Spørsmål og svar om brystløft

brystloft på Cosmo Clinic Oslo

Tilbyr dere reduksjon / forminskning av areola?

Ved Cosmo Clinic har vi lang erfaring med reduksjon/forminskning av areola. Enten som en egen operasjon der målet kun er å minske areola, eller som en del av et brystløft eller brystreduksjon, der areola flyttes opp og minskes samtidig. Reduksjon av areola har svært lav risiko. Den største risikoen er nedsattt følelse i brystvorten etter operasjon. Ofte kommer følelsen tilbake i løpet av noen uker eller måneder, men hos enkelte kommer følelsen ikke helt tilbake. Vanligvis blir ikke ammefunksjonen nedsatt, det er bare hvis man fjerner deler av brystkjertelen samtidig.

Kan brystløft kombineres med brystforstørrelse?

Hvis du har løse bryst og ønsker å løfte dem, og du samtidig ønsker å få dem litt større, så kan vi legge inn proteser samtidig, enten over eller under muskelen. Brystforstørrelse kan også gjøres med eget fett.

Hva må jeg passe på etter en brystoperasjon?

Både ettet en brystforstørrelse, brystreduksjon og brystløft er det viktig at du ikke strekker armene høyt. Da risikerer du at det blir sprik i arret, noe som kan føre til infeksjon. Så spesielt de tre første ukene må du unngå dette. Unngå for eksempel trange gensere. Etter seks uker kan du gjenoppta trening og andre fysiske aktiviteter.

Hvor kommer arrene?

920x545 Brystloft Arr green Logo

Både ved brystreduksjon og brystløft vil du få et arr rundt brystvorten og rett ned, og eventuelt et arr under brystet.

Hva slags bandasje får jeg etter operasjon?

Etter en brystløftoperasjon legger vi vanligvis på en sportsbehå med knepping foran, og den bruker du normalt i seks uker. De to første ukene bruker du den både om dagen og natten. Etter de seks ukene kan du gå over til å bruke en hvilken som helst behå så lenge du selv føler deg komfortabel med den.

Påvirkes amming av operasjonen?

amming etter brystløft mor barn

Evnen til å amme påvirkes vanligvis i liten grad av et brystløft. På Cosmo Clinic gjør vi lite med kjertelvevet for at ammeevnen skal kunne opprettholdes. Ved en brystreduserende operasjon fjerner vi ofte kjertelvev, og situasjonen vil da være en annen.

Blir brystene symmetriske etter et brystløft?

Det er ingen som har helt symmetriske bryst, men når vi gjør et brystløft, forsøker vi å oppnå så god symmetri som overhodet mulig.

Animasjon som forklarer hva brystløft er

 

Videoer

Brystoperasjon ved Cosmo Clinic i Oslo

Cosmo Clinic har lang erfaring med alle typer vanlig plastisk kirurgi. Vanlige inngrep er brystforstørrelse med silikonproteser, brystløft, brystreduksjon, brystforstørring med eget fett og brystreduserende operasjon hos menn med forstørrede bryster (gynekomasti). Vi har topp moderne lokaler som ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett å komme til oss med kollektivtransport. Konsultasjon er selvfølgelig helt uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo
Telefon: 21 05 56 60
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.