Pasienthistorier: Les pasientenes erfaring etter kosmetiske hudbehandlinger hos Cosmo Clinic

kosmetiske hudbehandlinger

 

«Varm, nær og trygg»

«Nanna Vinje har fulgt meg gjennom mange år og har hjulpet meg med endringer i hudkvalitet etter graviditeter og endret vekt, både ved å foreslå behandlinger og å anbefale riktig produkt til min hud. Nanna er profesjonell, dyktig og kunnskapsrik i tillegg til å oppfattes varm, nær og trygg. Det er en sann glede å ha Nanna i livet og hun har min fulle anbefaling.»

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

«Otroligt duktig»

«Jag får regelbundna behandlingar hos Nanna Vinje. Hon är otroligt duktig teknisk och har en estetisk sans och klinisk blick som få har.»

«Ekstremt dyktig»

«Jeg har gått hos Nanna i flere år og anbefaler henne og klinikken på det varmeste. Hun er ekstremt dyktig og behandler deg som en kjær venn. Jeg er svært opptatt av å behandles konservativt slik at ansiktet ikke endrer karakter over tid. Hos Nanna er jeg trygg på dette og jeg følger alltid hennes råd. Å se Nanna er alltid hyggelig og berikende.» (Ellen Steen)

«Dyktig, kunnskapsrik, trygg»

«Jeg har gått til hudpleie hos Nanna på Cosmo Clinic i flere år, og kan anbefale Nanna på det varmeste. Hun er en fantastisk dyktig fagperson, så kunnskapsrik, oppdatert og trygg i det hun anbefaler og gjør. Jeg er strålende fornøyd med de behandlingene hun gjør og den hudpleien hun anbefaler. Dette har gitt gode resultater :) Tusen takk, Nanna !!» (Janne S. Mathisen)

«Nanna er profesjonell, kul, nøye, og veldig behagelig»

Kun en får lov til å behandle mitt fjes, og hals, og det er Nanna. Filler ekspert til fingerspissene. Nanna er profesjonell, kul, nøye, og veldig behagelig å snakke med, og det å bli enig om et resultat man ønsker seg er viktig :-) jeg er ekstremt perfeksjonist, men resultatet av jobben Nanna gjør med meg, og mitt fjes, er fantastisk. Alltid like fornøyd, med henne og fjeset :-) mer kan man ikke ønske seg. Nanna, en reddende engel, anbefales på det høyeste. Tusen takk :-)

«Superfornøyd med valget av klinikk og fikk en kjempeflink behandler»

Jeg skulle nå for første gang fylle på lepper og to linjer i ansiktet, og undersøkte mye for å finne riktig klinikk jeg ville føle meg trygg på. Når noe skal inn i min kropp v. sprøyter eller kirurgi, vil jeg det skal gjøres ordentlig og føle meg trygg og ivaretatt. Etter å ha sett så mange gode anmeldelser og en bra hjemmeside hos Cosmo Clinic, var jeg fort ikke i tvil lenger. Jeg bestilte time og møtte opp til min time og følte meg godt ivaretatt fra første stund! Kjempefine lokaler, hyggelige resepsjonister og rolig miljø. Hos kosmetisk sykepleier Nanna Vinje følte jeg trygghet med en gang. Hun forklarte godt hva som var best for meg og hvorfor, gikk gjennom eventuelle bivirkninger og viste stor kompetanse og var lett å snakke med. Jeg var forberedt på smerte, da jeg har hørt det gjør vondt, men må si at hvis man slapper av og får riktig behandling går det ganske fint! Jeg er superfornøyd med valget av klinikk og fikk en kjempeflink behandler. Anbefaler på det sterkeste :) <3

 

«Helene har virkelig reddet min hud og mitt ansikt»

Helene har virkelig reddet min hud og mitt ansikt etter tre tette barn og tilhørende søvnunderskudd, full almanakk og bekymringer. Jeg opplever at jeg er blitt «tre barn yngre» - minst - med hennes hjelp! Helene er alltid positiv, service minded og utrolig behagelig, og å dra til henne er ikke bare godt for hud og ansikt, men også for humør og sjel. Jeg har vært hos mange hudpleiere opp igjennom, men: Ingen over, ingen ved siden. (MarieAlette)

«Har aldri møtt ei så omtenksom og kunnskapsrik kosmetisk sykepleier før»

Nanna er bare ei helt fantastisk dame! Dyktig, herlig og hjelpsom. Har aldri møtt ei så omtenksom og kunnskapsrik kosmetisk sykepleier før, hun hjelper med det man ønsker på en naturlig og fin måte. Glad jeg fant deg. (Emma Simonsen)

«Se DEG som person»

Skjønnhet for Nanna handler om å se DEG som person og hun sørger for at akkurat DU blir optimalt vakker. Ærlig, rådgivende og glimt i øyet. Det er kun en behandler for mitt ansikt. Og det er Nanna. (Camilla Fretheim)

«Personlig tilnærming med fantastisk profesjonalitet»

Nanna har vært min hudpleier i mange år. Jeg har fulgt henne fra en tidligere klinikk til Cosmo Clinic, og ville trolig fulgt henne til "gokk" om hun valgte å starte klinikk der :-) Hun balanserer en personlig tilnærming med fantastisk profesjonalitet. Hun gir ærlige råd og tilbakemeldinger, og er fantastisk til å følge opp. Pusher aldri på noen produkter for salgets skyld, men fremstår som oppriktig opptatt av å finne den rette løsningen for mine behov. Nanna for president! (men ikke slutt med hudpleie, please!) (Esther A. Pettersen)

«Anbefales på det varmeste»

En dyktigere og ærligere behandler enn Nanna skal du lete lenge etter! Vært min faste behandler i over 1 år etter mange uhell hos andre tidligere(som hun også har rettet opp;)). Hun er opptatt av at du skal føle deg vel og trygg og er en av veldig få i denne bransjen man kan stole på vil deg vel. Mersalg er et fremmedord for Nanna. Anbefales på det varmeste. (Line Jønsson)

«Verdens beste tryllekunstner for min hud»

Verdens beste tryllekunstner for min hud, går aldri til andre enn Nanna mer. (Therese Tollefsrud)

«Trygt, profesjonelt og topp kvalitet!»

«Trygt, profesjonelt og behandling av topp kvalitet! Anbefales på det varmeste.» (Fride von Porat)

«Profesjonell, vennlig, lytter»

«Nanna,den beste kosmetiske behandleren du kan gå til. Profesjonell, vennlig, lytter til dine ønsker, nøye og kul, alt under ett gjør at jeg, som er super nøye på hvem som skal få røre ansiktet mitt, velger kun det beste. All honnør til Nanna,som gjør meg så fin.» (Anne Ki)

«Utrolig profesjonell salong»

«Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste. Utrolig profesjonell salong. Her blir du tatt godt vare på fra du kommer inn døren til neste oppfølging. Intim/privat rolig salong på sentrale St. Hanshaugen, freshe fine lokaler. Du får en følelse av profesjonalitet og luksuriøs omgivelse. Jeg kan garantere du er i de tryggeste hender. Jeg har gått til Nanna Vinje i 8 år, de siste 2 årene på Cosmo Clinic . Hun har tatt vare på huden min jevnlig og det har gitt helt supre resultater. Hun gir ærlige råd og tips, aldri noe press om flere og dyrere kjøp. Anbefales!» (Amy Thelwall)

«Kun det perfekte er bra nok»

Er du som meg, veldig kresen på hvem som får behandle ansiktet ditt? Fordi kun det perfekte er bra nok? Da går du til Nanna! Hun er sykt flink!! (Nina Ulstein)

«Kan sterkt anbefale Nanna Vinje»

«Kan sterkt anbefale Nanna Vinje. Nanna er veldig profesjonell, tar seg god tid til kunden, er utrolig kunnskapsrik og kan virkelig faget sitt. Jeg har gått til Nanna i mange år og kommer til å være fast kunde i mange år fremover. Nanna gir ærlige råd og følger alltid opp. Drar du til Nanna er du i trygge hender og du får garantert knallbra resultater!»

 

Pasienter som deler sin erfaring på Facebook og Google