«Hilde på Cosmo Clinic er en kunstner!»

«Jeg fikk et kinn- og halsløft hos Hilde Bjærke og er super fornøyd. Mottakelsen jeg fikk var veldig informativ og skapte en trygghet og ro før inngrepet.

Jeg hadde lite smerter etter operasjonen og er super fornøyd med resultatet. Jeg fikk veldig lite blåmerker og kunne være på jobb allerede etter to uker. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fremdeles ser ut som ‘meg’ og får nå etter tre uker høre at jeg ser mye yngre ut og at resultatet ser veldig naturlig ut.

Jeg ble veldig godt ivaretatt og følte meg helt trygg gjennom hele prosessen.

Hilde på Cosmo Clinic er en kunstner når det kommer til plastikkirurgi!»

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 

Hilde Bjærke

 

Om ansiktsløft på Cosmo Clinic

Cosmo Clinic har en helt unik kompetanse på ansiktsløft (facelift). Dette er et inngrep som egner seg når man har slapp og løs hud i ansiktet og på halsen. Det er vanlig å kombinere ansiktsløft med halsløft. Etter operasjonen vil du få et naturlig, yngre utseende. Du vil se fresh og opplagt ut.

Hilde og Tomm Bjærke har en unik kompetanse på ansiktskirurgi (facelift, øyelokk, halsløft, panneløft, laserbehandling) og har utført over tusen ansiktsløft.

Vi holder internasjonalt toppnivå og kan vise til en helt enestående pasienttilfredshet.

Pasienter kommer til Tomm og Hilde Bjærkes fra hele landet. En rekke fagfolk og kolleger anbefaler oss til sine pasienter.