PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE
  • Brystløft

Brystløft (mastopexi)

brystløft

De som ønsker å få gjennomført et brystløft, føler ofte at brystene har begynt å henge og at huden er blitt slappere etter for eksempel graviditet eller vektnedgang. Mange må gå med stramme BH-er for å holde brystet oppe og at det er vanskelig å holde brystene på plass i bikini.

 

Erfaringer Pris Fakta om brystløft Konsultasjonen Før operasjonen Operasjonen Etter operasjonen Arr Mulige komplikasjoner Faktaboks Før-etter-bilder Spørsmål fra pasientene Bestill time

Ved brystløfting fjerner vi hud, strammer opp brystet og løfter brystvorten høyere opp slik at brystene får en mer ungdommelig fasong. For noen kan det være aktuelt å redusere areola samtidig.

Operasjonen kan også kombineres med at man legger inn brystproteser samtidig for å få økt volum. Du vil være i relativt god form etter operasjonen og ha relativt lite smerter.

Kirurgene ved Cosmo Clinic har utført flere tusen brystoperasjoner. Vi får svært gode tilbakemeldinger fra pasientene. Hos oss får du ærlige og grundige råd.

Pasientenes erfaringer etter brystløfting

«Jeg har nylig tatt et brystløft og et ansiktsløft kombinert med fullt halsløft på Cosmo Clinic hos Tomm Bjærke, og deler mer enn gjerne min erfaring her. Jeg har gått ned mye i vekt de siste par årene. Og selv om jeg syntes at det var flott å bli kvitt overvekten, så var jeg ikke like glad for all den slappe huden som fulgte med. Tyngdekraften hadde tatt et skikkelig tak i min 51 år gamle kropp og ristet alt nedover. Dermed syntes jeg at ansiktet mitt virket dratt og slitent, og jeg følte meg brått mye eldre på utsiden enn på innsiden. Jeg ønsket etter hvert å gjøre noe med det.
[…]
Tomm Bjærke er veldig hyggelig og lett å snakke med. Vi hadde en fin og informativ prat, og han tok seg god tid til å forklare og vise meg hva som ville skje om jeg bestemte meg for å gjøre alvor av planene mine. Jeg gikk derfra med en veldig god følelse, og hadde vel egentlig allerede da bestemt meg. Nå er jeg på den andre siden, og kan fortelle at begge operasjonene gikk bedre enn jeg kunne ha forestilt meg. Ikke en eneste gang har jeg vært redd eller blitt nødt til å gå og være usikker på noe uten å få svar. Jeg har blitt tatt godt vare på og fått all informasjon jeg har trengt. Etter brystløftet var brystene mine hovne og litt ømme i en tre ukers tid, men med en støttende sports-BH kunne jeg leve helt normalt og var tilbake på jobb etter en langhelg. Jeg var likevel forsiktig og tok det med ro, og gjorde som jeg fikk beskjed om av Bjærke. Jeg opplevde at han fulgte meg opp på en veldig god måte.
[…]
Brystene mine ser helt naturlige ut, men har fått tilbake den ungdommelige formen de hadde da jeg var ung. Jeg valgte å ikke legge inn noe i dem, de er bare løftet opp og formet tilbake på plass. Dette kommer jo an på hva en foretrekker. Én ting er sikkert, og det er at det er mye god mentalhygiene i å ta vare på utseendet sitt. Det å bli eldre er en del av livet. Samtidig kan en tenke at det å ta en foryngende operasjon, bidrar til at en føler seg mer frisk og opplagt, og en blir kvitt plager som går utover humøret og selvtilliten. I mitt tilfelle, med tanke på vekttapet og mange tøffe og slitsomme år før det, fikk jeg hjelp til å gjøre en restart og finne tilbake til godfølelsen. Det var definitivt verdt hver krone jeg betalte. En investering i livskvalitet, vil jeg si! Hvis du vurderer å gjøre det samme som meg, så gir jeg Tomm Bjærke og Cosmo Clinic mine aller varmeste anbefalinger. Jeg garanterer at du vil være i de absolutt beste hender.»

Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

 

«Jeg har tatt brystløft hos Thomas Berg (og facelift/halsløft hos Hilde Bjærke). Er superfornøyd. Føler meg veldig fresh og ikke minst ung. Jeg har heller aldri hatt så pene bryster som jeg har i dag. Er superfornøyd med mine nye bryst. Thomas Berg var også flink med å se hva som passet meg best. Jeg følte meg meget godt ivaretatt både før og etter operasjon. Jeg har følt at jeg har vært i gode og trygge hender av både Hilde, Thomas, narkoselege, sykepleiere m.m. Ja visst var jeg spent både før, under og rett etter operasjon, men fikk da lugnende beskjed av erfarne leger og sykepleiere på området. Tusen takk! Jeg angrer ikke et sekund på at valget mitt falt på Hilde Bjærke og Thomas Berg hos Cosmo Clinic og anbefaler dem på det sterkeste!»

«Jeg følte meg ung og usikker da jeg bestilte konsultasjonstime for brystløft som 22-åring. Usikkerheten forsvant i møtet med Thomas Berg, og jeg er i dag strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet etter operasjonen.» (Kvinne, 23 år)

Thomas Berg

 

«Jeg strevde etter hvert med selvbildet mitt da brystene ble redusert til to «hengende skinnposer» som følge av amming og vekttap. Jeg oppsøkte Cosmo Clinic etter tips fra en venninne som var fornøyd etter sin behandling. Jeg utførte brystløft kombinert med implantat og vil aldri angre på dette. Veldig fornøyd med oppfølging, behandling og service på klinikken. Anbefales.» (Kvinne, 37 år. Brystløft kombinert med brystforstørring. Kirurg: Tomm Bjærke)

«Jeg tok full bukplastikk og brystløft på grunn av en del løs hud etter vektnedgang. Jeg er strålende fornøyd med resultatet! Naturlig og fint resultat både på bryster og navle, og et jevnt og pent arr langt nede på magen som skjules under trusekanten. Proff jobb av Tomm Bjærke.»

«Jeg er 52 år og har fått utført brystløft med implantat samt en nedre bukplastikk med fettsuging hos Thomas Berg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og ikke minst med den gode behandlingen og oppfølgingen jeg har fått hele veien. Jeg har følt meg 100 prosent trygg og ivaretatt, og jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste.»

«Jeg har foretatt brystreduksjon og løft. Tenkte og vurderte i mange år før jeg tok skrittet og kontaktet Dr Bjærke. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Ble så godt mottatt og ivaretatt av alle under hele prosessen og resultatet er fantastisk flott! Tusen hjertelig takk for utrolig god hjelp! Anbefales på det varmeste for de som vurderer dette!»

«Kirurgene Thomas Berg og Hilde Bjærke er ikke bare dyktige, men de beste i landet vil jeg si. Hilde utførte facelift kombinert med halsløft uten synlige arr. Det er nesten ikke til å tro, og jeg er kjempefornøyd. Thomas Berg fjernet brystprotesene og fikk løftet brystene slik at de nå ser ut som noen ungpikebryst. «Han må være verdens beste», sier min mann. :) Og for et fantastisk miljø de har klart å skape. Det er bare helt unikt. Jeg følte meg ivaretatt fra det sekundet jeg satte foten over dørstokken. Alle er så vennlige, positive og omsorgsfulle. Småpraten, smilene og måten å snakke på fikk meg til å senke skuldrene og slappe av. Den gradvise overgangen til full narkose var også veldig behagelig og smertelindringen etterpå likeså. Om de hadde kunnet tilby all den medisinske behandling jeg trenger framover, da hadde jeg ikke vært i tvil om HVOR jeg skulle gått.» (Kvinne, 68 år)

Hvor mye koster brystløft?

Brystløft 61.900
inkl.mva.
Brystreduksjon (brystreduserende operasjon) pris fra 65.900
inkl.mva.
Inndratte brystvorter 23.500
inkl.mva.
Brystrekonstruksjon Pris avtales individuelt

Fakta om brystløft

Har du brystproteser fra før (etter en brystforstørrelse) vil ofte brystet ha seget ytterligere og det kan da være aktuelt å fjerne protesene og samtidig stramme huden, alternativt kan vi legge brystprotesene under brystmuskelen for å oppnå mer stabilitet.

Holdbarhet etter operasjon: Det som bestemmer holdbarheten etter et løft er størrelsen på brystene og hudkvaliteten. Er brystet stort og tungt, anbefaler vi å redusere de noe for å unngå at de siger ned igjen. Har du hud med dårlig elastisitet og strekkmerker vil huden fort tøye seg igjen, men du vil uansett få et mye bedre resultat enn du hadde før.

Fasong: Et brystløft gir ikke samme fasong som en brystprotese gir. De første månedene vil brystene være struttende og det vil være mye fylde i øvre del. Etter en stund vil huden tøye seg og fylde i øvre del vil etter hvert sige ned. Det medfører at du får en naturlig fasong av brystet.

Løft og protese: Hvis du ønsker mer fylde i øvre del, kan vi legge inn en protese samtidig, eventuelt venter vi i 3-6 måneder. I de fleste tilfeller vil det være best å legge silikonproteser etter at du har gjort brystløftet for å få mest symmetri og et bryst som blir fastere. Dersom silikonprotesene legges inn samtidig, får vi ikke strammet huden nok og brystet vil mange ganger oppleves å være for løst etterpå.

Arr: Arrene vil gå rundt pigmenteringen, ned og under i folden. Arrene vil vanligvis fort bli pene rundt og ned, mens de ofte kan bli noe bredere under. Arrene vil være røde de første 2-6 månedene og vil så gradvis bleknes.

Vekt: Det er viktig å ha en stabil vekt før operasjonen. Går du mye ned i vekt etterpå, vil brystene føles ytterligere løse. Videre bør du ikke være veldig overvektig da det lettere gir sårproblemer. BMI (kroppsmasseindeks) bør være under 30.

Mammografi: Vi anbefaler alle kvinner over 40 år å ta en mammografi som ikke er eldre enn 6 måneder. Henvisning til mammografi kan du få hos oss.

Røyking: Vi anbefaler at du ikke røyker minst 4 uker før operasjonen. Røyking og snus nedsetter blodsirkulasjonen og gir dårligere sårtilheling.

Fakta om brystløft

Aldersgrense: 20 år
På klinikken: 4-5 timer
Operasjonstid: ca 2 timer
Kan jeg kjøre bil hjem selv: Nei
Må jeg ha noen hos meg første døgnet: Ja
Tilbake på jobb: ca. 1-3 uker (avhengig av jobb)
Kan begynne å trene igjen: 4-6 uker
Kan ta tunge løft: 4-6 uker
Kan røyke før/etter: Nei 4 uker før og etter
Hvor lenge ser jeg operert ut: 2-3 uker
Sykemelding: Vanligvis vil du ikke ha krav på sykemelding.

Les mer

Les mer: Pasientenes erfaring med operasjonen

Hva skjer på konsultasjonen om brystløft?

Ved en konsultasjon for brystløft setter vi alltid av god tid til konsultasjon slik at du og din plastikkirurg har tid til å gå igjennom all nødvendig informasjon og hva et brystløft innebærer. Dette er for at vi på Cosmo Clinic er veldig opptatt av at du som pasient skal få det resultatet du ønsker og vi ser at en godt informert pasient er mest fornøyd sikt.

Når du kommer til klinikken, vil du få utdelt et skjema der du fyller ut dine helseopplysninger. Deretter blir du hentet inn av din plastikkirurg som vil gå igjennom dette skjemaet sammen med deg slik at vi får vite om dine eventuelle faste medisiner, sykdommer allergier, tidligere operasjoner osv.

Deretter vil vi snakke med deg om dine ønsker og forventninger, og grunnen til at du ønsker operasjon. Vi ønsker at ditt ønske om operasjon skal være gjennomtenkt og ikke et spontant innfall.

Neste steg er at du blir undersøkt, og du blir da bedt om å ta av deg på overkroppen slik at kirurgen kan se hvilket utgangspunkt du har. Kirurgen vil ta flere mål av dine bryst som er viktige for å hjelpe deg videre. Kirurgen vil stå sammen med deg foran et speil og forklare deg litt nærmere hvordan ditt utgangspunkt er, og hvordan du egner deg for en eventuell operasjon, og om det er spesielle forhold som må tas hensyn til.

Et brystløft innebærer at man strammer opp brystene for å minske heng i brystene, brystvorten vil flyttes høyere på brystene og man kan endre størrelsen på areola (det røde området rundt brystvorten). Kirurgen vil illustrere dette for deg foran speilet og man kan da diskutere arrplassering, og hvilket resultat du kan oppnå.

Kirurgen vil også kunne vise deg bilder av andre pasienter han har operert med liknende utgangspunkt. Husk bare at alle har et forskjellig utgangspunkt, og man ikke kan forvente et likt resultat, men dette vil kirurgen forklare for deg og vise hva du kan forvente.

Dersom du ønsker større bryster, vil kirurgen diskutere med deg om dette kan gjøres i samme operasjon som brystløftet, eller om det lønner seg å dele det opp i to operasjoner med brystløft først og brystproteser i en senere operasjon. Du vil få forklart fordelene og ulempene med disse to framgangsmåtene. Du vil få mulighet til å prøve brystproteser i en bh for å se hvilken størrelse du ønsker. Når du og kirurgen har blitt enige om størrelsen på brystprotesene, vil dere gå igjennom forskjellige typer brystproteser og hvilken som vil passe best for deg. Dere vil også diskutere om protesene bør ligge over eller under brystmuskelen. Du vil få nøye informasjon om risiko og mulige ulemper med inngrepet, og hvordan tilhelingstiden vil være for deg, når du kan begynne på jobb, når du kan trene osv.

Du vil få god tid til å stille spørsmål underveis og ved slutten av konsultasjonen. Mange av de vanligste spørsmålene vil vi gå igjennom under konsultasjonen, men det er viktig for oss at du får besvart alt du lurer på.

Dersom du vil booke time for operasjon vil dette også være mulig under konsultasjon, men dersom du er det minste i tvil kan det være lurt å tenke gjennom den informasjonen du har fått før du bestemmer deg. Noen pasienter kommer også tilbake til en ny samtale etter de har tenkt seg om noen uker.

 

pasientsitat thomas berg

 

Før operasjonen

Mammografi

Kvinner over 40 år må ha vært til mammografi undersøkelse innen siste 6 måneder før operasjonen. Du kan få henvisning til dette av fastlegen din eller i forbindelse med forundersøkelsen ved vår klinikk.

Tobakk

Du må ikke bruke nikotin (tobakk, snus, e-sigaretter, nikotin tyggegummi) 4 uker før og 4 uker etter inngrepet. Årsaken til dette er at nikotin nedsetter blodsirkulasjonen til huden hvilket øker risikoen for infeksjoner og tilhelingsproblemer.

Forberedelse til operasjon

Operasjonsdagen tar du en dusj og vasker hals-, kropp- og armhuleområdet med Hibiscrub såpe. Du må ikke bruke fuktighetskrem eller deodorant. Ørepynt, smykker og piercing må fjernes. Ta på deg en løstsittende klær, gjerne genser med glidelås. Du må være fastende minst 6 timer før operasjonen, det vil si ikke drikke eller spise. Du skal ta medisiner som klinikken har gitt deg med ½ glass vann 1-2 timer før operasjonen.

Operasjonen

Operasjonsdagen møter du fastende, kirurgen vil markere operasjonsområdet og ta bilde av operasjonsområdet. Du vil møte operasjonsteamet som består av narkoselege, narkosesykepleier og operasjonssykepleier.

Operasjonen foregår i full narkose. Operasjonen varer ca 2 timer, deretter vil du være på oppvåkningsavdelingen ca 1-2 timer. Når du føler deg i form til hjemreise, vil du bli utskrevet fra klinikken. Det er viktig at du har avtalt med noen som kan komme å hente deg. Første døgnet etter operasjonen anbefaler vi at du har en voksen person sammen med deg og oppholder deg mindre enn 2 timers kjøreavstand fra klinikken.

Etter operasjonen

Huden er lukket med sting som forsvinner av seg selv. Operasjonsåret er dekket av kirurgisk tape og utenpå dette ligger det en liten absorberende bandasje. Bandasjen kan fjernes etter 3 døgn mens den innerste kirurgiske tapen skal sitte på.

Du kan dusje etter 3 dager. Etter dusjing kan du tørke tapen med hårføner. Vi anbefaler at du benytter kirurgisk tape over arret 3 mnd etter operasjonen. Tapen skiftes første gang etter 3 uker dager og deretter ca annenhver uke. Vi anbefaler Micropore kirurgisk tape som kan kjøpes på apoteket. Noen reagerer med rødhet og kløe på tape og man bør da ha 2-3 ”tapefrie” dager. En kan også forsøke å bytte til annen type tape, for eksempel silketape eller silikontape fra 3M eller Mepitac. Dersom dette ikke hjelper må man slutte med tapen.

Bruk sports-BH i 6 uker etter operasjonen, unngå BH med spiler i samme periode. BH kan vaskes og du kan være uten BH til den har tørket.

Brystbånd fjernes etter 1 døgn.

Brystløft er vanligvis ikke veldig smertefullt og de fleste er i fin form etter noen få dager. Vi anbefaler likevel at du har mulighet til å ta det med ro i de første 2 ukene. Det er viktig at du unngår armbevegelser og løft som øker smertene i operasjonsområdet. Kjenn etter hva som er vondt og forsøk å unngå aktiviteter som øker smertene i operasjonsområdet.

Jogging og tung trening bør du vente med til minimum 6 uker etter operasjonen. Mødre med små barn bør ha mulighet for avlastning i 1-2 uker etter inngrepet.

Brystene vil være hovne og misfargede i 2-3 uker etter operasjonen. De første månedene vil brystene være struttende, men etter en stund siger de noe ned igjen.

Kontroller

Vanligvis kontrollerer vi etter 3 måneder, men dersom det er noe du er usikker på, kontrollerer vi deg tidligere. Du ringer selv og avtaler kontrolltime.

 

Du vil få utdelt et pasientskriv med den informasjonen du trenger om operasjonen.

Aktivitet etter operasjon: Operasjonen er vanligvis ikke forbundet med mye smerter. Mange opplever at det er litt brystspreng og de fleste er overrasket over hvor lite smerter de kjenner. En brystforstørring gjør vanligvis mye mer vondt. Det er derfor viktig at man er forsiktig de første ukene. Du bør ikke løfte armene over skulderhøyde de første 3 ukene da det medfører strekk på arrene. Dette kan igjen føre til at såret åpner seg litt på undersiden. Unngå også tunge løft. Du bør ikke løpe før det har gått 6 uker, men kan være i vanlig aktivitet og gå lange turer.

Du får kjøpt behå på klinikken og det første døgnet har du i tillegg et bånd over behåen.

Du ringer selv etter ca 3 måneder for å avtale en kontrolltime. Du er alltid velkommen til oss før dette dersom du skulle ha behov for det.

 


Mulige komplikasjoner ved brystløft

Komplikasjoner er sjeldne. De kan imidlertid inntreffe ved alle typer operasjoner.

Blødning er sjeldent. Kirurgisk blødning vil si blødning inne i brystet. Dette merker du ved at brystet på den ene siden hovner opp betydelig. Samtidig er det veldig sprengfølelse på den siden. Det er ikke slik at det blør ut fra sårene. Blødning ser vi hos ca 1 av 200 pasienter. Det er ikke farlig, men nødvendig å reoperere. En kirurgisk blødning kommer vanligvis 6-8 timer etter en operasjon. Resultatet av operasjonen vil bli det samme.

Infeksjoner er uvanlig. Du blir forbehandlet med antibiotika før inngrepet for å forhindre dette. Mer vanlig er væsking i såret i "krysset" under brystet slik det er beskrevet over. Det er nødvendig å ikke røyke 4 uker før operasjonen og å unngå å strekke mye på armene for å unngå dette. Hvis du får et sår på undersiden, renses det som beskrevet og det vil etter hvert lukke seg i løpet av 2-4 uker.

Følelsen i brystvortene kan være noe redusert rett etter inngrepet, men vanligvis påvirkes ikke følelsen i noen særlig grad.

Amming: Ammeevnen påvirkes vanligvis i liten grad. Det er helt avgjørende hva slags teknikk som er brukt. Hos oss gjør vi lite med kjertelvevet for at ammeevnen skal kunne opprettholdes. Ved en brystreduksjon fjerner vi ofte kjertelvev og situasjonen vil da være en annen.

Stikninger og brenninger: Det er vanlig med stikninger og brennende følelse i brystene etter inngrepet. Dette er vanligvis ensidig og forbigående og skyldes små hudnerver som er skadet.

Før-etter-bilder

I henhold til forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep kan vi ikke vise pre- og postoperative bilder (før-etter-bilder) av kosmetisk kirurgi på vår hjemmeside. Slike bilder vil du imidlertid få se når du kommer til konsultasjon på klinikken. Bilder av bryster før og etter operasjonen gjør at du kan se hvilket resultat du kan forvente ved en operasjon, og gjør det lettere for deg å ta riktig beslutning sammen med kirurgen.

 

Spørsmål og svar om brystløft (FAQ)

Hvor lenge er brystene hovne etter et brystløft?

Brystene vil være hovne første måneden, men formen vil fortsette å endre seg i 6 måneder etter operasjon. I begynnelsen er det mye fylde i øvre del av brystene til huden i nedre del har begynt å tøye seg og gi en mer naturlig form. Derfor vil brystene se hovne og unaturlige ut første måneden etter operasjon.

Når ser jeg det endelige resultatet etter et brystløft?

Det endelige resultatet av en brystløftoperasjon ser du ikke før etter ca. 6 måneder selv om brystene ser fine ut tidligere. Arrene vil også være røde de første 3-6 månedene, men blekner gradvis og blir mindre synlige over 12 måneder.

Må jeg bruke kompresjonsbånd/støttebånd etter brystløft?

Ja, du må bruke kompresjonsbånd (brystbånd) i 1 døgn.

Tilbyr Cosmo Clinic reduksjon / forminskning av areola?

Ved Cosmo Clinic har vi lang erfaring med reduksjon/forminskning av areola. Enten som en egen operasjon der målet kun er å minske areola, eller som en del av et brystløft eller brystreduksjon, der areola flyttes opp og minskes samtidig. Reduksjon av areola har svært lav risiko. Den største risikoen er nedsattt følelse i brystvorten etter operasjon. Ofte kommer følelsen tilbake i løpet av noen uker eller måneder, men hos enkelte kommer følelsen ikke helt tilbake. Vanligvis blir ikke ammefunksjonen nedsatt, det er bare hvis man fjerner deler av brystkjertelen samtidig.

Kan jeg få sykemelding?

Vanligvis vil du ikke ha krav på sykemelding ved brystløft.

Kan brystløft kombineres med brystforstørrelse?

Hvis du har løse bryst og ønsker å løfte dem, og du samtidig ønsker å få dem litt større, så kan vi legge inn proteser samtidig, enten over eller under muskelen. Brystforstørrelse kan også gjøres med eget fett.

Hva må jeg passe på etter en brystoperasjon?

Både ettet en brystforstørrelse, brystreduksjon og brystløft er det viktig at du ikke strekker armene høyt. Da risikerer du at det blir sprik i arret, noe som kan føre til infeksjon. Så spesielt de tre første ukene må du unngå dette. Unngå for eksempel trange gensere. Etter seks uker kan du gjenoppta trening og andre fysiske aktiviteter.

Hvor kommer arrene?

Både ved brystreduksjon og brystløft vil du få et arr rundt brystvorten og rett ned, og eventuelt et arr under brystet.

Hva slags bandasje får jeg etter operasjon?

Etter en brystløftoperasjon legger vi vanligvis på en sports-BH med knepping foran, og den bruker du normalt i seks uker. De to første ukene bruker du den både om dagen og natten. Etter de seks ukene kan du gå over til å bruke en hvilken som helst behå så lenge du selv føler deg komfortabel med den.

Påvirkes amming av operasjonen?

amming etter brystløft mor barn

Evnen til å amme påvirkes vanligvis i liten grad av et brystløft. På Cosmo Clinic gjør vi lite med kjertelvevet for at ammeevnen skal kunne opprettholdes. Ved en brystreduserende operasjon fjerner vi ofte kjertelvev, og situasjonen vil da være en annen.

Når kan jeg gå uten BH?

6 uker etter operasjonen kan du gå uten BH.

Blir brystene symmetriske etter et brystløft?

Det er ingen som har helt symmetriske bryst, men når vi gjør et brystløft, forsøker vi å oppnå så god symmetri som overhodet mulig.

 

Erfaringer etter brystløft Pris for brystløft Om brystløft Slik utføres operasjonen Mulige komplikasjoner Fakta om brystløft Før-etter-bilder Spørsmål fra pasientene Bestill time

 

 

 
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon