Fettsuging fjerner lokalt uønsket fett

De områdene på kroppen som egner seg best for fettsuging, er mage, hofteparti, ryggputer, ytterside lår, innside lår, innside knær, hake og bryst hos menn.

Fettsuging

Fordelen med fettsuging (liposkulptur) er at det er kort nedetid og gir en permanent fettfjerning. Ofte kan man gå på jobben etter 2-3 dager. Det finnes mange måter å fjerne fettet på, men en tradisjonell fettsuging er det inngrepet vi anser å gi best effekt. Det gir en permanent fettfjerning så lenge man holder vekten.


I denne videoen forteller overlege Thomas Berg ved Cosmo Clinic i Oslo om fettsuging - et populært inngrep innen plastisk kirurgi, hos både kvinner og menn. Det er kort nedetid og fettfjerningen er permanent. Ofte kan man gå på jobben etter 2-3 dager.


Pris fettsuging Før-etter-bilder Generelt Fettsuge hvor? Fettransplantasjon Forventning Uforpliktende konsultasjon


Fettsuging (liposkulptur) er ikke en slankemetode. De som egner seg best, er de som har normal vekt og lokaliserte fettansamlinger som ikke lar seg slanke vekk. For at man skal få et godt resultat ved fettsuging alene, er man avhengig av en hud med god elastisitet.

Jo eldre man er, jo dårligere er hudens elastisitet. Der huden er løs, anbefaler vi at huden strammes i samme seanse. Det kan for eksempel gjelde fettsuging av hake, mage og innside lår.


Fettsuging - kirurg Thomas Berg


Hvor mye koster det?

Pris på fettsuging finner du her

Konsultasjon er uforpliktende.

Pris for operasjon inkluderer bedøvelse/narkose, forsikring og kontroller.Før-etter-bilder

Fettsuging: Før-etter-bilder

Når du kommer til en uforpliktende konsultasjon hos oss, vil du få se før-og-etter-bilder fra tilsvarende operasjoner. Slike bilder før og etter operasjonen gjør at du kan se hvilket resultat du kan forvente deg, og gjør det lettere for deg å ta riktig beslutning sammen med plastikkirurgen. I henhold til norsk lov er det ikke tillatt å bruke før-og-etter-bilder av kosmetisk kirurgi i markedsføring. Derfor vil du først få se slike bilder når du kommer til konsultasjon på vår klinikk.


Generelt om inngrepet


I USA ble det utført mer enn 246,000 fettsuginger i 2017, ifølge statistikk fra American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgene på Cosmo Clinic i Oslo har mange års erfaring og svært fornøyde pasienter! Siden resultatene er så gode, ønsker stadig flere å bruke det fettet som suges ut et annet sted på kroppen hvor man ønsker mer volum.


Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 eller kontakt oss på post@cosmoclinic.no.De områdene på kroppen som egner seg best er mage, hoftene, ryggputer, ytterside lår, innside lår , innside knær, hake og bryst hos menn (gynekomasti).

Operasjonen fjerner fettcellene i det aktuelle området permanent. Går du opp i vekt senere, vil de gjenværende fettcellene likevel vokse. Det betyr at du også legger på deg i det området som er fettsugd, men i mindre grad enn før operasjonen.


Vanlige områder å fettsuge


 • Magen: Mange plages av fettoverskudd på magen. Dette er derfor en av de vanligste områdene vi fettsuger. Mageområdet egner seg godt, men for å få et godt resultat og flat mage er det viktig at man ikke har løs/hengende hud. Dersom dette er tilfelle, kombinerer vi inngrepet med bukplastikk for å stramme opp den løse huden. Ved rumpeforstørrelse brukes ofte fett fra flanker, mage eller lår.
 • Hoftene: Hoftene er meget godt egnet.  Mange kvinner føler de aldri blir kvitt fettputene over hoftene og midjen uansett hvor mye de trener. Å fettsuge dette området gir en smalere midje og en mer «timeglassformet» figur.
 • Ryggputer: Fettsuging av ryggputer og hofter kombineres ofte med vil forsterke en «timeglassformet» figur.
 • Innside av lårene: Dersom man har fettansamlinger på innsiden av lårene, kan disse fjernes. På innsiden av lårene er det imidlertid noe økt risiko for å få hudoverskudd etter et slikt inngrep, så det er viktig at hudkvaliteten og elastikken i huden er god for å få et godt resultat. Dersom huden er løs, kombinerer vi inngrepet med lårplastikk for å stramme huden.
 • Yttersiden av lårene: Mange kvinner har fettansamlinger øverst på utsiden av lårene som ofte omtales som ridebukselår. Dette er et vanlig område å fettsuge med godt resultat. Det er uvanlig med hudoverskudd her, men det kan oppstå ujevnheter.
 • Innsiden av knærne: Fettansamlinger på innsiden av knærne er vanlige og disse fjernes effektivt.
 • Brystene hos menn: Mange menn har noe brystutvikling (gynekomasti) som kan være svært sjenerende. Vi kan effektivt fjerne fettvevet. Hos de fleste trekker huden seg fint sammen etterpå. Dersom man har brystkjertelvev, fjernes dette samtidig via et lite snitt i kanten av brystvorten.Hvordan gjøres fettfjerningen?


Vil fettet komme tilbake på samme sted?


Fettransplantasjon

Det har blitt stadig mer populært å bruke eget fett til å injisere inn i et annet sted på kroppen. Dette kalles fettransplantasjon. Ved fettransplantasjon brukes fettcellene som fjernes til å øke volumet permanent et annet sted på kroppen. Populære områder å transplantere fett til, er ansiktet (fettransplantasjon til ansiktet), brystene (brystforstørrelse med eget fett), også i kombinasjon med brystproteser (tradisjonell brystforstørring med proteser) og til rumpa. Rumpeforstørrelse med eget fett (Brazilian butt lift) er et av de inngrepene som har økt mest i popularitet de siste årene. Ved operasjonen formes og endres kroppens fasong slik at man oppnår mer kvinnelig figur med smalere midje, mage og lår, og samtidig større rumpe. 

Cosmo Clinics plastikkirurger har lang erfaring med fettransplantasjon.

Fettsuging og fettransplantasjonHva kan du forvente av oss?

 • at vi setter din trygghet og sikkerhet foran alt annet
 • at vi har lang erfaring med fettsuging
 • at vi lytter til deg og tar dine behov og eventuelle bekymringer på alvor
 • at vi respekterer de valg du tar
 • at vi grundig forklarer for deg hvordan operasjonen foregår
 • at vi gir deg et realistisk bilde av hva hva du kan oppnå
 • at vi forklarer tydelig for deg hvilke komplikasjoner som kan oppstå
 • at vi alltid er tilgjengelige for spørsmål eller hvis det skulle være noe etter operasjon

Hva forventer vi av deg?

 • at du tenker nøye over hvilke forventninger du har til operasjon
 • at du ikke røyker/snuser 2 uker før og 2 uker etter operasjon (lenger for andre operasjoner)
 • at du følger de anbefalinger klinikken gir deg før og etter operasjon
 • at du bruker kompresjonsplagg etter operasjonen i minimum 3-4 uker

Fettsuging utført av dr. Thomas Berg

Uforpliktende konsultasjon

Cosmo Clinic tilbyr alle typer kosmetisk kirurgi. Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er helt uforpliktende.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon om fettsuging på telefon: 21 05 56 60 eller kontakt oss på post@cosmoclinic.no.fettsuging lår
Mer informasjon


Kirurger som tilbyr denne operasjonen

Hos Cosmo Clinic har vi plastikkirurger med meget lang erfaring.

Tomm Bjærke - fettsuging

Overlege Tomm K. Bjærke har spesiell kompetanse innen ansiktskirurgi, herunder ansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, øyelokksoperasjoner og laserbehandling av rynker.

Tomm Bjærke - bestill time hos Tomm Bjærke

Thomas Berg - fettsuging (liposkulptur)

Overlege Thomas Berg har bred plastikkirurgisk kompetanse og har særlig arbeidet med brystkirurgi, avanserte ansikts- og brystrekonstruksjoner med mikrokirurgisk teknikk samt rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse). Thomas utfører alle typer kosmetiske inngrep

Thomas Berg - bestill time hos dr. Berg


Logo brystoperasjon Cosmo Clinic Oslo

Med mer enn 20 års erfaring innen plastisk kirurgi er Cosmo Clinic med andre ord et trygt valg.

Mer informasjon

Bestill time

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon