Tear Trough

Behandling av tear trough

Tear trough behandling kvinne

Behandling av tear trough er en populær behandling for å jevne ut poser under øynene og friske opp et slitent uttrykk. 

Tear trough er det engelske navnet på fordypningen/hulheten som kommer langs kanten av øyehulen under øynene nå vi med årene mister bindevevet og underhudsfettet i dette området. Dette er ofte arvelig, man kan se tendensen allerede hos unge mennesker som er genetisk disponert.

Når vi blir eldre, endrer benstrukturen seg i ansiktet, øyehulen blir større og vi både mister volum i midtre ansikt samtidig som det volumet vi har synker ned mot nedre del av ansiktet. Dette gjør at vi kan få en trett og trist fremtoning som ikke passer overens med hvordan vi faktisk føler oss.

Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) for timebestilling hos våre kosmetiske sykepleiere.

Vår lekre klinikk finner du i Nydalen, rett ved siden av BI.

Gjenopprette opprinnelige strukturer

Målet med å behandle tear trough er å gjenopprette de opprinnelige strukturene i området rundt øyet og kinn. For enkelte holder det å tilføre litt volum i tåregropen, mens det for andre også er behov for å volumisere kinnet og strukturene i midtre del av ansiktet.

Behandlingen reduserer hulhet og mørke ringer under øynene, frisker opp dårlig hudkvalitet og linjer og generell fremtoning av øyeområdet så man ser mindre dradd og sliten ut.

Fillere med hyaluronsyre

For å nå det ønskede resultatet kan vi injisere fillere med hyaluronsyre i området. Behandlingen oppleves for de fleste som mildt ubehagelig, men ikke smertefullt. Filleren settes inn under huden og integreres i vevet hvor det skapes et økt volum. Dette løfter huden på overflaten og gir ønsket korreksjon av søkk. Hyaluronsyre binder væske og det er derfor viktig at det ikke overbehandles. Selv om man allerede direkte etter behandlingen kan se en stor forbedring, vil det endelige resultatet oftest ses etter 3-4 uker.

Det er vanlig å bli litt hoven i etterkant av behandling og enkelte ganger kan det oppstå blåmerker. Dette forsvinner i løpet av to uker. 24 timer etter behandling kan man bruke sminke på området.

Varighet av tear trough-behandling

Varigheten av behandlingen er veldig individuelt, men oftest ligger filleren i 9 måneder til 1 ½ år i dette området.

Området rundt øyet er et delikat område, og det er viktig å kunne anatomi og avanserte injeksjonsteknikker for å få vellykkede resultater i dette området. Vi anbefaler alltid våre pasienter at de starter med en konsultasjon for å få en vurdering av hvilke resultater de kan forvente og tilpasset informasjon og pris på behandling.

På Cosmo Clinic utføres alle kosmetiske behandlinger av autoriserte sykepleiere med kosmetisk dermatologisk videreutdanning. Vi har 20 års aldersgrense.

Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) for timebestilling hos våre kosmetiske sykepleiere.

Vår lekre klinikk finner du i Nydalen, rett ved siden av BI.