PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE

Erfaringer etter ansiktsløft (facelift)

Ansiktsløft utført av Tomm og Hilde Bjærke

Cosmo Clinic har en unik kompetanse og erfaring med ansiktsløft (facelift). Her kan du lese hva noen som har tatt facelift skriver om opplevelsen.

Ansiktsløft kan være aktuelt for deg som har slapp og løs hud hud i ansiktet og på halsen. Ansiktsløft utføres i narkose, men kan gjøres i lokalbedøvelse kombinert med avslappende medisin (sedasjon).

Før et ansiktsløft vil du bli nøye vurdert av Tomm eller Hilde Bjærke. De gir alltid en grundig og ærlig vurdering først. Det viktigste for både pasientene og kirurgene er at resultatet ser naturlig ut. Man skal ikke se operert ut. De fleste pasientene forteller at de ser ut som en freshere utgave av seg selv etter en facelift.

De fleste som henvender seg til Cosmo Clinic for vurdering av ansiktsløft er mellom 40 og 70 år. Her kan du lese om pasientenes erfaringer og hva de skriver om oss.

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 • «Definitivt verdt hver krone jeg betalte. En investering i livskvalitet, vil jeg si!»

  Tomm Bjærke

  «Jeg har nylig tatt et brystløft og et ansiktsløft kombinert med fullt halsløft på Cosmo Clinic hos Tomm Bjærke, og deler mer enn gjerne min erfaring her.

  Jeg har gått ned mye i vekt de siste par årene. Og selv om jeg syntes at det var flott å bli kvitt overvekten, så var jeg ikke like glad for all den slappe huden som fulgte med. Tyngdekraften hadde tatt et skikkelig tak i min 51 år gamle kropp og ristet alt nedover. Dermed syntes jeg at ansiktet mitt virket dratt og slitent, og jeg følte meg brått mye eldre på utsiden enn på innsiden. Jeg ønsket etter hvert å gjøre noe med det.

  Da jeg begynte å kikke på hvilke muligheter som fantes, visste jeg absolutt ingenting om plastisk kirurgi, og heller ikke hvem jeg skulle velge til å hjelpe meg.

  Jeg begynte å lete på nett, leste anmeldelser og snakket med noen som kjente til de forskjellige aktørene.

  Det ble etter hvert tydelig for meg at overlege Tomm Bjærke, som er spesialist i plastikkirurgi ved Cosmo Clinic i Nydalen, anses for å være en av de aller fremste i feltet. Med god grunn, viste det seg.

  Jeg tok sats og bestilte en time hos ham.

  Mitt førsteinntrykk av Cosmo Clinic var at jeg hadde kommet til et sted med god atmosfære. Jeg møtte blide og hyggelige folk i resepsjonen, og alt sammen virket betryggende, moderne og profesjonelt.

  Tomm Bjærke er veldig hyggelig og lett å snakke med. Vi hadde en fin og informativ prat, og han tok seg god tid til å forklare og vise meg hva som ville skje om jeg bestemte meg for å gjøre alvor av planene mine. Jeg gikk derfra med en veldig god følelse, og hadde vel egentlig allerede da bestemt meg.

  Nå er jeg på den andre siden, og kan fortelle at begge operasjonene gikk bedre enn jeg kunne ha forestilt meg. Ikke en eneste gang har jeg vært redd eller blitt nødt til å gå og være usikker på noe uten å få svar. Jeg har blitt tatt godt vare på og fått all informasjon jeg har trengt.

  Etter brystløftet var brystene mine hovne og litt ømme i en tre ukers tid, men med en støttende sports-BH kunne jeg leve helt normalt og var tilbake på jobb etter en langhelg. Jeg var likevel forsiktig og tok det med ro, og gjorde som jeg fikk beskjed om av Bjærke. Jeg opplevde at han fulgte meg opp på en veldig god måte.

  I forbindelse med den andre operasjonen, som var ansiktsløftet og halsløftet, er jeg nå på slutten av en to ukers sykemelding. På mandag starter jeg på jobb, da føler jeg meg helt sikker på at ingen vil se at jeg er operert.

  De første dagene etter operasjonen gikk jeg med bandasje rundt hodet, og følte meg litt mørbanka og stiv i ansiktet. Jeg valgte å legge meg inn på et hotell rett ved klinikken i noen dager, for å hvile godt. Det var noe ubehag og litt smerter, mest det første døgnet. Dette kunne fint dempes med smertestillende og var forventet og håndterbart.

  Jeg hadde anledning til å ringe Bjærke eller klinikken om det var noe jeg lurte på, og Bjærke tok alle merkelige spørsmål fra en utålmodig sjel som meg med den største overbærenhet og profesjonalitet.

  Dagen etter operasjonen var jeg tilbake på klinikken for å fjerne dren i halsen. Det var overraskende lite smertefullt, og Bjærke kontrollerte at alt så bra ut.

  Ni dager senere var jeg tilbake igjen, da for å fjerne stiftene som ble brukt under operasjonen. Dette var helt smertefritt.

  Men så kommer jo det som er aller mest gøy!

  Da det hadde gått en liten uke, begynte hevelsen å gå gradvis ned. Ansiktet mitt fikk tilbake naturligheten sin og resultatet ble mer og mer synlig.

  Når jeg ser meg i speilet i dag, bare ti dager etter operasjonen, og sola skinner ute, så får jeg lyst til å begynne å trene igjen. Og ta meg en løpetur. Og spise sunnere. Jeg blunker litt til meg selv i speilet og kan nesten ikke tro mine egne øyne.

  Jeg ser 15-20 år yngre ut, og det på en «naturlig» måte. Smilet er det samme, uttrykket og særegenhetene mine de samme, men den slappe huden i nedre del av ansiktet, rundt kjeven og på halsen er helt borte.

  Brystene mine ser helt naturlige ut, men har fått tilbake den ungdommelige formen de hadde da jeg var ung. Jeg valgte å ikke legge inn noe i dem, de er bare løftet opp og formet tilbake på plass. Dette kommer jo an på hva en foretrekker.

  Én ting er sikkert, og det er at det er mye god mentalhygiene i å ta vare på utseendet sitt. Det å bli eldre er en del av livet. Samtidig kan en tenke at det å ta en foryngende operasjon bidrar til at en føler seg mer frisk og opplagt, og en blir kvitt plager som går utover humøret og selvtilliten.

  I mitt tilfelle, med tanke på vekttapet og mange tøffe og slitsomme år før det, fikk jeg hjelp til å gjøre en restart og finne tilbake til godfølelsen.

  Det var definitivt verdt hver krone jeg betalte. En investering i livskvalitet, vil jeg si!

  Hvis du vurderer å gjøre det samme som meg, så gir jeg Tomm Bjærke og Cosmo Clinic mine aller varmeste anbefalinger. Jeg garanterer at du vil være i de absolutt beste hender.»

 • Verdt hver krone

  «Jeg er så fornøyd med Tomm Bjærke som gjorde et fantastisk ansiktsløft og halsløft på meg. Han er veldig profesjonell og jeg følte meg veldig trygg. Nå etter 5 måneder er jeg så fin og jeg får mange komplimenter for mitt yngre utseende. Jeg syntes det var litt dyrt og måtte gå litt i tenkeboksen, men nå i etterkant føler jeg at det er verdt hver krone. Jeg kan trygt anbefale Tomm.»

 • Gleder meg faktisk til å komme tilbake til Hilde (ansiktsløft, halsløft)

  Jeg (kvinne, snart 57 år) fikk utført ansiktsløft og halsløft hos Hilde Bjærke i mars i år (2023). Allerede på videokonsultasjonen følte jeg at Hilde utstrålte og ga meg trygghet. Hun svarte på absolutt alt jeg spurte om og lurte på. Jeg var også til konsultasjon dagen før operasjonen, hvor hun tok seg god tid og forklarte meg alt grundig. Jeg ble godt ivaretatt av alle på klinikken under og etter operasjonen. Jeg var tilreisende og alene i Oslo, så de fulgte meg over veien til Thon Hotel. Min følgeperson ble dessverre syk i siste tiden – jeg fikk streng beskjed om å ringe uansett den minste lille ting det første døgnet, men jeg hadde god oppfølging hos hotellet det første døgnet, faktisk hele uken jeg var på hotellet tok både de og Cosmo godt vare på meg. Jeg var på kontroll hos Hilde dagen etterpå og alt så fint ut. Nå 6 uker etterpå har jeg i de første døgnene merket litt stramming i ansikt og hals, veldig lite smerter og klarte meg helt fint på vanlig Paracet. Hevelsen min brukte litt mere tid på å gå ned, men da de tok av bandasjen 4 dager etterpå ble jeg overrasket over at jeg ikke hadde noen blåmerker – jeg trodde hevelsen ville være større enn det var... Nå 6 uker etterpå kan jeg til og fra fortsatt kjenne at det strammer litt i halsen og i kinnene nærmest mot ørene… Arrene mine er små og nesten ikke synlige. Jeg ser minst 15-20 år yngre ut i dag i ansiktet og har en stram, fin hals som fikk fjernet 9 cm med løs hud etter et stort vekttap. De få gangene jeg har hatt spørsmål, har de blitt besvart meget raskt av Hilde, og jeg har også fått god info over telefon fra de i resepsjonen...

  Jeg gleder meg faktisk til å komme tilbake til Hilde til ny kontroll etter 3 måneder. Tusen takk, Hilde, du har mot meg vært omtenksom og du lyttet til mine ønsker så langt det gikk an å få de utført – jeg er superfornøyd.

  Jeg kan ikke få uttrykt hvor fornøyd jeg er. Jeg har vært i de tryggeste hender hele veien. Jeg vil også rose de på operasjonssalen og oppvåkningen – de har alle vært fantastiske.

 • Fantastisk fint og naturlig resultat! (ansiktsløft og halsløft)

  «Jeg er 49 år, har tatt ansiktsløft og halsløft hos Tomm Bjærke - og anbefaler Tomm Bjærke og Cosmo Clinic på det aller varmeste!

  Jeg har alltid hatt dobbelthake, men de siste årene var det som om hele den nedre delen av ansiktet falt litt sammen og dobbelthaken ble kraftig forverret, i kombinasjon med løsere hud under haken og langs kjevebeinet. Tomm Bjærke ga grundig og realistisk informasjon om hvilket resultat jeg kunne forvente meg, og jeg følte at jeg kunne ta et godt og informert valg. Resultatet er helt fantastisk!

  Etter 3,5 måneder er arrene nesten usynlige (arret bak det ene øret er fremdeles litt rødt, men det er det ingen som ser uansett) og jeg ser fremdeles helt ut som meg selv, men mer slik jeg så ut for 10 år siden. Bare med mindre dobbelthake enn den gangen. Ingen kan se at jeg er operert, selv ikke mine aller nærmeste. Det er helt utrolig egentlig. Kommentarene jeg får, er at jeg ser godt og uthvilt ut, slankere, freshere.

  Det er mye tabuer rundt ansiktsløft, og folk gjør ofte dette i hemmelighet, så det er ikke så lett å få tilgang på andres erfaringer og gode råd. Min erfaring er i hvert fall at ansiktsløft ikke nødvendigvis endrer utseendet dramatisk, men derimot skrur tiden litt diskré tilbake og forbedrer ditt eget, naturlige utseende på en måte som overhodet ikke ser operert ut.

  Jeg ble anbefalt Tomm Bjærke som en av de beste i landet på ansiktsløft, jeg anbefaler herved videre.

  Det må også nevnes: all dialog med klinikken i seg selv har vært ryddig og betryggende. Både før, under og etter operasjonsdagen følte jeg at jeg var i hendene på høy ekspertise og hyggelige folk. Tvers igjennom en god opplevelse.»

 • «Omsorgsfull, trygg, besluttsom, kunnskapsrik og profesjonell» (facelift)

  «I fjor opplevde jeg at ansiktet mitt bare falt sammen og jeg så virkelig gammel ut. Dette opplevde jeg veldig tøft! Utseende var så forskjellig fra hvordan jeg ellers følte meg. Jeg så ut som ei sliten, tam kvinne som hadde mistet mye av gnisten. Mens jeg egentlig var ei dame som var impulsiv, hadde godt humør, sterk, sprek, hadde masse livslyst, var takknemlig for livet og elsket familien, venner, ja, generelt mennesker. Den vonde følelsen ble bare verre og verre og jeg prøvde derfor å unngå mest mulig speil etter hvert. Så kom jeg til meg selv, dette må jeg prøve å gjøre noe med!

  Jeg tok kontakt med Aleris i byen hvor jeg bor. Jeg fikk konsultasjon med en kirurg. Det ble foreslått ansiktsløft og fikk det beskrevet veldig detaljert. Fettvevstransplantasjon (dvs ta fett fra kroppen og sprøyte inn i ansiktet). Etter operasjonen måtte jeg så gå med en veldig stram hjelm/hel maske en ukes tid og forvente lang restitusjon. Resultatet ville være avhengig av flere ting, så det bare føltes skremmende og usikkert. Da jeg kom hjem, kjente jeg at dette skal jeg ikke gjøre!

  Så gikk jeg på nett og søkte Norges beste plastikkirurg og der dukket Hilde opp! Jeg tok kontakt med Cosmo Clinic AS, fikk konsultasjon med Hilde via Teams. Og så var jeg i gang. Hilde gav meg en helt annen følelse da hun anbefalte nedre ansiktsløft og halsløft. Hun forklarte meg inngrepet på en profesjonell, grei og trygg måte. Og her var det ikke snakk om å sprøyte fett inn i ansiktet, takk og pris. Og fantastisk, bare en bandasje og ingen tett maske! Og ikke minst en mye kortere restitusjon!

  DA kjente jeg: dette går jeg for! I november i fjor kjørte min mann og jeg mange mil for å komme til Oslo. Her sjekket vi inn på et romslig og fint hotellrom. Vi kunne så gå rett fra hotellet og ned til Cosmo Clinic, hvor jeg fikk konsultasjon samme dag med Hilde. Hun gikk mer detaljert inn på hva som skulle skje, selve operasjonen og prosedyrene, før og etter.
  Hilde var dyktig, trygg og tydelig og det gav meg bare en fantastisk ro og jeg gledet meg faktisk bare å komme i gang.

  Neste dag ble jeg tatt godt imot og følte meg virkelig ivaretatt. Alt gikk veldig effektivt for seg inne på operasjonssalen. Jeg hadde så vidt fått svart på ett par spørsmål, så var jeg borte. Her må jeg bare si at det var en veldig lun og god atmosfære, fra jeg ble møtt i gangen, kom inn til operasjonssalen og på recovery. Ja, helt nydelig, faktisk!

  Så våknet jeg opp døsig og rolig på recovery, etter operasjonen. Det var en underlig, men god følelse! Jeg hadde ikke vondt, men hadde to drenposer som lå på brystet mitt og en skikkelig stram bandasje rundt et ømt, stramt og numment ansikt. Lå en stund på recovery før jeg ble hentet av min mann og vi gikk over til hotellet vårt.

  Jeg satt greit bakover i en god stol og sov stort sett hele natta. Lite smerter, bare et stramt og numment ansikt. Senere på dagen, gikk vi ned til Clinic Cosmo AS. Her ble bandasjen fjernet av Hilde. Og da fikk jeg se resultatet! Til tross for hevelse m.m. opplevde jeg å se stor forandring hvor haken var tydeligere, halsen var fin og kinnene var stramme! Ja, fantastisk! Videre sjekket Hilde operasjonssårene, fjernet dren og hun la på ny bandasje. Fikk informasjon om medisinene jeg skulle fortsette med etter hjemkomst. Og så bar det hjem igjen. Etter noen dager med bandasjen, fjernet jeg den og tok meg en dusj. Fantastisk! Stingene ble tatt hos fastlegen og alt gikk veldig greit for seg. Alt som skulle skje før, under og etter inngrepet, fikk jeg veldig god informasjon om både muntlig og skriftlig. Så jeg var hele veien godt forberedt.

  Nå er vi i midten av april og jeg føler meg nesten helt restituert. Fortsatt kjenner jeg litt stramming under haken, men det plager meg ikke. Hilde var også tilgjengelig hele veien, det var også en veldig trygghet.

  Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Jeg føler at nå stemmer både det utvendige og det innvendige hos meg. Jeg har fått et utseende som er 15-20 år yngre. Og nå føler jeg at hele meg stemmer overens igjen. Nå er det ok å se meg selv i speilet igjen. Og det er så godt! Mine nærmeste jublet over hvor fin jeg ble og hvor tøff jeg var som gjorde det! Resten av verden vet ikke noe, men de skryter over at jeg er fin og frisk, herlig!

  Jeg er veldig takknemlig og rørt over hvor heldig jeg har vært! Var enormt godt å få så god og trygg hjelp, når det egentlig så helt håpløst ut!

  Og for dere som vurderer Cosmo Clinic AS, kan jeg bare få anbefale Hilde Bjærke på det aller varmeste og sterkeste. Hun er ei flott dame som er omsorgsfull, trygg, besluttsom, kunnskapsrik og profesjonell. Ja, en dyktig plastikkirurg med solid, lang og variert erfaring.

  Så tusen takk, Hilde og hele din stab! Dere var fantastiske!!»

 • Som å se "min egen datter" (ansiktsløft og halsløft)

  «Den jeg ser i speilet nå i dag er faktisk som å se "min egen datter". Hilde er en rett og slett en kunstner. Jeg tok halsløft og facelift for fire uker siden og resultatet er mye bedre enn forventet. Alt har gått slik hun og teamet på Cosmo Clinic informerte meg om.

  Jeg hadde lenge hatt en del løs hud og strenger under haka men hadde egentlig aldri tenkt tanken på at jeg kunne få det fjernet. Etter overgangsalderen begynte jeg å bli veldig selvbevisst og begynte å skjule det. Jeg tok kontakt via skjema på nettsiden etter anbefaling av min hudpleier. Under konsultasjonen med Hilde kjente jeg fort at dette ville jeg gjøre.

  Jeg var ganske redd for hvordan jeg ville takle smerter, men ble betrygget om at jeg ville bli tatt godt vare på. Jeg fulgte anbefalingene og kan bekrefte at hun hadde helt rett! Dette er virkelig ikke noe å grue seg til. Det verste for meg var å ikke kunne ligge på siden den første tiden.

  Jeg er daglig dypt takknemlig for at Hilde Bjærke krysset min vei og at hun elsker det hun driver med.»

  Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 • Må nesten lete etter ord for hvor fornøyd jeg er

  Jeg ble operert hos Dr Hilde Bjærke for snart 3 uker siden, full hals- og nedre ansiktsløft i en operasjon.

  Jeg må nesten lete etter ord for hvor fornøyd jeg er!

  Men først vil jeg si at dette har jeg tenkt på i flere år, forstår ikke nå hvorfor jeg ikke gjorde det før. Det hadde sammenheng med at jeg var redd for familiens/omgivelsenes reaksjon grunnet fordommer mange har mot slike inngrep + tvil om hvilken kirurg jeg ville stole fullt og helt på til å fikse ansiktet mitt.

  Jeg hadde tydelig "kalkunhals" og masse løs hud på halsen, hvilket jo ofte er vanlig når man er over 60. Jeg hadde også hengende kinn på hver side av haka. Når jeg møtte det dratte uttrykket i speilet om morgenen, følte meg akkurat så sliten som ansiktet mitt så ut.

  Jeg fikk anbefalt Hilde Bjærke av Hege Treiborg som tatoverte øyenbryn på meg. Hun sa med en gang: Velg Cosmo Clinic. Jeg bestilte konsultasjon fortsatt full av usikkerhet… Var dette tull av meg?

  Etter timen hos Bjærke, hvor jeg fikk se bilder av andre som hadde gjort det samme, ble jeg overbevist, ikke minst av måten hun lyttet til meg. Jeg følte meg virkelig sett. Jeg var også helt overbevist om at denne legen hadde kompetansen som trengtes. Hun informerte helt realistisk om hva jeg kunne oppnå, også om mulige komplikasjoner som kan skje ved enhver operasjon.

  Jeg gikk noen måneder, bestemte og ombestemte, før jeg slo til. Jeg ba om en ekstra telefonsamtale med Bjærke, og etter den var det bare å trå til. Dette ville jeg jo!

  Jeg må skyte inn at personalet i resepsjonen er helt unike, virkelig ekte hjelpsomhet og omtanke! Følte meg SÅ ivaretatt!

  Operasjonen tok 3,5 timer i full narkose, og jeg er veldig overrasket over hvor lite smerter jeg hadde etterpå. Ingen komplikasjoner overhodet. Fikk nok bedøvende som jeg raskt kunne trappe ned på, trengte ikke engang å ta de sterkeste som de sende med meg sånn i tilfelle.

  Ingen blødninger, jeg fikk innlagt et dren, som skulle fjernes dagen etter. Jeg grudde meg veldig for dette, men det viste seg å være unødvendig frykt. Det hele gikk raskt og smertefritt. Bandasjen ble byttet og jeg kunne ikke tro mine egne øyne da jeg til slutt turte å se meg i speilet. Blå, gul og hoven såklart, men såå mye yngre! Borte var "henget"!

  Jeg kunne ringe til Bjærke om det skulle være noe det første døgnet etterpå og hun svarte så vennlig, betryggende og fint. Det er jo så mye man kan være usikker på. I tiden etter har hun også gitt raske svar på mailer jeg har sendt med alt jeg lurer på.

  Jeg hadde noen stifter som skulle fjernes etter et par uker, det gjorde heller ikke vondt.

  Nå, etter bare 3 uker, ser jeg ærlig talt 15-20 år yngre ut! Det aller beste: Resultatet er enda bedre enn jeg trodde var mulig!! Hele ansiktet har fått en penere form, men ser IKKE operert ut i det hele tatt!

  Selvoppløsende sting er gjemt rundt ørene og i bakhodet. + et lite arr under haken.

  Litt ømt og følelsesløst nå i starten, men dette går over etter forholdsvis kort tid.

  Jeg fikk høre av omgivelsene etter kun et par uker at jeg ser fantastisk ut, hevelser har gått mye ned og blåmerker er nå helt borte! Andre sier de ville aldri ha skjønt at jeg hadde operert om jeg ikke hadde sagt noe.

  Jeg har fått en helt annen oppfatning nå av hva plastisk kirurgi er, og er ikke i tvil mer om hvor jeg eventuelt vil gå en annen gang! Tror alle på Cosmo Clinic er spesielt dyktige i sitt fag.

  Jeg vil takke både Dr Hilde Bjærke og de andre som jobber der for fantastisk behandling og imøtekommenhet! De er unike.

  Hilde Bjærke er en kirurg i særklasse, det holder å lese på nettet hva som står om henne. Etter min mening er hennes arbeid ren kunst! Gleder meg til å se hvordan alt blir enda finere framover!

   

 • 20 år med stress og sorg fjernet fra ansiktet

  “I had a full face and necklift with Hilde 8 days ago. The results are extraordinary - I’m healing fast and can see already that I look natural, genuinely restored to how I looked 20 years ago. The psychological effect is enormous.

  If you are considering this and feel confused by all the different types of facelift - The best technique is the one your surgeon masters, and how she adapts this to your anatomy. Hilde’s work has safe, reliable outcomes because she is so technically skilled, and has a real artist’s eye for detail. When she changed my dressing and removed my drains on day 1 I didn’t have a single bruise on my face. This lack of bruising shows how expertly and respectfully she handles tissues. 20 years of stress and grief have been lifted off my face. I would have gone to London or the USA otherwise, so it is very lucky to have a first-class international standard surgeon in Norway. Hilde is truly gifted.

  So if you are considering this - if you look sad and tired and like you don’t recognise yourself anymore, don’t be afraid. The changes of aging are predictable and manageable and after decades of looking after other people it is time to do something for yourself. Book an appointment, the best is yet to come.” (August 2022)

  Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

   

 • Det kanskje mest slående er hvor NATURLIG det hele ser ut

  Åtte dager etter gjennomført ansiktsløft og halsløft er stingene fjernet, og foreløpig status kan gjøres opp: Min befatning med Tomm og gjengen hans på Cosmo Clinic har vært en udelt fornøyelse. Her er det topp kvalitet og sørvis i alle ledd. Jeg ble anbefalt Tomm av en utenbys plastikkirurg (og jeg takker for det av hele mitt hjerte). På første konsultasjon fant Tomm og jeg fort tonen, og jeg skjønte at her var jeg i proffe og trygge hender. Da operasjonen måtte utsettes pga. forkjølelse, var klinikken hjelpsom med å finne ny dato så fort som mulig. I forkant av operasjonen og på selve dagen fikk jeg veldig god oppfølging og omsorg. En liten komplikasjon i form av blødning kvelden etter operasjonen ble løst uhyre kjapt og profesjonelt. Selve resultatet, som jo er det viktigste, trer nå fram, og det overgår alle mine forventninger. Ikke bare er kalkunhalsen og de stygge trekkspillfoldene nederst i ansiktet borte. I tillegg framstår ansiktet som helhet (kanskje særlig øyne og munn) som mer symmetrisk enn før. Men det kanskje mest slående er hvor NATURLIG det hele ser ut. Så hatten av for estetikeren Tomm og hans gode medhjelpere. Det de bedriver, er ikke bare plastisk kirurgi. Det er plastisk KUNST.

 • «Svært fornøyd med det naturlige resultatet» (halsløft, ansiktsløft)

  «Jeg har utført et halsløft og et nedre ansiktsløft i samme operasjon. Jeg er svært fornøyd med det naturlige resultatet. All informasjonen jeg mottok innen operasjonen, var korrekt og etter min erfaring ble operasjonen heller mindre belastende enn informasjonen gav utrykk for. Jeg opplevde både Tomm Bjærke og hans kolleger som omsorgsfulle og profesjonelle. Generelt har jeg kun positive opplevelser og operasjonen medførte heller ingen komplikasjoner.»

 • «Jeg er 54, men er blitt 15 år yngre» (facelift, hals, øyelokk)

  Å bestemme seg for å «pynte» litt på seg selv har vært en lang prosess for meg. Jeg besøkte flere kirurger, men det var først da jeg hadde konsultasjon hos Hilde Bjærke at jeg følte jeg var i trygge nok hender til å gjennomføre planen. Hun har lang erfaring og stor faglig tyngde. Jeg satte pris på at hun var er ærlig og realistisk på hva man kunne oppnå, og var tydelig på både hva jeg burde og ikke burde gjøre. I desember hadde jeg ansiktsløft og halsløft, øvre og nedre øyelokk med laserbehandling under øynene.

  Jeg gikk gjennom alle verdens kvaler før selve operasjonen, men de som jobber på Cosmo-klinikken er så flinke, hyggelige og profesjonelle at all angst forsvant med en gang jeg kom innenfor døren på den store dagen. Det hele var egentlig veldig avslappende, og jeg opplevde overhodet ingen smerter eller plager etter inngrepene.

  Jeg tror det er vanlig å ha mange bekymringer og tanker i dagene etter operasjonene (man ser jo ut som om man har gått noen runder i bokseringen), og det var betryggende å vite at det bare var å ringe til Hilde hvis det var noen spørsmål.

  To uker etter operasjonen var jeg ute blant folk igjen, og med litt dekkrem på plass var det ingen som kunne se at jeg var nyoperert. Etter hvert som ukene har gått har jeg bare blitt finere og finere. Det var utrolig morsomt å se før og etter bilder da jeg var på kontroll etter tre måneder. Det er blitt en enorm forskjell. Kalkunhals, tunge øyelokk, poser under øynene, rynker og overflødig hud er forsvunnet. Jeg er 54, men er blitt 15 år yngre – og alt ser veldig naturlig ut.

  Jeg vil anbefale Hilde Bjærke og Cosmo-klinikken til alle som vurderer å legge seg under kniven. Da er du i de beste hender.

 • «Ser ut sånn jeg gjorde for 10-15 år siden»

  «Ansiktsløft og halsløft. Ble møtt på en profesjonell og trygg måte fra første stund. Grundig informasjon, både skriftlig og muntlig, og kirurgen (Hilde) var sikker og tydelig på hva som burde gjøres. Tiden etter operasjonen forløp problemfritt. Lite smerte og ellers akkurat slik som jeg hadde blitt forespeilet. Kjempefornøyd med resultatet. Ser ut sånn jeg gjorde for 10-15 år siden.»

 • Får masse komplimenter

  pasientsitat plastisk kirurgi Cosmo Clinic Oslo

 • Hilde Bjærke er helt fantastisk (facelift og laser)

  Hilde Bjærke er helt fantastisk. Hun har gjort meg til den beste utgaven av meg selv.
  Dobbelthaken jeg har hatt siden jeg var i trettiårene er borte, og posene under øynene er fjernet - UTEN kirurgi.
  Riktignok en kraftig laserbehandling med rødhet som gradvis har avtatt i løpet av noen måneder, men resultatet er vel verdt pengene. Det finnes anti-redness-kremer som kan dempe denne rødheten.
  Med en nedre ansiktsløft har jeg også fått tilbake et sunt og friskt ansikt - igjen.
  Stor glede, jeg føler meg skikkelig fin! Mange tror jeg er 20 år yngre.

  Jeg anbefaler Hilde Bjærke på det varmeste.

 • Brystløft, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging, sammensying av magemuskler og facelift

  Jeg har vært hos Tomm Bjærke for flere behandlinger og er superfornøyd med resultatene. På meg har Tomm utført brystløft med reduksjon, full mageplastikk og flankeplastikk med fettsuging av hofte/flanke samt sammensying av magemuskler.

  Før jeg valgte å bli operert, slet jeg veldig med å ikke 'kjenne meg selv igjen' etter vektøkning og vekttap. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget med operasjoner for å korrigere på skadene etter vektøkning og vekttap. Jeg har fått et helt nytt liv med en livskvalitet som er blitt 100 prosent bedre.

  Resultatet ble over all forventning. Hadde aldri kunne forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd. Fikk en søt navle som ble sydd innenfra og fikk en veldig definert flat mage. Fra før hadde jeg slitt med ekstremt hengende bryster og bulende magemuskler etter store vekttap.

  Plagene som kom av hengende overskuddshud og fett gikk ut over nakke og rygg samt min generelle livskvalitet. Brystene ble utrolig fine og naturlige. De ser mer naturlige ut nå enn de gjorde før operasjon, faktisk. Kan ikke merke arr på dem heller.

  Bare noen uker etter operasjonene booket jeg også operasjon for å løfte halsen da jeg hadde fått svært mye løs hud hengende på halsen, også det var etter vekttapene mine.

  Det ble en full facelift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Han har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk også strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben (SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier at det bare ser ut som om jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er operert. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år…må vise legitimasjon på polet hver gang. Det er bra når man er over 20 år eldre enn grensen for å kjøpe vin. Det er ingen andre jeg ville stolt på for å operere i nærheten av ansiktet mitt enn Tomm :)

  Opplevde ingen komplikasjoner med noen av operasjonene, Tomm var alltid rask til å svare på mine spørsmål underveis og fulgte opp etter operasjonene og var nøye med kontroller. Han er en morsom og hyggelig person som er veldig kreativ med tanke på løsninger, og han lytter gjerne til ønsker man eventuelt skulle ha. Unik og genuin.

  Tomm Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi

   

 • «Formidabelt utført arbeid» (ansiktsløft og halsløft)

  «Fikk utført halsløft og ansiktsløft hos Tomm Bjærke for 10 dager siden. For et formidabelt utført arbeid som ble gjort. Jeg hadde nesten ingen smerter etter operasjonen, samt dagene etter og til nå den tiende dagen. Når jeg ser før og etter bilder, trodde jeg nesten ikke det var sant det jeg så. Alt av slapp hud og fettansamling på halsen er helt borte. Jeg sjekket mange klinikker før jeg falt ned på Cosmo Clinic, som var absolutt den rette klinikken. Den har en flott innbydende atmosfære og du blir møtt av blide mennesker i resepsjonen når du kommer til klinikken. Jeg er ute blant folk allerede og ingen kan se at jeg er operert, eller at jeg har noen synlige merker. Så jeg sier bare tusen takk igjen til Tomm Bjærke og hans team. Kommer gjerne tilbake senere hvis jeg skal utføre flere inngrep. Hilsen Dag (51) fra Romerike.»

 • Større livskvalitet - stor takk til Hilde (facelift etc.)

  «Jeg hadde i lang tid tenkt på at jeg mistrivdes med ansiktet mitt, jeg følte at jeg så trett og sliten ut til enhver tid, selv om jeg la vekt på å gjøre det beste ut av det ved hjelp av sminke og hudpleie.

  Etter en særlig tøff fase der jeg følte at aldringsprosessen virkelig hadde skutt fart, bestemte jeg meg for å undersøke hvilke muligheter som fantes. Etter anbefaling fra en venninne som fikk gjennomført facelift hos Hilde Bjærke, tok jeg kontakt med henne for vurdering. Etter konsultasjonen bestemte jeg meg for facelift, nedre øyelokkplastikk, halsløft samt laserbehandling i hele ansiktet. Selv om jeg sterkt ønsket å få dette gjort kjente jeg på endel ambivalens, noe Hilde Bjærke også merket seg. Som den dyktige og profesjonelle legen hun er anbefalte hun meg å utsette eller la det hele være. Hun var knalltydelig på at jeg måtte være mentalt klar for inngrepet. Etter en liten utsettelse innså jeg at jeg bare måtte få det gjort, jeg kontaktet Hilde på nytt og ny time ble satt opp.

  Jeg ble svært godt ivaretatt både før og etter operasjonen. Jeg fikk grundig og saklig informasjon og selve inngrepet merket jeg ingenting av. De første dagene etter operasjonen var en psykisk påkjenning selv om jeg hadde prøvd å forberede meg selv på at ansiktet ville være veldig preget av behandlingen. Det var vanskelig å stole på at resultatet ville bli bra og jeg var nok over gjennomsnittet masete på Hilde etterpå. Hun møtte meg med tålmodighet og profesjonalitet, og etter noen få uker skjønte jeg at resultatet ville bli enda bedre enn jeg hadde håpet.

  Nå, nesten et år etterpå, er jeg strålende fornøyd. Jeg har nok linjer i ansiktet til at det ser naturlig ut, samtidig har jeg fått bort poser under øynene og det slitne draget over ansiktet generelt. Ikke engang mine nærmeste vet at jeg er operert, de vet bare at jeg har tatt laser. Jeg overdriver ikke når jeg sier at inngrepet har bidratt til større livskvalitet hos meg. Stor takk til Hilde!»

 • «De beste i landet» (facelift og brystløft)

  Kirurgene Thomas Berg og Hilde Bjærke er ikke bare dyktige, men de beste i landet vil jeg si. Hilde utførte facelift kombinert med halsløft uten synlige arr. Det er nesten ikke til å tro, og jeg er kjempefornøyd. Thomas Berg fjernet brystprotesene og fikk løftet brystene slik at de nå ser ut som noen ungpikebryst. «Han må være verdens beste», sier min mann. :)

  Og for et fantastisk miljø de har klart å skape. Det er bare helt unikt. Jeg følte meg ivaretatt fra det sekundet jeg satte foten over dørstokken. Alle er så vennlige, positive og omsorgsfulle. Småpraten, smilene og måten å snakke på fikk meg til å senke skuldrene og slappe av. Den gradvise overgangen til full narkose var også veldig behagelig og smertelindringen etterpå likeså.

  Om de hadde kunnet tilby all den medisinske behandling jeg trenger framover da hadde jeg ikke vært i tvil om HVOR jeg skulle gått.

   

 • Ansiktsløft og laser - anbefaler Hilde Bjærke på det varmeste

  Jeg var lei av å se trøtt og sur ut, da jeg ikke følte meg som noen av delene! Bestemte meg for ansiktsløft og laser under øynene. Etter et par runder hos andre klinikker, falt valget lett på Dr Hilde Bjærke og Cosmo Clinic. Klinikken er flott og innbydende, og Hilde tok seg god tid til å forklare prosedyrene og hvilke resultat jeg kunne forvente. Resultatet ble faktisk mye bedre enn jeg hadde forventet. Jeg ser overhode ikke «operert»ut, men fresh og opplagt - og veldig mange år yngre enn da jeg gikk inn døren på Cosmo. Anbefaler Hilde Bjærke på det varmeste. Hun er meget dyktig og følger deg godt opp etter operasjonen. Det var beroligende å kunne sende SMS med spørsmål etter operasjonen og få raske svar. Jeg er strålende fornøyd!

 • Trygghet på sitt yrke og kunnskap

  Tomm Bjærke, ekspert på ansiktsløft

  «Jeg er en kvinne i 50-åra. Har de siste årene følt at jeg har fått et slitent uttrykk med en nedsunken panne og rynker rundt munn og øyne. Tanken på å freshe opp utseendet startet en prosess med å søke informasjon. Etter å ha lest meg opp og sondert behandlingsalternativer, samt klinikker, falt valget på Tomm Bjærke hos Cosmo Clinic på bakgrunn av hans direkte, ærlige væremåte og hans trygghet på sitt yrke og kunnskap, som man kjenner med en gang man kommer i dialog med ham. Han veiledet med en trygghet som endte opp med panneløft, facelift og laserbehandling.

  Selve operasjonsdagen ble jeg møtt med samme trygghet og ro. Ble meget godt ivaretatt både før, under og etter behandling. Det har ikke vært noen komplikasjoner. De 2 første dagene var det smertefullt, smertenivå på moderat nivå. Fra 3. dag har det vært smertefritt. Etter 1,5 uke var jeg ute blant folk. På jobb etter 2 uker.

  Har fått tilbakemeldinger som: «Du ser uforskammet ung ut. Hva har du gjort? Du blir bare penere og penere.»

  Jeg anbefaler Tomm Bjærke på det varmeste om man skal gå til det skritt å friske opp sitt utseende. Han har gitt meg en hud og et uttrykk som har reversert 10 år i alder. Ingen har sett at jeg er operert, jeg ser helt naturlig frisk ut. Hos Cosmo får man en helt ærlig og oppriktig veiledning på forventet resultat. Utført med en presisjon og dyktighet som jeg ikke trodde var mulig.»

  Hilsen en meget fornøyd kvinne
  (panneløft, facelift og laserbehandling)

 • Facelift: "In very safe and experienced hands"

  “I was happy to experience that Oslo has such an expert, super state-of-the-art clinic, after having checked out clinics in Germany but finding it more convenient to do the planned facelift here in Norway where I currently live.

  Hilde with her beautiful looks and calm and efficient manner of counseling - is a very convincing "poster girl" for her clinic. She is very matter-of-fact and gave me a totally realistic evaluation of what could be done, should be done and how she would eventually do it.

  I felt I was in very safe and experienced hands and totally trusted her evaluation.

  The surgery itself was expertly done and now - after three months - I couldn’t be happier with the results. I got positive feedback from friends and family: The ones who knew were surprised how "natural" the new me looked, the ones who didn´t were sure that I had either had an extensive holiday in a spa retreat on a far-away island, a juvenile toy boy - or indeed had some mysterious yet efficient treatment that didn’t look like surgery at all.

  I can only highly recommend Hilde and am very glad that I went through with my long-harbored plan to improve my looks and get rid of a bit of the wear-and-tear of 55 years of living good and not always entirely healthy.

  So, if I had to do it again and despite a little discomfort and looking like a victim of domestic abuse for some days - I’d happily do it again at Cosmo Clinic in Oslo!”

 • Kjempefornøyd etter ansiktsløft og laserbehandling hos Hilde

  «Jeg er 69 år, og har ikke vært flink til å ta vare på huden min. Resultatet ble at jeg syntes jeg så nye rynker hver gang jeg så meg i et speil. Det var ubehagelig. Så, for 3 måneder siden tok jeg kontakt med Cosmo Clinic hvor Hilde ble min konsulent og lege. Jeg har fått laserbehandling og ansiktsløft, og i dag er jeg kjempefornøyd. Tusen takk til Hilde og alle de andre hyggelige ansatte som hele tiden bare ønsker å gjøre det beste for deg.»

 • Panneløft og ansiktsløft hos Hilde Bjærke

  Jeg gjorde panneløft og ansiktsløft samtidig hos Hilde Bjærke. Resultatet ble supert og jeg kan anbefale klinikk og kirurg på det varmeste.

 • Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke

  «Opplevde alle på Cosmo Clinic som meget dyktige og omsorgsfulle. Tusen takk til kirurg Hilde Bjærke for et fantastisk resultat etter å ha strammet opp og fjernet overflødig hud i ansikt/hals og øyne. Resultatet er alt jeg drømte om. Jeg er så utrolig fornøyd og kan anbefale Cosmo Clinic på det varmeste.»

 • Fantastisk fornøyd etter facelift hos Hilde Bjærke

  «Har tatt facelift hos Hilde Bjærke og er helt fantastisk fornøyd. Fikk løftet bort 15-20 år.» (Kvinne, 48 år)

 • Resultatet har blitt svært bra

  Resultatet har blitt svært bra og jeg er kjempefornøyd. Jeg ser mye mer opplagt ut og huden har fått en mer jevn farge og en glød jeg ikke har hatt på mange år. (Panneløft, facelift og laserbehandling, kirurg: Tomm Bjærke)

 • «Cosmo Clinic er unik!»

  «Jeg er lege og grundig av natur. Derfor har jeg gjort en omfattende undersøkelse i inn- og utland for å finne den beste ansiktskirurgen. Hverken beliggenhet eller pris skulle få betydning for nå var det mitt ansikt. Cosmo er eksklusivt, hvilket er bra, men i denne bransjen finnes flere eksklusive klinikker uten at det forteller noe om den konkrete plastikkirurgen som planlegger og gjennomfører inngrepet. På Cosmo fant jeg det beste ansiktskirurgiteamet i Hilde og Tomm. De har den kunstneriske evnen å se hva som skal løftets for å få aldringstegnene til å forsvinne på en naturlig måte, og de har evnen og erfaringen som skal til for å få det til. De veiledet meg, opererte og fulgte meg opp på en svært profesjonell og trygg måte. I dag har jeg noen blåmerker, som jeg kan dekke over og områder hvor følelsen er annerledes. Mimikken er som før operasjonen og ansiktet mitt er blitt som det var i «gamle dager», naturlig, men med færre alderstegn. Nå gleder jeg meg til å feire min 50-årsdag. Dette var den beste gaven jeg kunne gi meg selv. Tusen takk, team Bjærke.» (Ansiktsløft og halsløft. Kirurger: Tomm og Hilde Bjærke)

 • Meget fornøyd med resultatet etter ansiktsløft etc.

  Plastikkirurg Hilde Bjærke

  «Hvorfor valgte jeg Cosmo Clinic? Helt tilfeldig så jeg en kveld på TV hvor det var en reportasje fra plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet hvor plastikkirurg Hilde Bjærke gjennomførte en operasjon.
  Jeg hadde også ved flere anledninger sett annonse for Cosmo Clinic på sosiale medier som Facebook og Instagram. I tillegg googlet jeg og fant at Hilde Bjærke hadde en meget solid bakgrunn. Jeg leste også på nettsiden til Cosmo Clinic, som jeg syntes var meget informative. Jeg bestemte meg derfor å bestille en time for konsultasjon.

  Mitt første møte med Cosmo Clinic: Det startet med en varm mottakelse i resepsjonen i smakfulle lokaler. I mitt møte med plastisk kirurg Hilde Bjærke opplevde jeg hun hadde en ærlig, behagelig og tillitsvekkende væremåte.
  Hun fortalte at jeg ville få et bra resultat, men samtidig lovte hun ikke for mye. Dette ga meg den tilliten jeg trengte.

  Jeg valgte i samråd med plastisk kirurg Hilde Bjærke: panneløft, facelift, nedre øyelokk, laser rundt øyne og munn

  Operasjonsdagen: Jeg møtte fastende og ble fotografert og tegnet på før jeg ble fulgt til operasjonssalen. Her var det en hyggelig atmosfære med småsnakk og radioen på. Dette var beroligende.

  Kontroll: Jeg har nå vært til kontroll 2 ganger. Første gang dagen etter operasjon og neste gang 12 dager etter operasjon. Det er en utrolig herlig stemning på Cosmo Clinic, føler meg nesten som en av dem jeg. Jeg er meget fornøyd med resultatet så langt, 14 dager etter operasjon. Jeg gleder meg allerede til neste konsultasjon om ca 3 måneder.»

 • Kunne ikke vært mere fornøyd

  «Jeg var på flere klinikker og snakket med mange kirurger. Så kom jeg til Hilde Bjærke. Hun var positiv, hyggelig og veldig sikker på hva jeg burde gjøre. Jeg tok ansiktsløft, halsløft og øvre øyelokk pluss laser. Kunne ikke vært mere fornøyd, fantastisk resultat. Så bra at jeg måtte felle en gledeståre. Hilde Bjærke er utrolig dyktig.»

 • «Hilde Bjærke - en plastikkirurg på et topp nivå»

  hilde bjerke

  «Jeg er 51 år gammel og er vant til å være i topp form. Jeg elsker å bli eldre, men jeg var ikke helt fornøyd med de aldersrelaterte endringene i ansiktet mitt. Det så ut som jeg alltid var litt trøtt. Jeg har altid vært aktiv og jeg tenkte at noe av endringene kanskje også var relatert til løp og trening?

  Jeg vurderte om jeg skulle gi slipp eller ta litt kontroll. Jeg ringte Cosmo Clinic og var så heldig å få en avtale med Hilde Bjærke.  Hilde forklarte meg hvilke muligheter jeg hadde og hva jeg kunne forvente. Jeg valgte å gå videre og valgte ansiktsløft for nederste delen av ansiktet og hals.  Hilde opererte meg.  Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Hilde kunne gjøre mye mer en jeg forventet. Nå tre måneder etter operasjonen så finnes det nesten ingen spor og selv om endringene er ganske store så er der ingen som identifiserte at jeg hadde hatt en operasjon. 

  Jeg var heldig å få en så flink og profesjonell kirurg som Hilde Bjærke. Det er ingen tvil om at hun er en plastikkirurg på et topp nivå. Da jeg møtte henne, så var jeg ikke i tvil om at jeg kunne jeg stole på henne. Det viste seg jeg hadde rett, hun er en dyktig «håndverker» med designevner. Tusen takk så mye, Hilde Bjærke. Du er så flink og jeg er så heldig at det var du som opererte meg.»

 • «Bjærke har et håndlag og en presisjon av de sjeldne»

  tomm bjerke, spesialist ansiktsløft

  «Jeg har fått utført både panneløft og ansiktsløft av dr. Tomm Bjærke. Jeg hadde i lengre tid vurdert operasjon, og brukte lang tid på å bestemme meg for hvilken klinikk og hvilken kirurg jeg skulle velge. Via en venninne ble jeg anbefalt dr. Tomm Bjærke. Etter et møte med ham og Cosmo Clinic var jeg ikke i tvil. Tomm Bjærke utstråler en trygghet og profesjonalitet, og har et behagelig vesen. Han besvarte mine spørsmål ærlig og oppriktig, og ga meg den tryggheten og overbevisningen jeg behøvde for å ta det riktige valget, men uten at jeg følte noe press. Cosmo Clinic har moderne og innbydende lokaler, og personalet er profesjonell og imøtekommende. Som pasient følte jeg meg ivaretatt og trygg både før, under og etter operasjonen. Jeg er svært fornøyd med resultatet. Jeg har fått et yngre, mer opplagt og friskere utseende, samtidig som jeg ikke ser ’operert’ ut. Det er umulig å se arrene etter operasjonen. Bjærke har et håndlag og en presisjon av de sjeldne.

  Jeg vil anbefale han på det varmeste.»

 • «Ikke engang mine nærmeste skjønte at jeg var operert»

  «Svært fornøyd og imponert over den faglige dyktighet til kirurgene Hilde og Tomm!! Resultatet av både ansiktsløft, panneløft og laser utført av Hilde Bjærke og brystløft og mageplastikk utført av Tomm Bjærke overgikk enhver forventning. Svært naturlig og gjenkjennelig. Mange strevsomme år, kraftig vektnedgang og 2 barnefødsler hadde satt sine spor i ansikt og kropp. Etter operasjonene blir jeg tatt for å være 20 år yngre, og ikke engang mine nærmeste (søster og venninne) skjønte at jeg var operert. God og hyggelig oppfølgning. Anbefaler Cosmo på det aller varmeste. Jeg kan ikke får fullrost dem nok. Føler jeg har fått et helt nytt liv, med selvtillit som har gitt meg en fantastisk jobb i utlandet.»

 • «Mye bedre enn forventet»

  Facelift og halsløft hos Hilde Bjærke: «Jeg var plaget med tunge kinn og hals. Så veldig sliten og mye eldre ut. Fikk først en konsultasjon hos Hilde Bjærke med vurdering. Fikk råd om halsløft kombinert med facelift. Fikk veldig tillit til både kirurg og personell. God informasjon i forkant. Flott opplevelse under selve operasjonen. Dyktige folk. Er blitt fulgt opp kjempebra. Ikke minst er resultatet blitt mye bedre enn forventet. Ser helt naturlig ut, men har blitt mye bedre enn forventet. Ser helt naturlig ut, men har fjernet minst 10 år.»

 • «Så flott du ser ut i dag…»

  «Jeg hadde i mange år irritert meg over kalkunhalsen min, spesielt når jeg satt hos frisøren. I lang tid søkte jeg etter en spesialist som jeg kunne ha tiltro til; en som klarte å endre dette uten at alle og enhver skulle spørre hva jeg hadde gjort med meg selv. Ikke minst var jeg bekymret fordi jeg hadde lest - og sett bilder av! – mange tilfeller av helt mislykkede inngrep. En bekjent sykepleier anbefalte Tomm Bjærke. Hun hadde sett mange av pasienten hans både før og etter operasjoner, og sa at hun var imponert over hvor naturlig de så ut etter inngrepene. Etter møtet med Tomm anbefalte han meg å ta et ansiktsløft i samme seanse, og det var et godt råd.

  I ettertid har jeg ikke fått et eneste spørsmål om operasjon. Derimot utbrøt en kollega kort tid etter inngrepet;. Du er så fint sminket. Jeg klippet håret litt og etter det kom det mange positive kommentarer om «hvor godt jeg kledde den nye frisyren». Noen sa den gjorde meg mye yngre, men ingen spurte om operasjoner eller rynkeinjeksjoner eller slike ting. Det var akkurat slik jeg ønsket resultatet; en naturlig forynging eller «freshness» som var gått tapt i årenes løp.

  Både informasjonen om operasjonen, realistiske og urealistiske forventninger og ikke minst oppfølgingen fra Tomm, var ekstraordinær god. Jeg hovnet mye opp i ansiktet og sendte bilde og melding på sms til Tomm, og han beroliget meg og ba meg være tålmodig; dette tar ca 10 dager før du blir normal. Det stemte. Jeg angrer ikke ett sekund, og kan bare gi Tomm de aller beste anbefalinger.»
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring - Cookies

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon