er vanligvis bare røykere som kan få denne komplikasjonen.

Nerveskade: Forekommer heldigvis meget sjeldent. Forskning har anslått at færre en 0,5% kan få en nerveskade. Ved fettsuging av halsen er det ikke uvanlig at nerven til underleppen blir strukket slik at man smiler litt skjevt i 1-3 uker. Det er forbigående. Vi har aldri hatt noen permanente nerveskader.

Asymmetri: Det er viktig å være klar over at alle ansikt er asymmetriske. Når man gjør et halsløft vil denne asymmetrien vedvare. Den kan være mer fremtredende den første tiden, men når hevelsen har gått tilbake vil det være en naturlig asymmetri. Man kan også oppleve en liten grad av asymmetri av ørene. Noen har spyttkjertler under kjevekammen som kan bli tydeligere når huden over strammes.

Hvor kommer arrene?

Det vanligste er å plassere arrene bak ørene og inn i hårfestet, eventuelt med et skjult arr foran øret og eventuelt med et lite arr (godt skjult) under haken.

I noen tilfeller kan det fjernes hud under haken alene, men det gir ofte et arr som er synlig og derfor sjelden en anbefalt metode.

Operasjon halsløft og ansiktsløft

Tomm og Hilde Bjærke har høyspesialisert seg på ansiktsløft og annen ansiktskirurgi. Det gir pasientene en ekstra trygghet og gjenspeiler seg i anmeldelser på Legelisten.no, Google og andre steder.

Vil andre kunne se at jeg er operert?

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon

Bestill time nå for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner og brystforstørrelse. Vår spesialist i karkirurgi tilbyr effektiv behandling for åreknuter (varicer) og spindelvevårer (sprengte blodkar). Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon