Halsløft

Cosmo Clinic har en unik kompetanse på halsløft

Halsløft

 

Halsløft er en kirurgisk metode for å fjerne overflødig hud på halsen. Vanligvis gjøres inngrepet samtidig med ansiktsløft (facelift) fordi man kan få et hudoverskudd foran øret når huden på halsen strammes. I tillegg er man ofte løs både på halsen og langs kjevekammen. Man kan gjøre et isolert løft hos de som ikke har mye løs hud på halsen.

 

 

Pris på halsløft Video Pasienters erfaringer Før operasjonen Operasjonen Etter operasjonen Mulige komplikasjoner Arr FAQ Bestill time

 

 

Halsløft kan gjøres på flere måter. Det kan gjøres enkelt og det kan gjøres mer avansert. Utgangspunktet bestemmer hvilken metode som er best egnet hos deg. Har du mye løs hud på halsen, og spesielt under haken, trenger du ofte et fullt halsløft.

Hvor mye koster et halsløft?

Tomm Bjærke, ekspert på halsløft

Pris for ansiktsløft og annen ansiktskirurgi

Pris

Ansiktsløft (facelift)
Pasientene som har fått utført et ansiktsløft på Cosmo Clinic, forteller at de får et naturlig, yngre utseende, at resultatet blir en «mer opplagt utgave av meg selv».
79.500
inkl.mva
63.600 eks.mva
Sekundær facelift 89.000
inkl.mva
71.200 eks.mva
Halsløft - fullt 58.000
inkl.mva
46.400 eks.mva
Midtansiktsløft (kikkehullsoperasjon) 69.000
inkl.mva
55.200 eks.mva
Panneløft
Etter et endoskopisk panneløft får du et våknere blikk med redusert tyngdefølelse over øyelokkene. Du vil se naturlig og fresh ut. Du vil også kunne rynke pannen som før, men mildere.
59.000
inkl.mva
47.200 eks.mva
Øyelokkoperasjon etter panneløft (innen 1 år) 15.000
inkl.mva
12.000 eks.mva
Fettransplantasjon ansikt
Vi kan bruke fett fra din egen kropp til for eksempel utfylling av rynker og furer i ansiktet, leppeforstørrelse, kinnbenforstørrelse samt utjevninger etter tidligere kirurgi eller skade.
Fra 22.500
inkl.mva

18.000 eks.mva
Hakeimplantat
Hakeforstørring med Medpore hakeimplantat
fra kr 49.000
inkl.mva
39.200 eks.mva

 

Hilde Bjærke informerer om operasjonen

 

 

Hva sier pasientene etter halsløft, ansiktsløft og panneløft?

«Både informasjonen om operasjonen, realistiske og urealistiske forventninger og ikke minst oppfølgingen fra Tomm Bjærke, var ekstraordinær god. Jeg angrer ikke ett sekund, og kan bare gi Tomm de aller beste anbefalinger.»
(Kvinne, 58 år)

«Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat etter panneløft, ansiktsløft og halsløft på en og samme gang. Resultatet er fantastisk. Ansiktet mitt ser fortsatt helt naturlig ut, bare mange år yngre. Jeg er også svært fornøyd med oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Jeg var i trygge hender hele veien. Møte med Cosmo Clinic er rett og slett positivt og godt. Klinikken har svært innbydende lokaler. De jeg møtte var imøtekommende, korrekte og omsorgsfulle slik at dette tilsammen har vært en svært positiv opplevelse.»
(Kvinne 59 år)

«Cosmo Clinic er unik! På Cosmo fant jeg det beste ansiktskirurgiteamet i Hilde og Tomm. De har den kunstneriske evnen å se hva som skal løftets for å få aldringstegnene til å forsvinne på en naturlig måte, og de har evnen og erfaringen som skal til for å få det til. De veiledet meg, opererte og fulgte meg opp på en svært profesjonell og trygg måte. I dag har jeg noen blåmerker, som jeg kan dekke over og områder hvor følelsen er annerledes. Mimikken er som før operasjonen og ansiktet mitt er blitt som det var i «gamle dager», naturlig, men med færre alderstegn. Nå gleder jeg meg til å feire min 50 års dag. Dette var den beste gaven jeg kunne gi meg selv. Tusen takk, team Bjærke.»
(Lege, 49 år)

«Ble anbefalt Cosmo Clinic av City Clinic Drammen pga. dyktige og ikke minst hyggelige kirurger. Dette var min første erfaring med plastisk kirurgi, og jeg var litt ekstra usikker på hvordan opplevelsen ville bli. I etterkant er jeg kjempefornøyd både med mottakelsen og resultatet, og vil definitivt velge denne klinikken igjen hvis jeg skulle ønske hjelp en gang senere i livet. Metoden som ble brukt for å endre på min hals/ skjeve profil passet meg perfekt og jeg kan endelig smile til kameraet uten å føle at jeg må skjule dobbelthaken :)
Med vennlig hilsen veldig fornøyd kunde!»

Før operasjonen

Du bør være frisk og ikke ha noen alvorlige sykdommer.

Det er svært viktig at du har sluttet å røyke minst 6 uker før operasjonen. Røyking gjør at sårtilhelingen blir redusert og man kan få avstøtning av huden rundt ørene. Du må ha sluttet med blodfortynnende 14 dager før inngrepet. Unngå å ta tran eller omega-3 samt A-, D- og E-vitamin 10 dager før. Ta gjerne på deg en hettegenser med glidelås, eventuelt tar du med deg et sjal eller et stort skjerf. Ta med solbriller.

Operasjonsdagen tar du en dusj og vasker håret i Hibiscrub. Putt bomull i ørene for å unngå å få såpen i ørene. Du må ikke smøre ansiktet med fuktighetskrem eller bruke sminke. Du må være fastende minst 6 timer før operasjonen. Det vil si at du ikke kan drikke eller spise. Du kan ta dine faste medisiner og medisiner som klinikken har gitt deg med litt vann, inntil 1 time før.

Operasjonen

Ved ankomst til klinikken tas det bilder av deg og operasjonsområdet blir markert. Deretter vil du bli fulgt inn på operasjonsstuen hvor du møter narkose- og operasjonsteamet. De vil overvåke deg under hele operasjonen og sørge for at du har det trygt hele tiden. Ansiktet og håret vaskes med en desifiserende væske. Du får en nål i armen som du får sovemedisin gjennom. Det fjernes ikke noe hår. Vi utfører halsløft i en kombinasjon av lokalbedøvelse og full narkose eller dyp søvn. Det betyr at du sover godt under hele inngrepet og ikke merker noe som helst ubehag.

Operasjonen utføres vanligvis i lokalbedøvelse og dyp søvn eller i narkose. Ofte fettsuges det litt under haken først. Deretter legges det et snitt inne i øret (slik at man får tilnærmet usynlige arr i området foran øret) og bak øret (og eventuelt under haken). Huden løsnes fra underlaget og halsmuskelen strammes.Det legges tynne dren som ligger til neste dag for å suge opp mindre blødninger og sårvæske. Huden lukkes med sting som løses opp av seg selv, og i tillegg settes det små metallklips i behåret del av hodebunnen. Disse fjernes vanligvis etter ca 10 dager. Til slutt legges det på en bandasje som du bruker i ca 7 dager.

Etter operasjonen

Du våkner opp i sengen din på oppvåkningsavdelingen. Du vil ha en bandasje rundt hodet som du bør ha i inntil 7 dager. Det er ofte lite smerter forbundet med dette inngrepet, og du vil i tilfelle få smertestillende medisiner for å redusere dette. Du kan vanligvis forlate klinikken etter 1-2 timer sammen med en pårørende som bør være sammen med deg til neste morgen.

Du vil få telefonnummeret til kirurgen som kan nås hele tiden.

Det er viktig at du ligger med hodet høyt det første døgnet og spiser lett fordøyelig mat de første dagene. Du kommer til klinikken neste dag for å fjerne drenene. Du kan dusje og vaske håret etter 2 dager. Eventuelle blåmerker kan sminkes over.

Mulige komplikasjoner

Komplikasjoner er svært sjeldne.

Blødning: Alle får blåmerker, men det er meget sjeldent man må reopereres på grunn av blødning.

Hudnekrose: I veldig sjeldne tilfeller kan huden rundt øret få nedsatt blodsirkulasjon. Det kan da medføre at den blir mørk og faller av (koldbrann). I så tilfelle vil man få et sår og et bredt arr. Vanligvis vil dette la seg korrigere etter en stund. Det er vanligvis bare røykere som kan få denne komplikasjonen.

Nerveskade: Forekommer heldigvis meget sjeldent. Forskning har anslått at færre en 0,5% kan få en nerveskade. Ved fettsuging av halsen er det ikke uvanlig at nerven til underleppen blir strukket slik at man smiler litt skjevt i 1-3 uker. Det er forbigående. Vi har aldri hatt noen permanente nerveskader.

Asymmetri: Det er viktig å være klar over at alle ansikt er asymmetriske. Når man gjør et halsløft vil denne asymmetrien vedvare. Den kan være mer fremtredende den første tiden, men når hevelsen har gått tilbake vil det være en naturlig asymmetri. Man kan også oppleve en liten grad av asymmetri av ørene. Noen har spyttkjertler under kjevekammen som kan bli tydeligere når huden over strammes.

Hvor kommer arrene?

Det vanligste er å plassere arrene bak ørene og inn i hårfestet, eventuelt med et skjult arr foran øret og eventuelt med et lite arr (godt skjult) under haken.

I noen tilfeller kan det fjernes hud under haken alene, men det gir ofte et arr som er synlig og derfor sjelden en anbefalt metode.

Operasjon halsløft og ansiktsløft

Tomm og Hilde Bjærke har spisskompetanse på ansiktsløft og annen ansiktskirurgi.

Vil andre kunne se at jeg er operert?

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner, neseoperasjon og brystforstørrelse. Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.