PLASTISK KIRURGI I SÆRKLASSE

Erfaringer etter plastisk kirurgi - les hva våre pasienter skriver etter operasjonen

Plastisk kirurgi - Tomm Bjærke

De fleste pasienter som ønsker plastisk kirurgi, er godt voksne kvinner med et gjennomtenkt ønske for hva de ønsker å få gjort. For de fleste har denne beslutningen modnet over flere år. Noen ønsker å få gjort noe med endringene som har skjedd med kroppen etter svangerskap (slappe bryst eller løs hud på magen). Andre plages med mye løs hud på øyelokkene, noe som kan gi innskrenket synsfelt. Noen kvinner lar være å gå på badestranden eller vise seg nakne for andre på grunn av asymmetriske bryster, manglende brystutvikling eller store tunge bryst som i tillegg kan gi fysiske plager. Vi på Cosmo Clinic respekterer ditt valg.

De pasientene som har et realistisk bilde av hva de kan oppnå med en operasjon, vil bli mest fornøyd. Derfor er kommunikasjonen mellom kirurgen og deg som pasient svært viktig. Under konsultasjonen tar vi oss god tid til deg, viser deg før-etter-bilder som pasienter har gitt oss tillatelse til å vise, forklarer deg grundig og på en lett forståelig måte hva du kan forvente å oppnå. Vi understreker også at det det er en risiko forbundet med all kirurgi.

Før vi anbefaler plastisk kirurgi til deg som pasient, klarlegger vi at ikke dine ønsker er helt urealistiske. Hvis vi opplever at de er det, vil vi fraråde kirurgi.

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi.
Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 

«De beste anbefalinger»

«Tomm Bjærke har gjennomført to forskjellige operasjoner på meg. Min opplevelse er å bli møtt med god informasjon rundt selve inngrepet og hva en kan forvente, på godt og vondt. Han har i tillegg en veldig behagelig fremtoning. Han fremstår som en som er oppdatert på utviklingen innen kosmetisk kirurgi. Jeg er superfornøyd med jobben han har gjort som har gitt et naturlig og pent resultat. Jeg vil gi Tomm og de øvrige ansatte ved klinikken i sin helhet de beste anbefalinger. En kosmetisk kirurg på øverste hylle.»

«Jeg opererte full bukplastikk med sammensying av muskel, og brystløft for 4 måneder siden. Jeg er superfornøyd med resultatet, veldig fin navle og så god oppfølging. Jeg er fortsatt litt hoven, men magen er tilnærmet flat. Er veldig spent på hvordan det endelige resultatet vil se ut, da det kan ta en stund før man ser det. Brystene er perfekte. Jeg er veldig glad for at jeg valgte Thomas Berg som kirurg, og har følt meg trygg og godt ivaretatt fra dag én. Anbefales på det sterkeste.»

«For ca 4 år siden var jeg til min første konsultasjon hos Hilde Bjærke for nedre øyelokksoperasjon. Jeg brukte mye tid i forkant på å undersøke alternative klinikker, men Cosmo Clinic fremsto som den mest profesjonelle når det gjelder kirurgenes erfaring og ikke minst referanser fra andre kunder. Syntes jeg alltid så sliten ut selv om jeg ikke var det, og det ble jo ikke bedre med årene (er nå 63 år). Jeg trengte imidlertid (lang) tid på å bestemme meg, men fikk operasjonen utført i desember 2022 og er superfornøyd med resultatet. Posene er borte, huden er strammet med CO2-laser, og jeg ser mer opplagt ut. Fortsatt litt rød under øynene, spesielt etter trening, men dette kan lett sminkes over med dekkrem, men ingen krise å gå uten heller. Kan anbefale Hilde Bjærke på det varmeste.»

«Jeg har tatt bukplastikk med flanker hos Marius Solli-Nilsen og er så fornøyd. Han oppleves så behagelig og trygg på det han skal gjøre og det smitter over på meg som pasient. Jeg følte meg derfor både ivaretatt og trygg både før, under og etter operasjonen. Han er åpenbart kunnskapsrik, nøye og en svært dyktig kirurg. Noe jeg kan se på resultatet mitt. Hvis jeg kommer til å ta flere operasjoner vil valget av kirurg bli veldig enkelt.»

 

 

 • Så mye kompetanse og forståelse (Solli-Nilsen)

  «Cosmo Clinic er helt fantastisk fra start til slutt. Jeg ble operert av Marius Solli-Nilsen sommeren 2021. Dette er en kirurg med så mye kompetanse og forståelse. I tillegg tar han seg god tid og ser deg som menneske. Han har vært tilgjengelig når som helst i etterkant og besvart på de rareste spørsmålene jeg har hatt. Jeg valgte Cosmo Clinic og spesielt Marius Solli-Nilsen etter flere gode anmeldelser og veldig godt fornøyde andre pasienter på sosiale medier. Marius ble omtalt som perfeksjonist noe han virkelig beviste med min operasjon også. Skal jeg gjøre noe annet er det han jeg vil gå til igjen. Kunne ikke vært mer fornøyd. I tillegg er klinikken så fin og alle de andre ansatte så hyggelige og serviceinnstilte. Kan gi full pott til alle både i resepsjonen og de som var med under operasjonen og etter operasjonen.»

 • Perfekt form, størrelse og mykhet

  «Jeg fikset puppa mine, etter to graviditeter og litt vrangte-baklommer-preg, i april og august 2020. Tok brystløft først, så innlegg. Jeg fikk en suveren behandling fra ende til annen, Thomas var tilgjengelig hele døgnet om jeg lurte på noe, jeg følte meg trygg og ivaretatt. Ikke nok med dette så ble resultatet helt magisk. Jeg hatet puppa mine, nå elsker jeg de!!

  De er perfekt form, størrelse og mykhet. Ingen ser at jeg har fylt dem før jeg kler av meg, da bare: WOOOOW!!

  Totalt sett 10 av 10. Dritfornøyd!»

 • Naturlige fine bryst (plastisk kirurgi)

  Pasientsitat plastisk kirurgi

 • Må nesten lete etter ord for hvor fornøyd jeg er

  Jeg ble operert hos Dr Hilde Bjærke for snart 3 uker siden, full hals- og nedre ansiktsløft i en operasjon.

  Jeg må nesten lete etter ord for hvor fornøyd jeg er!

  Men først vil jeg si at dette har jeg tenkt på i flere år, forstår ikke nå hvorfor jeg ikke gjorde det før. Det hadde sammenheng med at jeg var redd for familiens/omgivelsenes reaksjon grunnet fordommer mange har mot slike inngrep + tvil om hvilken kirurg jeg ville stole fullt og helt på til å fikse ansiktet mitt.

  Jeg hadde tydelig "kalkunhals" og masse løs hud på halsen, hvilket jo ofte er vanlig når man er over 60. Jeg hadde også hengende kinn på hver side av haka. Når jeg møtte det dratte uttrykket i speilet om morgenen, følte meg akkurat så sliten som ansiktet mitt så ut.

  Jeg fikk anbefalt Hilde Bjærke av Hege Treiborg som tatoverte øyenbryn på meg. Hun sa med en gang: Velg Cosmo Clinic. Jeg bestilte konsultasjon fortsatt full av usikkerhet… Var dette tull av meg?

  Etter timen hos Bjærke, hvor jeg fikk se bilder av andre som hadde gjort det samme, ble jeg overbevist, ikke minst av måten hun lyttet til meg. Jeg følte meg virkelig sett. Jeg var også helt overbevist om at denne legen hadde kompetansen som trengtes. Hun informerte helt realistisk om hva jeg kunne oppnå, også om mulige komplikasjoner som kan skje ved enhver operasjon.

  Jeg gikk noen måneder, bestemte og ombestemte, før jeg slo til. Jeg ba om en ekstra telefonsamtale med Bjærke, og etter den var det bare å trå til. Dette ville jeg jo!

  Jeg må skyte inn at personalet i resepsjonen er helt unike, virkelig ekte hjelpsomhet og omtanke! Følte meg SÅ ivaretatt!

  Operasjonen tok 3,5 timer i full narkose, og jeg er veldig overrasket over hvor lite smerter jeg hadde etterpå. Ingen komplikasjoner overhodet. Fikk nok bedøvende som jeg raskt kunne trappe ned på, trengte ikke engang å ta de sterkeste som de sende med meg sånn i tilfelle.

  Ingen blødninger, jeg fikk innlagt et dren, som skulle fjernes dagen etter. Jeg grudde meg veldig for dette, men det viste seg å være unødvendig frykt. Det hele gikk raskt og smertefritt. Bandasjen ble byttet og jeg kunne ikke tro mine egne øyne da jeg til slutt turte å se meg i speilet. Blå, gul og hoven såklart, men såå mye yngre! Borte var "henget"!

  Jeg kunne ringe til Bjærke om det skulle være noe det første døgnet etterpå og hun svarte så vennlig, betryggende og fint. Det er jo så mye man kan være usikker på. I tiden etter har hun også gitt raske svar på mailer jeg har sendt med alt jeg lurer på.

  Jeg hadde noen stifter som skulle fjernes etter et par uker, det gjorde heller ikke vondt.

  Nå, etter bare 3 uker, ser jeg ærlig talt 15-20 år yngre ut! Det aller beste: Resultatet er enda bedre enn jeg trodde var mulig!! Hele ansiktet har fått en penere form, men ser IKKE operert ut i det hele tatt!

  Selvoppløsende sting er gjemt rundt ørene og i bakhodet. + et lite arr under haken.

  Litt ømt og følelsesløst nå i starten, men dette går over etter forholdsvis kort tid.

  Jeg fikk høre av omgivelsene etter kun et par uker at jeg ser fantastisk ut, hevelser har gått mye ned og blåmerker er nå helt borte! Andre sier de ville aldri ha skjønt at jeg hadde operert om jeg ikke hadde sagt noe.

  Jeg har fått en helt annen oppfatning nå av hva plastisk kirurgi er, og er ikke i tvil mer om hvor jeg eventuelt vil gå en annen gang! Tror alle på Cosmo Clinic er spesielt dyktige i sitt fag.

  Jeg vil takke både Dr Hilde Bjærke og de andre som jobber der for fantastisk behandling og imøtekommenhet! De er unike.

  Hilde Bjærke er en kirurg i særklasse, det holder å lese på nettet hva som står om henne. Etter min mening er hennes arbeid ren kunst! Gleder meg til å se hvordan alt blir enda finere framover!

   

 • Får masse komplimenter

  pasientsitat plastisk kirurgi Cosmo Clinic Oslo

 • Facelift og halsløft - svært fornøyd med resultatet

  «Tok facelift med halsløft, hos Hilde Bjærke og er svært fornøyd med resultatet. Anbefaler henne på det varmeste. Hun er ærlig, direkte, dyktig og følger godt opp i etterkant av operasjonen, noe som er viktig ved en sånn stor operasjon. Veldig glad jeg valgte henne.»

 • Bukplastikk og fettfjerning

  «Jeg fikk gjort en bukplastikk og fettfjerning i august 2020 av plastikkirurg Thomas Berg. Hele opplevelsen har vært så positiv. Både klinikken, de som jobber der og legen har vært helt fantastiske. De er alle sammen blide og profesjonelle, og man blir tatt imot på en god måte, både i forkant av operasjonen og i etterkant. Og når resultatet blir så fint som det ble, så er jeg glad og fornøyd med at jeg valgte Cosmo Clinic. Jeg kan anbefale alle denne klinikken.»

 • Anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste

  Jeg har bare fine ting å si om Cosmo Clinic. Tomm Bjærke er en meget dyktig kirurg, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Fra første møte har jeg blitt lyttet til og følt meg trygg. Tomm Bjærke er hyggelig, rolig og veldig profesjonell. På operasjonsdagen ble jeg godt ivaretatt av alle og har bare ros å gi. Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste.

 • «Utrolig fornøyd!» (panneløft)

  «Jeg er kort sagt utrolig fornøyd! Forskjellen på både utseendet og daglig livskvalitet var påfallende og målbar fra første stund! Fantastisk! Jeg har alltid sett alvorlig ut, men de siste årene har pannen seget langt ned i øynene og gjort ​at jeg har sett både sliten og trist og lei ut uansett hvor uthvilt jeg har vært. Dette har gått utover personlig velvære og vært et profesjonelt problem da jeg jobber mye med kundebehandling. Operasjonen var svært vellykket, ikke minst med tanke på resultatet. Føles nesten "for godt til å være sant" å være kvitt det morske, slitne uttrykket jeg hadde. Føler meg gladere, og ja, penere enn på svært lenge. Det estetiske resultatet overgikk fullstendig mine forventninger!»

 • «Utrolig fornøyd med resultatet»

  «Jeg hadde lenge vurdert å gjøre noe med mine tunge øyelokk og følte konstant at jeg så trett og sliten ut. Jeg kompenserte hele tiden med å løfte øyebrynene for å få et litt mer våkent blikk. Jeg bestilte en konsultasjon hos 3 ulike privatklinikker i Oslo. De 2 første kirurgene mente at en øyelokksplastikk var det riktige å gjøre. Dr Bjærke mente imidlertid at hovedproblemet var at øyebrynene mine hadde seget ned og at et panneløft med kikkhullskirurgi var den beste operasjonen for meg. Jeg syns det hørtes voldsomt ut og bestemte meg derfor for å gjøre en øyelokksplastikk. Etter operasjonen ble det litt bedre, men jeg merket at jeg fortsatt gikk og løftet øyebrynene mine sånn som jeg hadde gjort før operasjonen.

  Etter 1 år gikk jeg derfor tilbake til dr Bjærke for en ny vurdering. Han var veldig hyggelig og imøtekommende og forklarte meg nok en gang at et panneløft ville løse problemet mitt. Jeg bestemte meg for å høre på han og bestilte en time for operasjon. Operasjonen ble utført i narkose og tok ikke mer enn 1 time. Jeg var i veldig fin form etter operasjonen og hadde nesten ikke noe vondt. Den første uken hadde jeg litt blåmerker under øynene som jeg kunne sminke bort etter noen dager.

  Jeg var faktisk i en 40-årsdag etter 6 dager, og var nesten mindre blå enn etter øyelokksplastikken. Jeg er bare så UTROLIG FORNØYD med resultatet. Jeg har fått masse kommentarer fra folk jeg kjenner som påpeker at jeg ser så godt ut☺

  Hadde jeg visst hvor flott jeg ble etter panneløftet så hadde jeg gjort det for lenge siden. Hvis jeg skal gjøre flere inngrep senere så er det ingen andre enn dr Bjærke som skal operere meg. Han er utrolig flink og veldig hyggelig. Følte meg supergodt ivaretatt.»

  (Panneløft. Kirurg: Tomm Bjærke)

 • «Utrolig fornøyd med resultatet etter både panneløft, ansiktsløft og halsløft»

  «Jeg hadde vært på mange klinikker før jeg bestemte meg for Cosmo Clinic. Jeg valgte denne klinikken pga av mange positive referanser og anbefalinger. Jeg følte også trygghet pga Hildes kompetanse og hennes lange erfaring innenfor ansiktskirurgi og operasjoner av pasienter med ansiktslammelse. Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet etter både panneløft, ansiktsløft og halsløft, og etter bare en uke følte jeg meg som en fotomodell.» (Kirurg: Hilde Bjærke)

 • «Utrolig fornøyd med mitt valg av kirurg!»

  «Siden dette var min første gang "under kniven", var jeg både skeptisk og usikker på om jeg i det hele tatt våget å la meg operere kun for egen forfengelighets skyld. En slik løsning var nærmest utenkelig for meg for få år siden, men etter en betryggende og hyggelig konsultasjon hos Hilde Bjærke, var jeg overbevist om at hun om noen var den perfekte kirurgen for meg. Hilde B. inngir umiddelbar tillit gjennom sin kunnskap og lange erfaring, og med imponerende (anonyme) før/etter bilder var det tydelig at hun dessuten var svært kompetent. Fremfor alt var hun opptatt av mine egne forventninger og eventuelle bekymringer rundt en operasjon. Mine mange - og tildels gjentagende - spørsmål ble alle tålmodig og grundig besvart, noen ganger med en avvæpnende humor (som for meg er svært viktig for å slappe av), og hun var like imøtekommende de gangene jeg hadde behov for flere svar før operasjonsdato.

  Alle mine inntrykk har vist seg å stemme. Operasjonen gikk utmerket, jeg merket knapt at noe foregikk før det hele var over, og jeg fikk utførlig informasjon både før og etter. Alle som bisto i forbindelse med operasjonen opplevde jeg som sikre, empatiske og blide, derfor følte jeg meg også godt ivaretatt og i trygge hender hele tiden.

  Det faktum at kirurgen har vært så tilgjengelig og beroliget meg også når jeg i dagene etter operasjonen følte meg hoven og nedbrutt. Dette var så nytt og uvant for meg, og hennes omtenksomhet og forståelse i forbindelse med mine (unødige) bekymringer i tide og utide har virkelig overrasket meg positivt. Leger som tar seg tid til å lytte, viser forståelse og ser mennesket, ikke bare pasienten, er gull verd. Slike håper jeg vi får flere av. Jeg kan bare takke!

  Nå på slutten av min andre uke i rekonvalesens føler jeg meg allerede bortimot "normal" og snart meg selv igjen. Jeg er enormt takknemlig for å ha blitt påfallende nøyaktig og nydelig "brodert", og er bare utrolig fornøyd med mitt valg av kirurg! Dyktige og engasjerte Hilde Bjærke anbefales derfor på det aller varmeste, ikke minst til de der ute som tror de "ikke tør".

  Vil til slutt foreslå at pasientene får tidskjemaet/oversikt over medikamentinntak FØR medisinene hentes ut på apotek. Dette for å unngå forvirringen man allerede har mye av når man likevel gruer seg (litt) til det som skal skje.

  Takk til alle på Cosmo Clinic. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet!»

 • «Ufattelig takknemlig for hjelpen jeg har fått»

  «Jeg oppsøkte Cosmo Clinic og Thomas Berg som følge av en tidligere brystoperasjon (annen klinikk, løft+proteser), hvor jeg ikke var fornøyd med verken resultat eller deres behandling av hele situasjonen. Endte opp med å unngå eget speilbilde i langt over et år, og tanken på ny operasjon ble bare skumlere - og desto mer nødvendig. Jeg kontaktet Thomas, og har fra første stund følt meg 100% trygg og ivaretatt. Han lyttet til mine ønsker, svarte tålmodig på alle mine spørsmål, og forklarte nøye hvilke inngrep som var nødvendig og hva jeg kunne forvente av resultater. Operasjonen min innebar fjerning av proteser, reduksjon, løft og arrkorreksjon. Jeg har fått en helt ny hverdag, og resultatet er bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg! Jeg opplevde Thomas som veldig forståelsesfull, trygg, hyggelig og selvfølgelig som utrolig dyktig. Er superfornøyd, og er ufattelig takknemlig for hjelpen jeg har fått. SÅ glad for at jeg endte opp nettopp her, og vil virkelig anbefale Thomas og Cosmo Clinic!»

 • «Tomm Bjærke er absolutt helt unik»

  «Tomm Bjærke er absolutt helt unik. Jeg har hatt en del uheldige opplevelser når det gjelder plastikkirurgi og Tomm har til overmål hjulpet meg. En tålmodig, empatisk mann som virkelig lytter, og med gode verdier og etikk fører én til målet. Jeg har aldri følt meg så verdifull og ivaretatt noe sted tidligere.»

 • «Stor takk til Thomas Berg» (gynekomasti)

  «Jeg er strålende fornøyd med resultatet og vil uttrykke en stor takk til Thomas Berg og hans team som har gitt meg et nytt liv. Man kan heller ikke se noen form for arr etter operasjonen.

  Cosmo Clinic er en utrolig ryddig og betryggende plass som jeg anbefaler alle som vurderer noen form for plastisk kirurgi å kontakte. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke tok kontakt med Cosmo Clinic tidligere.» (Mann, 27 år)

 • «Så takknemlig og fornøyd med resultatet»

  «Jeg ble operert for gynekomasti av den beste: Thomas Berg. Jeg er så takknemlig og fornøyd med resultatet. Har kun positive ting å si om min opplevelse med Cosmo Clinic og Thomas Berg. Anbefales på det sterkeste. Tusen takk.»

 • «Profesjonelt, eksklusivt og trygt»

  «Det er snart et år siden jeg fikk utført laserbehandling (Co2-laser) under øynene hos Hilde Bjærke på Cosmo Clinic. Fikk veldig god informasjon i forkant av inngrepet, og jeg følte meg så godt ivaretatt på selve operasjonsdagen av alle faggrupper, sykepleier, anestesilege. Hilde Bjærke forklarte hvordan inngrepet skulle utføres. Jeg har aldri vært i narkose før, så det var litt spennende. Følte meg så trygg. God oppfølging i etterkant og jeg er så glad for at jeg fikk utført dette inngrepet hos Hilde Bjærke og Cosmo Clinic. Nydelige lokaler, og jeg følte det så profesjonelt, eksklusivt og trygt. Jeg får mange positive tilbakemeldinger på at jeg ser våken ut og at jeg har et ungt, men naturlig blikk for en dame på snart 50 år. Anbefaler Hilde Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste.»

 • «Mine daglige møter med meg selv er blitt hyggeligere»

  «Kjære Hilde,
  Takk for at mine daglige møter med meg selv er blitt hyggeligere. Jeg har blitt rettere i ryggen, klarere i øynene og tydeligere for meg selv og omgivelsene mine.»

 • «Marius Solli-Nilsen - så mye kompetanse og forståelse»

  «Cosmo Clinic er helt fantastisk fra start til slutt. Jeg ble operert av Marius Solli-Nilsen sommeren 2021. Dette er en kirurg med så mye kompetanse og forståelse. I tillegg tar han seg god tid og ser deg som menneske. Han har vært tilgjengelig når som helst i etterkant og svart på de rareste spørsmålene jeg har hatt. Jeg valgte Cosmo Clinic og spesielt Marius Solli-Nilsen etter flere gode anmeldelser og veldig godt fornøyde andre pasienter på sosiale medier. Marius ble omtalt som perfeksjonist noe han virkelig beviste med min operasjon også. Skal jeg gjøre noe annet, er det han jeg vil gå til igjen. Kunne ikke vært mer fornøyd. I tillegg er klinikken så fin og alle de andre ansatte så hyggelige og serviceinnstilte. Kan gi full pott til alle både i resepsjonen og de som var med under operasjonen og etter operasjonen.»

 • «Har fått en selvtillit jeg trodde jeg aldri ville få» (brystoperasjon)

  «Jeg ble operert av Thomas Berg og kunne ikke ha blitt mer fornøyd! Jeg hadde svært ujevne bryster som nå ser nærmest identiske ut. Hele prosessen føltes svært trygg, og jeg ble godt tatt hånd om på operasjonsdagen. Siden dette var min første operasjon, hadde jeg en del nerver, men alt gikk trygt og fint for seg. Jeg har nå fått en selvtillit jeg trodde jeg aldri ville få, og jeg er enormt takknemlig.»

 • «Får masse komplimenter … jeg ser veldig naturlig ut»

  «Tidlig i høst så fikk jeg utført panneløft og øyelokk plastikk på kun ett øye. Jeg er relativt ung, i tidlig tredveårene, men jeg har alltid slitt med at jeg har hatt et veldig nedsunket øyebryn, noe som gjorde at det ene øyet mitt så mye mindre ut, samtidig som at helheten av ansiktet mitt så veldig lite symmetrisk ut. Jeg ønsket å forandre på dette og jeg var veldig heldig som fant Hilde. Jeg opplevde Hilde som ærlig og kunnskapsrik. Jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg får masse komplimenter uten at folk egentlig kan se hva som er annerledes, jeg ser veldig naturlig ut. Jeg har fått et enda bedre resultat enn hva jeg forventet. Jeg anbefaler Cosmo Clinic og Hilde absolutt på det aller varmeste.»
Cosmo Clinic

Plastikkirurgisk kompetansesenter

Medisinsk ansvarlig lege:
Tomm Bjærke

Adresse

Besøksadresse Nydalen (Sandaker):
Sandakerveien 114 B
0484 Oslo (se kart)

Kontakt

Tlf: 21 05 56 60 eller 91 90 53 13
Epost: post@cosmoclinic.no

Org.nr.: 817 655 742.
Oslo - Norge

Sosiale medier

Facebook-logo    LOGO instagram

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for analyser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv skru av lagring av cookies i nettleseren du bruker.
Personvernerklæring -  Cookies.

Innhold © Cosmo Clinic.

Bestill konsultasjon