Volum og konturer

Volum, konturer og hudforyngelse

btx sinnarynken

Fillere bruker vi for skape volum og konturer og for generell hudforyngelse i ansiktet. Fillere injiseres under huden, slik at ujevnheter i huden forsvinner eller blir mindre. Hyaluronsyre finnes hos alle naturlig i huden og anses som trygt å injisere. Injeksjon av fillere påvirker ikke dine ansiktsuttrykk, noe muskellammende injeksjoner gjør.

I leppene bruker vi fillere for å skape volum (leppeforstørrelse) og for å skape finere konturer.

 

De fillerne vi bruker er verdens mest dokumenterte fillere med et stort utvalg produkter som kan tilpasses individuelle behov og ønsker. Noen er spesielt tilpasset det følsomme leppevevet, og dekker hele spektret av leppebehandlinger med filler. Disse gir umiddelbare og naturlige resultater.

Enten du ønsker fylde, finere konturer, fukt eller mykhet, kan du med de injeksjonene vi bruker få akkurat det resultatet du vil.

Cosmo Lepper Restylane

 

Send oss en melding

Please let us know your message.
Skrive ditt navn.
Please write a subject for your message.
Legg til telefonnummeret ditt i riktig format.
Please let us know your email address.
Ugyldig Captcha

Her finner du Cosmo Clinic

Nydalen: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se kart)
Filialen på St. Hanshaugen har nå flyttet til våre topp moderne og lekre lokaler i Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se kart)

Bestill time for en GRATIS og uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere:
Tlf: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Aldersgrense 20 år.