Meget fornøyd med resultatet etter ansiktsløft etc.

Hilde Bjerke

Hvorfor valgte jeg Cosmo Clinic? Helt tilfeldig så jeg en kveld på TV hvor det var en reportasje fra plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet hvor plastikkirurg Hilde Bjærke gjennomførte en operasjon.
Jeg hadde også ved flere anledninger sett annonse for Cosmo Clinic på sosiale medier som Facebook og Instagram. I tillegg googlet jeg og fant at Hilde Bjærke hadde en meget solid bakgrunn. Jeg leste også på nettsiden til Cosmo Clinic, som jeg syntes var meget informative. Jeg bestemte meg derfor å bestille en time for konsultasjon.

Mitt første møte med Cosmo Clinic: Det startet med en varm mottakelse i resepsjonen i smakfulle lokaler. I mitt møte med plastisk kirurg Hilde Bjærke opplevde jeg hun hadde en ærlig, behagelig og tillitsvekkende væremåte.
Hun fortalte at jeg ville få et bra resultat, men samtidig lovte hun ikke for mye. Dette ga meg den tilliten jeg trengte.

Jeg valgte i samråd med plastisk kirurg Hilde Bjærke:

  • Panneløft
  • Facelift
  • Nedre øyelokk
  • Laser rundt øyne og munn

Operasjonsdagen: Jeg møtte fastende og ble fotografert og tegnet på før jeg ble fulgt til operasjonssalen. Her var det en hyggelig atmosfære med småsnakk og radioen på. Dette var beroligende.

Kontroll: Jeg har nå vært til kontroll 2 ganger. Første gang dagen etter operasjon og neste gang 12 dager etter operasjon. Det er en utrolig herlig stemning på Cosmo Clinic, føler meg nesten som en av dem jeg. Jeg er meget fornøyd med resultatet så langt, 14 dager etter operasjon. Jeg gleder meg allerede til neste konsultasjon om ca 3 måneder.

Kvinne 59 år

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

Her kan du lese vår recoveryguide etter ansiktsløft

 

Les om operasjonene, Hilde Bjærke og pasientenes erfaringer etter operasjon

Hilde Bjærke

 

Dr. Bjærke om de forskjellige operasjonene

Hilde Bjærke om ansiktsløft

 

Hilde Bjærke om panneløft

 

Tomm Bjærke om øyelokkoperasjoner

 

Tomm Bjærke om laserbehandling i ansiktet