Røykemunn - Slik blir du kvitt rynker på overleppen

Røykemunn - Slik blir du kvitt rynker på overleppen

Røykemunn rynker overleppen

Rynker på overleppen og under øynene får noen til å føle at de ser eldre ut enn de føler seg. Det kan være flere årsaker til at du får fine rynker («røykelinjer"). Genetiske faktorer kan spille en rolle, men hovedårsaken er livsstil (soling, røyking etc.).

Etter hvert som vi bli eldre, blir hudens elastisitet dårligere grunnet mindre kollagen og elastin i huden, noe som fører til at linjer i huden blir mer markerte.

CO2-laser er en svært effektiv og god behandling spesielt mot fine rynker rundt munnen og under øynene. Behandlingen foregår i narkose. CO2-laser gir en kontrollert overfladisk brannskade som krever sårstell i ca 10-12 dager før det er tilhelet. Så fort det er tilhelet kan man lett sminke over med en dekkrem. Det vil være rødt i ca. 3 måneder etter behandlingen, men dette kan, som sagt, lett sminkes over.

Det er viktig å unngå sol i ca 2-3 måneder etter behandling med CO2-laser for å unngå pigmentforandringer. Har du rynker på overleppen og ønsker å bli kvitt dem, anbefaler vi derfor at du tar behandlingen i tidsrommet oktober–mars/april.

Huden blir strammere og glattere og det er tilstrekkelig med én behandling.

Her kan du lese om røyking før og etter plastisk kirurgi

 

Bestill time for uforpliktende konsultasjon om plastisk kirurgi

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner og brystforstørrelse. Vår spesialist i karkirurgi tilbyr effektiv behandling for åreknuter (varicer) og spindelvevårer (sprengte blodkar). Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Facebook-logo    LOGO instagram