Plastisk kirurgi i Tønsberg

Plastisk kirurgi i Tønsberg

Cosmo Clinic samarbeider med Beauty Medical Care i Tønsberg og tilbyr uforpliktende konsultasjon om plastisk kirurgi. Operasjon skjer hos Cosmo Clinic i Oslo, hvor du treffer noen av landets ledende plastikkirurger. Vi tilbyr alle typer plastisk kirurgi.

Konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi
Pris kr 500.
Bestill time i Tønsberg på tlf. 33 33 03 01
Tid:
fredag 3. mai (Fokus på brystoperasjoner, bukplastikk, fettsuging og Brazilian buttlift)
Sted: Kong Sverres gate 4, Tønsberg
Aldersgrense
for kosmetisk kirurgi og injeksjoner: 20 år.

(21. mai kommer vår plastikkirurg Hilde Bjærke for konsultasjoner om ansiktskirurgi: facelift, øyelokk, panne, hals)

Pasientenes erfaring etter operasjon hos Thomas Berg

«Jeg har endelig fått den midjen jeg har drømt om! I tillegg fått en større og rundere rumpe! Jeg kunne faktisk ikke vært mer fornøyd med rumpeforstørrelsen jeg har fått utført av Thomas Berg. Det er også den minst smertefulle operasjon jeg har hatt. En del blåmerker ble det, men de forsvant raskt. Jeg ble tatt utrolig godt vare på av alle jeg møtte på Cosmo Clinic og gledet meg til operasjonsdagen.» (Kvinne, 24 år)

«Jeg tok en brazilian buttlift hos dr. Thomas Berg. Kunsultasjonen var lærerik og betryggende. Operasjonsdagen var fylt med trygghet og humor. De tok så godt vare på meg - fra resepsjonisten til sykepleier og kirurg. Hele opplevelsen var veldig, veldig bra, absolutt å anbefale. Har fått god oppfølging etter operasjonen.» (Kvinne, 30 år)

«Jeg ble operert (brystforstørrelse) hos Thomas Berg på Cosmo Clinic våren 2018 etter flere år med dårlig selvtillit rundt mine bryster da jeg hadde en magesykdom som gjorde at jeg gikk mye opp og ned i vekt. Jeg ble møtt med mye forståelse og profesjonalitet, som gjorde at jeg følte meg veldig rolig og sikker rundt det hele. Jeg ble veldig godt informert om hva jeg kunne vente meg og om operasjonsdagen. Operasjonsdagen gikk kjempefint med veldig hyggelige personer rundt meg hele tiden. Resultatet ble over all forventning der man ikke kan se at jeg er blitt operert.» (Kvinne, 27 år)

«Jeg følte meg ung og usikker da jeg bestilte konsultasjonstime for brystløft som 22-åring. Usikkerheten forsvant i møtet med Thomas Berg, og jeg er i dag strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet etter operasjonen.» (Kvinne, 23 år)

«For et fantastisk sted, flotte sykepleiere, en fabelaktig kirurg - Thomas Berg - som ikke kunne fått meg til å føle meg bedre. Fra første telefonsamtale med Elisabeth var jeg ikke i tvil. Strålende fornøyd etter seteløft

«Etter å ha fått diagnosen brystkreft i høyre bryst, ble brystet fjernet (beholdt huden) ved UNN Tromsø. Etter flere rekonstruksjoner ble behandlingen fra UNN avsluttet høsten 2017. Etter to år med operasjoner, fettransplantasjoner m.m. var kroppen sliten både psykisk og fysisk og det nye brystet var ujevnt, hard/vond protese, hengende hud og brystene hadde veldig ulik størrelse. Dette var det UNN kunne gjøre, og jeg var ferdigbehandlet. Men etter at jeg ble operert av Thomas Berg ved Cosmo Clinic, har jeg fått et helt annet resultat. Begge bryst er nå symmetriske med fin fylde og flott passform ved bruk av BH. Cosmo Clinic har ytt fantastisk god service fra første besøk. Jeg har følt meg trygg og ivaretatt fra første stund, har fått god informasjon hele veien. Vil anbefale klinikken på det varmeste.» (Kvinne, 48 år)

«Jeg er strålende fornøyd med resultatet og vil uttrykke en stor takk til Thomas Berg og hans team som har gitt meg et nytt liv. Man kan heller ikke se noen form for arr etter operasjonen. Cosmo Clinic er en utrolig ryddig og betryggende plass som jeg anbefaler alle som vurderer noen form for plastisk kirurgi å kontakte. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke tok kontakt med Cosmo Clinic tidligere.» (Mann, 27 år. Gynekomasti)

«Har bytt bröstproteser hos dr. Berg. Är väldigt nöjd med kommunikation med kliniken både före och efter operationen. Erfaren personal och flotta lokaler. Topp standard! Väldigt nöjd! Tack.»

Utenbyskonsultasjoner: Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Kristiansand, Trondheim, Kongsberg og Tønsberg.