PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE

Pasienters erfaringer og uttalelser om dr. Hilde Bjærke

Plastikkirurg Hilde Bjærke

Overlege Hilde Brunvold Bjærke f.1969 er spesialist i plastisk kirurgi. Hun har jobbet som kirurg siden 1999. Hilde er en av Norges mest anerkjente ansiktskirurger.

Ved Cosmo Clinic tilbyr hun deg kosmetiske ansiktsoperasjoner som ansiktsløft (facelift), øyelokkoperasjon, midtansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft og laserbehandling.

Hildes unike kompetanse og gode kommunikasjon med pasientene gjør henne til en av Norges mest respekterte plastikkirurger.

Cosmo Hilde Pasientsitat ansiktsløft

Her forteller pasienter om sine erfaringer og om hvordan de opplevde å bli operert av Hilde. (Alle pasienthistoriene er 100% skrevet av pasientene selv.)

 

 • Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke

  «Opplevde alle på Cosmo Clinic som meget dyktige og omsorgsfulle. Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke for et fantastisk resultat etter å ha strammet opp og fjernet overflødig hud i ansikt/hals og øyne. Resultatet er alt jeg drømte om. Jeg er så utrolig fornøyd og kan anbefale Cosmo Clinic på det varmeste.»

 • Som å se "min egen datter" (ansiktsløft og halsløft)

  «Den jeg ser i speilet nå i dag er faktisk som å se "min egen datter". Hilde er en rett og slett en kunstner. Jeg tok halsløft og facelift for fire uker siden og resultatet er mye bedre enn forventet. Alt har gått slik hun og teamet på Cosmo Clinic informerte meg om.

  Jeg hadde lenge hatt en del løs hud og strenger under haka men hadde egentlig aldri tenkt tanken på at jeg kunne få det fjernet. Etter overgangsalderen begynte jeg å bli veldig selvbevisst og begynte å skjule det. Jeg tok kontakt via skjema på nettsiden etter anbefaling av min hudpleier. Under konsultasjonen med Hilde kjente jeg fort at dette ville jeg gjøre.

  Jeg var ganske redd for hvordan jeg ville takle smerter, men ble betrygget om at jeg ville bli tatt godt vare på. Jeg fulgte anbefalingene og kan bekrefte at hun hadde helt rett! Dette er virkelig ikke noe å grue seg til. Det verste for meg var å ikke kunne ligge på siden den første tiden.

  Jeg er daglig dypt takknemlig for at Hilde Bjærke krysset min vei og at hun elsker det hun driver med.»

  Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 • Panneløft og ansiktsløft hos Hilde Bjærke

  Jeg gjorde panneløft og ansiktsløft samtidig hos Hilde Bjærke. Resultatet ble supert og jeg kan anbefale klinikk og kirurg på det varmeste.

 • Øvre og nedre øyelokksplastikk

  «Jeg kom til dr. Hilde Bjærke for øvre og nedre øyelokksplastikk. Jeg hadde tidligere fått utført en mislykket nedre øyelokksplastikk hos en annen kirurg og var ikke fornøyd med resultatet. I tillegg var jeg plaget med hovne øyne og litt overskytende hud på de øvre øyelokkene. Dette resulterte i at jeg så sliten og trett ut. Jeg er svært fornøyd med resultatet og anbefaler dr. Hilde Bjærke / Cosmo Clinic på det sterkeste. Ikke minst vil jeg tillegge at jeg som pasient hos Cosmo Clinic følte meg svært godt ivaretatt. Høyt profesjonelt nivå.»

 • Operasjon ved dobbelthake - er så utrolig fornøyd

  Etter flere år med misnøye over dobbelthake, bestemte jeg meg for å gjøre noe med denne og fikk anbefalt Dr.Hilde Bjærke på Cosmo Clinic. Ved 1 konsultasjon fikk jeg god informasjon om inngrepene fra a-å, om hva som måtte til for godt resultat, hva jeg kunne forvente og ikke og om risiko. Etter å ha tenkt meg litt om, bestilte jeg tid for operasjon.Ble svært godt tatt imot av alle involverte fra ankomst til avreise, blide og hyggelige og omsorgsfulle alle sammen. Fikk god informasjon underveis og følte meg godt ivaretatt og trygg. Opplevde ansatte som drevne og dyktige. Ble svært godt ivaretatt da jeg nok ikke tåler morfin så godt, men med litt væsketilførsel ble formen mye bedre. Resultat ble bedre enn forventet. Er så utrolig fornøyd med Hilde og teamet på Cosmo, at kan trygt anbefale til andre.

 • Meget fornøyd med resultatet etter ansiktsløft etc.

  Plastikkirurg Hilde Bjærke

  «Hvorfor valgte jeg Cosmo Clinic? Helt tilfeldig så jeg en kveld på TV hvor det var en reportasje fra plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet hvor plastikkirurg Hilde Bjærke gjennomførte en operasjon.
  Jeg hadde også ved flere anledninger sett annonse for Cosmo Clinic på sosiale medier som Facebook og Instagram. I tillegg googlet jeg og fant at Hilde Bjærke hadde en meget solid bakgrunn. Jeg leste også på nettsiden til Cosmo Clinic, som jeg syntes var meget informative. Jeg bestemte meg derfor å bestille en time for konsultasjon.

  Mitt første møte med Cosmo Clinic: Det startet med en varm mottakelse i resepsjonen i smakfulle lokaler. I mitt møte med plastisk kirurg Hilde Bjærke opplevde jeg hun hadde en ærlig, behagelig og tillitsvekkende væremåte.
  Hun fortalte at jeg ville få et bra resultat, men samtidig lovte hun ikke for mye. Dette ga meg den tilliten jeg trengte.

  Jeg valgte i samråd med plastisk kirurg Hilde Bjærke: panneløft, facelift, nedre øyelokk, laser rundt øyne og munn

  Operasjonsdagen: Jeg møtte fastende og ble fotografert og tegnet på før jeg ble fulgt til operasjonssalen. Her var det en hyggelig atmosfære med småsnakk og radioen på. Dette var beroligende.

  Kontroll: Jeg har nå vært til kontroll 2 ganger. Første gang dagen etter operasjon og neste gang 12 dager etter operasjon. Det er en utrolig herlig stemning på Cosmo Clinic, føler meg nesten som en av dem jeg. Jeg er meget fornøyd med resultatet så langt, 14 dager etter operasjon. Jeg gleder meg allerede til neste konsultasjon om ca 3 måneder.»

 • Må nesten lete etter ord for hvor fornøyd jeg er

  Jeg ble operert hos Dr Hilde Bjærke for snart 3 uker siden, full hals- og nedre ansiktsløft i en operasjon.

  Jeg må nesten lete etter ord for hvor fornøyd jeg er!

  Men først vil jeg si at dette har jeg tenkt på i flere år, forstår ikke nå hvorfor jeg ikke gjorde det før. Det hadde sammenheng med at jeg var redd for familiens/omgivelsenes reaksjon grunnet fordommer mange har mot slike inngrep + tvil om hvilken kirurg jeg ville stole fullt og helt på til å fikse ansiktet mitt.

  Jeg hadde tydelig "kalkunhals" og masse løs hud på halsen, hvilket jo ofte er vanlig når man er over 60. Jeg hadde også hengende kinn på hver side av haka. Når jeg møtte det dratte uttrykket i speilet om morgenen, følte meg akkurat så sliten som ansiktet mitt så ut.

  Jeg fikk anbefalt Hilde Bjærke av Hege Treiborg som tatoverte øyenbryn på meg. Hun sa med en gang: Velg Cosmo Clinic. Jeg bestilte konsultasjon fortsatt full av usikkerhet… Var dette tull av meg?

  Etter timen hos Bjærke, hvor jeg fikk se bilder av andre som hadde gjort det samme, ble jeg overbevist, ikke minst av måten hun lyttet til meg. Jeg følte meg virkelig sett. Jeg var også helt overbevist om at denne legen hadde kompetansen som trengtes. Hun informerte helt realistisk om hva jeg kunne oppnå, også om mulige komplikasjoner som kan skje ved enhver operasjon.

  Jeg gikk noen måneder, bestemte og ombestemte, før jeg slo til. Jeg ba om en ekstra telefonsamtale med Bjærke, og etter den var det bare å trå til. Dette ville jeg jo!

  Jeg må skyte inn at personalet i resepsjonen er helt unike, virkelig ekte hjelpsomhet og omtanke! Følte meg SÅ ivaretatt!

  Operasjonen tok 3,5 timer i full narkose, og jeg er veldig overrasket over hvor lite smerter jeg hadde etterpå. Ingen komplikasjoner overhodet. Fikk nok bedøvende som jeg raskt kunne trappe ned på, trengte ikke engang å ta de sterkeste som de sende med meg sånn i tilfelle.

  Ingen blødninger, jeg fikk innlagt et dren, som skulle fjernes dagen etter. Jeg grudde meg veldig for dette, men det viste seg å være unødvendig frykt. Det hele gikk raskt og smertefritt. Bandasjen ble byttet og jeg kunne ikke tro mine egne øyne da jeg til slutt turte å se meg i speilet. Blå, gul og hoven såklart, men såå mye yngre! Borte var "henget"!

  Jeg kunne ringe til Bjærke om det skulle være noe det første døgnet etterpå og hun svarte så vennlig, betryggende og fint. Det er jo så mye man kan være usikker på. I tiden etter har hun også gitt raske svar på mailer jeg har sendt med alt jeg lurer på.

  Jeg hadde noen stifter som skulle fjernes etter et par uker, det gjorde heller ikke vondt.

  Nå, etter bare 3 uker, ser jeg ærlig talt 15-20 år yngre ut! Det aller beste: Resultatet er enda bedre enn jeg trodde var mulig!! Hele ansiktet har fått en penere form, men ser IKKE operert ut i det hele tatt!

  Selvoppløsende sting er gjemt rundt ørene og i bakhodet. + et lite arr under haken.

  Litt ømt og følelsesløst nå i starten, men dette går over etter forholdsvis kort tid.

  Jeg fikk høre av omgivelsene etter kun et par uker at jeg ser fantastisk ut, hevelser har gått mye ned og blåmerker er nå helt borte! Andre sier de ville aldri ha skjønt at jeg hadde operert om jeg ikke hadde sagt noe.

  Jeg har fått en helt annen oppfatning nå av hva plastisk kirurgi er, og er ikke i tvil mer om hvor jeg eventuelt vil gå en annen gang! Tror alle på Cosmo Clinic er spesielt dyktige i sitt fag.

  Jeg vil takke både Dr Hilde Bjærke og de andre som jobber der for fantastisk behandling og imøtekommenhet! De er unike.

  Hilde Bjærke er en kirurg i særklasse, det holder å lese på nettet hva som står om henne. Etter min mening er hennes arbeid ren kunst! Gleder meg til å se hvordan alt blir enda finere framover!

   

 • Kunne ikke vært mere fornøyd

  «Jeg var på flere klinikker og snakket med mange kirurger. Så kom jeg til Hilde Bjærke. Hun var positiv, hyggelig og veldig sikker på hva jeg burde gjøre. Jeg tok ansiktsløft, halsløft og øvre øyelokk pluss laser. Kunne ikke vært mere fornøyd, fantastisk resultat. Så bra at jeg måtte felle en gledeståre. Hilde Bjærke er utrolig dyktig.»

 • Kjempefornøyd etter ansiktsløft og laserbehandling hos Hilde

  «Jeg er 69 år, og har ikke vært flink til å ta vare på huden min. Resultatet ble at jeg syntes jeg så nye rynker hver gang jeg så meg i et speil. Det var ubehagelig. Så, for 3 måneder siden tok jeg kontakt med Cosmo Clinic hvor Hilde ble min konsulent og lege. Jeg har fått laserbehandling og ansiktsløft, og i dag er jeg kjempefornøyd. Tusen takk til Hilde og alle de andre hyggelige ansatte som hele tiden bare ønsker å gjøre det beste for deg.»

 • Hilde Bjærke er helt fantastisk (facelift og laser)

  Hilde Bjærke er helt fantastisk. Hun har gjort meg til den beste utgaven av meg selv.
  Dobbelthaken jeg har hatt siden jeg var i trettiårene er borte, og posene under øynene er fjernet - UTEN kirurgi.
  Riktignok en kraftig laserbehandling med rødhet som gradvis har avtatt i løpet av noen måneder, men resultatet er vel verdt pengene. Det finnes anti-redness-kremer som kan dempe denne rødheten.
  Med en nedre ansiktsløft har jeg også fått tilbake et sunt og friskt ansikt - igjen.
  Stor glede, jeg føler meg skikkelig fin! Mange tror jeg er 20 år yngre.

  Jeg anbefaler Hilde Bjærke på det varmeste.

 • Highly recommend the Cosmo Clinic

  «I would like to highly recommend the Cosmo Clinic, where I recently had facial surgery.  Dr. Hilde Bjærke and her team were extremely professional, with excellent care after the surgery.  The atmosphere in Cosmo Clinic is comfortable, warm and welcoming.  And the price was absolutely fine. If you are considering surgery, I highly recommend that you visit Cosmo Clinic for a consultation.  The staff will explain the procedure to you in clear detail, so that you can make a well-informed decision.  After the surgery, you will wonder why you waited so long to take this very positive step in your life.» (Halsløft / neck lift)

 • Gleder meg faktisk til å komme tilbake til Hilde (ansiktsløft, halsløft)

  Jeg (kvinne, snart 57 år) fikk utført ansiktsløft og halsløft hos Hilde Bjærke i mars i år (2023). Allerede på videokonsultasjonen følte jeg at Hilde utstrålte og ga meg trygghet. Hun svarte på absolutt alt jeg spurte om og lurte på. Jeg var også til konsultasjon dagen før operasjonen, hvor hun tok seg god tid og forklarte meg alt grundig. Jeg ble godt ivaretatt av alle på klinikken under og etter operasjonen. Jeg var tilreisende og alene i Oslo, så de fulgte meg over veien til Thon Hotel. Min følgeperson ble dessverre syk i siste tiden – jeg fikk streng beskjed om å ringe uansett den minste lille ting det første døgnet, men jeg hadde god oppfølging hos hotellet det første døgnet, faktisk hele uken jeg var på hotellet tok både de og Cosmo godt vare på meg. Jeg var på kontroll hos Hilde dagen etterpå og alt så fint ut. Nå 6 uker etterpå har jeg i de første døgnene merket litt stramming i ansikt og hals, veldig lite smerter og klarte meg helt fint på vanlig Paracet. Hevelsen min brukte litt mere tid på å gå ned, men da de tok av bandasjen 4 dager etterpå ble jeg overrasket over at jeg ikke hadde noen blåmerker – jeg trodde hevelsen ville være større enn det var... Nå 6 uker etterpå kan jeg til og fra fortsatt kjenne at det strammer litt i halsen og i kinnene nærmest mot ørene… Arrene mine er små og nesten ikke synlige. Jeg ser minst 15-20 år yngre ut i dag i ansiktet og har en stram, fin hals som fikk fjernet 9 cm med løs hud etter et stort vekttap. De få gangene jeg har hatt spørsmål, har de blitt besvart meget raskt av Hilde, og jeg har også fått god info over telefon fra de i resepsjonen...

  Jeg gleder meg faktisk til å komme tilbake til Hilde til ny kontroll etter 3 måneder. Tusen takk, Hilde, du har mot meg vært omtenksom og du lyttet til mine ønsker så langt det gikk an å få de utført – jeg er superfornøyd.

  Jeg kan ikke få uttrykt hvor fornøyd jeg er. Jeg har vært i de tryggeste hender hele veien. Jeg vil også rose de på operasjonssalen og oppvåkningen – de har alle vært fantastiske.

 • Gave til meg selv - bli kvitt dobbelthaken

  «Jeg fyller 60 i år og gaven til meg selv var å endelig gjøre noe med dobbelthaken som har plaget meg i tretti år. Etter å ha lest anmeldelsene på legelisten valgte jeg kirurg Hilde Bjærke, noe jeg er svært glad for. Får stadig høre at jeg ser yngre ut og spørsmål om hva som har skjedd. Det er ikke mulig å se at jeg er blitt operert. Resultatet ble kjempebra, og arrene er usynlige. Jeg grudde meg til operasjonen, da jeg tidligere er blitt svært syk av narkose. Dette informerte jeg om på forhånd, og dette ble tatt hensyn til. For første gang våknet jeg etter en narkose og følte meg i fin form. Jeg har heller ikke hatt smerter etter operasjonen. Den andre dagen hadde jeg en liten blødning på halsen, og var derfor innom for sjekk og fikk hjelp med dette. Jeg følte meg svært godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Hilde Bjærke ga god informasjon og var lett å få tak i på telefon da jeg hadde spørsmål etter operasjonen. Jeg opplevde alle ved Cosmo Clinic som svært serviceminded og anbefaler dem varmt! Hilde Bjærke er en svært dyktig kirurg.»

 • Fantastisk fornøyd! (Øvre og nedre øyelokk)

  «Har et sykdomsbilde som medfører stor grad av trøtthet og lavt energinivå. Ønsket å kunne påvirke dette, og valgte øvre og nedre øyelokksplastikk. Dette endret livet og selvbildet dramatisk. Ser mye mer våken ut og 10 år yngre! Er fantastisk fornøyd!» (Øvre og nedre øyelokk. Kirurg: Hilde Bjærke)

 • Fantastisk fornøyd etter facelift hos Hilde Bjærke

  «Har tatt facelift hos Hilde Bjærke og er helt fantastisk fornøyd. Fikk løftet bort 15-20 år.» (Kvinne, 48 år)

 • Facelift: "In very safe and experienced hands"

  “I was happy to experience that Oslo has such an expert, super state-of-the-art clinic, after having checked out clinics in Germany but finding it more convenient to do the planned facelift here in Norway where I currently live.

  Hilde with her beautiful looks and calm and efficient manner of counseling - is a very convincing "poster girl" for her clinic. She is very matter-of-fact and gave me a totally realistic evaluation of what could be done, should be done and how she would eventually do it.

  I felt I was in very safe and experienced hands and totally trusted her evaluation.

  The surgery itself was expertly done and now - after three months - I couldn’t be happier with the results. I got positive feedback from friends and family: The ones who knew were surprised how "natural" the new me looked, the ones who didn´t were sure that I had either had an extensive holiday in a spa retreat on a far-away island, a juvenile toy boy - or indeed had some mysterious yet efficient treatment that didn’t look like surgery at all.

  I can only highly recommend Hilde and am very glad that I went through with my long-harbored plan to improve my looks and get rid of a bit of the wear-and-tear of 55 years of living good and not always entirely healthy.

  So, if I had to do it again and despite a little discomfort and looking like a victim of domestic abuse for some days - I’d happily do it again at Cosmo Clinic in Oslo!”

 • Det var virkelig verdt det! (tunge øyelokk og lave øyenbryn)

  «Jeg hadde tunge øyelokk og lave øyenbryn. Det var fint å få informasjon om at resultatet blir mer langvarig dersom panneløft tas først. Den offentlige legen informerte ikke meg om dette, så jeg er glad jeg konsulterte en privatklinikk også. Nå skjønner jeg hvorfor noen ikke har så langvarig effekt når de fjerner overflødig hud fra øyelokk.

  Panneløft var for meg dramatisk å gjøre, jeg syntes det var dyrt, jeg har tynt hår og syntes derfor det vistes så lenge - men for et nydelig resultat. Og det tyngste på øyelokkene var borte. Ca tre måneder etter hadde jeg øyelokkplastikk - som var hovedproblemet mitt. Nå har jeg et åpent, ungt og lett blikk, jeg ser ikke trøtt og tungsindig ut. Det ser så naturlig ut. Hilde ordnet det også slik at øyenbrynene ble mer symmetrisk. Jeg så ikke operert ut etterpå. På jobb, til familie og venner informerte jeg om hva jeg hadde gjort, men ellers var det ingen som så hva jeg hadde gjort. Etter øyelokksplastikk ble jeg ikke blå under øynene engang. En bekjent sa hun trodde jeg hadde rød øyenskygge i den perioden jeg var litt rød på øyelokkene.

  Hilde har en fin måte å møte pasienter på. Hun inngir trygghet fordi hun er tydelig, profesjonell og erfaren. De andre ansatte jeg var i kontakt med var også imøtekommende. Jeg er så glad jeg gjorde dette på en privat klinikk. En luksus jeg unnet meg, og det var virkelig verdt det!»

 • Ansiktsløft og laser - anbefaler Hilde Bjærke på det varmeste

  Jeg var lei av å se trøtt og sur ut, da jeg ikke følte meg som noen av delene! Bestemte meg for ansiktsløft og laser under øynene. Etter et par runder hos andre klinikker, falt valget lett på Dr Hilde Bjærke og Cosmo Clinic. Klinikken er flott og innbydende, og Hilde tok seg god tid til å forklare prosedyrene og hvilke resultat jeg kunne forvente. Resultatet ble faktisk mye bedre enn jeg hadde forventet. Jeg ser overhode ikke «operert»ut, men fresh og opplagt - og veldig mange år yngre enn da jeg gikk inn døren på Cosmo. Anbefaler Hilde Bjærke på det varmeste. Hun er meget dyktig og følger deg godt opp etter operasjonen. Det var beroligende å kunne sende SMS med spørsmål etter operasjonen og få raske svar. Jeg er strålende fornøyd!

 • 20 år med stress og sorg fjernet fra ansiktet

  “I had a full face and necklift with Hilde 8 days ago. The results are extraordinary - I’m healing fast and can see already that I look natural, genuinely restored to how I looked 20 years ago. The psychological effect is enormous.

  If you are considering this and feel confused by all the different types of facelift - The best technique is the one your surgeon masters, and how she adapts this to your anatomy. Hilde’s work has safe, reliable outcomes because she is so technically skilled, and has a real artist’s eye for detail. When she changed my dressing and removed my drains on day 1 I didn’t have a single bruise on my face. This lack of bruising shows how expertly and respectfully she handles tissues. 20 years of stress and grief have been lifted off my face. I would have gone to London or the USA otherwise, so it is very lucky to have a first-class international standard surgeon in Norway. Hilde is truly gifted.

  So if you are considering this - if you look sad and tired and like you don’t recognise yourself anymore, don’t be afraid. The changes of aging are predictable and manageable and after decades of looking after other people it is time to do something for yourself. Book an appointment, the best is yet to come.” (August 2022)

  Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

   

 • «Ser ut sånn jeg gjorde for 10-15 år siden»

  «Ansiktsløft og halsløft. Ble møtt på en profesjonell og trygg måte fra første stund. Grundig informasjon, både skriftlig og muntlig, og kirurgen (Hilde) var sikker og tydelig på hva som burde gjøres. Tiden etter operasjonen forløp problemfritt. Lite smerte og ellers akkurat slik som jeg hadde blitt forespeilet. Kjempefornøyd med resultatet. Ser ut sånn jeg gjorde for 10-15 år siden.»

 • «Ser 10 år yngre ut» (panneløft)

  «Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste. Jeg gjorde panneløft i fjor, og resultatet er helt fantastisk. Jeg hadde fått veldig tunge øyebryn, og jeg så derfor veldig trøtt og sliten ut. Etter denne operasjonen føler jeg at jeg ser 10 år yngre ut. Hilde Bjærke er en kjempeflink kirurg, jeg anbefaler henne på det sterkeste. Alle de andre ansatte er også veldig hyggelige, man blir tatt godt vare på. Jeg følte at jeg var i trygge hender.»

 • «Så godt du ser ut» (ansiktsløft og halsløft)

  «Jeg tok halsløft og ansiktsløft hos Hilde. Fra første møte med alle medarbeidere til jeg var ferdig operert følte jeg meg veldig godt ivaretatt. Profesjonalitet kombinert med ektefølt vennlighet gjør godt på en slik dag.
  Venner og familie synes jeg ser fresh ut. ‘Så godt du ser ut.’ Herlig. For første gang på svært mange år elsker jeg å legge ut selfies. For første gang liker jeg meg selv på gruppebilder, som jeg hatet før. Jeg føler meg 15 år yngre og dater en 10 år yngre mann. Det at jeg føler meg fresh, har økt ønsket om å være sprek, og jeg er i gang med nye sportsaktiviteter og føler meg bedre enn på lenge. Tusen takk, fine Hilde. Jeg er så fornøyd.»

 • «Omsorgsfull, trygg, besluttsom, kunnskapsrik og profesjonell» (facelift)

  «I fjor opplevde jeg at ansiktet mitt bare falt sammen og jeg så virkelig gammel ut. Dette opplevde jeg veldig tøft! Utseende var så forskjellig fra hvordan jeg ellers følte meg. Jeg så ut som ei sliten, tam kvinne som hadde mistet mye av gnisten. Mens jeg egentlig var ei dame som var impulsiv, hadde godt humør, sterk, sprek, hadde masse livslyst, var takknemlig for livet og elsket familien, venner, ja, generelt mennesker. Den vonde følelsen ble bare verre og verre og jeg prøvde derfor å unngå mest mulig speil etter hvert. Så kom jeg til meg selv, dette må jeg prøve å gjøre noe med!

  Jeg tok kontakt med Aleris i byen hvor jeg bor. Jeg fikk konsultasjon med en kirurg. Det ble foreslått ansiktsløft og fikk det beskrevet veldig detaljert. Fettvevstransplantasjon (dvs ta fett fra kroppen og sprøyte inn i ansiktet). Etter operasjonen måtte jeg så gå med en veldig stram hjelm/hel maske en ukes tid og forvente lang restitusjon. Resultatet ville være avhengig av flere ting, så det bare føltes skremmende og usikkert. Da jeg kom hjem, kjente jeg at dette skal jeg ikke gjøre!

  Så gikk jeg på nett og søkte Norges beste plastikkirurg og der dukket Hilde opp! Jeg tok kontakt med Cosmo Clinic AS, fikk konsultasjon med Hilde via Teams. Og så var jeg i gang. Hilde gav meg en helt annen følelse da hun anbefalte nedre ansiktsløft og halsløft. Hun forklarte meg inngrepet på en profesjonell, grei og trygg måte. Og her var det ikke snakk om å sprøyte fett inn i ansiktet, takk og pris. Og fantastisk, bare en bandasje og ingen tett maske! Og ikke minst en mye kortere restitusjon!

  DA kjente jeg: dette går jeg for! I november i fjor kjørte min mann og jeg mange mil for å komme til Oslo. Her sjekket vi inn på et romslig og fint hotellrom. Vi kunne så gå rett fra hotellet og ned til Cosmo Clinic, hvor jeg fikk konsultasjon samme dag med Hilde. Hun gikk mer detaljert inn på hva som skulle skje, selve operasjonen og prosedyrene, før og etter.
  Hilde var dyktig, trygg og tydelig og det gav meg bare en fantastisk ro og jeg gledet meg faktisk bare å komme i gang.

  Neste dag ble jeg tatt godt imot og følte meg virkelig ivaretatt. Alt gikk veldig effektivt for seg inne på operasjonssalen. Jeg hadde så vidt fått svart på ett par spørsmål, så var jeg borte. Her må jeg bare si at det var en veldig lun og god atmosfære, fra jeg ble møtt i gangen, kom inn til operasjonssalen og på recovery. Ja, helt nydelig, faktisk!

  Så våknet jeg opp døsig og rolig på recovery, etter operasjonen. Det var en underlig, men god følelse! Jeg hadde ikke vondt, men hadde to drenposer som lå på brystet mitt og en skikkelig stram bandasje rundt et ømt, stramt og numment ansikt. Lå en stund på recovery før jeg ble hentet av min mann og vi gikk over til hotellet vårt.

  Jeg satt greit bakover i en god stol og sov stort sett hele natta. Lite smerter, bare et stramt og numment ansikt. Senere på dagen, gikk vi ned til Clinic Cosmo AS. Her ble bandasjen fjernet av Hilde. Og da fikk jeg se resultatet! Til tross for hevelse m.m. opplevde jeg å se stor forandring hvor haken var tydeligere, halsen var fin og kinnene var stramme! Ja, fantastisk! Videre sjekket Hilde operasjonssårene, fjernet dren og hun la på ny bandasje. Fikk informasjon om medisinene jeg skulle fortsette med etter hjemkomst. Og så bar det hjem igjen. Etter noen dager med bandasjen, fjernet jeg den og tok meg en dusj. Fantastisk! Stingene ble tatt hos fastlegen og alt gikk veldig greit for seg. Alt som skulle skje før, under og etter inngrepet, fikk jeg veldig god informasjon om både muntlig og skriftlig. Så jeg var hele veien godt forberedt.

  Nå er vi i midten av april og jeg føler meg nesten helt restituert. Fortsatt kjenner jeg litt stramming under haken, men det plager meg ikke. Hilde var også tilgjengelig hele veien, det var også en veldig trygghet.

  Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Jeg føler at nå stemmer både det utvendige og det innvendige hos meg. Jeg har fått et utseende som er 15-20 år yngre. Og nå føler jeg at hele meg stemmer overens igjen. Nå er det ok å se meg selv i speilet igjen. Og det er så godt! Mine nærmeste jublet over hvor fin jeg ble og hvor tøff jeg var som gjorde det! Resten av verden vet ikke noe, men de skryter over at jeg er fin og frisk, herlig!

  Jeg er veldig takknemlig og rørt over hvor heldig jeg har vært! Var enormt godt å få så god og trygg hjelp, når det egentlig så helt håpløst ut!

  Og for dere som vurderer Cosmo Clinic AS, kan jeg bare få anbefale Hilde Bjærke på det aller varmeste og sterkeste. Hun er ei flott dame som er omsorgsfull, trygg, besluttsom, kunnskapsrik og profesjonell. Ja, en dyktig plastikkirurg med solid, lang og variert erfaring.

  Så tusen takk, Hilde og hele din stab! Dere var fantastiske!!»

 • «Mye bedre enn forventet»

  Facelift og halsløft hos Hilde Bjærke: «Jeg var plaget med tunge kinn og hals. Så veldig sliten og mye eldre ut. Fikk først en konsultasjon hos Hilde Bjærke med vurdering. Fikk råd om halsløft kombinert med facelift. Fikk veldig tillit til både kirurg og personell. God informasjon i forkant. Flott opplevelse under selve operasjonen. Dyktige folk. Er blitt fulgt opp kjempebra. Ikke minst er resultatet blitt mye bedre enn forventet. Ser helt naturlig ut, men har blitt mye bedre enn forventet. Ser helt naturlig ut, men har fjernet minst 10 år.»

 • «Mine daglige møter med meg selv er blitt hyggeligere»

  «Kjære Hilde,
  Takk for at mine daglige møter med meg selv er blitt hyggeligere. Jeg har blitt rettere i ryggen, klarere i øynene og tydeligere for meg selv og omgivelsene mine.»

 • «Jeg er 54, men er blitt 15 år yngre» (facelift, hals, øyelokk)

  Å bestemme seg for å «pynte» litt på seg selv har vært en lang prosess for meg. Jeg besøkte flere kirurger, men det var først da jeg hadde konsultasjon hos Hilde Bjærke at jeg følte jeg var i trygge nok hender til å gjennomføre planen. Hun har lang erfaring og stor faglig tyngde. Jeg satte pris på at hun var er ærlig og realistisk på hva man kunne oppnå, og var tydelig på både hva jeg burde og ikke burde gjøre. I desember hadde jeg ansiktsløft og halsløft, øvre og nedre øyelokk med laserbehandling under øynene.

  Jeg gikk gjennom alle verdens kvaler før selve operasjonen, men de som jobber på Cosmo-klinikken er så flinke, hyggelige og profesjonelle at all angst forsvant med en gang jeg kom innenfor døren på den store dagen. Det hele var egentlig veldig avslappende, og jeg opplevde overhodet ingen smerter eller plager etter inngrepene.

  Jeg tror det er vanlig å ha mange bekymringer og tanker i dagene etter operasjonene (man ser jo ut som om man har gått noen runder i bokseringen), og det var betryggende å vite at det bare var å ringe til Hilde hvis det var noen spørsmål.

  To uker etter operasjonen var jeg ute blant folk igjen, og med litt dekkrem på plass var det ingen som kunne se at jeg var nyoperert. Etter hvert som ukene har gått har jeg bare blitt finere og finere. Det var utrolig morsomt å se før og etter bilder da jeg var på kontroll etter tre måneder. Det er blitt en enorm forskjell. Kalkunhals, tunge øyelokk, poser under øynene, rynker og overflødig hud er forsvunnet. Jeg er 54, men er blitt 15 år yngre – og alt ser veldig naturlig ut.

  Jeg vil anbefale Hilde Bjærke og Cosmo-klinikken til alle som vurderer å legge seg under kniven. Da er du i de beste hender.

 • «Ikke engang mine nærmeste skjønte at jeg var operert»

  «Svært fornøyd og imponert over den faglige dyktighet til kirurgene Hilde og Tomm!! Resultatet av både ansiktsløft, panneløft og laser utført av Hilde Bjærke og brystløft og mageplastikk utført av Tomm Bjærke overgikk enhver forventning. Svært naturlig og gjenkjennelig. Mange strevsomme år, kraftig vektnedgang og 2 barnefødsler hadde satt sine spor i ansikt og kropp. Etter operasjonene blir jeg tatt for å være 20 år yngre, og ikke engang mine nærmeste (søster og venninne) skjønte at jeg var operert. God og hyggelig oppfølgning. Anbefaler Cosmo på det aller varmeste. Jeg kan ikke får fullrost dem nok. Føler jeg har fått et helt nytt liv, med selvtillit som har gitt meg en fantastisk jobb i utlandet.»

 • «Hilde på Cosmo Clinic er en kunstner!»

  «Jeg fikk et kinn- og halsløft hos Hilde Bjærke og er super fornøyd. Mottakelsen jeg fikk var veldig informativ og skapte en trygghet og ro før inngrepet. Jeg hadde lite smerter etter operasjonen og er super fornøyd med resultatet. Jeg fikk veldig lite blåmerker og kunne være på jobb allerede etter to uker. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fremdeles ser ut som ‘meg’ og får nå etter tre uker høre at jeg ser mye yngre ut og at resultatet ser veldig naturlig ut. Jeg ble veldig godt ivaretatt og følte meg helt trygg gjennom hele prosessen. Hilde på Cosmo Clinic er en kunstner når det kommer til plastikkirurgi!»

 • «Hilde Bjærke - en plastikkirurg på et topp nivå»

  hilde bjerke

  «Jeg er 51 år gammel og er vant til å være i topp form. Jeg elsker å bli eldre, men jeg var ikke helt fornøyd med de aldersrelaterte endringene i ansiktet mitt. Det så ut som jeg alltid var litt trøtt. Jeg har altid vært aktiv og jeg tenkte at noe av endringene kanskje også var relatert til løp og trening?

  Jeg vurderte om jeg skulle gi slipp eller ta litt kontroll. Jeg ringte Cosmo Clinic og var så heldig å få en avtale med Hilde Bjærke.  Hilde forklarte meg hvilke muligheter jeg hadde og hva jeg kunne forvente. Jeg valgte å gå videre og valgte ansiktsløft for nederste delen av ansiktet og hals.  Hilde opererte meg.  Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Hilde kunne gjøre mye mer en jeg forventet. Nå tre måneder etter operasjonen så finnes det nesten ingen spor og selv om endringene er ganske store så er der ingen som identifiserte at jeg hadde hatt en operasjon. 

  Jeg var heldig å få en så flink og profesjonell kirurg som Hilde Bjærke. Det er ingen tvil om at hun er en plastikkirurg på et topp nivå. Da jeg møtte henne, så var jeg ikke i tvil om at jeg kunne jeg stole på henne. Det viste seg jeg hadde rett, hun er en dyktig «håndverker» med designevner. Tusen takk så mye, Hilde Bjærke. Du er så flink og jeg er så heldig at det var du som opererte meg.»

 • «Glad at jeg valgte å bruke de beste i bransjen!» (øyelokkoperasjon)

  «Beste hendene i bransjen! Verdt hver eneste krone uten tvil! Jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon med fjerning av fettposer med laser under øyene hos dr. Hilde Bjærke desember 2020. Jeg hadde gjort grunndig research på Hilde i forkant. Jeg er veldig opptatt av detaljer og er en vanskelig perfeksjonist. Fra det øyeblikket jeg var på førstekonsultasjon fikk jeg bare topp service! Fra de fantastiske jentene i resepsjonen til dr. Bjærke følte jeg at jeg ble ivaretatt og fikk den beste service hele veien. Hilde er en ærlig og utrolig flink kirurg, hun gir deg de beste rådene som skal gi deg en naturlig og vakker resultat akkurat for deg. Så de er ikke opptatt av å presse deg til å gjøre mer enn du faktisk trenger men heller motsatt slik at man ender opp med en fantastisk og naturlig resultat Jeg fikk veldig god informasjon både på konsultasjon, før operasjon og etter. Jeg kunne når som helst nå Hilde til privatmobilen etter operasjonen og fikk gode råd og veiledning etter operasjonen. I dag etter 3 månederskontrollen er mine arr nesten usynlige og resultatet ble SÅ naturlig og vakkert. Jeg er så glad at jeg valgte å bruke de beste i bransjen og de er verdt hver eneste krone! Tusen takk dr. Hilde Bjærke! Jeg er overlykkelig! Føler meg som en helt nytt menneske! beste pengene jeg har noen gang brukt! Anbefales på det sterkeste!!»

 • «De beste i landet» (facelift og brystløft)

  Kirurgene Thomas Berg og Hilde Bjærke er ikke bare dyktige, men de beste i landet vil jeg si. Hilde utførte facelift kombinert med halsløft uten synlige arr. Det er nesten ikke til å tro, og jeg er kjempefornøyd. Thomas Berg fjernet brystprotesene og fikk løftet brystene slik at de nå ser ut som noen ungpikebryst. «Han må være verdens beste», sier min mann. :)

  Og for et fantastisk miljø de har klart å skape. Det er bare helt unikt. Jeg følte meg ivaretatt fra det sekundet jeg satte foten over dørstokken. Alle er så vennlige, positive og omsorgsfulle. Småpraten, smilene og måten å snakke på fikk meg til å senke skuldrene og slappe av. Den gradvise overgangen til full narkose var også veldig behagelig og smertelindringen etterpå likeså.

  Om de hadde kunnet tilby all den medisinske behandling jeg trenger framover da hadde jeg ikke vært i tvil om HVOR jeg skulle gått.

   

 • «Cosmo Clinic er unik!»

  «Jeg er lege og grundig av natur. Derfor har jeg gjort en omfattende undersøkelse i inn- og utland for å finne den beste ansiktskirurgen. Hverken beliggenhet eller pris skulle få betydning for nå var det mitt ansikt. Cosmo er eksklusivt, hvilket er bra, men i denne bransjen finnes flere eksklusive klinikker uten at det forteller noe om den konkrete plastikkirurgen som planlegger og gjennomfører inngrepet. På Cosmo fant jeg det beste ansiktskirurgiteamet i Hilde og Tomm. De har den kunstneriske evnen å se hva som skal løftets for å få aldringstegnene til å forsvinne på en naturlig måte, og de har evnen og erfaringen som skal til for å få det til. De veiledet meg, opererte og fulgte meg opp på en svært profesjonell og trygg måte. I dag har jeg noen blåmerker, som jeg kan dekke over og områder hvor følelsen er annerledes. Mimikken er som før operasjonen og ansiktet mitt er blitt som det var i «gamle dager», naturlig, men med færre alderstegn. Nå gleder jeg meg til å feire min 50-årsdag. Dette var den beste gaven jeg kunne gi meg selv. Tusen takk, team Bjærke.» (Ansiktsløft og halsløft. Kirurger: Tomm og Hilde Bjærke)
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon