Den ultimate sommerbehandlingen for huden din!

Den ultimate sommerbehandlingen for huden din!

853x475 nanna velkommen til cosmo

Nå er sommeren her. Vi kryper ut av hiene våre og hilser på naboer, drikker sommerpils med kollegaer etter jobb og kanskje er noen på utkikk etter en sommerflørt?

Uansett hva dine planer er, så er jeg sikker på at du har lyst til å møte sommeren med glødende vakker og sunn hud. 

Min favoritt behandling for sommerhud er en mild kjemisk peeling med mandelsyre for å aktivere huden og skånsomt fjerne død og gusten hud, etterfulgt av mesoterapi med ingredienser som er skreddersydd for sommerens påkjenninger. Her snakker jeg om vitaminer, antioksidanter og fukt. Ved hjelp av små nålestikk kan disse ingrediensene leveres i huden og effekten er langvarig.

Sammen med C Vitaminserum og SPF 30/50 er dette sommer oppskriften jeg sverger til for alle mine fantastiske pasienter på Cosmo Clinic.

Kosmetisk sykepleier Nanna Vinje