PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE

Pasienters erfaringer og uttalelser om Tomm Bjærke

Tomm Bjerke

Her samles tilbakemeldinger (erfaringer/reviews/anmeldelser) fra pasienter som er blitt operert på Cosmo Clinic av dr. Tomm Bjærke.

Dr. Bjærke har utført de aller fleste kosmetiske plastikkirurgiske inngrep og har i tillegg til brystoperasjoner og mageoperasjoner spesiell kompetanse innen kosmetisk ansiktskirurgi. Han anses som en av de fremste ansiktskirurgene i Norge og utfører ansiktsløft (facelift), panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, øyelokksoperasjoner (tunge øyelokk og poser/hevelse under øynene) og laserbehandling av rynker.

«Tusen hjertelig takk til fantastiske dr. Tomm Bjærke ❣️
Det er ikke alltid lett å konsultere og behandle «en krevende kollega»
?
Superprofesjonell, høyest kompetent kirurg
?? Anbefales på det varmeste❣️
Tusen takk til alle hyggelige og snille mennesker som jobber på Cosmo.
Stor takk til anestesiteamet
??»

 

«Nå har jeg fått drømmebrystene!»

«Jeg fikk utført en brystforstørrelse for 4 uker siden av Dr. Tomm Bjærke, og jeg er utrolig fornøyd!
Jeg hadde nesten ingen bryster fra naturens side, mens nå har jeg fått drømmebrystene! Selvtilliten min er på topp, noe den aldri har vært før, så dr. Bjærke har endret livet mitt! Resultatet er akkurat som jeg ønsket meg og som vi snakket om på konsultasjonen, og dette etter kun 4 uker! Det får meg virkelig til å glede meg til å se hvordan de utvikler seg de neste 5 månedene! Smertene var moderate den første uken etter operasjonen, men klinikken ordnet med smertestillende, slik at jeg kom meg gjennom den uken i god behold. Jeg anbefaler Cosmo Clinic og dr. Tomm Bjærke på det varmeste!»

 

 • «Definitivt verdt hver krone jeg betalte. En investering i livskvalitet, vil jeg si!»

  Tomm Bjærke

  «Jeg har nylig tatt et brystløft og et ansiktsløft kombinert med fullt halsløft på Cosmo Clinic hos Tomm Bjærke, og deler mer enn gjerne min erfaring her.

  Jeg har gått ned mye i vekt de siste par årene. Og selv om jeg syntes at det var flott å bli kvitt overvekten, så var jeg ikke like glad for all den slappe huden som fulgte med. Tyngdekraften hadde tatt et skikkelig tak i min 51 år gamle kropp og ristet alt nedover. Dermed syntes jeg at ansiktet mitt virket dratt og slitent, og jeg følte meg brått mye eldre på utsiden enn på innsiden. Jeg ønsket etter hvert å gjøre noe med det.

  Da jeg begynte å kikke på hvilke muligheter som fantes, visste jeg absolutt ingenting om plastisk kirurgi, og heller ikke hvem jeg skulle velge til å hjelpe meg.

  Jeg begynte å lete på nett, leste anmeldelser og snakket med noen som kjente til de forskjellige aktørene.

  Det ble etter hvert tydelig for meg at overlege Tomm Bjærke, som er spesialist i plastikkirurgi ved Cosmo Clinic i Nydalen, anses for å være en av de aller fremste i feltet. Med god grunn, viste det seg.

  Jeg tok sats og bestilte en time hos ham.

  Mitt førsteinntrykk av Cosmo Clinic var at jeg hadde kommet til et sted med god atmosfære. Jeg møtte blide og hyggelige folk i resepsjonen, og alt sammen virket betryggende, moderne og profesjonelt.

  Tomm Bjærke er veldig hyggelig og lett å snakke med. Vi hadde en fin og informativ prat, og han tok seg god tid til å forklare og vise meg hva som ville skje om jeg bestemte meg for å gjøre alvor av planene mine. Jeg gikk derfra med en veldig god følelse, og hadde vel egentlig allerede da bestemt meg.

  Nå er jeg på den andre siden, og kan fortelle at begge operasjonene gikk bedre enn jeg kunne ha forestilt meg. Ikke en eneste gang har jeg vært redd eller blitt nødt til å gå og være usikker på noe uten å få svar. Jeg har blitt tatt godt vare på og fått all informasjon jeg har trengt.

  Etter brystløftet var brystene mine hovne og litt ømme i en tre ukers tid, men med en støttende sports-BH kunne jeg leve helt normalt og var tilbake på jobb etter en langhelg. Jeg var likevel forsiktig og tok det med ro, og gjorde som jeg fikk beskjed om av Bjærke. Jeg opplevde at han fulgte meg opp på en veldig god måte.

  I forbindelse med den andre operasjonen, som var ansiktsløftet og halsløftet, er jeg nå på slutten av en to ukers sykemelding. På mandag starter jeg på jobb, da føler jeg meg helt sikker på at ingen vil se at jeg er operert.

  De første dagene etter operasjonen gikk jeg med bandasje rundt hodet, og følte meg litt mørbanka og stiv i ansiktet. Jeg valgte å legge meg inn på et hotell rett ved klinikken i noen dager, for å hvile godt. Det var noe ubehag og litt smerter, mest det første døgnet. Dette kunne fint dempes med smertestillende og var forventet og håndterbart.

  Jeg hadde anledning til å ringe Bjærke eller klinikken om det var noe jeg lurte på, og Bjærke tok alle merkelige spørsmål fra en utålmodig sjel som meg med den største overbærenhet og profesjonalitet.

  Dagen etter operasjonen var jeg tilbake på klinikken for å fjerne dren i halsen. Det var overraskende lite smertefullt, og Bjærke kontrollerte at alt så bra ut.

  Ni dager senere var jeg tilbake igjen, da for å fjerne stiftene som ble brukt under operasjonen. Dette var helt smertefritt.

  Men så kommer jo det som er aller mest gøy!

  Da det hadde gått en liten uke, begynte hevelsen å gå gradvis ned. Ansiktet mitt fikk tilbake naturligheten sin og resultatet ble mer og mer synlig.

  Når jeg ser meg i speilet i dag, bare ti dager etter operasjonen, og sola skinner ute, så får jeg lyst til å begynne å trene igjen. Og ta meg en løpetur. Og spise sunnere. Jeg blunker litt til meg selv i speilet og kan nesten ikke tro mine egne øyne.

  Jeg ser 15-20 år yngre ut, og det på en «naturlig» måte. Smilet er det samme, uttrykket og særegenhetene mine de samme, men den slappe huden i nedre del av ansiktet, rundt kjeven og på halsen er helt borte.

  Brystene mine ser helt naturlige ut, men har fått tilbake den ungdommelige formen de hadde da jeg var ung. Jeg valgte å ikke legge inn noe i dem, de er bare løftet opp og formet tilbake på plass. Dette kommer jo an på hva en foretrekker.

  Én ting er sikkert, og det er at det er mye god mentalhygiene i å ta vare på utseendet sitt. Det å bli eldre er en del av livet. Samtidig kan en tenke at det å ta en foryngende operasjon bidrar til at en føler seg mer frisk og opplagt, og en blir kvitt plager som går utover humøret og selvtilliten.

  I mitt tilfelle, med tanke på vekttapet og mange tøffe og slitsomme år før det, fikk jeg hjelp til å gjøre en restart og finne tilbake til godfølelsen.

  Det var definitivt verdt hver krone jeg betalte. En investering i livskvalitet, vil jeg si!

  Hvis du vurderer å gjøre det samme som meg, så gir jeg Tomm Bjærke og Cosmo Clinic mine aller varmeste anbefalinger. Jeg garanterer at du vil være i de absolutt beste hender.»

 • Verdt hver krone

  «Jeg er så fornøyd med Tomm Bjærke som gjorde et fantastisk ansiktsløft og halsløft på meg. Han er veldig profesjonell og jeg følte meg veldig trygg. Nå etter 5 måneder er jeg så fin og jeg får mange komplimenter for mitt yngre utseende. Jeg syntes det var litt dyrt og måtte gå litt i tenkeboksen, men nå i etterkant føler jeg at det er verdt hver krone. Jeg kan trygt anbefale Tomm.»

 • Tomm - den riktige kirurg å oppsøke

  «Tomm har veiledet og hjulpet meg i anledning brystforstørrelse ved flere anledninger. Han har gitt meg gode helsemessige råd, er svært profesjonell og dyktig! Du er i trygge hender hos Tomm! Han er opptatt av at klientens stemme skal komme frem, og ut fra en helhetlig vurdering blir man enig om hva som er til det enkeltes individs beste. For mitt vedkommende kommer jeg aldri til å legge meg under kniven igjen dersom ikke Tomm praktiserer lenger. Han er en pioner på fagfeltet, særlig bryst, og han er opptatt av ivaretakelse og tett oppfølging. Jeg håper inderlig Tomm arbeider til jeg er ferdig med å amme slik at jeg kan søke hans ekspertise igjen dersom behov. Ønsker du en kirurg med lidenskap for pasientomsorg, trygging, og ikke minst en kirurg som er opptatt av å imøtekomme dine ønsker på en ivaretakende måte som fremmer helse, så har du kommet til riktig kirurg! Jeg hyller Tomms ekspertise og kan ikke anbefale han nok til alle som vurderer brystproteser. I tillegg bruker Tomm kun de mest avanserte implantatene på markedet med lavest forekomst av ruptur, bottoming out, og høy kapseldannelse. Er du i tvil om du skal gjennomføre en brystproteseoperasjon, er Tomm den riktige kirurg å oppsøke. Og jeg har vært til konsultasjon hos maaaange, som bare er opptatt av penger og status. Tomm er jordnær og teamet hans er svært ivaretakende og omsorgsfulle, aldri har jeg følt meg så trygg som jeg opplever når jeg ligger på operasjonsbordet før narkosen innhenter meg. Sykepleier er på banen umiddelbart etter operasjonen og sørger for at du får en smertefri opplevelse og at du kjenner deg ivaretatt og trygg. Jeg snakker ut fra erfaring da jeg har gjennomført fire brystoperasjoner hos Tomm. Ikke fordi noe har gått galt, det har handlet om vektnedgang og høy grad av trening som har bidratt til at jeg gradvis har redusert implantater. Tomm har mestret å redusere implantatene mine fra 775cc til i dag 315cc uten løft, uten strekkmerker, uten hengende hud eller andre komplikasjoner. Jeg kan ikke få anbefalt denne mannen nok. Nå har jeg ikke flere ord til rådighet, men avslutningsvis vil jeg gi Tomm og teamet på Cosmo Clinic de aller varmeste anbefalinger. Her blir du sett, hørt, trygget, får omsorg og blir godt ivaretatt på dine premisser.»

 • Brystløft - alternativ til brystproteser

  brystprotese

  Jeg måtte nylig fjerne mine 14 år gamle brystproteser pga. kapseldannelse (satt inn ved en annen klinikk). Min umiddelbare plan var å sette inn nye proteser. Tomm gjorde meg oppmerksom på at brystløft kunne være et alternativ for meg. Etter litt tenketid gikk jeg for det, og jeg har ikke angret. Jeg er svært godt fornøyd, og resultatet er så fint til min kropp. Det er altså fullt mulig å fjerne brystproteser og få flotte bryster igjen - uten å sette inn nye – takket være Tomm hos Cosmo Clinic! Jeg var ikke i tvil når jeg skulle velge klinikk, da jeg har vært pasient hos Tomm/Hilde Bjærke ved en tidligere anledning. Han er tydelig og ærlig samt varm og hyggelig. Resepsjonister, sykepleiere og anestesipersonalet ved klinikken oser av profesjonell og varm omsorg fra du kommer og til du blir fulgt til døren etterpå.

  ANBEFALES.

 • «Denne klinikken kan jeg bare anbefale til alle»

  «Jeg har hatt brystforstørrelse ved Cosmo-klinikken, utført av Tomm Bjærke. Kunne ikke vært mer fornøyd. Resultatet ble perfekt, akkurat som jeg ønsket. Jeg stolte på legen helt fra starten av konsultasjonen. Med et øyekast vurderte han riktig hva slags behandling vil være mest effektiv i mitt tilfelle. Alle ved klinikken har høy kompetanse og er meget vennlige. Jeg ble godt ivaretatt under hele prosessen. Postoperativt opphold var utmerket og jeg har lagt merke til at de har stor vekt på privacy. Uansett spørsmål var det lett å oppnå kontakt! Denne klinikken kan jeg bare anbefale til alle.»

 • Fantastisk fint og naturlig resultat! (ansiktsløft og halsløft)

  «Jeg er 49 år, har tatt ansiktsløft og halsløft hos Tomm Bjærke - og anbefaler Tomm Bjærke og Cosmo Clinic på det aller varmeste!

  Jeg har alltid hatt dobbelthake, men de siste årene var det som om hele den nedre delen av ansiktet falt litt sammen og dobbelthaken ble kraftig forverret, i kombinasjon med løsere hud under haken og langs kjevebeinet. Tomm Bjærke ga grundig og realistisk informasjon om hvilket resultat jeg kunne forvente meg, og jeg følte at jeg kunne ta et godt og informert valg. Resultatet er helt fantastisk!

  Etter 3,5 måneder er arrene nesten usynlige (arret bak det ene øret er fremdeles litt rødt, men det er det ingen som ser uansett) og jeg ser fremdeles helt ut som meg selv, men mer slik jeg så ut for 10 år siden. Bare med mindre dobbelthake enn den gangen. Ingen kan se at jeg er operert, selv ikke mine aller nærmeste. Det er helt utrolig egentlig. Kommentarene jeg får, er at jeg ser godt og uthvilt ut, slankere, freshere.

  Det er mye tabuer rundt ansiktsløft, og folk gjør ofte dette i hemmelighet, så det er ikke så lett å få tilgang på andres erfaringer og gode råd. Min erfaring er i hvert fall at ansiktsløft ikke nødvendigvis endrer utseendet dramatisk, men derimot skrur tiden litt diskré tilbake og forbedrer ditt eget, naturlige utseende på en måte som overhodet ikke ser operert ut.

  Jeg ble anbefalt Tomm Bjærke som en av de beste i landet på ansiktsløft, jeg anbefaler herved videre.

  Det må også nevnes: all dialog med klinikken i seg selv har vært ryddig og betryggende. Både før, under og etter operasjonsdagen følte jeg at jeg var i hendene på høy ekspertise og hyggelige folk. Tvers igjennom en god opplevelse.»

 • Drømmen min gikk i oppfyllelse (brystforstørrelse)

  Jeg fikk utført en brystforstørrelse av Tomm Bjærke i oktober 2022 og er storfornøyd med resultatet! Drømmen min gikk i oppfyllelse og nå har jeg fått en ny kropp, jeg er veldig takknemlig for ham. Hans erfaring og forsvarlighet er betryggende, og jeg var aldri i tvil på at det var det riktige valget for meg. 
Jeg har følt meg ivaretatt og informert gjennom hele prosessen, både av Tomm, resten av operasjonsteamet og personale på Cosmo Clinic. Jeg vil absolutt og uten tvil anbefale Tomm Bjærke og Cosmo Clinic videre!

 • Tomm - en svært seriøs og dyktig kirurg (endoskopisk panneløft)

  «Jeg fikk utført endoskopisk panneløft av Tomm Bjærke og er veldig fornøyd, både med rådgivning og opplevelse ved operasjon og oppfølging. Jeg fikk mindre hevelser og blåmerker enn forventet og resultatet er svært naturlig og har gitt meg et friskere og mer våkent uttrykk - akkurat slik jeg hadde håpet på og blitt forespeilet. Jeg opplevde Tomm som en en svært seriøs og dyktig kirurg og kan anbefale ham til alle som vurderer å få utført plastisk kirurgi i ansiktet.»

 • Et godt resultat kommer ikke av seg selv

  «I mitt ønske om å bli kvitt fettposer og rynker under øynene fikk jeg anbefalt Cosmo Clinic. Jeg er 68 år og var redd for at alder kunne ha noe å si for resultatet. Jeg har nå fått dette gjort. Ønsket resultat er oppnådd, uten arr! Det er en glede å kunne anbefale klinikken v/Tomm Bjærke, basert på resultat og hele prosessen fra begynnelse til slutt. Jeg har også blitt en hudpleiekunde. Godt å føle seg ivaretatt ut ifra behov.»

 • To pasienter skriver om sine erfaringer etter å ha fått silikonproteser

  To pasienter skriver om sine erfaringer etter å ha lagt inn silikonproteser hos Tomm Bjærke.

 • Det kanskje mest slående er hvor NATURLIG det hele ser ut

  Åtte dager etter gjennomført ansiktsløft og halsløft er stingene fjernet, og foreløpig status kan gjøres opp: Min befatning med Tomm og gjengen hans på Cosmo Clinic har vært en udelt fornøyelse. Her er det topp kvalitet og sørvis i alle ledd. Jeg ble anbefalt Tomm av en utenbys plastikkirurg (og jeg takker for det av hele mitt hjerte). På første konsultasjon fant Tomm og jeg fort tonen, og jeg skjønte at her var jeg i proffe og trygge hender. Da operasjonen måtte utsettes pga. forkjølelse, var klinikken hjelpsom med å finne ny dato så fort som mulig. I forkant av operasjonen og på selve dagen fikk jeg veldig god oppfølging og omsorg. En liten komplikasjon i form av blødning kvelden etter operasjonen ble løst uhyre kjapt og profesjonelt. Selve resultatet, som jo er det viktigste, trer nå fram, og det overgår alle mine forventninger. Ikke bare er kalkunhalsen og de stygge trekkspillfoldene nederst i ansiktet borte. I tillegg framstår ansiktet som helhet (kanskje særlig øyne og munn) som mer symmetrisk enn før. Men det kanskje mest slående er hvor NATURLIG det hele ser ut. Så hatten av for estetikeren Tomm og hans gode medhjelpere. Det de bedriver, er ikke bare plastisk kirurgi. Det er plastisk KUNST.

 • «Ser bare yngre og mer opplagt ut»

  «Skal, skal ikke, gikk jeg og grublet på i hele 8 år. Pannen min ble bare tyngre og tyngre og spørsmål om jeg var sliten eller lei kom oftere og oftere. Heldigvis ble det «skal» og med kirurg Tomm Bjærke. Valget av kirurg var på ingen måte tilfeldig. Jeg hadde sett hans arbeid på andre, jeg fikk Tomm anbefalt av to andre plastikkirurger som holder til i Sverige og jeg har vært og snakket med tre andre plastikkirurger i Oslo for å se hva de ville gjøre med meg. Jeg opplevde at Tomm lyttet og kom med gode råd. Jeg var i grunn klar for å ta hele ansiktet, men Tomm ville helst ta det gradvis. Det er jeg nå kjempeglad for. Jeg sitter igjen med et ansikt jeg kjenner, men ser bare yngre og mer opplagt ut.» Hilsen dame, 50 år

 • Fantastisk håndarbeid (øvre øyelokk)

  «Fantastisk håndarbeid utført igjen av dr. Tomm Bjærke. Tidligere tatt brystinnlegg, nå operert øvre øyelokk. Meget god oppfølging, både før og etter. Jeg opplevde lite smerter, rask bedring, ingen komplikasjoner og perfekt resultat. Anbefales på det sterkeste, her får du en profesjonell, trygg, resultatorientert og ærlig behandling. Kjenner flere med samme erfaring. Ble selv anbefalt av en meget dyktig hudbehandler.
  Tusen takk for gleden av å føle meg veldig vel!»

 • «Tomm Bjærke er en fantastisk kirurg!»

  «Tomm Bjærke er en fantastisk kirurg! Og ikke minst person. Jeg er super fornøyd med resultatet! Han har gitt meg hverdagen tilbake. Han ringer og følger deg nøye opp! Bryr seg genuint om deg som person. Jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen, før og etter. Anbefales på det varmeste.»

 • «Svært fornøyd med det naturlige resultatet» (halsløft, ansiktsløft)

  «Jeg har utført et halsløft og et nedre ansiktsløft i samme operasjon. Jeg er svært fornøyd med det naturlige resultatet. All informasjonen jeg mottok innen operasjonen, var korrekt og etter min erfaring ble operasjonen heller mindre belastende enn informasjonen gav utrykk for. Jeg opplevde både Tomm Bjærke og hans kolleger som omsorgsfulle og profesjonelle. Generelt har jeg kun positive opplevelser og operasjonen medførte heller ingen komplikasjoner.»

 • «Kan endelig smile til kameraet»

  «Ble anbefalt Cosmo Clinic av City Clinic Drammen pga. dyktige og ikke minst hyggelige kirurger. Dette var min første erfaring med plastisk kirurgi, og jeg var litt ekstra usikker på hvordan opplevelsen ville bli. I etterkant er jeg kjempefornøyd både med mottakelsen og resultatet, og vil definitivt velge denne klinikken igjen hvis jeg skulle ønske hjelp en gang senere i livet. Metoden som ble brukt for å endre på min hals/ skjeve profil passet meg perfekt og jeg kan endelig smile til kameraet uten å føle at jeg må skjule dobbelthaken :)
  Med vennlig hilsen veldig fornøyd kunde!»

 • Tomm Bjærke en svært dyktig og profesjonell kirurg

  «Jeg fikk utført en brystforstørrelse av Tomm Bjærke i begynnelsen av desember 2020, og er storfornøyd med resultatet! Tomm er en svært dyktig og profesjonell kirurg, og en trivelig mann, ikke minst. I løpet av konsultasjonstimen ga han meg utfyllende informasjon om alle stegene og risiko av en operasjon, forskjellige metoder, implantater og størrelser. Etter å ha diskutert mine ønsker fikk jeg god hjelp og veiledning til å finne riktig implantat og størrelse basert på mitt ønske og kropp, både ved å prøve forskjellige implantater og 3D-visualisering. Hans erfaring og forsvarlighet er betryggende, og jeg var aldri i tvil på at det var det riktige valget for meg. Jeg har følt meg ivaretatt og informert gjennom hele prosessen, både av Tomm, resten av operasjonsteamet og personalet på Cosmo Clinic. Jeg vil absolutt og uten tvil anbefale Tomm Bjærke og Cosmo Clinic videre!»

 • «Tomm Bjærke er absolutt helt unik»

  «Tomm Bjærke er absolutt helt unik. Jeg har hatt en del uheldige opplevelser når det gjelder plastikkirurgi og Tomm har til overmål hjulpet meg. En tålmodig, empatisk mann som virkelig lytter, og med gode verdier og etikk fører én til målet. Jeg har aldri følt meg så verdifull og ivaretatt noe sted tidligere.»

 • Plastisk kirurgi i særklasse (Tomm Bjærke)

  «Plastisk kirurgi i særklasse» står det når du leser om denne klinikken på nett. Og det kan jeg virkelig si stemmer. Topnotch dyktige kirurger med lang erfaring, hyggelige sykepleiere og nydelig lokale. Her føler man seg trygg og ivaretatte fra man går inn døren til man kommer ut. Alt man lurer på blir besvart og forklarte tydelig, så man sitter igjen med besvarte spørsmål og kunnskap. Vil virkelig anbefale Dr Tomm Bjærke, utrolig dyktig! De har har også 20-årsgrense på sine prosedyrer, dette tolker jeg som seriøst og ansvarlig. De bryr seg virkelig om sine pasienter og man føler at de tar seg god tid til å lytte og høre på hva dine ønsker er, for så å komme med et fornuftig og realistisk bilde av hvordan ting vil bli. 10/10 would recommend.

 • Brystløft, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging, sammensying av magemuskler og facelift

  Jeg har vært hos Tomm Bjærke for flere behandlinger og er superfornøyd med resultatene. På meg har Tomm utført brystløft med reduksjon, full mageplastikk og flankeplastikk med fettsuging av hofte/flanke samt sammensying av magemuskler.

  Før jeg valgte å bli operert, slet jeg veldig med å ikke 'kjenne meg selv igjen' etter vektøkning og vekttap. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget med operasjoner for å korrigere på skadene etter vektøkning og vekttap. Jeg har fått et helt nytt liv med en livskvalitet som er blitt 100 prosent bedre.

  Resultatet ble over all forventning. Hadde aldri kunne forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd. Fikk en søt navle som ble sydd innenfra og fikk en veldig definert flat mage. Fra før hadde jeg slitt med ekstremt hengende bryster og bulende magemuskler etter store vekttap.

  Plagene som kom av hengende overskuddshud og fett gikk ut over nakke og rygg samt min generelle livskvalitet. Brystene ble utrolig fine og naturlige. De ser mer naturlige ut nå enn de gjorde før operasjon, faktisk. Kan ikke merke arr på dem heller.

  Bare noen uker etter operasjonene booket jeg også operasjon for å løfte halsen da jeg hadde fått svært mye løs hud hengende på halsen, også det var etter vekttapene mine.

  Det ble en full facelift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Han har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk også strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben (SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier at det bare ser ut som om jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er operert. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år…må vise legitimasjon på polet hver gang. Det er bra når man er over 20 år eldre enn grensen for å kjøpe vin. Det er ingen andre jeg ville stolt på for å operere i nærheten av ansiktet mitt enn Tomm :)

  Opplevde ingen komplikasjoner med noen av operasjonene, Tomm var alltid rask til å svare på mine spørsmål underveis og fulgte opp etter operasjonene og var nøye med kontroller. Han er en morsom og hyggelig person som er veldig kreativ med tanke på løsninger, og han lytter gjerne til ønsker man eventuelt skulle ha. Unik og genuin.

  Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

   

 • Alle er flinke og profesjonelle på Cosmo

  Alle er flinke og profesjonelle på Cosmo Clinic, De tar godt vare på deg, fra du kontakter klinikken til du forlater den etter operasjonen. Tomm Bjærke opererte meg og jeg kunne ikke bli mer fornøyd. Anbefaler Cosmo Clinicpå det sterkeste.

 • «Formidabelt utført arbeid» (ansiktsløft og halsløft)

  «Fikk utført halsløft og ansiktsløft hos Tomm Bjærke for 10 dager siden. For et formidabelt utført arbeid som ble gjort. Jeg hadde nesten ingen smerter etter operasjonen, samt dagene etter og til nå den tiende dagen. Når jeg ser før og etter bilder, trodde jeg nesten ikke det var sant det jeg så. Alt av slapp hud og fettansamling på halsen er helt borte. Jeg sjekket mange klinikker før jeg falt ned på Cosmo Clinic, som var absolutt den rette klinikken. Den har en flott innbydende atmosfære og du blir møtt av blide mennesker i resepsjonen når du kommer til klinikken. Jeg er ute blant folk allerede og ingen kan se at jeg er operert, eller at jeg har noen synlige merker. Så jeg sier bare tusen takk igjen til Tomm Bjærke og hans team. Kommer gjerne tilbake senere hvis jeg skal utføre flere inngrep. Hilsen Dag (51) fra Romerike.»

 • Brystforstørring: «100 ganger mer perfekt enn jeg hadde forestilt meg»

  Cosmo Clinic brystforstørrelse Google Reviews

  «Jeg har nylig hatt en brystforstørring hos Tomm Bjærke (sommer 2020). Mitt første møte med Tomm var fantastisk, ble nøye fortalt hva hans anbefaling er og hva ser riktig ut i forhold hva mitt ønske var. Maken til profesjonell kirurg skal du lete lenge etter. Jeg sitter i dag med et resultat som er 100 ganger mer perfekt enn jeg hadde forestilt meg. Skal du først legge deg under kniven, vil jeg uten tvil anbefale Tomm Bjærke. Skal du ha perfeksjon, er dette mannen som vil gi deg det! Klinikken er fantastisk, rent og pent.»

 • Panneløft: «Naturlig resultat, lite nedetid»

  «Hadde ønske om å få et mer våkent og mindre tungt blikk og tenkte at jeg trengte «øyeløft». Jeg ble anbefalt panneløft, som jeg tenkte var et større inngrep. Jeg var overrasket over hvor lite nedetid og hvor lite smertefullt inngrepet var. Opplever resultatet som veldig naturlig og positivt med å få en litt strammere panne. Ingen sting er synlige, og etter en uke har jeg bare et lite blåmerke under det ene øyet. Super fornøyd.»

 • Terningkast 6 og full stjerne-pott!

  «Jeg var i tvil om jeg skulle foreta brystforstørring eller ikke, men under konsultasjonen med lege Tomm Bjærke ble jeg både beroliget og trygg på at protesetypen Motiva, lege Tomm Bjærke og klinikken Cosmo var det rette valget for meg. Dette grunnet solid kunnskap, profesjonalitet, erfaring og god kundeservice. Selv inngrepet og restitusjonsfasen gikk fint og her var lege Bjærke tilgjengelig, hyggelig og støttende om jeg hadde behov for en samtale eller en liten kontroll. Jeg har blitt tatt meget godt vare på, fra konsultasjon til operasjon og i tiden etter. Resultatet er jeg svært fornøyd med, og det føles helt naturlig. Jeg tenker aldri over at jeg har proteser. 5 måneder etter operasjonen besøkte jeg klinikken for en liten ekstrakontroll og ble her forsikret om at resultatet var perfekt og at alt var i skjønneste orden. Legen var like hyggelig som alltid og forsikret meg igjen om at jeg bare kunne ta kontakt ved eventuelle senere spørsmål.

  Jeg vil anbefale Cosmo Clinic og lege Tomm Bjærke til alle som ønsker å gjøre en forbedring eller korrigering av sitt utseende. Her blir man tatt spesielt godt vare på og man føler seg både verdsatt og trygg. Terningkast 6 og full stjerne-pott herfra.»

  (Kvinne, 32 år. Brystforstørring)

 • Cosmo Clinic - en klinikk i særklasse! (brystproteser)

  «Cosmo Clinic- en klinikk i særklasse! Tusen takk for en fantastisk pasientopplevelse jeg har hatt hos dere, fra A til Å. To barn og amming gjorde ikke susen på brystpartiet, men det gjorde Cosmo Clinic! Jeg fikk lagt inn Motiva brystproteser av dyktige dr. Tomm Bjærke og er strålende fornøyd med resultatet! Kirurgen tok seg god tid på konsultasjonen og lyttet til mine ønsker og behov. Jeg var usikker på størrelsen, men endte med 265 og er veldig glad for at jeg stolte på kirurgen. På operasjonssdagen ble jeg møtt av et operasjonteam med godt humør og mye omsorg. Dette var min første gang i narkose og jeg følte meg veldig trygg og komfortabel i en «sårbar situasjon». I alle ledd ble jeg svært godt tatt vare på av dyktige fagfolk. Jeg kan virkelig anbefale Cosmo Clinic!»

 • Får ikke fullrost Tomm Bjærke nok (brystreduksjon og laserbehandling)

  «Ble operert av Tomm Bjærke og kunne ikke vært mer fornøyd. God informasjon før operasjonen, og veldig god oppfølging i ettertid. Resultatet ser ut til å bli perfekt, selv om det kun er en og en halv uke siden:) Har fått utført brystreduksjon og operert nedre øyelokk med laser. Får ikke fullrost Tomm Bjærke nok. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke har gjort dette før:) Anbefales på det sterkeste!»

 • Trygghet på sitt yrke og kunnskap

  Tomm Bjærke, ekspert på ansiktsløft

  «Jeg er en kvinne i 50-åra. Har de siste årene følt at jeg har fått et slitent uttrykk med en nedsunken panne og rynker rundt munn og øyne. Tanken på å freshe opp utseendet startet en prosess med å søke informasjon. Etter å ha lest meg opp og sondert behandlingsalternativer, samt klinikker, falt valget på Tomm Bjærke hos Cosmo Clinic på bakgrunn av hans direkte, ærlige væremåte og hans trygghet på sitt yrke og kunnskap, som man kjenner med en gang man kommer i dialog med ham. Han veiledet med en trygghet som endte opp med panneløft, facelift og laserbehandling.

  Selve operasjonsdagen ble jeg møtt med samme trygghet og ro. Ble meget godt ivaretatt både før, under og etter behandling. Det har ikke vært noen komplikasjoner. De 2 første dagene var det smertefullt, smertenivå på moderat nivå. Fra 3. dag har det vært smertefritt. Etter 1,5 uke var jeg ute blant folk. På jobb etter 2 uker.

  Har fått tilbakemeldinger som: «Du ser uforskammet ung ut. Hva har du gjort? Du blir bare penere og penere.»

  Jeg anbefaler Tomm Bjærke på det varmeste om man skal gå til det skritt å friske opp sitt utseende. Han har gitt meg en hud og et uttrykk som har reversert 10 år i alder. Ingen har sett at jeg er operert, jeg ser helt naturlig frisk ut. Hos Cosmo får man en helt ærlig og oppriktig veiledning på forventet resultat. Utført med en presisjon og dyktighet som jeg ikke trodde var mulig.»

  Hilsen en meget fornøyd kvinne
  (panneløft, facelift og laserbehandling)

 • Ivaretatt på best mulig måte (øyelokkoperasjon)

  «Jeg tok øyelokkoperasjon i sommer. Jeg var litt skeptisk til det faktumet at det skulle være lokalbedøvelse, men både kirurgen Tomm Bjærke og assistenten var utrolig rolige, profesjonelle, meget dyktige og ikke minst hyggelige. Så i tillegg til et fantastisk resultat, ble jeg ivaretatt på best mulig måte. Anbefales!»

 • «Følte meg veldig trygg…» (brystforstørrelse)

  Jeg har alltid hatt små bryst og etter amming av 2 barn var det ikke mye igjen. Jeg var veldig redd for operasjon og for at proteser skulle bli unaturlig og for stort. Jeg har fått naturlige fine bryst, flottere enn noen gang. Jeg gleder meg til sommeren. (Kvinne, 39 år)

 • Tomm er ekstremt dyktig - jeg vil på det sterkeste anbefale ham og Cosmo

  «Jeg ble anbefalt Tomm Bjærke ved Cosmo Clinic og jeg er veldig glad jeg gikk hit. Tomm var veldig flink til å berolige meg om eventuelle bekymringer jeg måtte ha. Selve inngrepet var raskt og smertefritt. Tomm er ekstremt dyktig og jeg vil på det sterkeste anbefale ham og Cosmo Clinic.»
  (Kvinne, 37 år)

 • Strålende fornøyd etter panneløft

  «Ble veldig godt tatt imot av sykepleiere, anestesisykepleier og Tomm Bjærke. Strålende fornøyd etter panneløft. Cosmo Clinic kan sterkt anbefales.»

 • «Jeg har funnet den beste kirurgen»

  «Jeg tok full bukplastikk og øvre øyelokk hos kirurg Tomm Bjærke - og er strålende fornøyd med både resultatet og oppfølging.»

 • Tomm Bjærke mitt førstevalg

  Er svært fornøyd med hele prosessen. Føler meg godt ivaretatt og trygg. (Øvre og nedre øyelokk samt fettransplantasjon til øyeregionen. Kirurg: Tomm Bjærke)

 • «Utrolig fornøyd med resultatet»

  «Jeg hadde lenge vurdert å gjøre noe med mine tunge øyelokk og følte konstant at jeg så trett og sliten ut. Jeg kompenserte hele tiden med å løfte øyebrynene for å få et litt mer våkent blikk. Jeg bestilte en konsultasjon hos 3 ulike privatklinikker i Oslo. De 2 første kirurgene mente at en øyelokksplastikk var det riktige å gjøre. Dr Bjærke mente imidlertid at hovedproblemet var at øyebrynene mine hadde seget ned og at et panneløft med kikkhullskirurgi var den beste operasjonen for meg. Jeg syns det hørtes voldsomt ut og bestemte meg derfor for å gjøre en øyelokksplastikk. Etter operasjonen ble det litt bedre, men jeg merket at jeg fortsatt gikk og løftet øyebrynene mine sånn som jeg hadde gjort før operasjonen.

  Etter 1 år gikk jeg derfor tilbake til dr Bjærke for en ny vurdering. Han var veldig hyggelig og imøtekommende og forklarte meg nok en gang at et panneløft ville løse problemet mitt. Jeg bestemte meg for å høre på han og bestilte en time for operasjon. Operasjonen ble utført i narkose og tok ikke mer enn 1 time. Jeg var i veldig fin form etter operasjonen og hadde nesten ikke noe vondt. Den første uken hadde jeg litt blåmerker under øynene som jeg kunne sminke bort etter noen dager.

  Jeg var faktisk i en 40-årsdag etter 6 dager, og var nesten mindre blå enn etter øyelokksplastikken. Jeg er bare så UTROLIG FORNØYD med resultatet. Jeg har fått masse kommentarer fra folk jeg kjenner som påpeker at jeg ser så godt ut☺

  Hadde jeg visst hvor flott jeg ble etter panneløftet så hadde jeg gjort det for lenge siden. Hvis jeg skal gjøre flere inngrep senere så er det ingen andre enn dr Bjærke som skal operere meg. Han er utrolig flink og veldig hyggelig. Følte meg supergodt ivaretatt.»

  (Panneløft. Kirurg: Tomm Bjærke)

 • Resultatet har blitt svært bra

  Resultatet har blitt svært bra og jeg er kjempefornøyd. Jeg ser mye mer opplagt ut og huden har fått en mer jevn farge og en glød jeg ikke har hatt på mange år. (Panneløft, facelift og laserbehandling, kirurg: Tomm Bjærke)

 • «Cosmo Clinic er unik!»

  «Jeg er lege og grundig av natur. Derfor har jeg gjort en omfattende undersøkelse i inn- og utland for å finne den beste ansiktskirurgen. Hverken beliggenhet eller pris skulle få betydning for nå var det mitt ansikt. Cosmo er eksklusivt, hvilket er bra, men i denne bransjen finnes flere eksklusive klinikker uten at det forteller noe om den konkrete plastikkirurgen som planlegger og gjennomfører inngrepet. På Cosmo fant jeg det beste ansiktskirurgiteamet i Hilde og Tomm. De har den kunstneriske evnen å se hva som skal løftets for å få aldringstegnene til å forsvinne på en naturlig måte, og de har evnen og erfaringen som skal til for å få det til. De veiledet meg, opererte og fulgte meg opp på en svært profesjonell og trygg måte. I dag har jeg noen blåmerker, som jeg kan dekke over og områder hvor følelsen er annerledes. Mimikken er som før operasjonen og ansiktet mitt er blitt som det var i «gamle dager», naturlig, men med færre alderstegn. Nå gleder jeg meg til å feire min 50-årsdag. Dette var den beste gaven jeg kunne gi meg selv. Tusen takk, team Bjærke.» (Ansiktsløft og halsløft. Kirurger: Tomm og Hilde Bjærke)

 • Tusen hjertelig takk

  Tusen hjertelig takk for utrolig god hjelp! Anbefales på det varmeste for de som vurderer dette! (Brystreduksjon og brystløft. Kirurg: Tomm Bjærke)

 • Strålende fornøyd etter øyelokkoperasjon

  «Jeg kan på det varmeste anbefale Tomm Bjærke og Cosmo Clinic dersom du vurderer en øvre øyelokkoperasjon! Jeg hadde tunge øyelokk og hadde tenkt å gjøre noe med det en stund. I forkant av operasjonen var jeg ganske bekymret for eventuelle komplikasjoner, men ble beroliget av grundig og god informasjon fra Tomm. Selve inngrepet var raskt og smertefritt, og jeg ble svært godt ivaretatt av et profesjonelt og dyktig team. Noe hoven og blå noen dager etterpå, men langt mindre enn jeg hadde forventet, og svært lite ubehag. Tapen beholdt jeg i 2 uker. Jeg er strålende fornøyd med resultatet, føler meg freshere og ser mer våken ut.»

 • «Såååå fornøyd…» (mageplastikk)

  «Jippi, magen min er flat…. Jeg hadde et stygt keisersnitt arr og en slapp mage som hang over arret. Dr Tomm Bjærke mente magen min egnet seg for en liten mageplastikk. Jeg ble operert uten narkose, men fikk noe avslappende som gjorde at det faktisk var en fin opplevelse. Bare 1 time etter operasjonen dro jeg hjem i fin form. Jeg hadde et dren som ble fjernet dagen etter. Jeg var litt øm noen dager og hadde nesten ingen blåmerker. For en forandring. Det stygget arret og den slaskete huden er borte og erstattet med et nesten usynlig arr nedenfor trusekanten. Jeg er SÅÅÅÅÅ fornøyd☺»

 • «Bjærke har et håndlag og en presisjon av de sjeldne»

  tomm bjerke, spesialist ansiktsløft

  «Jeg har fått utført både panneløft og ansiktsløft av dr. Tomm Bjærke. Jeg hadde i lengre tid vurdert operasjon, og brukte lang tid på å bestemme meg for hvilken klinikk og hvilken kirurg jeg skulle velge. Via en venninne ble jeg anbefalt dr. Tomm Bjærke. Etter et møte med ham og Cosmo Clinic var jeg ikke i tvil. Tomm Bjærke utstråler en trygghet og profesjonalitet, og har et behagelig vesen. Han besvarte mine spørsmål ærlig og oppriktig, og ga meg den tryggheten og overbevisningen jeg behøvde for å ta det riktige valget, men uten at jeg følte noe press. Cosmo Clinic har moderne og innbydende lokaler, og personalet er profesjonell og imøtekommende. Som pasient følte jeg meg ivaretatt og trygg både før, under og etter operasjonen. Jeg er svært fornøyd med resultatet. Jeg har fått et yngre, mer opplagt og friskere utseende, samtidig som jeg ikke ser ’operert’ ut. Det er umulig å se arrene etter operasjonen. Bjærke har et håndlag og en presisjon av de sjeldne.

  Jeg vil anbefale han på det varmeste.»

 • «Ikke engang mine nærmeste skjønte at jeg var operert»

  «Svært fornøyd og imponert over den faglige dyktighet til kirurgene Hilde og Tomm!! Resultatet av både ansiktsløft, panneløft og laser utført av Hilde Bjærke og brystløft og mageplastikk utført av Tomm Bjærke overgikk enhver forventning. Svært naturlig og gjenkjennelig. Mange strevsomme år, kraftig vektnedgang og 2 barnefødsler hadde satt sine spor i ansikt og kropp. Etter operasjonene blir jeg tatt for å være 20 år yngre, og ikke engang mine nærmeste (søster og venninne) skjønte at jeg var operert. God og hyggelig oppfølgning. Anbefaler Cosmo på det aller varmeste. Jeg kan ikke får fullrost dem nok. Føler jeg har fått et helt nytt liv, med selvtillit som har gitt meg en fantastisk jobb i utlandet.»

 • «Strålende fornøyd med Tomm Bjærke»

  Rektusdiastase (skilte magemuskler) og bukplastikk

  delte magemuskler (rektusdiastase)

  «Etter to svangerskap fikk jeg påvist rectus diastase (delte magemuskler) med en åpning på 6 cm fra ribben til skamben. Da jeg har vært plaget med bekkensmerter under og etter svangerskapene, startet jeg jakten på hjelp. Dette både i forbindelse med ryggsmerter og med tanke på at jeg så gravid ut uansett hva jeg gjorde. Jeg var innom 3 kirurger før jeg møtte en kirurg som anbefalte meg en tidligere kollega som var spesialist på bukplastikk: Tomm Bjærke.

  Før jeg kontaktet Cosmo Clinic og Bjærke forsøkte jeg meg på fysioterapi og mageøvelser som skulle lukke magemusklene, eller redusere min rectus diastase. Øvelsene ble gjennomført hver eneste morgen i 10 minutter uten unntak i ett helt år – uten forandring i diastasen. Etter første konsultasjon var jeg aldri i tvil, dersom operasjonen skal gjennomføres så var det kun Tomm Bjærke som skal gjøre det. Bakgrunnen for valget av kirurg er svært enkel: Han var meget profesjonell, viste til både muligheter og risiko ved bukoperasjon og ville være helt sikker på at dette var gjennomtenkt. Bekkensmerter er komplekst, og han kunne ikke garantere at dette ville bli bedre, men jeg valgte likevel å gjennomføre operasjonen etter enda 7 måneder i tenkeboksen.

  Jeg er strålende fornøyd med Tomm Bjærke, og har vært det fra første stund. Jeg har blitt tatt imot med åpne armer av alle de involverte i Cosmo Clinic. Fått hurtig svar på mine henvendelser i forbindelse med tankeprosessen før operasjonen. Samtidig fikk jeg raske svar på sms og e-post etter operasjonen. Jeg har blitt sett hele veien – strålende service! Til sist kan jeg ikke si annet enn at jeg også er FANTASTISK fornøyd med resultatet. Jeg ville aldri benyttet meg av en annen kirurg om jeg skulle tatt valget igjen, og kan anbefale Tomm Bjærke på det sterkeste.»

 • «Vil aldri angre» (brystløft kombinert med implantat)

  Tomm Bjerke

  «Jeg strevde etter hvert med selvbildet mitt da brystene ble redusert til to «hengende skinnposer» som følge av amming og vekttap. Jeg oppsøkte Cosmo Clinic etter tips fra en venninne som var fornøyd etter sin behandling. Jeg utførte brystløft kombinert med implantat og vil aldri angre på dette. Veldig fornøyd med oppfølging, behandling og service på klinikken. Anbefales.»

  (Kvinne, 37 år. Brystløft kombinert med brystforstørring. Kirurg: Tomm Bjærke)

 • «Så flott du ser ut i dag…»

  «Jeg hadde i mange år irritert meg over kalkunhalsen min, spesielt når jeg satt hos frisøren. I lang tid søkte jeg etter en spesialist som jeg kunne ha tiltro til; en som klarte å endre dette uten at alle og enhver skulle spørre hva jeg hadde gjort med meg selv. Ikke minst var jeg bekymret fordi jeg hadde lest - og sett bilder av! – mange tilfeller av helt mislykkede inngrep. En bekjent sykepleier anbefalte Tomm Bjærke. Hun hadde sett mange av pasienten hans både før og etter operasjoner, og sa at hun var imponert over hvor naturlig de så ut etter inngrepene. Etter møtet med Tomm anbefalte han meg å ta et ansiktsløft i samme seanse, og det var et godt råd.

  I ettertid har jeg ikke fått et eneste spørsmål om operasjon. Derimot utbrøt en kollega kort tid etter inngrepet;. Du er så fint sminket. Jeg klippet håret litt og etter det kom det mange positive kommentarer om «hvor godt jeg kledde den nye frisyren». Noen sa den gjorde meg mye yngre, men ingen spurte om operasjoner eller rynkeinjeksjoner eller slike ting. Det var akkurat slik jeg ønsket resultatet; en naturlig forynging eller «freshness» som var gått tapt i årenes løp.

  Både informasjonen om operasjonen, realistiske og urealistiske forventninger og ikke minst oppfølgingen fra Tomm, var ekstraordinær god. Jeg hovnet mye opp i ansiktet og sendte bilde og melding på sms til Tomm, og han beroliget meg og ba meg være tålmodig; dette tar ca 10 dager før du blir normal. Det stemte. Jeg angrer ikke ett sekund, og kan bare gi Tomm de aller beste anbefalinger.»
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon