Gave til meg selv - bli kvitt dobbelthaken

Jeg fyller 60 i år og gaven til meg selv var å endelig gjøre noe med dobbelthaken som har plaget meg i tretti år. Etter å ha lest anmeldelsene på legelisten valgte jeg kirurg Hilde Bjærke, noe jeg er svært glad for.

Får stadig høre at jeg ser yngre ut og spørsmål om hva som har skjedd. Det er ikke mulig å se at jeg er blitt operert. Resultatet ble kjempebra, og arrene er usynlige.

Jeg grudde meg til operasjonen, da jeg tidligere er blitt svært syk av narkose. Dette informerte jeg om på forhånd, og dette ble tatt hensyn til. For første gang våknet jeg etter en narkose og følte meg i fin form. Jeg har heller ikke hatt smerter etter operasjonen. Den andre dagen hadde jeg en liten blødning på halsen, og var derfor innom for sjekk og fikk hjelp med dette. Jeg følte meg svært godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen.

Hilde Bjærke ga god informasjon og var lett å få tak i på telefon da jeg hadde spørsmål etter operasjonen. Jeg opplevde alle ved Cosmo Clinic som svært serviceminded og anbefaler dem varmt! Hilde Bjærke er en svært dyktig kirurg. 

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 

Plastikkirurg Hilde Bjærke