Pasienthistorier: Les pasientenes erfaring etter kosmetiske hudbehandlinger hos Cosmo Clinic

kosmetiske hudbehandlinger

Har aldri møtt ei så omtenksom og kunnskapsrik kosmetisk sykepleier før

Nanna er bare ei helt fantastisk dame! Dyktig, herlig og hjelpsom. Har aldri møtt ei så omtenksom og kunnskapsrik kosmetisk sykepleier før, hun hjelper med det man ønsker på en naturlig og fin måte. Glad jeg fant deg. (Emma Simonsen)

Helene har virkelig reddet min hud og mitt ansikt

Helene har virkelig reddet min hud og mitt ansikt etter tre tette barn og tilhørende søvnunderskudd, full almanakk og bekymringer. Jeg opplever at jeg er blitt «tre barn yngre» - minst - med hennes hjelp! Helene er alltid positiv, service minded og utrolig behagelig, og å dra til henne er ikke bare godt for hud og ansikt, men også for humør og sjel. Jeg har vært hos mange hudpleiere opp igjennom, men: Ingen over, ingen ved siden. (MarieAlette)

Se DEG som person

Skjønnhet for Nanna handler om å se DEG som person og hun sørger for at akkurat DU blir optimalt vakker. Ærlig, rådgivende og glimt i øyet. Det er kun en behandler for mitt ansikt. Og det er Nanna. (Camilla Fretheim)

Personlig tilnærming med fantastisk profesjonalitet

Nanna har vært min hudpleier i mange år. Jeg har fulgt henne fra en tidligere klinikk til Cosmo Clinic, og ville trolig fulgt henne til "gokk" om hun valgte å starte klinikk der :-) Hun balanserer en personlig tilnærming med fantastisk profesjonalitet. Hun gir ærlige råd og tilbakemeldinger, og er fantastisk til å følge opp. Pusher aldri på noen produkter for salgets skyld, men fremstår som oppriktig opptatt av å finne den rette løsningen for mine behov. Nanna for president! (men ikke slutt med hudpleie, please!) (Esther A. Pettersen)

Anbefales på det varmeste

En dyktigere og ærligere behandler enn Nanna skal du lete lenge etter! Vært min faste behandler i over 1 år etter mange uhell hos andre tidligere(som hun også har rettet opp;)). Hun er opptatt av at du skal føle deg vel og trygg og er en av veldig få i denne bransjen man kan stole på vil deg vel. Mersalg er et fremmedord for Nanna. Anbefales på det varmeste. (Line Jønsson)

Verdens beste tryllekunstner for min hud

Verdens beste tryllekunstner for min hud, går aldri til andre enn Nanna mer. (Therese Tollefsrud)

Trygt, profesjonelt og topp kvalitet!

Trygt, profesjonelt og behandling av topp kvalitet! Anbefales på det varmeste. (Fride von Porat)

Profesjonell, vennlig, lytter

Nanna,den beste kosmetiske behandleren du kan gå til. Profesjonell, vennlig, lytter til dine ønsker, nøye og kul, alt under ett gjør at jeg, som er super nøye på hvem som skal få røre ansiktet mitt, velger kun det beste. All honnør til Nanna,som gjør meg så fin. (Anne Ki)

Utrolig profesjonell salong

Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste. Utrolig profesjonell salong. Her blir du tatt godt vare på fra du kommer inn døren til neste oppfølging. Intim/privat rolig salong på sentrale St. Hanshaugen, freshe fine lokaler. Du får en følelse av profesjonalitet og luksuriøs omgivelse. Jeg kan garantere du er i de tryggeste hender. Jeg har gått til Nanna Vinje i 8 år, de siste 2 årene på Cosmo Clinic . Hun har tatt vare på huden min jevnlig og det har gitt helt supre resultater. Hun gir ærlige råd og tips, aldri noe press om flere og dyrere kjøp. Anbefales! (Amy Thelwall)

Kun det perfekte er bra nok

Er du som meg, veldig kresen på hvem som får behandle ansiktet ditt? Fordi kun det perfekte er bra nok? Da går du til Nanna! Hun er sykt flink!! (Nina Ulstein)

 

Pasienter som deler sin erfaring på Facebook og Google