Ingen slankemetode
Instrumenter til fettsuging

Fettsuging (liposkulptur) - ingen slankemetode

Det er en utbredt misforståelse at fettsuging (liposkulptur) er en måte man kan slanke seg på. Vi ser på en del forum at enkelte også blander begrepene fettsuging (liposkulptur), slankeoperasjon og bukplastikk. Men dette er vidt forskjellige operasjoner.

Fettsuging er heller ikke noen snarvei til slanking. Hvis du er overvektig, kan du ikke fettsuge deg slank. Best egnet for dette inngrepet er de som har normal vekt og lokale fettansamlinger som ikke lar seg slanke vekk. Det er viktig å understreke at man er avhengig av hud med god elastisitet for at man skal få et godt resultat.

 

 

Magen: Magen er et av de vanligste områdene vi på Cosmo Clinic fettsuger. Magen egner seg godt for fettsuging, men det er viktig at man ikke har løs/hengende hud. Hvis du har hudoverskudd på magen, kombinerer vi inngrepet med mageplastikk for å stramme opp den løse huden. Ved rumpeforstørrelse brukes vi som oftest fett fra flanker, mage eller lår.

Hoftene: Hoftene er meget godt egnet.  Mange kvinner føler de aldri blir kvitt fettputene over hoftene og midjen uansett hvor mye de trener. Å fettsuge dette området gir en smalere midje og en mer «timeglassformet» figur.

Ryggputer: Fettsuging av ryggputer og hofter kombineres ofte.

Lårene: Fett på innsiden av lårene kan fjernes. Her er det imidlertid noe økt risiko for å få hudoverskudd, så det er viktig at hudkvaliteten og elastikken i huden. Ved løs hud, kombinerer vi inngrepet med lårplastikk for å stramme huden. Mange kvinner har fettansamlinger øverst på utsiden av lårene som ofte omtales som ridebukselår. Dette området kan vi fettsuge med godt resultat. Det er ikke vanlig med hudoverskudd her, men ujevnheter kan oppstå. Ved rumpeforstørrelse transplanterer vi ofte fett fra lårene.

Innsiden av knærne: Ansamlinger av fett på innsiden av knærne er vanlig og dette kan fjernes effektivt.

Gynekomasti: Mange menn har noe brystutvikling (gynekomasti) som kan være svært sjenerende. Vi kan effektivt fjerne fettvevet. Hos de fleste trekker huden seg fint sammen etterpå. Dersom man har brystkjertelvev, fjernes dette samtidig via et lite snitt i kanten av brystvorten.

Bestill time

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner og brystforstørrelse. Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer

Les hva pasientene skriver om sine erfaringer etter å ha tatt denne operasjonen