«Jeg er 54, men er blitt 15 år yngre» (facelift, hals, øyelokk)

Å bestemme seg for å «pynte» litt på seg selv har vært en lang prosess for meg. Jeg besøkte flere kirurger, men det var først da jeg hadde konsultasjon hos Hilde Bjærke at jeg følte jeg var i trygge nok hender til å gjennomføre planen. Hun har lang erfaring og stor faglig tyngde. Jeg satte pris på at hun var er ærlig og realistisk på hva man kunne oppnå, og var tydelig på både hva jeg burde og ikke burde gjøre. I desember hadde jeg ansikts- og halsløft, øvre og nedre øyelokk med laserbehandling under øynene.

Jeg gikk gjennom alle verdens kvaler før selve operasjonen, men de som jobber på Cosmo-klinikken er så flinke, hyggelige og profesjonelle at all angst forsvant med en gang jeg kom innenfor døren på den store dagen. Det hele var egentlig veldig avslappende, og jeg opplevde overhodet ingen smerter eller plager etter inngrepene.

Jeg tror det er vanlig å ha mange bekymringer og tanker i dagene etter operasjonene (man ser jo ut som om man har gått noen runder i bokseringen), og det var betryggende å vite at det bare var å ringe til Hilde hvis det var noen spørsmål.

To uker etter operasjonen var jeg ute blant folk igjen, og med litt dekkrem på plass var det ingen som kunne se at jeg var nyoperert. Etter hvert som ukene har gått har jeg bare blitt finere og finere. Det var utrolig morsomt å se før og etter bilder da jeg var på kontroll etter tre måneder. Det er blitt en enorm forskjell. Kalkunhals, tunge øyelokk, poser under øynene, rynker og overflødig hud er forsvunnet. Jeg er 54, men er blitt 15 år yngre – og alt ser veldig naturlig ut.

Jeg vil anbefale Hilde Bjærke og Cosmo-klinikken til alle som vurderer å legge seg under kniven. Da er du i de beste hender.

Kvinne, 54 år

 

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 

Hilde Bjærke

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi.
Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Hva er facelift?

En facelift vil ikke fjerne små rynker, men strammer hud som er blitt slapp. Under en facelift utfører plastikkirurgen et løft av kinnområdet, stramming av hud langs kjevekammen, samt et mindre løft på halsen. Det er altså den nedre delen av ansiktet som strammes ved denne operasjonen. For enkelte med mye overflødig hud på halsen, vil det gi best resultat å kombinere facelift med et halsløft.

I tillegg til rynker mister huden med årene sin elastisitet og ansiktshuden vil sige nedover. Det typiske stedet man merker dette først er langs kjevekammen, og furene fra nesen til munnviken blir mer markerte. I tillegg siger bløtdelene på kinnene ned og huden på halsen blir løsere eventuelt med tydelige strenger. En facelift er det inngrepet som gir størst effekt på disse plagene.

De som velger å få utført facelift av Tomm eller Hilde Bjærke er blant våre mest fornøyde pasienter.