Brystforstørring med proteser av silikon

Føler du at brystene ikke passer til kroppsformen din? Da kan en brystforstørrelse være løsningen for deg!

Brystforstørring: «Anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste!»

Våre plastikkirurger har lang erfaring med forstørring av bryst med både runde og dråpeformede silikonproteser. Å forstørre brystene er det vanligste inngrepet innen plastisk kirurgi.

Cosmo Clinic tilbyr de nyeste operasjonsteknikkene og gjør som en av få klinikker innlegging av brystproteser via armhulen, operasjoner som gir ekstra korte arr, samt Motiva hybrid der vi kombinerer silikonproteser med eget fett. Vi benytter brystproteser av høyeste kvalitet fra anerkjente Motiva og Mentor. Cosmo Clinic tilbyr også 3D-simulering slik at du kan se forventet resultat av operasjonen.

Pris Før-etter-bilder Garanti ved brystforstørrelse Erfaring Korte arr Via armhulen Brystproteser Hvem egner seg?


Brystforstørrelse med silikon

Brystforstørring: pris inkl. protesegaranti

Hos Cosmo Clinic inkluderer prisen forundersøkelse, operasjon i full narkose, etterkontroller samt en av markedets beste protesegarantier. Garantien dekker kostnadsfri skifte av protese dersom det skulle oppstå hard kapsel eller lekkasje innen 5 år.

Konsultasjon er uforpliktende, ved ikke oppmøte eller avbestilling mindre enn 24 timer før vil du bli belastet kr 500.

Prisene for operasjon inkluderer bedøvelse/narkose, forsikring og kontroller, 3+6 mnd + 1 år.

BH koster 500kr
Brystbånd 200 kr

Resept fra 250 kr (Du får med sterke smertestillende på operasjonsdagen for ett par dager som tas ved behov)

Pris på brystforstørring finner du her!


Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på telefon: 21 05 56 60 eller kontakt oss på post@cosmoclinic.no.

Cosmo Clinic ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende. Hvem egner seg for operasjon?

Brystforstørrende operasjoner har i alle år vært den vanligste operasjonen innen plastisk kirurgi. Det utføres ca. 5000 brystforstørringer i Norge i året, ifølge tall fra proteseleverandørene. Brystforstørrende operasjoner har høy pasienttilfredshet.

For kvinner er brystene en viktig del av kroppen og er du misfornøyd med brystene kan dette ha negativ effekt på selvfølelsen. For enkelte kan derfor en operasjon være løsningen.

Det finnes ulike grunner til at kvinner ønsker å forstørre brystene, og vi vil alltid vurdere den enkeltes behov før et inngrep.

Hvis du har lite heng i brystene, vil en forstørring alene oftest gi deg det resultatet du ønsker. Dersom du har ammet barn og har heng, kan det være nødvendig med en kombinasjon av brystløft og forstørring av brystene. 

Noe forenklet kan man si at brystforstørrelse med proteser endrer størrelsen og brystløft endrer fasongen.

Noen kvinner har utviklingsforsyrrelser/avvikende fasong (tubulære bryst) eller sideforskjeller mellom brystene. I slike tilfeller utfører vi spesialiserte tilleggsoperasjoner sammen med en brystforstørrelse

Før-etter-bilder silikon

Ved en konsultasjon hos Cosmo Clinics plastikkirurger vil du få se før-og-etter-bilder fra tilsvarende brystoperasjoner. Bilder av bryster før og etter operasjonen gjør at du kan se hvilket resultat du kan forvente ved en operasjon, og gjør det lettere for deg å ta riktig beslutning sammen med plastikkirurgen. I henhold til norsk lov er det ikke tillatt å vise før-etter-bilder av kosmetisk kirurgi på vår hjemmeside eller i annen markedsføring. Derfor vil du først få se slike bilder når du kommer til konsultasjon på vår klinikk. 


Brystproteser via armhulen

Det er økende etterspørsel etter brystforstørrende operasjon uten å få arr i underkant av brystet. Dette kan være veldig viktig for kvinner med mørk hudtype som har tendens til å danne mindre pene arr (keloid) eller andre som ønsker å skjule arret .

Vi tilbyr derfor også transaxillær brystforstørrelse (innlegg via armhulen). Dette gjøres enkelt med kikkehullsteknikk, hvor vi fører brystprotesene inn gjennom en åpning i armhulen.

I disse tilfellene bruker vi kun Motiva Ergonomix-proteser som er svært myke og som egner seg spesielt til kikkehullsteknikk via små arr.


Korte arr

Med ny teknologi som smale LED lyshaker, spesielle innføringshylser og meget elastiske proteser fra Motiva, kan vi nå legge inn silikonprotesene med svært korte snitt under brystet. Vi har lagt inn 550 ml via et 3 cm langt snitt!


Brystprotese kombinert med fettransplantasjon

Vi tilbyr nå Motiva Hybrid. Dette er en kombinasjon av brystforstørrelse med Motiva Ergonomix-proteser og samtidig fettransplantasjon til brystet. (brystforstørrelse med eget fett). Dette er en operasjonsmetode som gjør at vi lettere kan korrigere asymmetri dersom du har et stort og et lite bryst. Vi kan på denne måten også redusere størrelsen på silikonprotesen og øke volumet med ditt eget fett. Ved bruk av denne teknikken kan du få mer symmetri av brystene og oppnå den størrelsen du ønsker med en mindre silikonprotese
Runde og dråpeformede brystproteser

Vi skiller mellom runde og dråpeformede brystproteser. Disse finnes igjen i mange varianter: lavprofil, medium profil, høy profil og ekstra høy profil. Profilen forteller deg hvor høye protesene er. Jo høyere de er, jo mer unaturlige blir brystene. Du trenger ikke ha noen formening om hva du ønsker før du kommer til konsultasjon, for vi hjelper deg å velge den silikonprotesen som gir best resultat til akkurat din kropp.

Les mer om runde og dråpeformede brystproteser her


Valg av brystprotese

Vi ønsker å oppnå en naturlig og proporsjonal forstørrelse av brystene som passer din kropp. For å anslå riktig protesestørrelse tar kirurgen mål av brystene dine og du vil få prøve proteser med forskjellig størrelse som legges inn i BH.I tillegg tilbyr Cosmo Clinic 3D-datasimulering som er et relativt nytt hjelpemiddel hvor vi kan simulere forventet resultat av en brystforstørring som et 3D-bilde på skjerm. Ved hjelp av et dataprogram kan du velge forskjellige proteser og simulere utseende på brystene dine etter operasjon. Denne undersøkelsen egner seg best for de som har lite brystvev og er mindre egnet dersom man har hengende bryster.

Basert på dine ønsker og undersøkelsen av brystene vil kirurgen kunne foreslå flere alternativer som kan være passende for deg. Du kan selv velge den størrelsen du foretrekker.

Cosmo Clinic benytter proteser fra Motiva og Mentor som begge har meget høy kvalitet og god vitenskapelig dokumentasjon. Motiva har runde proteser med en ny type silikonskall (nanoteksturering) som har vist seg å gi meget lav forekomst av kapseldannelse og væske rundt protesen. I tillegg har Motivas proteser en spesiell form for gele (Ergonomix) som gir et mykt og naturlig bryst. Mentor produserer både runde og anatomiske proteser. Vi benytter i hovedsak Mentors dråpeformede proteser som har lavest forekomst av langtidskomplikasjoner blant protesene med ru overflate på markedet.

Garanti

Garantitiden gjelder i 5 år fra første gangs operasjon ved vår klinikk. Garantien forutsetter at du har fulgt våre retningslinjer etter operasjonen og en eventuell reoperasjon må skje ved Cosmo Clinic. Garantien gjelder ikke ved skifte av proteser.

Lekkasje: Dersom det er vist lekkasje fra protesen ved MR-undersøkelse skifter vi ut protesen kostnadsfritt med tilsvarende protese (størrelse/fasong og plassering).

Kapsel: Dersom det har oppstått en hard kapsel rundt protesen (Baker grad 3 og 4) korrigerer vi dette kostnadsfritt. Denne garantien gjelder ikke dersom du har vært gravid eller ammet i garantiperioden og omfatter ikke skifte av størrelse/ type protese eller plassering av protesen. Garantitiden forlenges ikke etter korreksjon for kapseldannelse eller ved skifte av størrelse/ type protese.

Dersom du angrer på inngrepet, fjernes begge proteser kostnadsfritt, men eventuelle tilleggsoperasjoner (f.eks. brystløft) må du selv bekoste.

I tillegg til dette har Motiva egen garanti på 10 år dersom det skulle oppstå lekkasje eller hard kapsel (Baker grad 3 og 4). Mentor har livstidsgaranti ved lekkasje og 10 års garanti for hard kapsel (Baker grad 3 og 4). Du kan lese mer om produsentenes garantivilkår på deres hjemmesider.


Før, under og etter operasjonenFakta

  • Å forstørre brystene med brystproteser har i mange år nå vært det vanligste inngrepet i kosmetisk kirurgi.
  • Det utføres omtrent 5000 brystforstørrende operasjoner i Norge hvert år.
  • I Norge er silikonproteser helt dominerende ved brystforstørrende operasjoner
  • Det er mulig å kombinere silikonproteser med fettransplantasjon.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon 21 05 56 60 eller kontakt oss på post@cosmoclinic.no.


Pasienters erfaring med Cosmo Clinic

«Jeg var i tvil om jeg skulle foreta brystforstørring eller ikke, men under konsultasjonen med lege Tomm Bjærke ble jeg både beroliget og trygg på at protesetypen Motiva, lege Tomm Bjærke og klinikken Cosmo var det rette valget for meg. Dette grunnet solid kunnskap, profesjonalitet, erfaring og god kundeservice. Selv inngrepet og restitusjonsfasen gikk fint og her var lege Bjærke tilgjengelig, hyggelig og støttende om jeg hadde behov for en samtale eller en liten kontroll. Jeg har blitt tatt meget godt vare på, fra konsultasjon til operasjon og i tiden etter. Resultatet er jeg svært fornøyd med, og det føles helt naturlig. […] Jeg vil anbefale Cosmo Clinic og lege Tomm Bjærke til alle som ønsker å gjøre en forbedring eller korrigering av sitt utseende. Her blir man tatt spesielt godt vare på og man føler seg både verdsatt og trygg. Terningkast 6 og full stjerne-pott herfra.» (Kvinne, 32 år)

«Jeg fikk lagt inn proteser (Allergan) for 3 år siden på en annen klinikk. Etter kun 6 mnd hadde jeg fått kapsel på begge bryst og var plaget med smerter og harde bryst. Jeg ble anbefalt Cosmo Clinic av en venninne og bestilte en konsultasjon hos Dr. Bjærke. Han var veldig hyggelig og klinikken super lekker. Jeg ble operert med fjerning av kapsel og byttet proteser til Motiva. Operasjonsdagen følte jeg meg utrolig godt ivaretatt og alle på klinikken var profesjonelle og hjelpsomme. Jeg er kjempefornøyd med de nye brystene mine. Nå er de myke, smertefrie og super flotte. Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste!!!» (Kvinne 28 år)


Vi svarer på dine spørsmål

Er det noe du lurer på? Send oss gjerne en epost, så svarer vi deg raskt. Du kan også finne svar på de vanligste spørsmål om brystforstørrende operasjoner på denne siden: Spørsmål og svar om brystforstørrelse


Cosmo Clinic, Nydalen i Oslo

Cosmo Clinic tilbyr alle typer kosmetisk kirurgi. Våre eksklusive, topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon hos spesialist er selvfølgelig helt uforpliktende.

Adresse: Cosmo Clinic, Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se kart på Google Maps)
Telefon: 21 05 56 60
Epost: post@cosmoclinic.no


brystforstørring - logo Cosmo Video: Ofte stilte spørsmål

Se Tomm Bjærke svare på disse spørsmålene om Brystforstørring med brystproteser.

Bestill uforpliktende konsultasjon

Video: Ofte stilte spørsmål

Våre kirurger svarer på spørsmål om Brystforstørring med brystproteser.

Bestill uforpliktende konsultasjon

Mer informasjon

Bestill time

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon

Bestill time

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon