Plastisk kirurgi i Hamar

Brystforstørrelse silikon

Plastikkirurg Thomas Berg har jevnlig konsultasjoner på Hamar.

Neste konsultasjonsdag: 28. februar!
Sted: Medisinsk Hudklinikk i Grønnegata 113, Hamar

Ring oss på tlf. 21 05 56 60 eller send oss en epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å bestille time.

Konsultasjon koster kr 500 og er selvsagt helt uforpliktende.

Cosmo Clinic har 20 års aldersgrense.

Pasientuttalelser om Thomas Berg

«For et fantastisk sted, flotte sykepleiere, en fabelaktig kirurg - Thomas Berg - som ikke kunne fått meg til å føle meg bedre. Fra første telefonsamtale med Elisabeth var jeg ikke i tvil. Strålende fornøyd etter seteløft.»

«Jeg følte meg ung og usikker da jeg bestilte konsultasjonstime for brystløft som 22-åring. Usikkerheten forsvant i møtet med Thomas Berg, og jeg er i dag strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet etter operasjonen.» (Kvinne, 23 år)

«Jeg tok en brazilian buttlift hos dr. Thomas Berg. Kunsultasjonen var lærerik og betryggende. Operasjonsdagen var fylt med trygghet og humor. De tok så godt vare på meg - fra resepsjonisten til sykepleier og kirurg. Hele opplevelsen var veldig, veldig bra, absolutt å anbefale. Har fått god oppfølging etter operasjonen.» (Kvinne, 30 år)

«Jeg er svært fornøyd med resultatet og får tilbakemelding også fra venner at jeg har fått et mye åpnere blikk som likevel ser helt naturlig ut. Cosmo Clinic er en estetisk innredet klinikk, men det jeg liker best er at den er liten og intim med et vennlig og liketil personale. Jeg vil spesielt takke min lege Thomas Berg, som er en utmerket plastikkirurg (har god erfaring med slik vurdering etter mange år i helsevesenet), men som ikke minst innehar de menneskelige, omsorgsfulle egenskapene som skal til for å trygge en pasient. Han har også ringt meg og vært tilgjengelig så lenge jeg trengte det. Så Cosmo Clinic skal jeg anbefale videre og bruke igjen om nødvendig.» (Kvinne, 65 år. Øvre øyelokk)

Thomas Berg forteller om noen av operasjonene han utfører

 

 

Utenbyskonsultasjoner: Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Kristiansand, Trondheim og Tønsberg.

 

Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Kristiansand, Trondheim og Tønsberg.

«Anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste!!!»

«Jeg er kjempefornøyd med de nye brystene mine. Nå er de myke, smertefrie og super flotte. Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste!!!» (Kvinne 28 år)

Facebook-logo  LOGO instagram 

Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Kristiansand, Trondheim og Tønsberg.