Tormod S. Westvik

Tormod S. Westvik

Tormod Westvik

Overlege Tormod S. Westvik, f. 1972, er spesialist i plastikkirurgi. Han har jobbet som kirurg siden 2003. Etter utdanning i Norge, tok han spesialisering innen generell kirurgi ved Yale University (2003 – 2009), etterfulgt av plastikkirurgi ved Harvard University (2009 – 2012).

Dr. Westvik er godkjent amerikansk spesialist i plastisk kirurgi, Board Certified gjennom American Board of Plastic Surgery. I løpet av sine 9 år i USA fikk han bred erfaring innen alle aspekter av plastikkirurgi, med særlig fokus på avanserte rekonstruksjoner ved hjelp av mikrokirurgiske teknikker, samt behandling av skader og defekter etter alvorlig sykdom. Han deltok i flere ansiktstransplantasjoner under sin tid ved Harvard.

I tillegg til avanserte rekonstruksjoner har han spesialisert seg på neseplastikk og er instruktør ved det årlige Dallas Rhinoplasty Symposium.

Siden 2012 har dr. Westvik vært overlege og leder for plastikkirurgisk seksjon ved Sykehuset Telemark, hvor han ved siden av pasientbehandling jobbet aktivt med forskning og videreutvikling av plastikkirurgi i Norge. Han har mange internasjonale publikasjoner. På bakgrunn av dr. Westviks internasjonale erfaring, er han aktivt involvert i samarbeid utover Norges landegrenser. Han er håndplukket til å delta i lederutdanningen til The American Society of Plastic Surgeons (ASPS). I tillegg til dette er han medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening (styremedlem og leder av kvalitetsutvalget), Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, samt de internasjonale ASPS, American Society of Reconstructive Microsurgery (ASRM) og American Council of Academic Plastic Surgeons (ACAPS).

 

 

Hva sier pasientene?

«Kjempefornøyd med nesekirurgi hos Tormod Westvik. Anbefales!»

«Jeg fikk en utrolig bra opplevelse takket være deg [Tormod Westvik] og et ypperlig team! Du er verdens beste kirurg og er så umåtelig takknemlig for innsatsen din. Jeg har ikke hatt noe smerter.» (Kvinne, nesekirurgi)

«En fantastisk opplevelse å være dr. Westviks pasient. Dr. Westvik har en behagelig og observant personlighet kombinert med en fabelaktig evne til å realisere pasientens ønsker. Jeg anbefaler dr. Westvik og Cosmo Clinic, representert ved Elisabeth og Jacob (anestesi) på det aller sterkeste.»

Her kan du lese hva dr. Westviks pasienter skriver!

 

Plastisk kirurgi: American Society of Plastic Surgeons

Tormod Westvik er medlem av American Society of Plastic Surgeons.

 

Kontakt

Telefon: 21 05 56 60

Les mer