Tubulære bryster

Tubulære bryster (tuberøse bryst)

Tubulære bryster (tuberøse bryst)

Tubulære bryst (også kalt tuberøse bryst) er en utviklingsforstyrrelse av brystene som gir avvikende brystform.

Mange kvinner som opplever at formen på brystene er annerledes enn andres, har det vi kaller tubulære bryst. Mild form for tubulære bryst er relativt vanlig mens uttalt form er mere sjeldent.

 

Hva er tubulære bryst?

Tubulære bryst kjennetegnes ved at:

  • brystene er smale med økt avstand mellom brystene
  • brystvortekomplekset er stort og kan i enkelte tilfeller bukte utover
  • det er kort avstand mellom brystvorten og folden under brystet (nedre del av brystet er underutviklet)
  • det er ofte forskjellig størrelse mellom brystene (asymmetri)

Hva slags behandling er aktuelt?

Behandlingen må tilpasses individuelt og operasjonen kan i mange tilfeller være komplisert. Det er derfor viktig at behandlende plastikkirurg har erfaring i behandling av tubulære bryster. Behandlingen går ut på å få en naturlig form på brystene samt gjenskape symmetri i de tilfellene brystene har forskjellig størrelse. Ofte brukes siikonprotese for å gjenskape volumet i særlig nedre del av brystet samt få en penere form. I tillegg kan det være aktuelt å løfte brystvorten og stramme opp og minske brystvortekomplekset.

Plastikkirurgene ved Cosmo Clinic har lang erfaring med operasjon av tubulære bryst og behersker alle nødvendige teknikker for å få et optimalt resultat.

 

Bestill time for råd og vurdering

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner, neseoperasjon og brystforstørrelse. Vår spesialist i karkirurgi tilbyr effektiv behandling for åreknuter (varicer) og spindelvevårer (sprengte blodkar). Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.